![]() ![]() |
2010.03. 17. - 19:32:47
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trixx, az úgy volt, hogy van egy barátnőm, Ujvári Judy, aki szolnoki, internetes költészeti fórumról ismerem, és ő hívott meg magukhoz párszor, és mindig a Torkolat nevű rockkocsmában buliztunk. ott voltak a legjobb, legizgalmasabb hosszú hajú fiúk, ott volt a világ leggyorsabb pasifelszedése részemről, ott volt egy csomó olyan emlék, amitől még máig sikongatva röhögök. imádom azt a várost, na. Angie, örülök hogy tetszik a blog ötlete, az eslő posztban megírtam, miért csináltuk meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De jó, hogy ide jártál bulizni! Igen, ismerem a Torkolatot, bár én nem jartam oda, de jókat hallottam róla. Igzi hosszú hajú fiúk mi? El is hiszem hogy szép emlékek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 19:33:02
Létrehozva:
|
|
|
Na lányok, én azt hiszem, hogy lelépek, kezdem unni a gépezést. Később még esetleg visszanézek, úgyis jövök Jackson koncertet nézni.
Jó éjszakát, pápá! |
|
|
|
2010.03. 17. - 19:35:31
Létrehozva:
|
|
|
Meg még a Mart 04. Azt is nagyon eltaláltad. A szöveg, Martin és a kép jobb oldala, mintha egy templom hatalmas ablaka lenne! Annyira egy kerek egész! Állok az ablak mögött és nézlek: Mi történt veled? Távoldodsz tőlem, és én csak nézlek. Nem baj hogy ilyen butaságokat írok? De valahogy történetet láttam a hátteredben. Számomra ez jön le, vagyis én ezt képzelem. És még azt írtad valamelyik nap,hogy én jól írok. Ne mond ezt egyáltalán nem butaság amit írsz...sőt úristen de királyul megfogalmaztad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fick-et kéne írnod Na lányok, én azt hiszem, hogy lelépek, kezdem unni a gépezést. Később még esetleg visszanézek, úgyis jövök Jackson koncertet nézni. Jó éjszakát, pápá! Pá jó éjt,előtte jó koncert nézést. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 19:37:46
Létrehozva:
|
|
|
hoppá, magácska a blogom is olvassa? nahát... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) amúgy jó kis válogatás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen néha bekukkantok... Csak kommentelni nem szoktam. Meg Ange-t is olvasok. Illetve Capri két régi blogját, sőt még a párjáét is megnéztem. Hiába, kíváncsi vagyok rátok. Áááááááááá nem hagy Zolim, itt küldözgeti a másik szobából MSN-en a csókokat. Hát nem érti hogy most fórumozok?!!! Pá Mode! Jó Jacksonozást! |
|
|
|
2010.03. 17. - 19:38:11
Létrehozva:
|
|
|
Igen néha bekukkantok... Csak kommentelni nem szoktam. Meg Ange-t is olvasok. Illetve Capri két régi blogját, sőt még a párjáét is megnéztem. Hiába, kíváncsi vagyok rátok. Áááááááááá nem hagy Zolim, itt küldözgeti a másik szobából MSN-en a csókokat. Hát nem érti hogy most fórumozok?!!! olyan édes, hát menj már át hozzá és adj neki egy nagy nagy csókot!!!! a kedvemért. |
|
|
|
2010.03. 17. - 19:41:46
Létrehozva:
|
|
|
És még azt írtad valamelyik nap,hogy én jól írok. Ne mond ezt egyáltalán nem butaság amit írsz...sőt úristen de királyul megfogalmaztad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fick-et kéne írnod Pá jó éjt,előtte jó koncert nézést. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tényleg? Köszi. Néha félek leírni a véleményem, nehogy mások butaságnak tartsák. Meg nem mindig tudom megfogalmazni. Bosszankodom is, hogy az üzleti leveleket, mindig nagyon frappánsan írom (még angolul is kis segítséggel), de mikor a gondolataimat kell papírra vetnem, az nem megy. Messze vagyok én a fick írástól, azt meghagyom Usi, Capri, Lola triónak. |
|
|
|
2010.03. 17. - 19:41:57
Létrehozva:
|
|
|
Meg még a Mart 04. Azt is nagyon eltaláltad. A szöveg, Martin és a kép jobb oldala, mintha egy templom hatalmas ablaka lenne! Annyira egy kerek egész! Állok az ablak mögött és nézlek: Mi történt veled? Távoldodsz tőlem, és én csak nézlek. Nem baj hogy ilyen butaságokat írok? De valahogy történetet láttam a hátteredben. Számomra ez jön le, vagyis én ezt képzelem. Elpirultam... nem gondoltam, hogy ekkora hatással lesz rád a munkám. Nagyon nagy öröm, hogy elgondolkoztat és rá tudsz hangolódni egy-egy képre! És egyáltalán nem butaság!!! Tetszik a teóriád (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 19:44:02
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 17. - 19:46:18
Létrehozva:
|
|
|
Igen néha bekukkantok... Csak kommentelni nem szoktam. Meg Ange-t is olvasok. Illetve Capri két régi blogját, sőt még a párjáét is megnéztem. Hiába, kíváncsi vagyok rátok. Áááááááááá nem hagy Zolim, itt küldözgeti a másik szobából MSN-en a csókokat. Hát nem érti hogy most fórumozok?!!! Pá Mode! Jó Jacksonozást! Van még egy titkos olvasóm! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De jó!!! De édes a Zolid, komolyan (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jó 8 csajok, még filmezek egyet aztán alszom! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pááááááááá Idejött, és eszi a banánom! Na én meg akkor megfogom az övét, és cupp! Meg is csókoltam, kétszer is! Amúgy az én drágám mindig ilyen édes. Meg én is vele. Imádom! Hát tényleg az (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 19:46:44
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Ange! Mit nézel?
|
|
|
|
2010.03. 17. - 19:52:51
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 17. - 19:54:25
Létrehozva:
|
|
|
Ó köszönöm! Most én is búcsúzom, fürdés, fekvés, ilyesmi! Pussz! |
|
|
|
2010.03. 17. - 19:55:21
Létrehozva:
|
|
|
Oké csajok akkor részemről is elköszönés.
Jó éjszakát mindenkinek és szép álmokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ó köszönöm! Most én is búcsúzom, fürdés, fekvés, ilyesmi! Pussz! Puszi és pá. |
|
|
|
2010.03. 17. - 20:11:56
Létrehozva:
|
|
|
Juj már mentek is aludni? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Na jó értem, biztos előbb hazaértetek. Amúgy sokan nem értenek meg engem. Este hétig vagyok, reggel héttől. Elég későn fekszem le általában, de most értem haza. Már aludjak is? Ez olyan fura lenne! Egész nap munka, meg alvás? Á, nehogy már. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hazaérek, lazulás, evés-ivás, beszélgetés, hírek, fórum olykor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , kis tévé, egyéb bújások. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és hoppá már éjfél is van. De nem? Muszáj egy kis magánélet is. |
|
|
|
2010.03. 17. - 20:16:31
Létrehozva:
|
|
|
Juj már mentek is aludni? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na jó értem, biztos előbb hazaértetek. Amúgy sokan nem értenek meg engem. Este hétig vagyok, reggel héttől. Elég későn fekszem le általában, de most értem haza. Már aludjak is? Ez olyan fura lenne! Egész nap munka, meg alvás? Á, nehogy már. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hazaérek, lazulás, evés-ivás, beszélgetés, hírek, fórum olykor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , kis tévé, egyéb bújások. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és hoppá már éjfél is van. De nem? Muszáj egy kis magánélet is. hát persze. igazad van. én nem is értem, hogy vannak akik a fél napot átalusszák. pl az én mexikói szobatársam is. alig megy valahova, főleg csak kajálni, ha meg itthon van, alszik. ha véletlenül ébren van, akkor netez. |
|
|
|
2010.03. 17. - 20:23:36
Létrehozva:
|
|
|
hát persze. igazad van. én nem is értem, hogy vannak akik a fél napot átalusszák. pl az én mexikói szobatársam is. alig megy valahova, főleg csak kajálni, ha meg itthon van, alszik. ha véletlenül ébren van, akkor netez. Véletlenül ébren van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaj ne is mondd. A fél nap átalvással sajnos nekem is akadnak problémáim. :S Szerintem ez a váltóműszak miatt van, ezért ha megtehetem, van hogy én is alszom nappal, mármint nem éjszaka után, mert akkor persze, hogy alszok, hanem megkever engem az egész, és van, hogy nem tudok éjjel aludni, hanem hajnalban leszek álmos, és akkor sajnos délig alszok. Persze ha nem tehetném meg, akkor fel tudnék kelni, de én megértem magam, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez miatt. (műszak) És igen, utálom, hogy elment a fél nap... Capri hol van? |
|
|
|
2010.03. 17. - 20:32:12
Létrehozva:
|
|
|
Na mivan szuszkók (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Baszki, mivel megy ki a koffein az ember szervezetéből? még midnig rosszul vagyok, gépelni is alig megy. Pedig már megittam vagy 2 liter vizet! Usi hova pályázott? senki nem beszélt vele? Nehogy nekem eltűnjön megint hetekre, mint a múltkor. úgy hiányzott akkor is. Capri is hiányzik, ha beszéltek vele, közöljétek ám! Niki.. szabadnapos vagy? Lola jobban vagy? |
|
|
|
2010.03. 17. - 20:35:31
Létrehozva:
|
|
|
Véletlenül ébren van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaj ne is mondd. A fél nap átalvással sajnos nekem is akadnak problémáim. :S Szerintem ez a váltóműszak miatt van, ezért ha megtehetem, van hogy én is alszom nappal, mármint nem éjszaka után, mert akkor persze, hogy alszok, hanem megkever engem az egész, és van, hogy nem tudok éjjel aludni, hanem hajnalban leszek álmos, és akkor sajnos délig alszok. Persze ha nem tehetném meg, akkor fel tudnék kelni, de én megértem magam, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez miatt. (műszak) És igen, utálom, hogy elment a fél nap... Capri hol van? na jó de ha dolgozol és fáradt vagy az más. ez a csaj banyek, csak és kizárólag alszik. nem tudom miben fáradna el. én is van hogy alszom délig, sőt, de akkor általában fenn is vagyok jó soká. minek az a sok alvás? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aki sokat alszik, keveset él, avagy "pihenek majd később az égben, ha a szárnyamat már fáradtra téptem" Edó: Lola elvan. csak azt nem értem - és ebben az egészségügyisek segíthetnének nekem - hogy honnan a hédermennyűből jön ez a rengeteg trutyi amit kiköhög-kifúj az ember????? boááá |
|
|
|
2010.03. 17. - 20:38:25
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd alszunk a sírban.
Edó hát nincs más tippem, igyál sokat, meg izzadás. Nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ja, termeli a nyálkahártya, úgymond ezzel távolítja el a csúnya vírusokat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem is most be kell fújnom az orromba, mert nem szelel. :S |
|
|
|
2010.03. 17. - 20:43:45
Létrehozva:
|
|
|
Há én is igy vagyok ezzel... aki sokat alszik, keveset él.. hát én sokat élek. Utálom ha alszom.. mindig attól félek, lemaradok valamiről, vagy nem marad időm valamire. Mindig mindent eltervezek, meg beosztom az időmet. Baing, annyira köhögök, hogy mindjárt hányok. Nekem még nem jön sehonnan semmi.
Trixx elment megcsókolgatni a Zoliját? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |