2400 Oldal V  « < 1329 1330 1331 1332 1333 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.03. 18. - 12:44:50
Létrehozva: #26601

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 18. - 11:40:45) *
Lola: jobbulást és remélem, hogy ma már fogsz tudni aludni!

jah, és köszi a drukkolást csajok - 5-ös lett! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szeretem Thomas Williamst!!! (a tanárom)
jah és rászoktam Sinead O'Connor zenéjére Loreena McKenitt-tel együtt - vegyítésnek meg George Michael és Epica megy hozzá.

és köszi vica, örülök, hogy így gondolsz ránk mint írókra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie, neked meg jó olvasást és kérek szépen véleményt! meg a többiektől is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ja és itt most tavasz-feeling van végre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Gratulálok Hugi!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Loreena McKennitt jó!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Természetesen lesz este vélemény, mindenképpen írok vagy msn-en megbeszéljük! Leszel?

Vica, hogy vagy? Hogy van a Petra? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 18. - 12:51:28
Létrehozva: #26602

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 18. - 12:44:50) *
Gratulálok Hugi!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Loreena McKennitt jó!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Természetesen lesz este vélemény, mindenképpen írok vagy msn-en megbeszéljük! Leszel?

Vica, hogy vagy? Hogy van a Petra? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszönöm jól vagyok és a Petra is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

És te gyógyulsz már?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 18. - 12:52:21
Létrehozva: #26603

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 18. - 12:51:28) *
Köszönöm jól vagyok és a Petra is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

És te gyógyulsz már?

Ennek örülök!!!!
Persze, szuper gyógyszerem van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 18. - 12:53:29
Létrehozva: #26604

devotee

okés, Angie. elméletileg leszek - ha lesz kedvem. várom majd a véleményt.
most kikapcsolódom kicsit leckeírás előtt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 18. - 12:55:46
Létrehozva: #26605

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 18. - 12:52:21) *
Ennek örülök!!!!
Persze, szuper gyógyszerem van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Akkor jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 18. - 13:11:40
Létrehozva: #26606

devotee

Sziasztok!
Gratulálok Usi a vizsgádhoz, és a harmadik helyezéshez is.
Majd elolvasom otthon én is, bár még nem tettem túl magam rajta, hogy nincs IDM.

Lola, sajnálom hogy nem kaptál ösztöndíjat. Hát nem semmi a 4,98-as határ.
Basszus, milyen jó tanulók járnak hozzátok! A 4,2 is nagyon szép eredmény. Sőt! Ehhez is grat!

Ange, örülök hogy gyógyulgatsz! Megtette a hatását az a sok igzi Dave-es kép! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vicusnak meg cupp!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 18. - 13:11:49
Létrehozva: #26607

devotee

fáháháhhááájjj!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

de a prodigy jóóó, loli is szereti. nálam épp most ment le a rammsteines stripped (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
now playing: ákos - menekülj
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 18. - 13:15:00
Létrehozva: #26608

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 18. - 13:11:49) *
fáháháhhááájjj!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

de a prodigy jóóó, loli is szereti. nálam épp most ment le a rammsteines stripped (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
now playing: ákos - menekülj

Régen én is sok Ákost, meg Bonanzát hallgattam, ma már nem.
Kicsit szemellenzős lettem, mert csak DM-et hallgatok. De most hogy ennyit emlegetitek, keresek otthon valami Ákost.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 18. - 13:19:18
Létrehozva: #26609

devotee

Trixx, édes vagy
nem olyan jóó tanulók járnak ide, inkább csak az van tudod, hogy akik más helyről kerültek most át ide mesterszakra, azoknak plusz tárgyakat, és így plusz krediteket kellett teljesíteniük. így volt, aki negyvenakárhány kreditet nyomott le, ami igencsak megdobja az átlagot, volt, akinek 6,3 volt a kki-je! (az majdnem olyan mint az átlag csak pepitába:D ) meg az újak amúgy is be voltak szarva az egyetemtől aztán bazi sokat tanultak. nekem nem olyan jó a 4,2, mivel 5 egész felett szoktam teljesíteni, de hát munka, lustaság satöbbi, minden befigyelt a múlt félévben. nem zaklattam fel magam rajta, mert ez az én nemtörődömségem miatt van. az felidegesített volna, ha nem kapok szociálist, mert az egyszerűen jár nekem, mivel csóró kislány vagyok. múlt félévben egy hülye ürüggyel megtagadták, holott az én csórósági szintemen mindig 25-30 ezer körüli szoctámra vagyok jogosult. görények voltak, na, de most megkaptam, ami járt.

Trixx, én is olyan fura zenehallgató vagyok, hogy felkapok valamit a kedvenceim közül (nincs olyan sok) és akkor hónapokig vagyok képest ugyanazt a válogatást hallgatni. ez a mode-dal tavaly nyár óta így volt. csak most egy hónapja lett elég, és váltottam másokra. na azért a mostani lejátszási listámban is van pár sotu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) valahogy megkívántam az in chainst meg az in sympathyt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 18. - 13:25:41
Létrehozva: #26610

devotee

Lola: én még nem tudom, hogy adnak-e ösztöndíjat nekem. a 4,11-es korrigált kredit indexszem szerint elméletileg 20 körül járna... de nálunk még nem utaltak senkinek moneyt, pedig már jól jönne! a listán egy 4,11-es volt múltkor mikor néztük - akkor elméletileg az én vagyok. remélem! mert ha nem kapok, akkor mászhatok be hisztériázni a HÖK-re (Hallgatói Önkormányzat), hogy vegyenek vissza az ösztöndíjas listára, amiről 2. félév után lekerültem! azt úgy szeretném kihagyni.

jaja, nálam is van olyan, hogy hetekig (a hónapokig az nálam már sok más zene nélkül) képes vagyok nyúzni egy-egy számot - albumot - zenei munkásságot. de nálam nem tud eltelni egy olyan hét, hogy ne hallgatnék Mode-ot. az egyszerűen kell az életben maradásomhoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 18. - 13:40:08
Létrehozva: #26611

devotee

Fú csajok, hát én már nagyon "öreg" vagyok ezekhez az új számítási módszerekhez.
(Igaz, csak egy fél év főiskola jutott.... melléjártam.....aztán mellé se, és a munkahelyem miatt is nehéz volt.)
Az én időmben ez még telejsen másként volt, meg a felvételizés, meg az érettségi, meg minden.
De azt akkor is látom, hogy mindketten jól csináljátok, jól tanultok és mennyire ügyesek vagytok!
Remélem mindketten a lehetőségekhez képest a legtöbb támogatást kapjátok, ilyen-olyan formában.

És Usi, pontosan ennél jobban nem is lehetne megfogalmazni: a Mode kell az életben maradáshoz! Hiába, Te vagy az író! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 18. - 13:55:03
Létrehozva: #26612

devotee

hát, a mi egyetemünk azért elég szépen fizetget, már ha beleesel az elég szigorú számítási kategóriákba. na mindegy, szívtam már a vérét az intézménynek eleget, ha nem, hát nem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megoldom. munka is lesz, meg minden.

a zene az olyan fura, igen. egyik barátom rákérdezett a múltkor: nálad mindig szól a zene? hát mondom, kábé. nem mondom hogy nem kell néha a csend, de ez ritka. nekem a zene, az egyszerűen mint a filmekben, aláfesti, illusztrálja, történéssel tölti meg azt az időt is, amiben épp nem csinálok semmi érdemlegeset. és hányszor van olyan, hogy valamit teszek, valahol járok, közben szól a zene, és tudom, hogy ezt a pillanatot erről a dallamfoszlányról bármikor fel tudom majd idézni. és élmény mindig, sosem csak háttérzaj. azért van ilyen kevés zene amit rendszeresen hallgatok, mert amiket hallgatok, azt nagyon. mindig figyelek rá, mindig követem a dallam vonalát, szinte táncolok képzeletben és énekelek. igen. zene mindig kell. és a Mode az meg az abszolút első mindegyik között, mert erre tudok legjobban, legtöbbször, legmélyebben rácsodálkozni. a ritmusok, dallamvezetések, hangulatok, a szöveg és az ének, meg a vokál hihetetlen, olykor szinte megdöbbentően földön- és emberentúli hibátlan tökélye... földbe tud döngölni bárhol, bármikor.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 18. - 13:57:55
Létrehozva: #26613

devotee

hát Trixx, szerintem - a tapasztalatok és az elmondások alapján - a te idődben minden egyszerűbb lehetett. nekem a legnagyobb problémám a felsőoktatással, hogy káosz az egész - a Bologna rendszer úgy ahogy van, megbukott - nálunk még erőltetik, de úgy hallottam külföldön már rájöttek, hogy nem működik. egyik tanárunk mondta, hogy lesznek megint nagy tanácskozások meg átszervezések pl. a tanárszakon, hogy mit meg hogy kéne csinálni. oké, legyen sok lehetőség, meg állítsd te össze nagyjából az órarendedet egy megadott tanterv alapján, sőt hallgass is át más szakokra, menj külföldre tanulni vagy oda a diploma után, de KÖNYÖRGÖM rendes felkészítés után! kellene egy egységes felkészítőprogram az egyetemekre vagy egyetemekre lebontva vagy valami, hogy legyen némi fogalma szegény 18-20 éves gyereknek, hogy hova kerül középiskola után, mert nekem pl. akkora volt a szakadék és olyan nagy a váltás, hogy csak kapkodtam a fejemet! pedig nem egy szar suliból jöttem ide!!! rendesen bedobtak a mélyvízbe és első félévben némi tájékoztatás után úgy magunkra hagytak, mint a p*csa, mondván, hogy oldd meg vagy menj a TO-ra vagy a Hökhöz vagy a tanszékedre, ha kérdésed van! 1. TO-n köcsögök, 2. a HÖK nem feltétlen olyan dolgokkal foglalkozik, ami érdekelne, 3. a tanszéken követhetetlen a fogadóórák időpontja, illetve egyáltalán nem garantált, hogy a tanárok tudnak neked válaszolni, mert hogy ők sem tudnak csomó mindent mert állandóan variálnak és változtatnak odafent. (azért őket is sajnálom valahol!)
a másik meg a szopatás! angol szakon állítólag itt Szegeden a legnagyobb a szopatás, pedig nem lenne rossz ez a szak, még a tanári kar nagyja is elmegy (illetve vannak olyan gyöngyszemek, mint Mr. Williams (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ), de az gusztustalan, ronda dolog, hogy a kiszórásra mennek rá - oké, telítődik a piac az angol (vagy akármilyen diplomásokkal) - akkor ne vegyenek fel annyit!!! amikor én idekerültem, a szakom 180 emberrel indult - mi voltunk a legnagyobb szak bölcsész karon - na most abból a 180 emberből, ergo az évfolyamomból jó, ha maradt 50-60 és még így is le vagyunk maradva pár tárgyból és ki-ki csúszik X félévet a szopatások miatt. én is csúszni fogok minimum fél évet a rohadt alapvizsga miatt. és Trixx, egyébként "vicces", hogy az ilyen jó átlagomat nem is az angolos tantárgyaimnak köszönhetem, mert ugye előző félév után fogok most remélhetőleg pénzt kapni, és akkor 2 db angolos tárgyam volt, abból is az egyik az alapvizsga a szopatások netovábbja (juhé, és van 2. része is!!!). szóval a 4,1-es átlagomat a második szakomnak, a Művelődéstudománynak (töri-irodalom mix) köszönhetem, amit nem is szeretek, de "belekényszerítettek" egy másik angol szakos szopatás miatt. szóval erről ennyit. a felsőoktatás is megérett egy átfogó reformra, de amíg nincs érdekük az ellen, hogy menjen a folyamatos elbutítás, addig nem fogják a fülük botját sem mozdítani.
na ez a véleményem erről. bocs a kifakadásért, de már ideje volt ezt is kiírnom magamból. (kis feszültségoldás - meg ilyesmi is volt reggel a vizsgán)

Köszi a gratulációt!
a Mode hát nekem meg olyan, mint a levegő. Családtagok, ha úgy tetszik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 18. - 14:03:22
Létrehozva: #26614

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 18. - 13:55:03) *
hát, a mi egyetemünk azért elég szépen fizetget, már ha beleesel az elég szigorú számítási kategóriákba. na mindegy, szívtam már a vérét az intézménynek eleget, ha nem, hát nem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megoldom. munka is lesz, meg minden.

a zene az olyan fura, igen. egyik barátom rákérdezett a múltkor: nálad mindig szól a zene? hát mondom, kábé. nem mondom hogy nem kell néha a csend, de ez ritka. nekem a zene, az egyszerűen mint a filmekben, aláfesti, illusztrálja, történéssel tölti meg azt az időt is, amiben épp nem csinálok semmi érdemlegeset. és hányszor van olyan, hogy valamit teszek, valahol járok, közben szól a zene, és tudom, hogy ezt a pillanatot erről a dallamfoszlányról bármikor fel tudom majd idézni. és élmény mindig, sosem csak háttérzaj. azért van ilyen kevés zene amit rendszeresen hallgatok, mert amiket hallgatok, azt nagyon. mindig figyelek rá, mindig követem a dallam vonalát, szinte táncolok képzeletben és énekelek. igen. zene mindig kell. és a Mode az meg az abszolút első mindegyik között, mert erre tudok legjobban, legtöbbször, legmélyebben rácsodálkozni. a ritmusok, dallamvezetések, hangulatok, a szöveg és az ének, meg a vokál hihetetlen, olykor szinte megdöbbentően földön- és emberentúli hibátlan tökélye... földbe tud döngölni bárhol, bármikor.

igen a zene. nálam is MINDIG, de tényleg MINDIG megy valami zene, kivéve ha alszom ugyebár, vagy egy kis csendre vágyom - ami elég ritka nálam, leginkább csak akkor, amikor zsong a fejem a sok dologtól, amik érnek.
egyébként meg értem miről beszélsz a "megyek az utcán és a dallammal fel tudom idézni itt meg itt mit láttam, hallottam, gondoltam, éreztem" dolgot. ez sokszor van nekem is. van amikor kevésbé figyelek oda - főleg ha már jól ismerem a számokat - ez leginkább írás közben van, mikor belemerülök, vagy ha épp mást csinálok akkor is. amikor nagyon oda szoktam figyelni az rajzolás, takarítás vagy sötétben zenehallgatás közben van. most próbálom kifejleszteni azt a képességemet, hogy új számoknál rögtön figyeljek a szövegre is, mert eddig mindig az volt, hogy pár elkapott szövegfoszlányon kívül az első pár hallgatás során inkább csak magára a dalnak a hangulatára, az érzésekre figyeltem, amiket kiváltott belőlem. most akarnám ezt komplikálni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meglátjuk sikerül-e. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
egyébként meg igaz, hogy "zene nélkül mit érek én" - azért a régi nagy öregek is tudnak/tudtak! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 18. - 14:42:10
Létrehozva: #26615

devotee

naná hogy tudtak. Máté Péter egy zseni volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 18. - 14:44:45
Létrehozva: #26616

devotee

azt nem tudtam, hogy tőle van, nem nagyon ismerem a számait. anyu szerette nagyon.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 18. - 15:02:22
Létrehozva: #26617

devotee

of course, tőle van! tragikus életű, drámai zseni volt, olyan dalszövegekkel, dalokkal, hogy az embert kiveri a hideg veríték. nagyon nagyon tisztelem és szeretem. ritkán hallgatom, mert hát nem az a vidám zene. de elképesztő fickó volt. hull az elsárgult levél, első szerelem, ez itt az én hazám... aaa, gyönyörűek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) főleg az utolsó
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 18. - 15:27:08
Létrehozva: #26618

devotee

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 18. - 15:34:02
Létrehozva: #26619

devotee

Zene, én sem tudok nélküle létezni, reggel mikor felébredek, akkor rögtön gép be, zene be... munkába jövet is mindig zenét hallgatok és sokszor este is szól valami. Tegnap pl. Martin, most éppen Mode megy - Ultra - és az Andi nem lőtte ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meséltem neki kicsit a dalokról, remélem fogta, mert odafigyelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kedden, amikor ki voltam bukva este volt egy hosszabb telefon beszélgetésem (másfél óra), mikor hívtak a második mondat ez volt, hogy "nem szól a zene? akkor tényleg nagyon magad alatt vagy..." mondtam, hogy "most nincs kedvem zenét hallgatni" aztán csak hümmögtem, végül a beszélgető partnerem sikerrel járt, teljesen feltöltött, mint az elemeket szokás. Elkezdtünk a Mode-ról, zenéről, filmekről, rajongásról, az életről beszélgetni... hihetetlen volt! Ömlött belőlem a szó és belőle is, megnevettetett, pedig hát tényleg nagyon lenn voltam... és mikor letettem a telefont azonnal kapcsoltam zenét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát igen, az Angyalok ilyenek! És persze a Zene! A Mode meg különösen, mindig tudok benne újat felfedezni, a szövegeket pedig hiába tudom már kívülről, milliószor hallottam, képtelen vagyok megunni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 18. - 15:44:26
Létrehozva: #26620

devotee

Angie: na örülök, hogy ment az a felvidítás!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
amúgy meg igen, egyetértek! az a megdöbbentő, hogy még a mai napig is tudok újat felfedezni a DM számokban - pl. egy eddig ki nem hallott dallamot, vagy effektet. és a régi számoknál (amiknek nem tudom a mai napig kívülről az utolsó szavát is - azóta is van amikor megvilágosodom, hogy jéééé itt ezt énekli? jéééé ez ezt jelenti? XD szóval élmény és megunhatatlan!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1329 1330 1331 1332 1333 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
31 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (31 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: