![]() ![]() |
2010.03. 17. - 22:56:49
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma pont ráérősebb napunk volt a munkahelyen, és szokás szerint a kolléganők ilyenkor elemzik a hapsikat, ki a jó, meg ilyenek. Mert hamarosan buli is lesz, osztálybuli, és kiket hívjanak meg... Aztán a végén már ilyeneket soroltak, hogy: Agassi, meg...na most tényleg nem jut eszembe. És akkor a dokikat is kielemezték. Aztán én meg szokás szerint poénkodtam, hogy hívjuk a vacsorahordó hapsit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó hát nem egy adonisz. Nagyon röhögtek. Na, de én tényleg, esküszöm nem vagyok ilyen, lehet nyálas, de nekem az én macikám a legjobb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán a végén én is mondtam, hogy ne maradjak ki, mert ugye férjet nem "illik" mondani: akkor hívjuk meg Dave-et. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát ez a legjobb eset ha a férjed a csúcs. maradjon is így (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) én is akarok ilyeeet! bár, nálam szakmai ártalom hogy megjegyzem ha valami, valaki szép. pasikról is. ez sztem nálam már így marad. btw az NR két új fejezete immáron Usi oldalán is fenn van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 23:14:37
Létrehozva:
|
|
|
hát ez a legjobb eset ha a férjed a csúcs. maradjon is így (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) én is akarok ilyeeet! bár, nálam szakmai ártalom hogy megjegyzem ha valami, valaki szép. pasikról is. ez sztem nálam már így marad. btw az NR két új fejezete immáron Usi oldalán is fenn van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azért én is megmondom, hogy ki helyes meg ki ilyen ki olyan, de csak ha konkrétan szóba kerül, vagy látunk valakit, vagy mit tudom én... De többüknél majdnem mindig téma ez. És ciki a férjedet ajnározni. Főleg egy bizonyos idő után. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, nem mintha érdekelne, de tényleg így van. Mindig mondják: Jaj Niki, és legyintenek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ígérem, majd én is fogok olvasni, már régóta ígérem, de tényleg úgy lesz... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 23:26:49
Létrehozva:
|
|
|
btw az NR két új fejezete immáron Usi oldalán is fenn van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jah és majdnem lemaradt a versenyfickünk magyar verziója. (harmadikok lettünk vele) In a parallel universe |
|
|
|
2010.03. 17. - 23:28:43
Létrehozva:
|
|
|
jah és majdnem lemaradt a versenyfickünk magyar verziója. (harmadikok lettünk vele) In a parallel universe Hurrá!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gratulálok! Jó éjt babáim! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 23:30:25
Létrehozva:
|
|
|
jah és majdnem lemaradt a versenyfickünk magyar verziója. (harmadikok lettünk vele) In a parallel universe úúúú ezt olvassátok el, hattttttalmass! imádtam! össze-vissza élveztem magam tőle, komolyan. bugyi- és erényövrobbantgatós a cucc! csak óvatosan vele... Nikim, baba, nem kötelező ám. csak lehetőség. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 17. - 23:35:48
Létrehozva:
|
|
|
Hurrá!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gratulálok! Jó éjt babáim! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még egyszer jó éjt lányok, csók! --- > Tudom, csak a lustaság, tényleg... itt se bírok figyelni, Usi pl. olyan szorgalmas, mindig végigolvassa a hsz-eket és ír utána összegzőset, és jól is esik, amikor mindenkit megtalál. Én is ezt szeretném, csak jajaj... Lustika Niki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyáron Capri küldött írásokat, és mind állati volt! Úgyhogy van fogalmam róluk. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
85361162.jpg ( 25.1K )
Letöltések száma: 7 |
|
|
|
2010.03. 17. - 23:37:59
Létrehozva:
|
|
|
Még egyszer jó éjt lányok, csók! --- > Tudom, csak a lustaság, tényleg... itt se bírok figyelni, Usi pl. olyan szorgalmas, mindig végigolvassa a hsz-eket és ír utána összegzőset, és jól is esik, amikor mindenkit megtalál. Én is ezt szeretném, csak jajaj... Lustika Niki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyáron Capri küldött írásokat, és mind állati volt! Úgyhogy van fogalmam róluk. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
85361162.jpg ( 25.1K )
Letöltések száma: 7áá, inkább időhiány, nem? azért elég sokat dolgozol. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de valóban a fickek jóóóóók (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 00:05:55
Létrehozva:
|
|
|
Hurrá!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gratulálok! Jó éjt babáim! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kösz, bár a kb. 5 nevezőből ez nem a legjobb eredmény. mindegy. |
|
|
|
2010.03. 18. - 06:26:55
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Látom meglett Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De mi ez a rossz kedv Hugi? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ennyire letört a vizsga? |
|
|
|
2010.03. 18. - 07:16:44
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt! Látom meglett Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De mi ez a rossz kedv Hugi? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ennyire letört a vizsga? nem, hosszú és bonyolult és én sem értem. mindegy. most fordítással készülök a fél 10-es szóbelimre. |
|
|
|
2010.03. 18. - 08:19:01
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 18. - 08:23:29
Létrehozva:
|
|
|
jah és majdnem lemaradt a versenyfickünk magyar verziója. (harmadikok lettünk vele) In a parallel universe Usi gratula a harmadik helyhez.Az is szép eredmény. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként pedig az olvasóitok számára ti vagytok az első helyezettek.Legalább is számomra elsők vagytok. nem, hosszú és bonyolult és én sem értem. mindegy. most fordítással készülök a fél 10-es szóbelimre. Akkor szurk-szurk a vizsga miatt. A szomorúságodra pedig megy egy nagy ölelés. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja amúgy jó reggelt mindenkinek. |
|
|
|
2010.03. 18. - 11:08:30
Létrehozva:
|
|
|
Usi, szerintem sem rossz a 3. hely, este elkezdem olvasni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És nagy ölelés tőlem is!
|
|
|
|
2010.03. 18. - 11:29:13
Létrehozva:
|
|
|
na helló
loli alig aludt a köhögéstől basszapicsa :S brühüüüü |
|
|
|
2010.03. 18. - 11:33:40
Létrehozva:
|
|
|
na helló loli alig aludt a köhögéstől basszapicsa :S brühüüüü Szia! Hát ez nem jó (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 11:40:45
Létrehozva:
|
|
|
Lola: jobbulást és remélem, hogy ma már fogsz tudni aludni!
jah, és köszi a drukkolást csajok - 5-ös lett! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szeretem Thomas Williamst!!! (a tanárom) jah és rászoktam Sinead O'Connor zenéjére Loreena McKenitt-tel együtt - vegyítésnek meg George Michael és Epica megy hozzá. és köszi vica, örülök, hogy így gondolsz ránk mint írókra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie, neked meg jó olvasást és kérek szépen véleményt! meg a többiektől is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja és itt most tavasz-feeling van végre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 11:47:46
Létrehozva:
|
|
|
Lola: jobbulást és remélem, hogy ma már fogsz tudni aludni! jah, és köszi a drukkolást csajok - 5-ös lett! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szeretem Thomas Williamst!!! (a tanárom) jah és rászoktam Sinead O'Connor zenéjére Loreena McKenitt-tel együtt - vegyítésnek meg George Michael és Epica megy hozzá. és köszi vica, örülök, hogy így gondolsz ránk mint írókra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie, neked meg jó olvasást és kérek szépen véleményt! meg a többiektől is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja és itt most tavasz-feeling van végre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem is az hogy alszom-e, én túlélem, ezzel jár. de szobatársaimnak elég szar lehet, hogy felriadnak a recsegős köhögésemre. vagyis max a mexikói lány, mert Szilvi jól alszik hálistennek. na mindegy gratu a vizsgához by the way. ez volt az amit a rammstein napján írtál és azt hitted szar lett? na képzeljétek, olyan magas lett az évfolyamátlag hogy nem kapok egy fillér ösztöndíjat sem. 4,89től kapnak az emberek pénzt. én a 4.2-mel a fasorban sem vagyok. na de sebaj, legalább a szociálist megítélték nekem. én jamie winchestert hallgatok régi ákosokkal vegyítve (angyali szerető!!!) meg rammsteint mert tegnap facebookon felbaszott egy ismerősöm hogy a rammstein mekkora szar és - most figyelj, mekkora hülyeség: SÁTÁNISTA. na ezen kiakadtam. úgyhogy juszt is rammstein szól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a paralel universe meg abszolút maxi kedvencem, de ezt tudod, neked nyígtam realtime-ban amikor olvastam... wuhhá, hatalmasnagy fick! és itt is süt a nap, csak épp semmit nem érek vele, ilyen betegen... bár ma muszáj lesz kimennem megint a házból, mert a pannon cseszekszik velem. |
|
|
|
2010.03. 18. - 12:18:26
Létrehozva:
|
|
|
hát a mexikói rüfke alszik eleget napközben, nem? azt mondtad! oldja meg. én se ugattam le Kati fejét mikor göthösen köhögcsélt éjszakánként....
ja igen, Rammsteint is mindjárt pakolok a listára, a kedd megihletett (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jah meg a beszámolót is meg kéne írnom. de előbb tuti befejezem a 13-as IDM fejezet fordítását. annak meg örülök, hogy ennyire szereted a Parallel-t! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem, ez a keddi írásbelis vizsga szóbeli része volt (warm-up beszélgetés az elején, aztán 3 képről kell beszélgetni a pároddal, illetve a végén 2-3 percen keresztül folyamatosan beszélni és ha még argument, azaz egyfajta vita is kialakul a pároddal, annál jobb - nekünk ez mind megvolt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
|
2010.03. 18. - 12:18:55
Létrehozva:
|
|
|
Lola: jobbulást és remélem, hogy ma már fogsz tudni aludni! jah, és köszi a drukkolást csajok - 5-ös lett! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szeretem Thomas Williamst!!! (a tanárom) jah és rászoktam Sinead O'Connor zenéjére Loreena McKenitt-tel együtt - vegyítésnek meg George Michael és Epica megy hozzá. és köszi vica, örülök, hogy így gondolsz ránk mint írókra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie, neked meg jó olvasást és kérek szépen véleményt! meg a többiektől is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja és itt most tavasz-feeling van végre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi GRATULÁLOK. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát persze,hogy így gondolok rátok mint írókra.Ti vagytok a kedvenc írónőim de azt hiszem ezt említettem már.Sőt mostmár Lola is az. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olvastam ám az In a parallel universe-t.Minden érzékem bezsongott tőle. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Lolám te pedig gyógyulj meg minnél hamarabb. |
|
|
|
2010.03. 18. - 12:35:55
Létrehozva:
|
|
|
köszi vica!
na azért befigyel egy kis Prodigy is a listámon! (a Warrior's dance állati szám! és a klipje is remek!!) |
|
|
|
![]() ![]() |