![]() ![]() |
2010.03. 17. - 20:45:31
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Há én is igy vagyok ezzel... aki sokat alszik, keveset él.. hát én sokat élek. Utálom ha alszom.. mindig attól félek, lemaradok valamiről, vagy nem marad időm valamire. Mindig mindent eltervezek, meg beosztom az időmet. Baing, annyira köhögök, hogy mindjárt hányok. Nekem még nem jön sehonnan semmi. Trixx elment megcsókolgatni a Zoliját? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) elment fürcsizni, aludni meg ha rám hallgat csókolgatni a pasit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na nekem orromon számon dől a cucc, hogy veszne meg (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) én imádok aludni, de nem kell abból olyan sok, na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 21:15:18
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
a hétvégi buliképek nagyon szuperek lettek. nagyon szépek vagytok; edó, usi, lola, valics, marcsi..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 21:19:37
Létrehozva:
|
|
|
Na, hol van? Lássam csak a sereglányokat! Menjek vissza, mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.03. 17. - 21:22:51
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a hétvégi buliképek nagyon szuperek lettek. nagyon szépek vagytok; edó, usi, lola, valics, marcsi..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah, szép kis díszes társaság voltunk XD Na, hol van? Lássam csak a sereglányokat! Menjek vissza, mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) 1322. oldal, én hsz-em (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 21:29:41
Létrehozva:
|
|
|
De szupi!!!
A harmadik tök jó, ahogy összeálltok! Jól nyomjátok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A mi seregünk a legjobb! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd nézem a többit is, meg látom Usi is írt jobbulást nekünk... na majd visszaolvasok, csak most nem. Bocsi Lola, nem vagyok jó társaság most. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 21:35:05
Létrehozva:
|
|
|
Jajjj..de jó volt.. ugye Lola? Meg Usi? én komolyan nagyon jól éreztem magam... néha úgy érzem, teljesen hülyének néztek, és ti nem éreztétek magatokat annyira jól, de én komolyan nagyon jól éreztem magam.. még a kocsmában is.. lehet ott túlságosan elengedtem.. tük magunkat, ha bárkit zavartunk bocs.. lehet nem birjátok, az ilyen nagyhangú picsákat... Lola.. nem voltunk sok? Az egy űberfasza hely... nekem nagyon bejött.. meg a living is. uhhh.. de visszamennék.. mondjuk nem ilyen göthösen. Remélem szombathely is ilyen nagyon jó lesz, már nagyon várjuk. És egy busszal jönnek pestről a sereg csajok, és mi tbányán csatlakozunk. Lola.. annyira örülnék, ha oda is jönnél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most én is tejfölön, meg zsemlén élek, hogy kihúzzam addig, és el tudjam magam engedni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.03. 17. - 21:35:15
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/34/zJxzrDRLsco < 2 in 1 dave & andy táncol egy klippben elég gáz az elején andy tánca a klippet elég lassan tölti be.. de érdemes kivárni.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 17. - 21:39:24
Létrehozva:
|
|
|
Mi a baj Niki?
szia Jantar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mizu van? elmegyek, lezuhanyzok, hátha kicsit elálmosodom, és kimosom magamból a koffeint Jaaa... Lola.. elkezdtem olvasni a 100 év magányt.. vagy már mondtam? csak még nem jutottam semeddig, mert állandóan rámnyitottak az állatorvosnál... Csajok,.. ez a Dr. House nagyon jó kis pasi igy rövidre nyirt hajjal... esk, gyönyörű (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bejön |
|
|
|
2010.03. 17. - 21:39:35
Létrehozva:
|
|
|
csövi drága edóm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha köhögsz akkor melegzuhany lábfürdő meleg tea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és irány az ágy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) képzeld dave mellé fekszel be és ő felmelegít
|
|
|
|
2010.03. 17. - 21:42:01
Létrehozva:
|
|
|
Jajjj..de jó volt.. ugye Lola? Meg Usi? én komolyan nagyon jól éreztem magam... néha úgy érzem, teljesen hülyének néztek, és ti nem éreztétek magatokat annyira jól, de én komolyan nagyon jól éreztem magam.. még a kocsmában is.. lehet ott túlságosan elengedtem.. tük magunkat, ha bárkit zavartunk bocs.. lehet nem birjátok, az ilyen nagyhangú picsákat... Lola.. nem voltunk sok? Az egy űberfasza hely... nekem nagyon bejött.. meg a living is. uhhh.. de visszamennék.. mondjuk nem ilyen göthösen. Remélem szombathely is ilyen nagyon jó lesz, már nagyon várjuk. És egy busszal jönnek pestről a sereg csajok, és mi tbányán csatlakozunk. Lola.. annyira örülnék, ha oda is jönnél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most én is tejfölön, meg zsemlén élek, hogy kihúzzam addig, és el tudjam magam engedni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, dehogy voltál sok. én is mindig azt érzem hogy sok vagyok, ahogy folyamatosan én nyomom a dumát az asztalnál. de amúgy mindenki bekaphatja, akit esetleg zavartunk. a szomszéd asztaltól sasolgattak oda párszor a fiúkák, de hol érdekelt? én ne éreztem volna jól magam? ilyen jó még sose volt, mint már írtam is, nekem ez volt az eddigi legjobb Mode-bulim. és imádom ahogy ekkorákat kacagsz bébi! szombathelyet meglátom, oké. mikor is van? április 3. hétvégéje? meglátom. nagy vonzerőt képviseltek, csajszik. az a buszozás... ááá, látom magam előtt, milyen csendesek lennénk.. pff Edó, olvastad a NR-t? tetszene... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jaj Niki, ugyanmár, én se vagyok a legjobb társaság, ficket fordítgatok, csak közben be-benézek. ugh és igen, House überszexi, én is imádom! bár ma a másik kedvenc sorozatomon, a criminal minds / gyilkos elméken akadtam le, olyan bazi jó volt! |
|
|
|
2010.03. 17. - 21:49:30
Létrehozva:
|
|
|
nem tudom ismeritek e a jag-ben a ügyész ürgét na az tényleg jó hapsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 17. - 21:51:56
Létrehozva:
|
|
|
Edó, dehogy voltál sok. én is mindig azt érzem hogy sok vagyok, ahogy folyamatosan én nyomom a dumát az asztalnál. de amúgy mindenki bekaphatja, akit esetleg zavartunk. a szomszéd asztaltól sasolgattak oda párszor a fiúkák, de hol érdekelt? én ne éreztem volna jól magam? ilyen jó még sose volt, mint már írtam is, nekem ez volt az eddigi legjobb Mode-bulim. és imádom ahogy ekkorákat kacagsz bébi! szombathelyet meglátom, oké. mikor is van? április 3. hétvégéje? meglátom. nagy vonzerőt képviseltek, csajszik. az a buszozás... ááá, látom magam előtt, milyen csendesek lennénk.. pff Edó, olvastad a NR-t? tetszene... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jaj Niki, ugyanmár, én se vagyok a legjobb társaság, ficket fordítgatok, csak közben be-benézek. ugh és igen, House überszexi, én is imádom! bár ma a másik kedvenc sorozatomon, a criminal minds / gyilkos elméken akadtam le, olyan bazi jó volt! Még nem olvastam a nouvelle-t.. majd ha megfürödtem, akkor.. úgyhogy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaaahhjjj... criminal minds-ból a kis vékony koponya... az mekkora figura.. tetszik a fizimiskája, és az esze is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én is szeressem Lola (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem tudom ismeritek e a jag-ben a ügyész ürgét na az tényleg jó hapsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Yesss!!! Pacccsiiiiii Jantar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) BAing.. szexel a Greg.. mekkora ez a rész? hát ez nagyon komoly, ezt most nem tudom itt hagyni.. micsoda komoly elvonón van !!!! én is oda akarok! |
|
|
|
2010.03. 17. - 21:52:01
Létrehozva:
|
|
|
Még nem olvastam a nouvelle-t.. majd ha megfürödtem, akkor.. úgyhogy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaaahhjjj... criminal minds-ból a kis vékony koponya... az mekkora figura.. tetszik a fizimiskája, és az esze is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én is szeressem Lola (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úúúúúúú, Reid a kedvencem!!! a kis zsenigyerek, a kölyökképével. nyami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg izgalmas figura is. a JAG-es pasi tényleg jó, jantar! |
|
|
|
2010.03. 17. - 21:55:30
Létrehozva:
|
|
|
úúúúúúú, Reid a kedvencem!!! a kis zsenigyerek, a kölyökképével. nyami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg izgalmas figura is. a JAG-es pasi tényleg jó, jantar! Édesanya kedvence Reid.. mindig mondja. szép ez a fiú, érdekes, és nagyon okos... van benne valami titokzatosság (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megfejtendő.. nemigaz? |
|
|
|
2010.03. 17. - 21:57:15
Létrehozva:
|
|
|
Édesanya kedvence Reid.. mindig mondja. szép ez a fiú, érdekes, és nagyon okos... van benne valami titokzatosság (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megfejtendő.. nemigaz? iiiiiigennn! imádom! és az a rész amikor az a színész-modellcsajszi rányomult. anyu, ahogy csókolóztak... wuhhááá kiég a szemem, ahogy itt látom amgam előtt nyamiiii |
|
|
|
2010.03. 17. - 22:06:11
Létrehozva:
|
|
|
iiiiiigennn! imádom! és az a rész amikor az a színész-modellcsajszi rányomult. anyu, ahogy csókolóztak... wuhhááá kiég a szemem, ahogy itt látom amgam előtt nyamiiii HEhehee..pont akartam irni.. tud a gyerek rendesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) alamuszi nyuszi nagyot ugrik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 22:08:51
Létrehozva:
|
|
|
HEhehee..pont akartam irni.. tud a gyerek rendesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) alamuszi nyuszi nagyot ugrik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) igazán ugorhatna rám is XD |
|
|
|
2010.03. 17. - 22:40:36
Létrehozva:
|
|
|
igazán ugorhatna rám is XD És a Jose Armando? Az xy sorozatban? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 22:42:25
Létrehozva:
|
|
|
És a Jose Armando? Az xy sorozatban? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te tudatlan, hát még ezt sem tudod? az az esmeraldában volt!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 22:48:20
Létrehozva:
|
|
|
te tudatlan, hát még ezt sem tudod? az az esmeraldában volt!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma pont ráérősebb napunk volt a munkahelyen, és szokás szerint a kolléganők ilyenkor elemzik a hapsikat, ki a jó, meg ilyenek. Mert hamarosan buli is lesz, osztálybuli, és kiket hívjanak meg... Aztán a végén már ilyeneket soroltak, hogy: Agassi, meg...na most tényleg nem jut eszembe. És akkor a dokikat is kielemezték. Aztán én meg szokás szerint poénkodtam, hogy hívjuk a vacsorahordó hapsit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó hát nem egy adonisz. Nagyon röhögtek. Na, de én tényleg, esküszöm nem vagyok ilyen, lehet nyálas, de nekem az én macikám a legjobb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán a végén én is mondtam, hogy ne maradjak ki, mert ugye férjet nem "illik" mondani: akkor hívjuk meg Dave-et. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |