![]() ![]() |
2010.03. 17. - 19:03:31
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trixx, edzés után a legjobb pukkadásig zabálni magad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is csak szuszogok, olyan jól laktam fick olvasható itt teljes hosszában, asszem Usinak most dolga van és még nem rakta fel. http://pantherenoiredor.blogspot.com/ Ja, ja a sok felülés után mindig olyan éhes leszek. De tényleg, korgó gyomorral jövök haza. Köszi a linket, már meg is nyitottam. Explorer első ablak: fórum, második: Panth....., hamradik: Days... negyedik: Sea of sin.... a többi nem ide vág. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 19:04:20
Létrehozva:
|
|
|
Jáááájjj szétröhögöm magam XDDDDDD Mondaná magában: "A kis friss pipihusi milyen jól csinálja" veheheheeeeee (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Csak ugye egy vibrátortól nem fogok tudni okosodni szerintem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az mégsem igazi na (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Akkor ki ül itt mellettem?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az a klónja aki nálad van...nálam van az igazi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 19:05:29
Létrehozva:
|
|
|
Ja, ja a sok felülés után mindig olyan éhes leszek. De tényleg, korgó gyomorral jövök haza. Köszi a linket, már meg is nyitottam. Explorer első ablak: fórum, második: Panth....., hamradik: Days... negyedik: Sea of sin.... a többi nem ide vág. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hoppá, magácska a blogom is olvassa? nahát... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) amúgy jó kis válogatás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 19:05:30
Létrehozva:
|
|
|
az a klónja aki nálad van...nálam van az igazi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kizárt dolog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 19:06:17
Létrehozva:
|
|
|
hoppá, magácska a blogom is olvassa? nahát... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) amúgy jó kis válogatás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem is tetszik a blog, jó az 5let, hogy oda is kiteszitek a fejezeteket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 19:06:18
Létrehozva:
|
|
|
Trixx, banyek, te szolnoki vagy?! tinikorom hatalmas emlékei kötnek oda, meg két nagyon jó barátnőm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jah és tévedés, Gahan úr Budapesten pihen. a Ráday utcában XD Örülök hogy szép emlékeid vannak a szülővárosomról! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tinikorod? Suliba jártál itt, vagy bulizni, vagy egyéb? Banyek! Most hozott az uram banánt. Ááááááá már nem fér belém! Na majd kicsit később. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 19:07:16
Létrehozva:
|
|
|
Neeem azt nem tenném (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegény lehet, hogy félreértené (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) áááá nem értené félre...kikapná a kezedből és meglóbászná előtted a magnumot,hogy azzal játszadozz inkább (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kizárt dolog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondom.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 19:08:24
Létrehozva:
|
|
|
áááá nem értené félre...kikapná a kezedből és meglóbászná előtted a magnumot,hogy azzal játszadozz inkább (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondom.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaaaaaaaaajjj Vica ezt így ahogy olvastam egyszerre elképzeltem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) anyáááám XDD Én is mondom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt az igazi Dave, most mondja nekem, hogy "Én vagyok az igazi" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 19:10:24
Létrehozva:
|
|
|
Nekem is tetszik a blog, jó az 5let, hogy oda is kiteszitek a fejezeteket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szia Angie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 19:11:13
Létrehozva:
|
|
|
áááá nem értené félre...kikapná a kezedből és meglóbászná előtted a magnumot,hogy azzal játszadozz inkább (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondom.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jó hogy Martinra csak egyedül pályázom. Mármint a jelenlévők közül! Í gy enyém az összes: a klón - az takarít meztelenül!, és az igazi- Ő meg engem pakol, meg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 19:11:43
Létrehozva:
|
|
|
jaaaaaaaaajjj Vica ezt így ahogy olvastam egyszerre elképzeltem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) anyáááám XDD Én is mondom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt az igazi Dave, most mondja nekem, hogy "Én vagyok az igazi" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe egyből kapnál Alan farka után mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) elképzelted?az a jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 19:12:30
Létrehozva:
|
|
|
Örülök hogy szép emlékeid vannak a szülővárosomról! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tinikorod? Suliba jártál itt, vagy bulizni, vagy egyéb? Banyek! Most hozott az uram banánt. Ááááááá már nem fér belém! Na majd kicsit később. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én reggel kezdtem a napot azzal, hogy bedúrtam egy nagy banánt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jó hogy Martinra csak egyedül pályázom. Mármint a jelenlévők közül! Í gy enyém az összes: a klón - az takarít meztelenül!, és az igazi- Ő meg engem pakol, meg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Láttad a Martinos háttereim? Hétvégén csináltam egy csomót. |
|
|
|
2010.03. 17. - 19:13:19
Létrehozva:
|
|
|
De jó hogy Martinra csak egyedül pályázom. Mármint a jelenlévők közül! Í gy enyém az összes: a klón - az takarít meztelenül!, és az igazi- Ő meg engem pakol, meg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az igazi meg odaadta a kapucínert (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 19:14:36
Létrehozva:
|
|
|
hehe egyből kapnál Alan farka után mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) elképzelted?az a jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát, nem tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet, aztán utána besegíteném a helyére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) El ám, és felröhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jó hogy Martinra csak egyedül pályázom. Mármint a jelenlévők közül! Í gy enyém az összes: a klón - az takarít meztelenül!, és az igazi- Ő meg engem pakol, meg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na én meg Alanre pályázom csak egyedül a jelenlévők közül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheheheheee a klón takarít meztelenül az igazi meg téged pakol XD áááá kész vagyok XD |
|
|
|
2010.03. 17. - 19:21:59
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én reggel kezdtem a napot azzal, hogy bedúrtam egy nagy banánt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Láttad a Martinis háttereim? Hétvégén csináltam egy csomót. Igen, pont ma néztem fel délelőtt! Milyen egyre gondoltunk! Jó hogy az aláírásodban benne van a link. Akartam is kommentelni, de aztán nem volt időm, meg regelni is kellett volna. Szóval Mart a csillag alakú gitárjával...... nagyon-nagyon jó lett. Le is mentem, ha nem baj. Szeretem a háttereid. Nagyon stílusosak. Szépek. Kiforrott munkák. Olyan ügyi vagy. Én még mindig nem telepítettem fel a PS-t. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ange itt vagy még? A higher love-os háttér is nagyon ütős. A színek jól aláfestik a szöveget, bennem is valami ilyesmi hangulatot kelt ez a szám. Na és a képek! Mart annyira szexi rajta, ahhhhh |
|
|
|
2010.03. 17. - 19:22:12
Létrehozva:
|
|
|
Trixx, az úgy volt, hogy van egy barátnőm, Ujvári Judy, aki szolnoki, internetes költészeti fórumról ismerem, és ő hívott meg magukhoz párszor, és mindig a Torkolat nevű rockkocsmában buliztunk. ott voltak a legjobb, legizgalmasabb hosszú hajú fiúk, ott volt a világ leggyorsabb pasifelszedése részemről, ott volt egy csomó olyan emlék, amitől még máig sikongatva röhögök.
imádom azt a várost, na. Angie, örülök hogy tetszik a blog ötlete, az eslő posztban megírtam, miért csináltuk meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 19:22:37
Létrehozva:
|
|
|
Igen, pont ma néztem fel délelőtt! Milyen egyre gondoltunk! Jó hogy az aláírásodban benne van a link. Akartam is kommentelni, de aztán nem volt időm, meg regelni is kellett volna. Szóval Mart a csillag alakú gitárjával...... nagyon-nagyon jó lett. Le is mentem, ha nem baj. Szeretem a háttereid. Nagyon stílusosak. Szépek. Kiforrott munkák. Olyan ügyi vagy. Én még mindig nem telepítettem fel a PS-t. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök, hogy tetszenek, nálam most a melóban a Loverman-es van kitéve, és ha tudom mindent leteszek a tálcára és akkor sokat látom a szöszkét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem a csillag gitáros már nem a kedvencem, szerintem elcsesztem azzal a szöveggel, amit beletettem... :S De ha neked tetszik, annak örülök! A linket direkt tettem be, gondoltam rátok, hogy hátha ráklikkeltek és felfedeztek pár újdonságot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszönöm az elismerést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi és Capri mutattak nekem trükköket mit és hogyan csináljak, aztán pici gyakorlás után már ment is, mint a karika csapás! |
|
|
|
2010.03. 17. - 19:28:50
Létrehozva:
|
|
|
Trixx, az úgy volt, hogy van egy barátnőm, Ujvári Judy, aki szolnoki, internetes költészeti fórumról ismerem, és ő hívott meg magukhoz párszor, és mindig a Torkolat nevű rockkocsmában buliztunk. ott voltak a legjobb, legizgalmasabb hosszú hajú fiúk, ott volt a világ leggyorsabb pasifelszedése részemről, ott volt egy csomó olyan emlék, amitől még máig sikongatva röhögök. imádom azt a várost, na. Angie, örülök hogy tetszik a blog ötlete, az eslő posztban megírtam, miért csináltuk meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A blogolás jó, az enyémet tök sokan olvassák, látom a statisztikából, bár kevés a komment, de ez nem zavar annyira (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elején féltem, hogy vajon hány beszólást meg sértést fogok kapni, aztán nem is lett semmi a félelmeimből (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A te indoklásod még nem olvastam, csak rápillantottam két számlázás között az oldalra, láttam hogy már van 7 fejezet! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Le vagyok maradva... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 19:29:46
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök, hogy tetszenek, nálam most a melóban a Loverman-es van kitéve, és ha tudom mindent leteszek a tálcára és akkor sokat látom a szöszkét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem a csillag gitáros már nem a kedvencem, szerintem elcsesztem azzal a szöveggel, amit beletettem... :S De ha neked tetszik, annak örülök! A linket direkt tettem be, gondoltam rátok, hogy hátha ráklikkeltek és felfedeztek pár újdonságot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszönöm az elismerést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi és Capri mutattak nekem trükköket mit és hogyan csináljak, aztán pici gyakorlás után már ment is, mint a karika csapás! Meg még a Mart 04. Azt is nagyon eltaláltad. A szöveg, Martin és a kép jobb oldala, mintha egy templom hatalmas ablaka lenne! Annyira egy kerek egész! Állok az ablak mögött és nézlek: Mi történt veled? Távoldodsz tőlem, és én csak nézlek. Nem baj hogy ilyen butaságokat írok? De valahogy történetet láttam a hátteredben. Számomra ez jön le, vagyis én ezt képzelem. |
|
|
|
2010.03. 17. - 19:32:14
Létrehozva:
|
|
|
Hát, nem tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet, aztán utána besegíteném a helyére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) El ám, és felröhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na én meg Alanre pályázom csak egyedül a jelenlévők közül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheheheheee a klón takarít meztelenül az igazi meg téged pakol XD áááá kész vagyok XD Mode nem kell azt besegíteni megy az magától is...sőt becluppantod mint állat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |