![]() ![]() |
2010.03. 17. - 15:04:37
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baing.. Angie, meg Lola... úgy köhögök, mint a kutya... de komolyan. Éjjel nem birtam abbahagyni... mi a jó isten ez már megint? valami járvány? Angie, te mit kaptál rá? csak sima köptető? te mondtad a sinecod-ot? mert az asszem van itthon, kutyám szedte, szirupban. Az egyébként vényköteles? mert ha nem, akkor veszek is.. nem használ az acc 600.... de kész vagyok! Na Usi sem lesz? Mi a faki van? Jaaa.. és végig fosta kutyám az iccakát, óránként kellett kivinnem, nem aludtam semmit. Aztán délelőtt az állatorvosnál belém öntöttek egy bögrényi kv-t, most meg még mindig úgy dobog a szivem, meg remegek, lehet mindjárt infarktust kapok.... Szerintem már mindenkinek totál legyengült a szervezete és nem vagyunk ellenállóak úgy, mint a tél elején. Én fogalmam sincsen mit kaptam, már megettem, valami 5 szemes antibiotikumot meg kanalas gyógyszert. A Sinecod a köhögésre van és asszem vényköteles gyógyszer, de kérdezd meg a patikában! Jobbulást a Sereg Kutyának is meg neked is! |
|
|
|
2010.03. 17. - 15:16:55
Létrehozva:
|
|
|
Lola jobbul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zsó hamarosan feltolja az oldalára a két új fejezetet. ám ettől függetlenül, mivel Lolinak van ez a hülyesége hogy szeretett volna egy külön felületet a ficknek, nyitottunk egy blogot a Nouvelles robes-nak és egyéb, esetleges későbbi fickeknek. persze minden fenn lesz Usinál is, de ez is egy felület http://pantherenoiredor.blogspot.com/ a blog jobboldalán ha legördíted, ott megtalálhatók a régebbi bejegyzések, címkézve meg minden. jó szórakozást a 6os és a 7es fejezethez. Jesszus Lola állatira tetszett mindkét fejezet.Nagggyon....és nem mondhatok itt semmit...pedig nagyon mondanám. és kiri ez oldal amit csináltatok neki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 15:20:01
Létrehozva:
|
|
|
Jesszus Lola állatira tetszett mindkét fejezet.Nagggyon....és nem mondhatok itt semmit...pedig nagyon mondanám. és kiri ez oldal amit csináltatok neki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cicu, a blogba tudsz kommentelni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sőt, várjuk is a kommentet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) örülök hogy tetszett amúgy. |
|
|
|
2010.03. 17. - 16:59:35
Létrehozva:
|
|
|
cicu, a blogba tudsz kommentelni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sőt, várjuk is a kommentet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) örülök hogy tetszett amúgy. Kerestem,hogy hova lehet kommentelni de valahogy nem találtam...nagyon béna vagyok meg vak is.Megnézem újra és írok. Lola a 7. fejezetnél találsz hozzászólást részemről. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 17:23:16
Létrehozva:
|
|
|
Sziaaa Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 17. - 17:45:04
Létrehozva:
|
|
|
Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 17. - 17:47:45
Létrehozva:
|
|
|
Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy telt a napod? |
|
|
|
2010.03. 17. - 17:53:47
Létrehozva:
|
|
|
Köszönöm kérdésed, egész jól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagy meglepetésben volt részem, 3-ast írtam fizikából amiből segg hülye vagyok, félévkor majdnem megbuktam, most meg írtam egy 3-ast (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) persze arra írtam a puskákat még jó múltkor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg a biológia dogám is 4-es lett, pedig rosszabbra számítottam. Írtam még a fickedhez pár sort (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ja és rájöttem már nem tudom hányadszorra hogy szeretem Alant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még valami....mikor lesz már szombaaat???????????????????? |
|
|
|
2010.03. 17. - 17:57:32
Létrehozva:
|
|
|
Köszönöm kérdésed, egész jól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagy meglepetésben volt részem, 3-ast írtam fizikából amiből segg hülye vagyok, félévkor majdnem megbuktam, most meg írtam egy 3-ast (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) persze arra írtam a puskákat még jó múltkor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg a biológia dogám is 4-es lett, pedig rosszabbra számítottam. Írtam még a fickedhez pár sort (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és rájöttem már nem tudom hányadszorra hogy szeretem Alant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még valami....mikor lesz már szombaaat???????????????????? Gratula a 3-ashoz és a 4-eshez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Írtál pár sort pedig még földrajz óra sem volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (nem mellesleg ezt azért említed,hogy csigázz) Szereted Alant? Nem mondod.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 18:02:39
Létrehozva:
|
|
|
Vica, köszi a kommentet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hejj biza, jönnek szépen a bonyodalmak, meg a dráma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, voltam talizni barátnőmmel, akinek anyukája küldött nekem toros káposztát úgyhogy mindjárt eszem, de jó lesz. és menet közben annyit köhögtem meg fújtam az orrom meg izzadtam hogy úgy éreztem, kell valami örömforrás, így soppingoltam egy ilyen kis lapozhatós igazolványtartót a régi rongyos helyett, meg vettem csokit, kétfélét is, hogy jobb kedvem legyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) instant vidámság, az kell nekem. |
|
|
|
2010.03. 17. - 18:03:29
Létrehozva:
|
|
|
Gratula a 3-ashoz és a 4-eshez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Írtál pár sort pedig még földrajz óra sem volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (nem mellesleg ezt azért említed,hogy csigázz) Szereted Alant? Nem mondod.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Teljesen le voltam döbbenve a fizikán (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Igen, mert ének óra volt, azon meg zenét hallgatunk és nem csinálunk semmit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, szeretem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imádom, odavagyok érte de mint az atom!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 18:07:11
Létrehozva:
|
|
|
válaszoltam a kommentedre, Vicus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(ja és ügyi vagy hogy megtaláltad hogy tudsz beírni. megy ez bébi) |
|
|
|
2010.03. 17. - 18:08:05
Létrehozva:
|
|
|
Vica, köszi a kommentet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hejj biza, jönnek szépen a bonyodalmak, meg a dráma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, voltam talizni barátnőmmel, akinek anyukája küldött nekem toros káposztát úgyhogy mindjárt eszem, de jó lesz. és menet közben annyit köhögtem meg fújtam az orrom meg izzadtam hogy úgy éreztem, kell valami örömforrás, így soppingoltam egy ilyen kis lapozhatós igazolványtartót a régi rongyos helyett, meg vettem csokit, kétfélét is, hogy jobb kedvem legyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) instant vidámság, az kell nekem. nincs mit Lola remélem nem találtad túl idiótának a megfogalmazásom....nem vagyok valami nagy benne kül szeretem a bonyodalmakat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jó étvágyat a kajcsihoz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 18:10:06
Létrehozva:
|
|
|
Lola: milyen az a toros káposzta? én még nem hallottam róla (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
2010.03. 17. - 18:11:07
Létrehozva:
|
|
|
válaszoltam a kommentedre, Vicus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (ja és ügyi vagy hogy megtaláltad hogy tudsz beírni. megy ez bébi) oké olvasom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ügyi?köszi ...ha tudnád mekkora hülyének éreztem magam amikor végre megtaláltam,hogy előbb nem sikerült pedig majdhogy nem kibökte a szemem csak átsiklottam felette Köszi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Teljesen le voltam döbbenve a fizikán (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Igen, mert ének óra volt, azon meg zenét hallgatunk és nem csinálunk semmit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, szeretem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imádom, odavagyok érte de mint az atom!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagyis a többiek nem csináltak semmit...te fick-et írtál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 18:15:24
Létrehozva:
|
|
|
Idézet oké olvasom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ügyi?köszi ...ha tudnád mekkora hülyének éreztem magam amikor végre megtaláltam,hogy előbb nem sikerült pedig majdhogy nem kibökte a szemem csak átsiklottam felette Vagyis a többiek nem csináltak semmit...te fick-et írtál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A többiek házit írtak, vagy beszélgettek, ilyesmik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Halkan beszélgettek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, én írtam a ficket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg közben zenét hallgattam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÁÁÁÁ miéééééééééééért miéért van ilyen messzeee???????????????????? (IMG:style_emoticons/default/excl.gif) (IMG:style_emoticons/default/excl.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Miért születtem ilyen messze tőle???? ÁÁÁÁ megőrülök már komolyan mondom. Az még csak hagy hagyján, hogy ennyire messze van, de hogy így megbolondítson???? Ilyen nincs!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://lh4.ggpht.com/_3M-OHLJ9G5w/S6EN9SU1EmI/AAAAAAAABZ8/mfd8Nf2DxA4/s800/ALAAANWWILDEER(L).JPG) |
|
|
|
2010.03. 17. - 18:18:48
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok csajok!
Aj , de jó buli volt...........Lolikám a képeket mentettem .Thank you. Majd rátérek a NR-ra is, természetesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .Azt hiszem most ledőlök egy kicsit mert nagyon álmos vagyok. |
|
|
|
2010.03. 17. - 18:20:52
Létrehozva:
|
|
|
Mode gondolom Mode-ot hallgattál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pár hét és közel lesz hozzád Alan. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sziasztok csajok! Aj , de jó buli volt...........Lolikám a képeket mentettem .Thank you. Majd rátérek a NR-ra is, természetesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .Azt hiszem most ledőlök egy kicsit mert nagyon álmos vagyok. Szia. Jó aluszkálást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 18:21:56
Létrehozva:
|
|
|
Szia Marcsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica: vegyes felvágottat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode, Jackon, Mode, Jackson, Mode, Jackson (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, de nem úgy közel (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 18:25:13
Létrehozva:
|
|
|
hehe Mode hallgattad Jack sonkáját (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eszembe jutott,hogy tegnap nem tudtam eltalálni mi az a Jacksonka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |