![]() ![]() |
2010.03. 17. - 10:51:19
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Én csak a fafejűséget nem szeretem... nem minden fekete, vagy fehér (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Emberölés és emberölés közt hatalmas különbségek lehetnek.. Ott van egy nő.. vagy egy leány gyermek.. évekig terrorizálják őket.. mondjuk a saját apa, vagy a nevelő apa.. és bizony a leánygyermek úgy ahogy van kivégzi az apát... ez is gyilkosság.. még sem akasztanám fel őt. NEm láthatunk mindent. Persze nem azt mondom, hogy ez pl megoldás.. mármint a gyermek részéről.. hogy megölte az apját... viszont pl itt senki nem segitett volna neki. A másik meg az, amit már előtte is mondtam, hogy én mindig úgy vagyok.. hogy áááhhhh.. és ha nem is ő tette? mert ilyenre is volt példa... az életét már neki sem lehet visszaadni. DE bezony ott van az is, amit Loli mondott.. és ő ebbe jobban belevetette magát, én csak a saját belső hangom tudom nektek ide leirni. Mondhatni pacifista vagyok, fegyvert soha nem fognék, az erőszakot teljes mértékben kizárom az életemből, és minden ilyentől el is zárkózom, elfordulok. Viszont.... vannak esetek, amikor lehet én is súlyosan bántalmaznám az illetőt.. mindenféle nézetem ellenére (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondjuk, hirtelen felidnulásból !!!!! Ezt még szeretném lereagálni aztán hagyom a témát mert már biztos unjátok,hogy ezen lovagolok. Edóka teljesen igazad van,hogy emberölés és emberölés között is van különbség. Amikor egy lány gyerek vagy egy anya végső kétségbeesésében csakhogy megszabaduljon megöli az apját vagy az élettársát/férjét mert az egy alkoholista állat és éveken keresztül terrorizálja, üti-veri a családot azt én sem ítélném halálra ez egyértelmű.Vagy vegyük azt a bácsit aki áramot vezetett a kerítésébe mert megunta,hogy lopnak tőle őt sem .Megjegyzem igaza volt a bácsinak persze nem volt helyes amit tett.Vagy amikor két ember összeveszik és az egyik hirtelen felindulásában mondjuk agyon üti a másikat az is egy más fajta emberölés.Őt sem ítélném halálra mert nem előre eltervezte a dolgot hanem így sikerült sajnos.De....ott van az eset amikor Soproni Ági színésznőt a saját fia ölte meg aztán feldarabolta.Kimeríti azt hiszem az előre megfontolt szándékot a különös kegyetlenséget és az aljas indokot is.Vagy aki szíven szúrta azt a szerencsétlen Marian Cosmat csak azért mert nem volt szimpatikus az arca.Ez milyen már?Na ez a két eset megint csak más mint az előzőek.És ennek a két ügynek a tettesét igenis halálra ítélném mert megérdemelnék.Meg az olyanok is akik idős védtelen embereket ölnek meg pár ezer forintért. Persze abban igazad van,hogy történtek olyan esetek amikor az igazságszolgáltatás akkorát tévedett,hogy ártatlant végeztek ki és ez nagyon borzasztó. Nekem az a véleményem,hogy a büntetőjogot azért találták ki,hogy legyen visszatartó ereje de ez a mi törvénykezésünkről egyáltalán nem mondható el.Ha egy-két olyan kaliberű gyilkost mint a fent említett színésznőé vagy a kosárlabdázóé fellógatnának talán lehet,hogy a másik hasonló mocsok meggondolná magát amikor ölni készül,hogy inkább nem teszi mert kivégzik érte. Na jó hosszúra sikerültem.Remélem azért még szóba álltok velem ez után és nem fogtok valami erőszakos némbernek gondolni de nekem ez a véleményem a halálbüntetésről. |
|
|
|
2010.03. 17. - 11:10:49
Létrehozva:
|
|
|
Angie: megkaptam igen, csak már majdnem lemerült a telcsim, azért nem írtam vissza!!! bocsiiiiiii!!! köszi, hogy gondoltál rám!!!
|
|
|
|
2010.03. 17. - 11:59:49
Létrehozva:
|
|
|
Angie: megkaptam igen, csak már majdnem lemerült a telcsim, azért nem írtam vissza!!! bocsiiiiiii!!! köszi, hogy gondoltál rám!!! Semmi baj! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 12:00:44
Létrehozva:
|
|
|
Ezt még szeretném lereagálni aztán hagyom a témát mert már biztos unjátok,hogy ezen lovagolok. Edóka teljesen igazad van,hogy emberölés és emberölés között is van különbség. Amikor egy lány gyerek vagy egy anya végső kétségbeesésében csakhogy megszabaduljon megöli az apját vagy az élettársát/férjét mert az egy alkoholista állat és éveken keresztül terrorizálja, üti-veri a családot azt én sem ítélném halálra ez egyértelmű.Vagy vegyük azt a bácsit aki áramot vezetett a kerítésébe mert megunta,hogy lopnak tőle őt sem .Megjegyzem igaza volt a bácsinak persze nem volt helyes amit tett.Vagy amikor két ember összeveszik és az egyik hirtelen felindulásában mondjuk agyon üti a másikat az is egy más fajta emberölés.Őt sem ítélném halálra mert nem előre eltervezte a dolgot hanem így sikerült sajnos.De....ott van az eset amikor Soproni Ági színésznőt a saját fia ölte meg aztán feldarabolta.Kimeríti azt hiszem az előre megfontolt szándékot a különös kegyetlenséget és az aljas indokot is.Vagy aki szíven szúrta azt a szerencsétlen Marian Cosmat csak azért mert nem volt szimpatikus az arca.Ez milyen már?Na ez a két eset megint csak más mint az előzőek.És ennek a két ügynek a tettesét igenis halálra ítélném mert megérdemelnék.Meg az olyanok is akik idős védtelen embereket ölnek meg pár ezer forintért. Persze abban igazad van,hogy történtek olyan esetek amikor az igazságszolgáltatás akkorát tévedett,hogy ártatlant végeztek ki és ez nagyon borzasztó. Nekem az a véleményem,hogy a büntetőjogot azért találták ki,hogy legyen visszatartó ereje de ez a mi törvénykezésünkről egyáltalán nem mondható el.Ha egy-két olyan kaliberű gyilkost mint a fent említett színésznőé vagy a kosárlabdázóé fellógatnának talán lehet,hogy a másik hasonló mocsok meggondolná magát amikor ölni készül,hogy inkább nem teszi mert kivégzik érte. Na jó hosszúra sikerültem.Remélem azért még szóba álltok velem ez után és nem fogtok valami erőszakos némbernek gondolni de nekem ez a véleményem a halálbüntetésről. Én szóba állok veled az biztos, mert teljesen egyetértek, de ezt már írtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Biztosan a többiek sem haragszanak meg, mert nyitott személyiségek, toleránsak és el tudják fogadni, ha más a véleményed. Én is elfogadom az ő véleményüket, noha nem értek velük egyet. Különbözőek vagyunk, és ez így van jól. Ez egy egészséges és kulturált vita, vagy nézetkülönbség, ahogy tetszik. Addig nincs baj, amíg nem személyeskedünk, vagy nem bíráljuk a másikat, a másik álláspontját. Ez azonban nem fog bekövetkezni, mert túl intelligensek vagyunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és szeretjük egymást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg a Mode-ot. |
|
|
|
2010.03. 17. - 12:09:39
Létrehozva:
|
|
|
Ezt még szeretném lereagálni aztán hagyom a témát mert már biztos unjátok,hogy ezen lovagolok. Edóka teljesen igazad van,hogy emberölés és emberölés között is van különbség. Amikor egy lány gyerek vagy egy anya végső kétségbeesésében csakhogy megszabaduljon megöli az apját vagy az élettársát/férjét mert az egy alkoholista állat és éveken keresztül terrorizálja, üti-veri a családot azt én sem ítélném halálra ez egyértelmű.Vagy vegyük azt a bácsit aki áramot vezetett a kerítésébe mert megunta,hogy lopnak tőle őt sem .Megjegyzem igaza volt a bácsinak persze nem volt helyes amit tett.Vagy amikor két ember összeveszik és az egyik hirtelen felindulásában mondjuk agyon üti a másikat az is egy más fajta emberölés.Őt sem ítélném halálra mert nem előre eltervezte a dolgot hanem így sikerült sajnos.De....ott van az eset amikor Soproni Ági színésznőt a saját fia ölte meg aztán feldarabolta.Kimeríti azt hiszem az előre megfontolt szándékot a különös kegyetlenséget és az aljas indokot is.Vagy aki szíven szúrta azt a szerencsétlen Marian Cosmat csak azért mert nem volt szimpatikus az arca.Ez milyen már?Na ez a két eset megint csak más mint az előzőek.És ennek a két ügynek a tettesét igenis halálra ítélném mert megérdemelnék.Meg az olyanok is akik idős védtelen embereket ölnek meg pár ezer forintért. Persze abban igazad van,hogy történtek olyan esetek amikor az igazságszolgáltatás akkorát tévedett,hogy ártatlant végeztek ki és ez nagyon borzasztó. Nekem az a véleményem,hogy a büntetőjogot azért találták ki,hogy legyen visszatartó ereje de ez a mi törvénykezésünkről egyáltalán nem mondható el.Ha egy-két olyan kaliberű gyilkost mint a fent említett színésznőé vagy a kosárlabdázóé fellógatnának talán lehet,hogy a másik hasonló mocsok meggondolná magát amikor ölni készül,hogy inkább nem teszi mert kivégzik érte. Na jó hosszúra sikerültem.Remélem azért még szóba álltok velem ez után és nem fogtok valami erőszakos némbernek gondolni de nekem ez a véleményem a halálbüntetésről. Szerintem is igazad van és egyet is értek veled. Mondjuk kettősségek tényleg vannak a halál büntetés terén, de az tuti, hogy nagyobb a visszatartó ereje, mint bármi másnak! Sajnos tévedések mindenütt vannak... és tudom, hogy ezt nem lehet vissza csinálni, ezért néha bennem is megfordul, hogy nincs értelme, de mikor olyanokat hall az ember, mint az általad felsoroltak, az egyre inkább meggyőz arról, hogy a halál büntetést vissza kellene állítani. |
|
|
|
2010.03. 17. - 12:33:15
Létrehozva:
|
|
|
na helló!
tudomásom szerint (bár lehet hogy álmomban köhögök) végigalszom az éjszakát, akkor nem lehet olyan nagy a baj, nem? mókásan veszek levegőt, meg satöbbi, de biztos túlélem. néha brutális köhögőrohamok, és nem tetszik, amit felköhögök, de ez van. boá, de utálok beteg lenni. na, aztán, kérdés: ki szeretne Nouvelles robes új fejezet(ek)et olvasni? |
|
|
|
2010.03. 17. - 12:41:30
Létrehozva:
|
|
|
na helló! tudomásom szerint (bár lehet hogy álmomban köhögök) végigalszom az éjszakát, akkor nem lehet olyan nagy a baj, nem? mókásan veszek levegőt, meg satöbbi, de biztos túlélem. néha brutális köhögőrohamok, és nem tetszik, amit felköhögök, de ez van. boá, de utálok beteg lenni. na, aztán, kérdés: ki szeretne Nouvelles robes új fejezet(ek)et olvasni? Szia! Örülök hogy jobban vagy! Nem baj hogy köhgés után csúnya jön fel, az a jó ha kijön. Csak hát kicsit undi. Én sajna itt a melóban nem tudok ilyesmit olvasni, mert csak lopott pillanatokra tudok ide benézni. Meg még el sem kezdtem... <elszégyellte magát> girmasz. |
|
|
|
2010.03. 17. - 12:43:08
Létrehozva:
|
|
|
Szia! Örülök hogy jobban vagy! Nem baj hogy köhgés után csúnya jön fel, az a jó ha kijön. Csak hát kicsit undi. Én sajna itt a melóban nem tudok ilyesmit olvasni, mert csak lopott pillanatokra tudok ide benézni. Meg még el sem kezdtem... <elszégyellte magát> girmasz. nahát... pedig Martin szívfacsaróan imádnivaló ám... |
|
|
|
2010.03. 17. - 12:46:26
Létrehozva:
|
|
|
nahát... pedig Martin szívfacsaróan imádnivaló ám... Elhiszem drágám, és nagyon kíváncsi is vagyok. Majd valamikor tartok egy nagy fick délutánt, bevackolom magam az ágyba a laptoppal és adok az érzésnek.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 12:48:19
Létrehozva:
|
|
|
Elhiszem drágám, és nagyon kíváncsi is vagyok. Majd valamikor tartok egy nagy fick délutánt, bevackolom magam az ágyba a laptoppal és adok az érzésnek.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fú, de jó lesz neked ekkor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bár én két napja ágyban fekszem laptoppal, és nem annyira élvezem, de a tied az mégis más (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak majd vigyél... pelust. vagy váltóbugyit, vagy legalább törölközőt. |
|
|
|
2010.03. 17. - 12:49:50
Létrehozva:
|
|
|
fú, de jó lesz neked ekkor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bár én két napja ágyban fekszem laptoppal, és nem annyira élvezem, de a tied az mégis más (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak majd vigyél... pelust. vagy váltóbugyit, vagy legalább törölközőt. Ilyen olvasnivalóval én biztosan élvezni fogom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké, lesz pótbugyi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 13:06:13
Létrehozva:
|
|
|
na helló! tudomásom szerint (bár lehet hogy álmomban köhögök) végigalszom az éjszakát, akkor nem lehet olyan nagy a baj, nem? mókásan veszek levegőt, meg satöbbi, de biztos túlélem. néha brutális köhögőrohamok, és nem tetszik, amit felköhögök, de ez van. boá, de utálok beteg lenni. na, aztán, kérdés: ki szeretne Nouvelles robes új fejezet(ek)et olvasni? Lola jobbulást. Ééééén szeretnék NR új fejezeteket olvasni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 13:14:53
Létrehozva:
|
|
|
Én szóba állok veled az biztos, mert teljesen egyetértek, de ezt már írtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Biztosan a többiek sem haragszanak meg, mert nyitott személyiségek, toleránsak és el tudják fogadni, ha más a véleményed. Én is elfogadom az ő véleményüket, noha nem értek velük egyet. Különbözőek vagyunk, és ez így van jól. Ez egy egészséges és kulturált vita, vagy nézetkülönbség, ahogy tetszik. Addig nincs baj, amíg nem személyeskedünk, vagy nem bíráljuk a másikat, a másik álláspontját. Ez azonban nem fog bekövetkezni, mert túl intelligensek vagyunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és szeretjük egymást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg a Mode-ot. Trixx köszi és olvastam ám amit tegnap irtál csak bocsi,hogy nem reagáltam rá. Kül ezt szeretem bennetek,hogy mindent meg lehet veletek kultúráltan beszélni és elfogadjátok a másik véleményét nem kritizáljátok akkor sem ha nem ért egyet a ti véleményetekkel. |
|
|
|
2010.03. 17. - 13:20:13
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem is igazad van és egyet is értek veled. Mondjuk kettősségek tényleg vannak a halál büntetés terén, de az tuti, hogy nagyobb a visszatartó ereje, mint bármi másnak! Sajnos tévedések mindenütt vannak... és tudom, hogy ezt nem lehet vissza csinálni, ezért néha bennem is megfordul, hogy nincs értelme, de mikor olyanokat hall az ember, mint az általad felsoroltak, az egyre inkább meggyőz arról, hogy a halál büntetést vissza kellene állítani. Hát igen sajnos van egy-két mélységesen felháboritó eset amire az ember rögtön azt gondolja,hogy állitsák vissza. Kicsit azért megnyugodtam,hogy nem néztek rám csúnyán a véleményem miatt és vannak azért akik hasonlóan gondolkodnak. |
|
|
|
2010.03. 17. - 13:40:21
Létrehozva:
|
|
|
Lola jobbul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zsó hamarosan feltolja az oldalára a két új fejezetet. ám ettől függetlenül, mivel Lolinak van ez a hülyesége hogy szeretett volna egy külön felületet a ficknek, nyitottunk egy blogot a Nouvelles robes-nak és egyéb, esetleges későbbi fickeknek. persze minden fenn lesz Usinál is, de ez is egy felület http://pantherenoiredor.blogspot.com/ a blog jobboldalán ha legördíted, ott megtalálhatók a régebbi bejegyzések, címkézve meg minden. jó szórakozást a 6os és a 7es fejezethez. |
|
|
|
2010.03. 17. - 13:45:13
Létrehozva:
|
|
|
azt hiszem pár napig én sem leszek.
majd valamikor jövök |
|
|
|
2010.03. 17. - 14:04:43
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 17. - 14:12:58
Létrehozva:
|
|
|
Baing.. Angie, meg Lola... úgy köhögök, mint a kutya... de komolyan. Éjjel nem birtam abbahagyni... mi a jó isten ez már megint? valami járvány? Angie, te mit kaptál rá? csak sima köptető? te mondtad a sinecod-ot? mert az asszem van itthon, kutyám szedte, szirupban. Az egyébként vényköteles? mert ha nem, akkor veszek is.. nem használ az acc 600.... de kész vagyok!
Na Usi sem lesz? Mi a faki van? Jaaa.. és végig fosta kutyám az iccakát, óránként kellett kivinnem, nem aludtam semmit. Aztán délelőtt az állatorvosnál belém öntöttek egy bögrényi kv-t, most meg még mindig úgy dobog a szivem, meg remegek, lehet mindjárt infarktust kapok.... |
|
|
|
2010.03. 17. - 14:15:23
Létrehozva:
|
|
|
Lola jobbul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zsó hamarosan feltolja az oldalára a két új fejezetet. ám ettől függetlenül, mivel Lolinak van ez a hülyesége hogy szeretett volna egy külön felületet a ficknek, nyitottunk egy blogot a Nouvelles robes-nak és egyéb, esetleges későbbi fickeknek. persze minden fenn lesz Usinál is, de ez is egy felület http://pantherenoiredor.blogspot.com/ a blog jobboldalán ha legördíted, ott megtalálhatók a régebbi bejegyzések, címkézve meg minden. jó szórakozást a 6os és a 7es fejezethez. Köszi biztos meg lesz a szórakozás. Oké megnézem a linket. azt hiszem pár napig én sem leszek. majd valamikor jövök Pá és vigyázz magadra. Baing.. Angie, meg Lola... úgy köhögök, mint a kutya... de komolyan. Éjjel nem birtam abbahagyni... mi a jó isten ez már megint? valami járvány? Angie, te mit kaptál rá? csak sima köptető? te mondtad a sinecod-ot? mert az asszem van itthon, kutyám szedte, szirupban. Az egyébként vényköteles? mert ha nem, akkor veszek is.. nem használ az acc 600.... de kész vagyok! Na Usi sem lesz? Mi a faki van? Jaaa.. és végig fosta kutyám az iccakát, óránként kellett kivinnem, nem aludtam semmit. Aztán délelőtt az állatorvosnál belém öntöttek egy bögrényi kv-t, most meg még mindig úgy dobog a szivem, meg remegek, lehet mindjárt infarktust kapok.... Edóka te is lebetegedtél?Jobbulást.Meg a kutyusnak is. |
|
|
|
2010.03. 17. - 14:58:42
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|