2400 Oldal V  « < 1319 1320 1321 1322 1323 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.03. 16. - 19:28:10
Létrehozva: #26401

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 16. - 19:14:56) *
Na igen, ölés között is van különbség, mégha hülyén is hangzik.
Gondatlanságból elkövetett más, mint a szándékos.
Igen valahogy át kéne alakítani az egészet.

Emlékszem, kisebb voltam és láttam egy filmet, Az utolsó tánc, Sharon Stone van benne, nyert is valami díjat érte, őt kivégzik, hú hát az akkor nekem nagyon nehezen emészthető volt, de lehet azért, mert gyerek voltam.

én 30 fogvatartottal interjúztam anno 2 éve, és ott azért hallottam néhány dolgot, amik árnyalják a képet. én még olyat is láttam, amikor meg tudtam érteni egy tervezett gyilkosságot, mert egyszerűen mindenféle történetek megeshetnek, így olyanok is, amiben szinte érthető egy emberölés. de ha nem is, akkor sem jó az hogy egy gyilkosság elkövetője mindenképpen kap egy stigmát és soha nem moshatja le magáról, semmilyen körülmények között sem. és mi lesz belőle? roncs, aki nem képes funkcionálni a társadalomban, aki lop, csal, segélyes, vagy visszakerül hamar. öngerjesztő folyamat. sajna.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 16. - 19:33:28
Létrehozva: #26402

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 16. - 19:28:10) *
én 30 fogvatartottal interjúztam anno 2 éve, és ott azért hallottam néhány dolgot, amik árnyalják a képet. én még olyat is láttam, amikor meg tudtam érteni egy tervezett gyilkosságot, mert egyszerűen mindenféle történetek megeshetnek, így olyanok is, amiben szinte érthető egy emberölés. de ha nem is, akkor sem jó az hogy egy gyilkosság elkövetője mindenképpen kap egy stigmát és soha nem moshatja le magáról, semmilyen körülmények között sem. és mi lesz belőle? roncs, aki nem képes funkcionálni a társadalomban, aki lop, csal, segélyes, vagy visszakerül hamar. öngerjesztő folyamat. sajna.

Na az érdekes lehetett neked. Igen, ezek nehéz dolgok...
Mi is voltunk börtönbe, mikor egy másik okj-t végeztem, meg tárgyaláson is. De olyan durva volt, annyira bennem maradt akkor pár napig...
Egy időben sok ilyen könyvet olvasgattam, meg interjúkról, meg érdekeltek ezek a bűntettek, de bele lehet kukulni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 16. - 19:37:54
Létrehozva: #26403

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 16. - 19:10:18) *
egy pár oldallal előrébb kifejtettem a véleményem egy részét. nem egyértelműen a halálbüntetés ellen vagyok, mert van az az eset, amikor jogos és/vagy szükséges, pl az olyanok esetében, mint pl egy százhalombattai rém, aki megmondta hogy ha kiengedik, kiírt mindenkit akit csak tud. de! az ilyen esetek ritkák, és ahogy Edó írta, a legtöbb esetben nagyon nehéz megítélni, miért "jár" halál. van, aki azt mondja, minden emberölésért halál jár. na ez pl ordas hülyeség, mert megölni egy embert egy pillanat, akárki megteheti akár szándéka ellenére is. vagy ha szándékos, akkor sem egyszerű a megítélése. szóval a dolog iszonyú bonyolult. és igen, van ez az etikai dolog is, amiről te beszélsz. ez is jogos. nehéz a dolog, én foglalkoztam ezzel egy ideig, és a halálbüntetés egyedül nem oldana meg semmit. a teljes rendszer átalakítására lenne szükség.

Lola és azokkal mi a helyzet akik előre megfontolt szándékkal vagy aljas indokból ölnek?Elítélik aztán jóindulatúan kiengedik úgymond jó magaviseletért aztán az az első dolga,hogy ott folytassa ahol abbahagyta.Szüksége van ilyenekre a társadalomnak?

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 16. - 19:12:07) *

Mode hova tüntél? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Neo71 @ 2010.03. 16. - 19:22:32) *
Jó estét Babák! Hazaértem a melóból, nagyjából visszaolvastam, de most megyek is mert holnap még megy a melódia! Puszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szia Neo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 16. - 19:44:42
Létrehozva: #26404

devotee

Itt vagyok Vica, csak szerkesztem a képeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan szépek (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 16. - 19:47:48
Létrehozva: #26405

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 16. - 19:44:42) *
Itt vagyok Vica, csak szerkesztem a képeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan szépek (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Alan-eseket ha nem tévedek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit szerkesztesz rajtuk?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 16. - 19:52:47
Létrehozva: #26406

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 16. - 19:47:48) *
Alan-eseket ha nem tévedek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit szerkesztesz rajtuk?

Olyan is volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De most Dave és Jacksonka volt a fókuszban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

http://picasaweb.google.com/depy93/PSPictures#

Nézd meg (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) van minden (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg még lesz is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 16. - 19:53:57
Létrehozva: #26407

devotee

Ez a gyilok téma, bizony: http://i279.photobucket.com/albums/kk124/F...-Mode-Wrong.jpg
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 16. - 20:02:50
Létrehozva: #26408

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 16. - 19:52:47) *

Megnéztem.Jók,ügyes vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Megtaláltam azt is amit nekem csináltál. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Kül kétszer kellett elolvasnom amit írtál mert először nem értettem mi van Jack sonkájával? Aztán leesett,hogy Michael Jackson-káról van szó.

Idézet (Niki @ 2010.03. 16. - 19:53:57) *

Sajnos igen. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Csajszik Évike balra el....és jó éjszakát kívánok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode mikor lesz legközelebb földrajz órád? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi remélem jól érzi majd magát a koncerten.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 16. - 20:05:23
Létrehozva: #26409

devotee

Én is megyek, Mode nem is szóltam hozzád azt hiszem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Megvannak már a gyűrűk? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó éjt! Fáradt vagyok, illetve álmos, de még nem alszok. Szenvedek napok, sőt hetek óta, nem tudok aludni egyszerűen egy normálisat. Hihetetlen.
Nem tudtok valami olyan altatóról, ami természetes hatású?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 16. - 20:07:43
Létrehozva: #26410

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 16. - 20:05:23) *
Én is megyek, Mode nem is szóltam hozzád azt hiszem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Megvannak már a gyűrűk? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó éjt! Fáradt vagyok, illetve álmos, de még nem alszok. Szenvedek napok, sőt hetek óta, nem tudok aludni egyszerűen egy normálisat. Hihetetlen.
Nem tudtok valami olyan altatóról, ami természetes hatású?

Jó éjt Niki aludj jól.

Szexelj egy nagyot hátha utána alszol egy nagyot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 16. - 20:11:03
Létrehozva: #26411

devotee

Köszi Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Igen, minden eddigi mű oda fel van töltve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jack sonkájaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheheee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki:
A gyűrűk folyamatban vannak, már kiválasztottam, hogy milyet szeretnék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Legközelebb földrajz órám pénteken lesz, de előtte is fogom írni majd valamelyik nap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lesznek még laza óráink (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én is megyek nemsokára, még virslizek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 16. - 20:12:57
Létrehozva: #26412

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 16. - 20:07:43) *
Jó éjt Niki aludj jól.

Szexelj egy nagyot hátha utána alszol egy nagyot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálad a pont.
Amúgy tényleg, most szabin voltam, de nem úgy nézek ki, mint aki kipihente magát.
Tényleg már hetek óta mondhatni, és nagyon durva...
Úgy érzem magam, mint akin átment az úthenger. Valamelyik nap is mentem reggel dolgozni, és negyed órát aludtam. Borzasztó. Szédültem egész nap.
És most már előre félek, ez már nem állapot. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 16. - 20:15:12
Létrehozva: #26413

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 16. - 20:11:03) *
Köszi Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Igen, minden eddigi mű oda fel van töltve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jack sonkájaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheheee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki:
A gyűrűk folyamatban vannak, már kiválasztottam, hogy milyet szeretnék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Legközelebb földrajz órám pénteken lesz, de előtte is fogom írni majd valamelyik nap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lesznek még laza óráink (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én is megyek nemsokára, még virslizek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Alan-ével virslizel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

oké lazulj az óráidon csak le ne bukj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szólj ha kész...már nagyon izgatott vagyok
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 16. - 20:17:45
Létrehozva: #26414

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 16. - 20:15:12) *
Alan-ével virslizel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

oké lazulj az óráidon csak le ne bukj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szólj ha kész...már nagyon izgatott vagyok

Aha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem bukok le, az biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ügyes vagyok én (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na akkor elköszönök én is végleg. Legyetek jók, Usinak jó szórakozást, Alannek meg:
SZERETLEEEEEEEEEEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 16. - 20:19:39
Létrehozva: #26415

devotee

Niki pedig ki kéne magad pihenni.Nem lesz neki jó vége.

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 16. - 20:17:45) *
Aha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem bukok le, az biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ügyes vagyok én (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na akkor elköszönök én is végleg. Legyetek jók, Usinak jó szórakozást, Alannek meg:
SZERETLEEEEEEEEEEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pááááá kiscsaj én is megyek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A reggeli viszontlátásra.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 16. - 20:20:27
Létrehozva: #26416

devotee

pápááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 16. - 20:34:24
Létrehozva: #26417

devotee

sziasztok

jobbulást a betegeknek angie, lolacska (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
edó amúgy én is így vagyok mint te. kimondom rögtön, amit gondolok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondták többen is, hogy fogjam vissza magam, mert egyszer csúnya vége lesz.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de olyan vérmérsékletű vagyok, h. ki kell adnom magamból...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 16. - 21:17:55
Létrehozva: #26418

devotee

Én csak a fafejűséget nem szeretem... nem minden fekete, vagy fehér (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Emberölés és emberölés közt hatalmas különbségek lehetnek.. Ott van egy nő.. vagy egy leány gyermek.. évekig terrorizálják őket.. mondjuk a saját apa, vagy a nevelő apa.. és bizony a leánygyermek úgy ahogy van kivégzi az apát... ez is gyilkosság.. még sem akasztanám fel őt. NEm láthatunk mindent. Persze nem azt mondom, hogy ez pl megoldás.. mármint a gyermek részéről.. hogy megölte az apját... viszont pl itt senki nem segitett volna neki. A másik meg az, amit már előtte is mondtam, hogy én mindig úgy vagyok.. hogy áááhhhh.. és ha nem is ő tette? mert ilyenre is volt példa... az életét már neki sem lehet visszaadni. DE bezony ott van az is, amit Loli mondott.. és ő ebbe jobban belevetette magát, én csak a saját belső hangom tudom nektek ide leirni. Mondhatni pacifista vagyok, fegyvert soha nem fognék, az erőszakot teljes mértékben kizárom az életemből, és minden ilyentől el is zárkózom, elfordulok. Viszont.... vannak esetek, amikor lehet én is súlyosan bántalmaznám az illetőt.. mindenféle nézetem ellenére (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondjuk, hirtelen felidnulásból !!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 16. - 21:25:27
Létrehozva: #26419

devotee

jantar, köszi a jókívánságokat, ennyi jóakarattól tuti hamarabb kimászom ebből.

Edó, tökéletesen leírtad amit gondolok. nekem is ez a bajom.
nyugi van, nézzük meg több oldalról, járjunk utána, járjuk körbe, mielőtt ítéletet mondunk. a világ, ahogy mondod, nem fekete-fehér, sőt, még csak nem is a szürke árnyalataiból áll, hanem tele van színekkel. bonyolult a világ, na
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 16. - 22:20:47
Létrehozva: #26420

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=jqplreuLT78
http://www.youtube.com/watch?v=ZYJFvpvhCqc

a beteg dave fanoknak ettől biztos életre kelnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1319 1320 1321 1322 1323 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
25 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (25 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: