![]() ![]() |
2010.03. 18. - 16:06:55
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miért nem lesz már IDM?
Mizújs? Nekem is kell a zene. Valahogy úgy képzelem el, mint a filmekben. Hogy mindig megy a zene. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megyek az utcán, és valami hangszóróban kellene mennie. Bár ez nem jó, mert mindenkinek más kellene. Különböző életérzésekhez, kül. zenék. Munkahelyen is mehetne, minden pillanatban. Amúgy szeretem a csendet is. Az is szuper, mikor mentünk nyaralni, és megvoltak azok a számok, amiket hallgattunk. Ha meghallom, mindig érzem a bőrömön a meleget, a napfényt, és vidámabb leszek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ezt persze más eseményekkor is mondhatnám. |
|
|
|
2010.03. 18. - 16:15:40
Létrehozva:
|
|
|
Niki: értem én miről beszélsz!!!
ja, mert az IDM a 23. fejezettel bezárult. az In a parallel universe-et meg utána raktam fel mint kiegészítést. |
|
|
|
2010.03. 18. - 16:16:18
Létrehozva:
|
|
|
Angie: na örülök, hogy ment az a felvidítás!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) amúgy meg igen, egyetértek! az a megdöbbentő, hogy még a mai napig is tudok újat felfedezni a DM számokban - pl. egy eddig ki nem hallott dallamot, vagy effektet. és a régi számoknál (amiknek nem tudom a mai napig kívülről az utolsó szavát is - azóta is van amikor megvilágosodom, hogy jéééé itt ezt énekli? jéééé ez ezt jelenti? XD szóval élmény és megunhatatlan!! Köszi, én is örültem neki! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Már nem lep meg, hogy mi egyet értünk ebben is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bárcsak lenne már hangrendszerem, hogy 5.1-ben meghallgassam az összes lemezt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 16:25:49
Létrehozva:
|
|
|
ugye tudod, hogy ha lesz ilyen rendszered Angie, akkor le sem fogsz majd tudni vakarni magadról?!?!?!?! XDDDD évek óta az az egyik álmom, hogy legalább egyszer ilyen cuccal hallgathassam meg az összes DM-es hivatalos kiadványt!!!
|
|
|
|
2010.03. 18. - 16:34:24
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Gratulálok Usi a vizsgádhoz, és a harmadik helyezéshez is. Majd elolvasom otthon én is, bár még nem tettem túl magam rajta, hogy nincs IDM. Lola, sajnálom hogy nem kaptál ösztöndíjat. Hát nem semmi a 4,98-as határ. Basszus, milyen jó tanulók járnak hozzátok! A 4,2 is nagyon szép eredmény. Sőt! Ehhez is grat! Ange, örülök hogy gyógyulgatsz! Megtette a hatását az a sok igzi Dave-es kép! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicusnak meg cupp! Trixx neked is cupp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) of course, tőle van! tragikus életű, drámai zseni volt, olyan dalszövegekkel, dalokkal, hogy az embert kiveri a hideg veríték. nagyon nagyon tisztelem és szeretem. ritkán hallgatom, mert hát nem az a vidám zene. de elképesztő fickó volt. hull az elsárgult levél, első szerelem, ez itt az én hazám... aaa, gyönyörűek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) főleg az utolsó Egyszer véget ér,Azért vannak a jóbarátok,Most élsz és hát ott van még az Elmegyek ami mintha előre vetítette volna Máté Péter korai halálát.Mintha megérezte volna,hogy korán elmegy..... Hát tényleg nem vidám zenék,sírni lehet rajtuk rendesen. |
|
|
|
2010.03. 18. - 16:39:31
Létrehozva:
|
|
|
Angie: na örülök, hogy ment az a felvidítás!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) amúgy meg igen, egyetértek! az a megdöbbentő, hogy még a mai napig is tudok újat felfedezni a DM számokban - pl. egy eddig ki nem hallott dallamot, vagy effektet. és a régi számoknál (amiknek nem tudom a mai napig kívülről az utolsó szavát is - azóta is van amikor megvilágosodom, hogy jéééé itt ezt énekli? jéééé ez ezt jelenti? XD szóval élmény és megunhatatlan!! Én pedig ezzel értek egyet. Tegnap este tv lekapcs,sötét,család alszik csak még én nem voltam álmos úgyhogy DM füleimbe be...és megszólalt a Bottom line...jesszus hogy így mondjam a füleim azonnal rátapadtak Martin hangjára ami szinte lehatolt a velőmig...újra rácsodálkoztam nem mintha idáig nem tudtam volna milyen gyönyörű hangja van Martinnak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 17:03:53
Létrehozva:
|
|
|
detto! tegnap mikor jöttem lefelé a vonaton, már nem is tudom melyik szám ment a telefonomon, de már sokmilliomodszorra rácsodálkoztam, hogy milyen csodásan énekel Dave - asszem az Only when I lose myself volt az! ahogy hallani, ahogy levegőt vesz, formálja a szavakat, tiszta lakoma a fülnek!
és persze ugyanez Marttal is!!!! |
|
|
|
2010.03. 18. - 17:15:33
Létrehozva:
|
|
|
muuhaha! nekünk van 5.1-ünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fassza! mondjuk nem a sok hangfaltól nagy szám, a mélynyomó az, ami nagyon megdobja a hangzást... úúúááá, jövő hétvégén hazamegyek egy hétre, és hawaiiolok majd.
|
|
|
|
2010.03. 18. - 17:25:23
Létrehozva:
|
|
|
de jó nektek Lola!!!!
|
|
|
|
2010.03. 18. - 17:39:57
Létrehozva:
|
|
|
detto! tegnap mikor jöttem lefelé a vonaton, már nem is tudom melyik szám ment a telefonomon, de már sokmilliomodszorra rácsodálkoztam, hogy milyen csodásan énekel Dave - asszem az Only when I lose myself volt az! ahogy hallani, ahogy levegőt vesz, formálja a szavakat, tiszta lakoma a fülnek! és persze ugyanez Marttal is!!!! Ó igen az Only when I lose myself...amikor ezt a számot először hallottam azt gondoltam úgy szépséges ahogy van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 17:42:35
Létrehozva:
|
|
|
az only a következő dal, amit megfestek, ez tuti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom. annyit hallgattam egy időben hogy szobatársam már rákérdezett hogy mi az isten ez, mert annyiszor hallja ki a fülhallgatómból. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 18. - 17:45:50
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok csajok!
Lolikám , akartam neked nyomni gmail-en a sódert te meg leléptél... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Így hát akkor nézzük mi történt tegnap és ma........... |
|
|
|
2010.03. 18. - 17:47:04
Létrehozva:
|
|
|
az only a következő dal, amit megfestek, ez tuti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom. annyit hallgattam egy időben hogy szobatársam már rákérdezett hogy mi az isten ez, mert annyiszor hallja ki a fülhallgatómból. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd muti azt a festményt ha kész lesz Sziasztok csajok! Lolikám , akartam neked nyomni gmail-en a sódert te meg leléptél... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Így hát akkor nézzük mi történt tegnap és ma........... Szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Moooode te meg itt vagy és még sem vagy itt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 17:50:34
Létrehozva:
|
|
|
Itt vagyok én (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csak...elmerültem vagy nem tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tömtem magamba a jó kis melléknévragozást németből (bleeee) most szünetet tartok mert már elegem van. |
|
|
|
2010.03. 18. - 18:03:29
Létrehozva:
|
|
|
Itt vagyok én (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak...elmerültem vagy nem tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tömtem magamba a jó kis melléknévragozást németből (bleeee) most szünetet tartok mert már elegem van. Szia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elmerültél a német nyelv szépségeiben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tessék itt van neked apád. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.03. 18. - 18:07:22
Létrehozva:
|
|
|
Uhh a német nyelvnek mindene van csak szépsége nincs (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jajjj apuciiii (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) hehe, ma töri órán szóba került az esküvő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mármint nem a miénk, hanem úgy általában (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hangosan felröhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 18:08:42
Létrehozva:
|
|
|
Mode és nem mesélted el,hogy hamarosan férjhez mész? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És mi jót beszéltetek az esküvőről általában? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 18:13:10
Létrehozva:
|
|
|
az only a következő dal, amit megfestek, ez tuti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom. annyit hallgattam egy időben hogy szobatársam már rákérdezett hogy mi az isten ez, mert annyiszor hallja ki a fülhallgatómból. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ismerős a helyzet - mármint egy időben én is rengeteget hallgattam!!! imádom! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) nah, elemzés szempontjából most néztem meg a Barrel és a Useless videóját és ANYÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 18:20:00
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindig úgy beszélünk róla, mintha minden új lenne! Ez az igazi szerelem!
Akkor most játszunk olyat, hogy melyik dalban a legszebb Dave hangja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó tudom, hogy hülyeség. Ez kb. olyan, mint melyik a legjobb dal, vagy a kedvenc... De azért na! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szerintem...nem is tudom... |
|
|
|
2010.03. 18. - 18:22:59
Létrehozva:
|
|
|
Mode és nem mesélted el,hogy hamarosan férjhez mész? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És mi jót beszéltetek az esküvőről általában? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neeem, hát azt nem lehet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd megtudják (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát csak annyi volt, hogy mondja tanár "Mint az esküvőn, ott sem a vőlegényt nézik, hanem a menyasszonyt" ekkor kezdtem el röhögni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor most játszunk olyat, hogy melyik dalban a legszebb Dave hangja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó tudom, hogy hülyeség. Ez kb. olyan, mint melyik a legjobb dal, vagy a kedvenc... a Nostalgia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ott nagyon- nagyon szép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |