2400 Oldal V  « < 1323 1324 1325 1326 1327 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2010.03. 17. - 18:27:14
Létrehozva: #26481

devotee

Jack sonkája (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe ez nagyon jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Barátnőm ezt meghallja szétröhögi magát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 17. - 18:29:24
Létrehozva: #26482

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 17. - 18:27:14) *
Jack sonkája (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe ez nagyon jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Barátnőm ezt meghallja szétröhögi magát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

elmeséled neki mekkora idétlen nővel szoktál beszélgetni itt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jack sonkája....elkapott a röhögés.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 17. - 18:32:42
Létrehozva: #26483

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 17. - 18:29:24) *
elmeséled neki mekkora idétlen nővel szoktál beszélgetni itt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jack sonkája....elkapott a röhögés.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Tudja, hogy itt mik folynak, szoktam neki mesélni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ő is koszorúslány lesz ha minden igaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

heheh engem is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De melyik sonkája amelyiket eszi, vagy amelyik húsos és a lába egy része..? XD

Egyébként ez a b.nőm jön velem szombaton dM buliba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 17. - 18:34:14
Létrehozva: #26484

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 17. - 18:32:42) *
Tudja, hogy itt mik folynak, szoktam neki mesélni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ő is koszorúslány lesz ha minden igaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

heheh engem is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jesszus el tudom képzelni a barátnőd miket gondolhat rólunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jáááj tényleg nem sokára koszorús lány leszek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

akkor szombaton csaptok egy csajos bulit

hehe nem tudom melyik sonka legyen:XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 17. - 18:35:55
Létrehozva: #26485

devotee

Idézet
jesszus el tudom képzelni a barátnőd miket gondolhat rólunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jáááj tényleg nem sokára koszorús lány leszek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Semmi olyat, mindig halálra röhögjük magunkat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindig röhögünk, ha ketten vagyunk, mert neki is vannak ilyen hülyeségei néha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Főleg ha mesélem, itt miket hordunk össze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hajrá a ruhával, ha még nincs!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen, csapunk, kíváncsi vagyok, mennyire fog neki tetszeni, mert először jön ilyen buliba. nem volt még se disco-ba meg semmi ilyesmi helyen. Már felkészítettem, hogy Alan látványától esetleg bezsongok, bár ezt tudja úgyis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak még nem tapasztalta rendesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát én sem tudom, melyik legyen ..mondjuk a húsos (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 17. - 18:41:15
Létrehozva: #26486

devotee

Mode tessék itt van neked Alan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Majd meséld el,hogy érezte magát szombaton a barátnőd.
Hehe majd látja ahogy csorog a nyálad amikor meglátod Alant a kivetítőn. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Húúú tényleg szereznem kell koszorúslány ruhát.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindjárt itt az esküvő
Csatolt állományok

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 17. - 18:44:38
Létrehozva: #26487

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 17. - 18:41:15) *
Mode tessék itt van neked Alan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Majd meséld el,hogy érezte magát szombaton a barátnőd.
Hehe majd látja ahogy csorog a nyálad amikor meglátod Alant a kivetítőn. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Húúú tényleg szereznem kell koszorúslány ruhát.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindjárt itt az esküvő

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jézusisten, szent józsef szűz máriaaaaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Nem tudom mi van ma velem egész nap Alaneztem XD

Ajjjjj de annyira... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Oké, elmesélem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Igen, sőt, amikor odaérünk már akkor látni fogja, mert 10-től 11-ig a Royal Albert Hall fog menni és ott lesz Ő (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jajj (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

30 nap van az esküvőig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 17. - 18:46:41
Létrehozva: #26488

devotee

Háj!
Hazaértem a tornáról. Jesszusom de fáradt vagyok. Jól megdolgoztatott az edző.
Na meg jól be is kajcsiztam. Zolim már várt sajtszószos tésztával. Most úgy érzem kipukkanok.

Tényleg csajok! Valaki tudja mit csinálnak most a fiúk? Hol pihiznek meg ilyesmi?
Miért lett vége a turnénak????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ akarok valami friss infót róluk.
Pl.: Martin Szolnokon piheni ki a turné fáradalmait, egy csokiperverz DM rajongó otthonában. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 17. - 18:47:25
Létrehozva: #26489

devotee

már csak 30 nap és férjhez mész? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja és elveszted a szüzességed...nem egy elhanyagolandó momentum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 17. - 18:48:37
Létrehozva: #26490

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 17. - 18:44:38) *
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jézusisten, szent józsef szűz máriaaaaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Nem tudom mi van ma velem egész nap Alaneztem XD

Ajjjjj de annyira... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Oké, elmesélem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Igen, sőt, amikor odaérünk már akkor látni fogja, mert 10-től 11-ig a Royal Albert Hall fog menni és ott lesz Ő (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jajj (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

30 nap van az esküvőig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Akkor szólni kéne Faith-nek, hogy kérünk ide egy visszszámlálót esküvői felirattal!

Idézet (vicuska @ 2010.03. 17. - 18:47:25) *
már csak 30 nap és férjhez mész? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja és elveszted a szüzességed...nem egy elhanyagolandó momentum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hajaj! Akkor ideje elővenni egy banánt gyakorolni...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 17. - 18:49:08
Létrehozva: #26491

devotee

Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sajtszószos tészta?? anyám múltkor csinált valami német tésztából ami meg volt töltve sonkakrémmel ( Jack sonkája XD), de olyan rossz volt mint az állat. Csípős is volt meg fúúúj
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 17. - 18:49:32
Létrehozva: #26492

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.03. 17. - 18:46:41) *
Háj!
Hazaértem a tornáról. Jesszusom de fáradt vagyok. Jól megdolgoztatott az edző.
Na meg jól be is kajcsiztam. Zolim már várt sajtszószos tésztával. Most úgy érzem kipukkanok.

Tényleg csajok! Valaki tudja mit csinálnak most a fiúk? Hol pihiznek meg ilyesmi?
Miért lett vége a turnénak????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ akarok valami friss infót róluk.
Pl.: Martin Szolnokon piheni ki a turné fáradalmait, egy csokiperverz DM rajongó otthonában. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

persze Martin Szolnokon pihen,Dave pedig Kecskeméten. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 17. - 18:49:41
Létrehozva: #26493

devotee

Vicus! Te hol olvasod Lola NR-jét? Amit belinkelt ide de Lola, vagy Usi oldalán?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 17. - 18:49:47
Létrehozva: #26494

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 17. - 18:47:25) *

Igeeeen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Juhhúúú (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe XD
Ohh hát igen a nászéjszaka (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 17. - 18:49:51
Létrehozva: #26495

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 17. - 18:10:06) *
Lola: milyen az a toros káposzta? én még nem hallottam róla (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

a toros káposzta az olyan, hogy savanyú káposzta van picit megpárolva és összekeverve olyan sertéspörkölttel, aminek kevés szaftja van, és ettől olyan husis-sós is meg savanykás is egyszerre, és szép paprikás színe van. nyamiiiiiiii

Vica, egyáltalán semmi gond a kommenteddel.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 17. - 18:50:46
Létrehozva: #26496

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.03. 17. - 18:48:37) *
Akkor szólni kéne Faith-nek, hogy kérünk ide egy visszszámlálót esküvői felirattal!

Hajaj! Akkor ideje elővenni egy banánt gyakorolni...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

veheheheheheheveee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XDDD

Minek gyakorolni XD Majd Alan megtanít (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Utána kell gyakorolni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De nem ám banánnal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan váltójával (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 17. - 18:51:17
Létrehozva: #26497

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 17. - 18:49:32) *
Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

persze Martin Szolnokon pihen,Dave pedig Kecskeméten. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Helyes! Úgy is szomszéd megyékben vagyunk, majd átrccanunk hozzátok, aztán megnézzük mit tudnak együtt a fiúk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ja, most Zolim bejött és megkérdezte mit mosolyok? Szerinted? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 17. - 18:51:30
Létrehozva: #26498

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 17. - 18:49:51) *
a toros káposzta az olyan, hogy savanyú káposzta van picit megpárolva és összekeverve olyan sertéspörkölttel, aminek kevés szaftja van, és ettől olyan husis-sós is meg savanykás is egyszerre, és szép paprikás színe van. nyamiiiiiiii

Júúújj, nem szeretem a káposztát, de ez nagyon jól hangzik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Illetve szeretem na, de nem megfőzve.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 17. - 18:51:51
Létrehozva: #26499

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.03. 17. - 18:48:37) *

wheheheh esküvői visszaszámláló...nagyon kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

milyen banánt?vibrátort kérlek...csak az a baj,hogyMode anyukája majd nem tud aludni mert Mode egész éjszaka zümmögni fog vele...meg kell várnia amíg kifogy az elem,akkor csönd lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 17. - 18:53:05
Létrehozva: #26500

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 17. - 18:49:51) *

Lola ez nagyon guszta!
Nekem a kedvencem a káposzta. Töltött, székely, toros.
Már el is felejtettem hogy tele a hasam. Nyami!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1323 1324 1325 1326 1327 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
30 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (30 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: