2400 Oldal V  « < 1325 1326 1327 1328 1329 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.03. 17. - 19:03:31
Létrehozva: #26521

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 17. - 18:54:16) *
Trixx, edzés után a legjobb pukkadásig zabálni magad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
én is csak szuszogok, olyan jól laktam

fick olvasható itt teljes hosszában, asszem Usinak most dolga van és még nem rakta fel.
http://pantherenoiredor.blogspot.com/

Ja, ja a sok felülés után mindig olyan éhes leszek. De tényleg, korgó gyomorral jövök haza.

Köszi a linket, már meg is nyitottam. Explorer első ablak: fórum, második: Panth....., hamradik: Days... negyedik: Sea of sin.... a többi nem ide vág. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 17. - 19:04:20
Létrehozva: #26522

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 17. - 19:01:59) *
Jáááájjj szétröhögöm magam XDDDDDD
Mondaná magában: "A kis friss pipihusi milyen jól csinálja" veheheheeeeee (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Csak ugye egy vibrátortól nem fogok tudni okosodni szerintem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az mégsem igazi na (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Akkor ki ül itt mellettem?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

az a klónja aki nálad van...nálam van az igazi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 17. - 19:05:29
Létrehozva: #26523

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.03. 17. - 19:03:31) *
Ja, ja a sok felülés után mindig olyan éhes leszek. De tényleg, korgó gyomorral jövök haza.

Köszi a linket, már meg is nyitottam. Explorer első ablak: fórum, második: Panth....., hamradik: Days... negyedik: Sea of sin.... a többi nem ide vág. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hoppá, magácska a blogom is olvassa? nahát... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
amúgy jó kis válogatás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 17. - 19:05:30
Létrehozva: #26524

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 17. - 19:04:20) *
az a klónja aki nálad van...nálam van az igazi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kizárt dolog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 17. - 19:06:17
Létrehozva: #26525

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 17. - 19:05:29) *
hoppá, magácska a blogom is olvassa? nahát... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
amúgy jó kis válogatás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nekem is tetszik a blog, jó az 5let, hogy oda is kiteszitek a fejezeteket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 17. - 19:06:18
Létrehozva: #26526

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 17. - 18:57:15) *
Trixx, banyek, te szolnoki vagy?!
tinikorom hatalmas emlékei kötnek oda, meg két nagyon jó barátnőm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jah és tévedés, Gahan úr Budapesten pihen. a Ráday utcában XD

Örülök hogy szép emlékeid vannak a szülővárosomról! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tinikorod? Suliba jártál itt, vagy bulizni, vagy egyéb?

Banyek! Most hozott az uram banánt. Ááááááá már nem fér belém! Na majd kicsit később. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 17. - 19:07:16
Létrehozva: #26527

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 17. - 19:03:25) *
Neeem azt nem tenném (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegény lehet, hogy félreértené (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

áááá nem értené félre...kikapná a kezedből és meglóbászná előtted a magnumot,hogy azzal játszadozz inkább (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 17. - 19:05:30) *

Mondom.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 17. - 19:08:24
Létrehozva: #26528

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 17. - 19:07:16) *
áááá nem értené félre...kikapná a kezedből és meglóbászná előtted a magnumot,hogy azzal játszadozz inkább (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jaaaaaaaaajjj Vica ezt így ahogy olvastam egyszerre elképzeltem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) anyáááám XDD

Én is mondom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt az igazi Dave, most mondja nekem, hogy "Én vagyok az igazi" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 17. - 19:10:24
Létrehozva: #26529

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 17. - 19:06:17) *
Nekem is tetszik a blog, jó az 5let, hogy oda is kiteszitek a fejezeteket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

szia Angie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 17. - 19:11:13
Létrehozva: #26530

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 17. - 19:07:16) *

De jó hogy Martinra csak egyedül pályázom. Mármint a jelenlévők közül! Í
gy enyém az összes: a klón - az takarít meztelenül!, és az igazi- Ő meg engem pakol, meg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 17. - 19:11:43
Létrehozva: #26531

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 17. - 19:08:24) *
jaaaaaaaaajjj Vica ezt így ahogy olvastam egyszerre elképzeltem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) anyáááám XDD

Én is mondom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt az igazi Dave, most mondja nekem, hogy "Én vagyok az igazi" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe egyből kapnál Alan farka után mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) elképzelted?az a jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 17. - 19:12:30
Létrehozva: #26532

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.03. 17. - 19:06:18) *
Örülök hogy szép emlékeid vannak a szülővárosomról! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tinikorod? Suliba jártál itt, vagy bulizni, vagy egyéb?

Banyek! Most hozott az uram banánt. Ááááááá már nem fér belém! Na majd kicsit később. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én reggel kezdtem a napot azzal, hogy bedúrtam egy nagy banánt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.03. 17. - 19:11:13) *
gy enyém az összes: a klón - az takarít meztelenül!, és az igazi- Ő meg engem pakol, meg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Láttad a Martinos háttereim? Hétvégén csináltam egy csomót.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 17. - 19:13:19
Létrehozva: #26533

devotee

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
az igazi meg odaadta a kapucínert (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 17. - 19:14:36
Létrehozva: #26534

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 17. - 19:11:43) *
hehe egyből kapnál Alan farka után mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) elképzelted?az a jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát, nem tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet, aztán utána besegíteném a helyére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
El ám, és felröhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na én meg Alanre pályázom csak egyedül a jelenlévők közül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
heheheheheee a klón takarít meztelenül az igazi meg téged pakol XD áááá kész vagyok XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 17. - 19:21:59
Létrehozva: #26535

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 17. - 19:12:30) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én reggel kezdtem a napot azzal, hogy bedúrtam egy nagy banánt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Láttad a Martinis háttereim? Hétvégén csináltam egy csomót.

Igen, pont ma néztem fel délelőtt! Milyen egyre gondoltunk!
Jó hogy az aláírásodban benne van a link. Akartam is kommentelni, de aztán nem volt időm, meg regelni is kellett volna.
Szóval Mart a csillag alakú gitárjával...... nagyon-nagyon jó lett. Le is mentem, ha nem baj.
Szeretem a háttereid. Nagyon stílusosak. Szépek. Kiforrott munkák. Olyan ügyi vagy. Én még mindig nem telepítettem fel a PS-t. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Ange itt vagy még? A higher love-os háttér is nagyon ütős. A színek jól aláfestik a szöveget, bennem is valami ilyesmi hangulatot kelt ez a szám. Na és a képek! Mart annyira szexi rajta, ahhhhh
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 17. - 19:22:12
Létrehozva: #26536

devotee

Trixx, az úgy volt, hogy van egy barátnőm, Ujvári Judy, aki szolnoki, internetes költészeti fórumról ismerem, és ő hívott meg magukhoz párszor, és mindig a Torkolat nevű rockkocsmában buliztunk. ott voltak a legjobb, legizgalmasabb hosszú hajú fiúk, ott volt a világ leggyorsabb pasifelszedése részemről, ott volt egy csomó olyan emlék, amitől még máig sikongatva röhögök.

imádom azt a várost, na.

Angie, örülök hogy tetszik a blog ötlete, az eslő posztban megírtam, miért csináltuk meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 17. - 19:22:37
Létrehozva: #26537

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.03. 17. - 19:17:31) *
Igen, pont ma néztem fel délelőtt! Milyen egyre gondoltunk!
Jó hogy az aláírásodban benne van a link. Akartam is kommentelni, de aztán nem volt időm, meg regelni is kellett volna.
Szóval Mart a csillag alakú gitárjával...... nagyon-nagyon jó lett. Le is mentem, ha nem baj.
Szeretem a háttereid. Nagyon stílusosak. Szépek. Kiforrott munkák. Olyan ügyi vagy. Én még mindig nem telepítettem fel a PS-t. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök, hogy tetszenek, nálam most a melóban a Loverman-es van kitéve, és ha tudom mindent leteszek a tálcára és akkor sokat látom a szöszkét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem a csillag gitáros már nem a kedvencem, szerintem elcsesztem azzal a szöveggel, amit beletettem... :S De ha neked tetszik, annak örülök!
A linket direkt tettem be, gondoltam rátok, hogy hátha ráklikkeltek és felfedeztek pár újdonságot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Köszönöm az elismerést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi és Capri mutattak nekem trükköket mit és hogyan csináljak, aztán pici gyakorlás után már ment is, mint a karika csapás!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 17. - 19:28:50
Létrehozva: #26538

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 17. - 19:22:12) *
Trixx, az úgy volt, hogy van egy barátnőm, Ujvári Judy, aki szolnoki, internetes költészeti fórumról ismerem, és ő hívott meg magukhoz párszor, és mindig a Torkolat nevű rockkocsmában buliztunk. ott voltak a legjobb, legizgalmasabb hosszú hajú fiúk, ott volt a világ leggyorsabb pasifelszedése részemről, ott volt egy csomó olyan emlék, amitől még máig sikongatva röhögök.

imádom azt a várost, na.

Angie, örülök hogy tetszik a blog ötlete, az eslő posztban megírtam, miért csináltuk meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A blogolás jó, az enyémet tök sokan olvassák, látom a statisztikából, bár kevés a komment, de ez nem zavar annyira (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elején féltem, hogy vajon hány beszólást meg sértést fogok kapni, aztán nem is lett semmi a félelmeimből (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A te indoklásod még nem olvastam, csak rápillantottam két számlázás között az oldalra, láttam hogy már van 7 fejezet! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Le vagyok maradva... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 17. - 19:29:46
Létrehozva: #26539

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 17. - 19:22:37) *
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök, hogy tetszenek, nálam most a melóban a Loverman-es van kitéve, és ha tudom mindent leteszek a tálcára és akkor sokat látom a szöszkét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem a csillag gitáros már nem a kedvencem, szerintem elcsesztem azzal a szöveggel, amit beletettem... :S De ha neked tetszik, annak örülök!
A linket direkt tettem be, gondoltam rátok, hogy hátha ráklikkeltek és felfedeztek pár újdonságot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Köszönöm az elismerést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi és Capri mutattak nekem trükköket mit és hogyan csináljak, aztán pici gyakorlás után már ment is, mint a karika csapás!

Meg még a Mart 04. Azt is nagyon eltaláltad.
A szöveg, Martin és a kép jobb oldala, mintha egy templom hatalmas ablaka lenne! Annyira egy kerek egész!
Állok az ablak mögött és nézlek: Mi történt veled? Távoldodsz tőlem, és én csak nézlek.
Nem baj hogy ilyen butaságokat írok? De valahogy történetet láttam a hátteredben. Számomra ez jön le, vagyis én ezt képzelem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 17. - 19:32:14
Létrehozva: #26540

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 17. - 19:14:36) *
Hát, nem tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet, aztán utána besegíteném a helyére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
El ám, és felröhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na én meg Alanre pályázom csak egyedül a jelenlévők közül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
heheheheheee a klón takarít meztelenül az igazi meg téged pakol XD áááá kész vagyok XD

Mode nem kell azt besegíteni megy az magától is...sőt becluppantod mint állat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1325 1326 1327 1328 1329 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
53 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (53 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: