![]() ![]() |
2010.03. 16. - 22:36:03
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=jqplreuLT78 http://www.youtube.com/watch?v=ZYJFvpvhCqc a beteg dave fanoknak ettől biztos életre kelnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jahajj, a puszis hole to feed (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.03. 16. - 23:21:52
Létrehozva:
|
|
|
Nade nem az a lényeg.. az elején hogy riszál már a pasi.. jesszusisten. Mikor Jantar mutatta gmail-en, nem kaptam levegőt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Loli.. hogy tudok FV pénzhez jutni? mert nekem ez nagyon lassan megy...És hogy lehet, hogy másoknak van olyan ajándékuk, ami nekem nem is opció? Pedig alattam vannnak |
|
|
|
2010.03. 16. - 23:38:33
Létrehozva:
|
|
|
Nade nem az a lényeg.. az elején hogy riszál már a pasi.. jesszusisten. Mikor Jantar mutatta gmail-en, nem kaptam levegőt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Loli.. hogy tudok FV pénzhez jutni? mert nekem ez nagyon lassan megy...És hogy lehet, hogy másoknak van olyan ajándékuk, ami nekem nem is opció? Pedig alattam vannnak FV pénzt, papírpénzt venni lehet, pénzért. biztos annyira fontos? az ajándékok között csak az istálló meg a maison építőanyagok változóak az emberek között, úgy tudom. de ha nem ez a helyzet, mondj konkrétumot |
|
|
|
2010.03. 17. - 02:22:44
Létrehozva:
|
|
|
SZIASZTOOOOK!
köszi mindenkinek a szurkolást!!! hát a vizsga kaki volt, de a Rammstein koncert szupppppppper!!!! Bár a Stripped-et hiányoltuk Mauval és sokat emlegettük a DM koncit is, de a vége felé igazán beindultunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jöttek az örökzöld klasszikusok és már csak azon vettem észre magam, hogy állva tombolok - de majd bővebben a blogomban holnap. Edó: jaja, vágom, nekem is az a farkasos (Du riechst so gut = Olyan jó a szagod) az egyik kedvencem és adták is ma!!! a dugós meg az új albumról a Pussy (= punci). az is volt! XD vica: jesszus!!! nem csodálom, hogy kiakadtál a családgyilkosságon!!!! itt Edóval kell egyetértsek a rabok dolgoztatásával és szigorúbb büntetésekkel. Ja meg az a durva, hogy bárkivel megtörténhet, ha épp hozzátok támad kedve betörni egy zakkant állatnak!!! de ahogy látom Lola máris tovább görgette olyan dolgokra, amikről nem tudtam. köszi Lolíta!! Bár ez nehéz problémakör. Egyes esetekben én is a halál büntetés mellett szavaznék, mint ahogy Trixx. (most nincs energiám ebbe mélyebben belemenni) Angie: sajnálom, hogy szarul érezted magad a Republicon! huhh a Rammstein ma pöpecül szólt! szerintem hangosabb volt, mint a Mode, pedig azután is csengett a fülünk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) szerintem holnapra nem lesz hangom, mert direkt hörögve énekeltem XD végre kiadtam egy kis feszültséget (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) / GYÓGYULJÁL LOLÁVAL ÉS NIKIVEL EGYÜTT!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) / Trixx: én a mai napig évek/korszakok, azokon belül meg tagok szerint csoportosítom a DM-es cuccaim XD kicsit mániákus vagyok ebben a tekintetben! XD (hehe, pl. a TOTU turnén a képeket igyekeztem mindig a megfelelő koncertállomás mappájába menteni XD) na jó, most már talán megyek, megy ki a koncert hatása és fáradok. |
|
|
|
2010.03. 17. - 02:34:22
Létrehozva:
|
|
|
képek szombatról
ez csak a personal lehet (IMG:http://www.101klub.hu/images/20100313-23.jpg) figyi Edót, de szép (IMG:http://www.101klub.hu/images/20100313-26.jpg) de cukik vagyunk (IMG:http://dm-party.hu/lr_2010.03.13/slides/lr_2010.03.13%20(56).jpg) a pélóba! több képet nem enged linkelni Judy oldala, de itt megnézhetők a képek http://dm-party.hu/lr_2010.03.13/slides/lr...20%2811%29.html a living room galériája itt http://livingroom.hu/gallery.popup.php?gID...MgMDkwLmpwZw==| |
|
|
|
2010.03. 17. - 06:17:59
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok jobbulást a betegeknek angie, lolacska (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó amúgy én is így vagyok mint te. kimondom rögtön, amit gondolok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondták többen is, hogy fogjam vissza magam, mert egyszer csúnya vége lesz.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de olyan vérmérsékletű vagyok, h. ki kell adnom magamból...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok! Drága vagy Jantarr, a tegnap estém amilyen fosul indult olyan jó lett végül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán persze szundiztam is, simán elaludtam 10 előtt, ami rám nem jellemző ám! Szombatról vasárnapra virradóan pl. hajnali 2-ig fenn voltam, mert nem voltam álmos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, örülök, hogy jó volt a Rammstein! A Republicon a banda mindent megtett, klassz dalokat is válogattak össze meg minden, csak a technikusok nem voltak a toppon és ez hazavágta az egészet. Szerintem... anyámnak fel sem tűnt, hogy fosul szólt, na de ő nem is jár sok koncertre! Sms-em megkaptad csaj? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Loli, gyógyuljál!!! Niki, te is!!! Gyógyuljunk kollektíven (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 07:49:05
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt!
Ange ürölök hogy végre tudtál aludni. Ez már a gyógyulás jele! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bakker de faszántosak a képek! A harmadik nagyon jól sikerült, mindenki nagyon baba rajta! Usi örülök hogy jó volt a koncert. Á, még egy rendszerető rajongó. Jól van, akkor nem csak én vagyok ilyen mániákus a képekkel kapcsolatban. A kaki az mit jelent? Könnyű volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , vagy nem sikerült jól (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ? Remélem nem az utóbbi. My little soul will leave a footprint......... Most ezt énekli nekem a Mode! |
|
|
|
2010.03. 17. - 08:13:31
Létrehozva:
|
|
|
képek szombatról ez csak a personal lehet (IMG:http://www.101klub.hu/images/20100313-23.jpg) figyi Edót, de szép (IMG:http://www.101klub.hu/images/20100313-26.jpg) de cukik vagyunk (IMG:http://dm-party.hu/lr_2010.03.13/slides/lr_2010.03.13%20(56).jpg) a pélóba! több képet nem enged linkelni Judy oldala, de itt megnézhetők a képek http://dm-party.hu/lr_2010.03.13/slides/lr...20%2811%29.html a living room galériája itt http://livingroom.hu/gallery.popup.php?gID...MgMDkwLmpwZw==| Nagyon jó képek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látszik mekkora buli volt!!! Jó Reggelt! Ange ürölök hogy végre tudtál aludni. Ez már a gyógyulás jele! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bakker de faszántosak a képek! A harmadik nagyon jól sikerült, mindenki nagyon baba rajta! Usi örülök hogy jó volt a koncert. Á, még egy rendszerető rajongó. Jól van, akkor nem csak én vagyok ilyen mániákus a képekkel kapcsolatban. A kaki az mit jelent? Könnyű volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , vagy nem sikerült jól (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ? Remélem nem az utóbbi. My little soul will leave a footprint......... Most ezt énekli nekem a Mode! Köszi Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 08:14:14
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Beteg sereg tagok gyógyuljatok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi örülök,hogy jól érezted magad a koncerten. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A bulis képeken meg szépek vagytok csajok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 08:21:44
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt. Beteg sereg tagok gyógyuljatok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi örülök,hogy jól érezted magad a koncerten. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A bulis képeken meg szépek vagytok csajok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Vica! Te is gyógyulj, vagy már jól vagy? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 08:31:55
Létrehozva:
|
|
|
Szia. Köszönöm már jól vagyok. Jaj hát ezt el kell mesélnem nektek.A jó előbb mikor vittük a Petrát a bölcsibe szállt be a kocsiba de már szólt a zene és a kiscsaj megszólal "énekel a Martin a lejátszóba"...hehe...tényleg éppen Martin énekelt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 08:36:48
Létrehozva:
|
|
|
Szia. Köszönöm már jól vagyok. Jaj hát ezt el kell mesélnem nektek.A jó előbb mikor vittük a Petrát a bölcsibe szállt be a kocsiba de már szólt a zene és a kiscsaj megszólal "énekel a Martin a lejátszóba"...hehe...tényleg éppen Martin énekelt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Á de édes! Megzabbantom! Hatalmas cupp Neki! |
|
|
|
2010.03. 17. - 08:39:46
Létrehozva:
|
|
|
Á de édes! Megzabbantom! Hatalmas cupp Neki! Tudtam Trixx,hogy neked szimpi lesz a Petra dumája. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tegnap délután meg Dave énekelt és ahogy beszállt és elindultunk megszólalt "ez Dávi" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amikor mondja Dávi mindig az jut az eszembe vajon Dave mit szólna ha hallaná,hogy le Dávizzák. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 08:42:17
Létrehozva:
|
|
|
Szia. Köszönöm már jól vagyok. Jaj hát ezt el kell mesélnem nektek.A jó előbb mikor vittük a Petrát a bölcsibe szállt be a kocsiba de már szólt a zene és a kiscsaj megszólal "énekel a Martin a lejátszóba"...hehe...tényleg éppen Martin énekelt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez jó! Nagyon ari Petra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy tudja már, hogy mikor énekel neki Martin bácsi meg Dave bácsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgy megnézném az ilyen pillanatokat, nagy Mode-os lesz a lányod, előre látom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 08:46:05
Létrehozva:
|
|
|
Ez jó! Nagyon ari Petra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy tudja már, hogy mikor énekel neki Martin bácsi meg Dave bácsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgy megnézném az ilyen pillanatokat, nagy Mode-os lesz a lányod, előre látom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen már meg tudja különböztetni őket mikor melyik énekel.Meg a képeken is mutatja név szerint őket.Kivéve Andyt valahogy az ő nevét még nem tudta megjegyezni. Nem rég meg néztük a Stripped videóját és megszólal a Petra "megveri az autót a Martin" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe a szétveri helyett megveri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja meg folyton a pacikás videót(Personal Jesus) akarja nézni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 09:27:04
Létrehozva:
|
|
|
Igen már meg tudja különböztetni őket mikor melyik énekel.Meg a képeken is mutatja név szerint őket.Kivéve Andyt valahogy az ő nevét még nem tudta megjegyezni. Nem rég meg néztük a Stripped videóját és megszólal a Petra "megveri az autót a Martin" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe a szétveri helyett megveri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja meg folyton a pacikás videót(Personal Jesus) akarja nézni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ez nagyon cuki!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A PJ videoban pedig Andy hinta lovagol, majd megjegyzi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 09:39:23
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
jajjjjj de jó kis képek!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindjárt le is mentegettem párat a linkekről! köszi Lolcsi!!! Trixx: a kaki a szart jelenti. ergo szar lett a vizsga, csak nem akartam kiírni XD 25 szóból 17-et tudtam (kb. kettő tipp volt) hjaj igen, a DM-es cuccaimra nagyon kényes tudok lenni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) meg amúgy is szeretem, ha rend van a gépemen, mert úgy átlátom a dolgokat - pedig egyáltalán nem vagyok egy rendmániás ember, csak néha jön rám. vica: wow, Petra jól nyomja! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az elején mikor DM-es lettem, a korai albumoknál kellett kis idő, mire meg tudtam különböztetni a két énekhangot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem Dave-nek tetszene a ledávizás XDDD Angie: akkor lehet hogy csak a te vájtfülednek fájt a hangosítás XD |
|
|
|
2010.03. 17. - 09:54:50
Létrehozva:
|
|
|
reggelt! jajjjjj de jó kis képek!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindjárt le is mentegettem párat a linkekről! köszi Lolcsi!!! Trixx: a kaki a szart jelenti. ergo szar lett a vizsga, csak nem akartam kiírni XD 25 szóból 17-et tudtam (kb. kettő tipp volt) hjaj igen, a DM-es cuccaimra nagyon kényes tudok lenni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) meg amúgy is szeretem, ha rend van a gépemen, mert úgy átlátom a dolgokat - pedig egyáltalán nem vagyok egy rendmániás ember, csak néha jön rám. vica: wow, Petra jól nyomja! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az elején mikor DM-es lettem, a korai albumoknál kellett kis idő, mire meg tudtam különböztetni a két énekhangot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem Dave-nek tetszene a ledávizás XDDD Angie: akkor lehet hogy csak a te vájtfülednek fájt a hangosítás XD Hát ez lehet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem ehhez vagyok én szokva kérem szépen! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) SMS-em megkaptad?????????????????? |
|
|
|
2010.03. 17. - 10:02:54
Létrehozva:
|
|
|
Vicus: Petra egy édi-bébi! Szerintem is nagy Mode-os lesz belőle. Kivi vagyok hogy Gorette (így írják?) vagy Daveslave lesz mint az anyja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usi: (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Azért remélem görbül.... |
|
|
|
2010.03. 17. - 10:30:49
Létrehozva:
|
|
|
reggelt! jajjjjj de jó kis képek!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindjárt le is mentegettem párat a linkekről! köszi Lolcsi!!! Trixx: a kaki a szart jelenti. ergo szar lett a vizsga, csak nem akartam kiírni XD 25 szóból 17-et tudtam (kb. kettő tipp volt) hjaj igen, a DM-es cuccaimra nagyon kényes tudok lenni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) meg amúgy is szeretem, ha rend van a gépemen, mert úgy átlátom a dolgokat - pedig egyáltalán nem vagyok egy rendmániás ember, csak néha jön rám. vica: wow, Petra jól nyomja! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az elején mikor DM-es lettem, a korai albumoknál kellett kis idő, mire meg tudtam különböztetni a két énekhangot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem Dave-nek tetszene a ledávizás XDDD Angie: akkor lehet hogy csak a te vájtfülednek fájt a hangosítás XD Usi én is pont így voltam,hogy eleinte eléggé kellett fülelnem,hogy melyik pasi énekel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A vizsga eredményét mikor tudod meg?Biztos,hogy sikerült.Pozitív hozzááállás..... Hát ez nagyon cuki!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A PJ videoban pedig Andy hinta lovagol, majd megjegyzi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na majd mondom neki ki az aki hintalovagol. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicus: Petra egy édi-bébi! Szerintem is nagy Mode-os lesz belőle. Kivi vagyok hogy Gorette (így írják?) vagy Daveslave lesz mint az anyja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi: (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Azért remélem görbül.... hehe "Daveslave mint az anyja" majd afellé irányítom....nem ám majd ő eldönti |
|
|
|
![]() ![]() |