![]() ![]() |
2010.03. 17. - 18:27:14
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jack sonkája (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe ez nagyon jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Barátnőm ezt meghallja szétröhögi magát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 17. - 18:29:24
Létrehozva:
|
|
|
Jack sonkája (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe ez nagyon jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Barátnőm ezt meghallja szétröhögi magát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) elmeséled neki mekkora idétlen nővel szoktál beszélgetni itt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jack sonkája....elkapott a röhögés.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 18:32:42
Létrehozva:
|
|
|
elmeséled neki mekkora idétlen nővel szoktál beszélgetni itt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jack sonkája....elkapott a röhögés.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudja, hogy itt mik folynak, szoktam neki mesélni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ő is koszorúslány lesz ha minden igaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheh engem is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De melyik sonkája amelyiket eszi, vagy amelyik húsos és a lába egy része..? XD Egyébként ez a b.nőm jön velem szombaton dM buliba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 18:34:14
Létrehozva:
|
|
|
Tudja, hogy itt mik folynak, szoktam neki mesélni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ő is koszorúslány lesz ha minden igaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheh engem is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jesszus el tudom képzelni a barátnőd miket gondolhat rólunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jáááj tényleg nem sokára koszorús lány leszek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor szombaton csaptok egy csajos bulit hehe nem tudom melyik sonka legyen:XD |
|
|
|
2010.03. 17. - 18:35:55
Létrehozva:
|
|
|
Idézet jesszus el tudom képzelni a barátnőd miket gondolhat rólunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jáááj tényleg nem sokára koszorús lány leszek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Semmi olyat, mindig halálra röhögjük magunkat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindig röhögünk, ha ketten vagyunk, mert neki is vannak ilyen hülyeségei néha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Főleg ha mesélem, itt miket hordunk össze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hajrá a ruhával, ha még nincs!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, csapunk, kíváncsi vagyok, mennyire fog neki tetszeni, mert először jön ilyen buliba. nem volt még se disco-ba meg semmi ilyesmi helyen. Már felkészítettem, hogy Alan látványától esetleg bezsongok, bár ezt tudja úgyis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak még nem tapasztalta rendesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát én sem tudom, melyik legyen ..mondjuk a húsos (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 18:41:15
Létrehozva:
|
|
|
Mode tessék itt van neked Alan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Majd meséld el,hogy érezte magát szombaton a barátnőd. Hehe majd látja ahogy csorog a nyálad amikor meglátod Alant a kivetítőn. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Húúú tényleg szereznem kell koszorúslány ruhát.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindjárt itt az esküvő
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.03. 17. - 18:44:38
Létrehozva:
|
|
|
Mode tessék itt van neked Alan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd meséld el,hogy érezte magát szombaton a barátnőd. Hehe majd látja ahogy csorog a nyálad amikor meglátod Alant a kivetítőn. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Húúú tényleg szereznem kell koszorúslány ruhát.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindjárt itt az esküvő ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jézusisten, szent józsef szűz máriaaaaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nem tudom mi van ma velem egész nap Alaneztem XD Ajjjjj de annyira... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Oké, elmesélem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, sőt, amikor odaérünk már akkor látni fogja, mert 10-től 11-ig a Royal Albert Hall fog menni és ott lesz Ő (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jajj (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) 30 nap van az esküvőig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 18:46:41
Létrehozva:
|
|
|
Háj!
Hazaértem a tornáról. Jesszusom de fáradt vagyok. Jól megdolgoztatott az edző. Na meg jól be is kajcsiztam. Zolim már várt sajtszószos tésztával. Most úgy érzem kipukkanok. Tényleg csajok! Valaki tudja mit csinálnak most a fiúk? Hol pihiznek meg ilyesmi? Miért lett vége a turnénak????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ akarok valami friss infót róluk. Pl.: Martin Szolnokon piheni ki a turné fáradalmait, egy csokiperverz DM rajongó otthonában. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 18:47:25
Létrehozva:
|
|
|
már csak 30 nap és férjhez mész? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja és elveszted a szüzességed...nem egy elhanyagolandó momentum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 17. - 18:48:37
Létrehozva:
|
|
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jézusisten, szent józsef szűz máriaaaaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nem tudom mi van ma velem egész nap Alaneztem XD Ajjjjj de annyira... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Oké, elmesélem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, sőt, amikor odaérünk már akkor látni fogja, mert 10-től 11-ig a Royal Albert Hall fog menni és ott lesz Ő (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jajj (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) 30 nap van az esküvőig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor szólni kéne Faith-nek, hogy kérünk ide egy visszszámlálót esküvői felirattal! már csak 30 nap és férjhez mész? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja és elveszted a szüzességed...nem egy elhanyagolandó momentum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hajaj! Akkor ideje elővenni egy banánt gyakorolni...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 18:49:08
Létrehozva:
|
|
|
Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sajtszószos tészta?? anyám múltkor csinált valami német tésztából ami meg volt töltve sonkakrémmel ( Jack sonkája XD), de olyan rossz volt mint az állat. Csípős is volt meg fúúúj
|
|
|
|
2010.03. 17. - 18:49:32
Létrehozva:
|
|
|
Háj! Hazaértem a tornáról. Jesszusom de fáradt vagyok. Jól megdolgoztatott az edző. Na meg jól be is kajcsiztam. Zolim már várt sajtszószos tésztával. Most úgy érzem kipukkanok. Tényleg csajok! Valaki tudja mit csinálnak most a fiúk? Hol pihiznek meg ilyesmi? Miért lett vége a turnénak????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ akarok valami friss infót róluk. Pl.: Martin Szolnokon piheni ki a turné fáradalmait, egy csokiperverz DM rajongó otthonában. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) persze Martin Szolnokon pihen,Dave pedig Kecskeméten. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 18:49:41
Létrehozva:
|
|
|
Vicus! Te hol olvasod Lola NR-jét? Amit belinkelt ide de Lola, vagy Usi oldalán?
|
|
|
|
2010.03. 17. - 18:49:47
Létrehozva:
|
|
|
már csak 30 nap és férjhez mész? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja és elveszted a szüzességed...nem egy elhanyagolandó momentum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igeeeen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Juhhúúú (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe XD Ohh hát igen a nászéjszaka (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 18:49:51
Létrehozva:
|
|
|
Lola: milyen az a toros káposzta? én még nem hallottam róla (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) a toros káposzta az olyan, hogy savanyú káposzta van picit megpárolva és összekeverve olyan sertéspörkölttel, aminek kevés szaftja van, és ettől olyan husis-sós is meg savanykás is egyszerre, és szép paprikás színe van. nyamiiiiiiii Vica, egyáltalán semmi gond a kommenteddel. |
|
|
|
2010.03. 17. - 18:50:46
Létrehozva:
|
|
|
Akkor szólni kéne Faith-nek, hogy kérünk ide egy visszszámlálót esküvői felirattal! Hajaj! Akkor ideje elővenni egy banánt gyakorolni...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) veheheheheheheveee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XDDD Minek gyakorolni XD Majd Alan megtanít (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Utána kell gyakorolni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De nem ám banánnal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan váltójával (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 18:51:17
Létrehozva:
|
|
|
Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) persze Martin Szolnokon pihen,Dave pedig Kecskeméten. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Helyes! Úgy is szomszéd megyékben vagyunk, majd átrccanunk hozzátok, aztán megnézzük mit tudnak együtt a fiúk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, most Zolim bejött és megkérdezte mit mosolyok? Szerinted? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 18:51:30
Létrehozva:
|
|
|
a toros káposzta az olyan, hogy savanyú káposzta van picit megpárolva és összekeverve olyan sertéspörkölttel, aminek kevés szaftja van, és ettől olyan husis-sós is meg savanykás is egyszerre, és szép paprikás színe van. nyamiiiiiiii Vica, egyáltalán semmi gond a kommenteddel. Júúújj, nem szeretem a káposztát, de ez nagyon jól hangzik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Illetve szeretem na, de nem megfőzve. |
|
|
|
2010.03. 17. - 18:51:51
Létrehozva:
|
|
|
Akkor szólni kéne Faith-nek, hogy kérünk ide egy visszszámlálót esküvői felirattal! Hajaj! Akkor ideje elővenni egy banánt gyakorolni...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) wheheheh esküvői visszaszámláló...nagyon kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) milyen banánt?vibrátort kérlek...csak az a baj,hogyMode anyukája majd nem tud aludni mert Mode egész éjszaka zümmögni fog vele...meg kell várnia amíg kifogy az elem,akkor csönd lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 18:53:05
Létrehozva:
|
|
|
a toros káposzta az olyan, hogy savanyú káposzta van picit megpárolva és összekeverve olyan sertéspörkölttel, aminek kevés szaftja van, és ettől olyan husis-sós is meg savanykás is egyszerre, és szép paprikás színe van. nyamiiiiiiii Vica, egyáltalán semmi gond a kommenteddel. Lola ez nagyon guszta! Nekem a kedvencem a káposzta. Töltött, székely, toros. Már el is felejtettem hogy tele a hasam. Nyami! |
|
|
|
![]() ![]() |