2400 Oldal V  « < 1332 1333 1334 1335 1336 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2010.03. 18. - 18:59:54
Létrehozva: #26661

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 18. - 18:57:46) *

Most ez miért is vicces? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jól van, asszem nálam most borult ki a bili, úgyhogy fogom magam, felöltözök és elmegyek egy nagy sétára a kutyámmal hátra a ház mögé a korom sötétbe, kibőgöm magam, aztán majd nyugodt leszek...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 18. - 19:04:40
Létrehozva: #26662

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 18. - 18:59:54) *
Most ez miért is vicces? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jól van, asszem nálam most borult ki a bili, úgyhogy fogom magam, felöltözök és elmegyek egy nagy sétára a kutyámmal hátra a ház mögé a korom sötétbe, kibőgöm magam, aztán majd nyugodt leszek...

Nem nevettelek ki, komolyan!
Nyugodtan menj egyet, de ne bőgj! Azt megtiltom. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 18. - 19:06:18
Létrehozva: #26663

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 18. - 19:04:40) *
Nem nevettelek ki, komolyan!
Nyugodtan menj egyet, de ne bőgj! Azt megtiltom. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Mindegy, már úgyis patak van alattam. Na..majd jövők valamikor, lehet, hogy ma már nem. Kis tököm tele van, hogy mindenki boldog lehet azzal, akit szeret, csak én nem
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 18. - 19:09:13
Létrehozva: #26664

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 18. - 19:06:18) *
Mindegy, már úgyis patak van alattam. Na..majd jövők valamikor, lehet, hogy ma már nem. Kis tököm tele van, hogy mindenki boldog lehet azzal, akit szeret, csak én nem

Nehogy sírj nekem.Te is leszel majd boldog azzal a kit szeretsz...egy hús-vér pasival és nem Alan-el.

Különben mi a fenének hergeled magad ilyen hülye képekkel amin Alan meg a nője van? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 18. - 19:11:12
Létrehozva: #26665

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 18. - 19:09:13) *
Nehogy sírj nekem.Te is leszel majd boldog azzal a kit szeretsz...egy hús-vér pasival és nem Alan-el.

Különben mi a fenének hergeled magad ilyen hülye képekkel amin Alan meg a nője van? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Mindegy, ha egyszer rám jön a sírás, jobb, ha bőségesen kiadom, aztán majd elmúlik. Áhh, azt én úgysem érem meg. Nekem sem kell senki meg én sem kellek senkinek.

Nem tudom, nem direkt volt...

Jól van, most már tényleg elmentem, hagylak titeket a hülyeségeimmel

Egyszer talán majd képes leszek normálisan megérteni a dolgokat
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.03. 18. - 19:19:33
Létrehozva: #26666

Painkiller

Jó éjt mindenkinek!
Leragadtam az éterben!Egy barátnőmnek szüksége van rám , tele van gonddal szegény (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Puszi nektek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 18. - 19:28:49
Létrehozva: #26667

devotee

Szisztok!

Bocsi Usi, Lola hogy napközben csak úgy leléptem,
de melóban néha gyorsan meg kell nyomni azt a bizonyos x-et a sarokban. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Nagyon ürültem, hogy ilyen bőven kifejtetted az egyetemi problémmákat, mert egyrészt érdekel hogy mi van veled, másrészt borzasztóan fontosnak tartom az oktatást, és próbálom követni a fejleményeket.
Sajnos nálunk bevett szokás, hogy átvesszük nyugatról az ott már megbukott kliséket, legyen az oktatás, egészségügy, stb.
De azért jó is van az egyetemben. Basszus ha én valaha is DM-ből írhattam volna beadandót. Áááááááááááááá

Mode, fel a fejjel! Hidd el megtalálod majd álmaid pasiját!
Előtte majd lesz egy pár felejtős, rajtuk gyakorolsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , és amikor majd nem számítasz rá, beng, egyszer csak ott lesz!

Lola, jelentem tegnap megcsókolgattam az uramat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ó, én is így vagyok ezzel. Még egy húsz éves, agyon hallgatott számnál is fel tudok fedezni újabb és újabb hangokat. Nálam a csúcs a két cicafiú hanga együtt. Annyira passzolnak, ahogy Martin hangja aláfesti Dave gyönyörű baritonját. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá Betlelni sem lehet velük!

Fú Niki, én nem tudnám rangsorolni Dave hangát.
Egyszerűen annyira sokféle, lágy és kemény, búgó és igzató, félénk és kacér.... fel sem tudom sorolni.
Annyira szép minden számban hogy nem megy.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 18. - 19:37:14
Létrehozva: #26668

devotee

Trixx: semmi gond.
ja hát persze hogy azért vannka jó dolgok is az egyetemen - például ez a DM-es prezentációs dolog (meg a diplomamunka belőlük, ha összejön!) - de ezek a csúcspontok nálam. van egy-két érdekes tárgyam elvétve, de nem azt tanulom, amit igazán akarok és kellene, mert arról a már említett szopatás miatt lecsúsztam. na mindegy. majd lesz vhogy.

most nekem Niki kérdésére a Nothing's impossible demo verziója ugrott be - én ott imádom nagyon Dave hangját, olyan lágy és érzelemmel teli! (meg különleges számomra az a szám) de én se nagyon tudnék kiemelni. ez ugyanúgy változik nálam, mint ahogy felkapok 1-1 számot és abba szerelmesedek bele újra és újra egy időre.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 18. - 19:40:03
Létrehozva: #26669

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 18. - 19:11:12) *
Mindegy, ha egyszer rám jön a sírás, jobb, ha bőségesen kiadom, aztán majd elmúlik. Áhh, azt én úgysem érem meg. Nekem sem kell senki meg én sem kellek senkinek.

Nem tudom, nem direkt volt...

Jól van, most már tényleg elmentem, hagylak titeket a hülyeségeimmel

Egyszer talán majd képes leszek normálisan megérteni a dolgokat

Hát ha már sírnod kell akkor sírj legalább kiadod magadból a feszültséget és a rossz kedvet.

Jaaaaj Mode dehogy is nem fogsz kelleni valakinek.Az elkövetkező években abban a korban leszel amikor a nők a legszebbek.Nehogy már egy szép,csinos,okos lány ne kelljen senkinek.16 éves koromban én is azt gondoltam minden fiú hülye és nekem egyik se kell de aztán később csak jött valaki(a Géza) akinek kellettem és ő is kellett nekem.Veled is így lesz csak először neked túl kell lendülnöd Alan-en,hogy a környezetedben lévő fiúk közül majd észrevegyél valakit.
Egyébként pedig nyugodtan mondjad a hülyeségeidet mi meghallgatunk.

Idézet (Trixx @ 2010.03. 18. - 19:28:49) *
Szisztok!

Bocsi Usi, Lola hogy napközben csak úgy leléptem,
de melóban néha gyorsan meg kell nyomni azt a bizonyos x-et a sarokban. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Nagyon ürültem, hogy ilyen bőven kifejtetted az egyetemi problémmákat, mert egyrészt érdekel hogy mi van veled, másrészt borzasztóan fontosnak tartom az oktatást, és próbálom követni a fejleményeket.
Sajnos nálunk bevett szokás, hogy átvesszük nyugatról az ott már megbukott kliséket, legyen az oktatás, egészségügy, stb.
De azért jó is van az egyetemben. Basszus ha én valaha is DM-ből írhattam volna beadandót. Áááááááááááááá

Mode, fel a fejjel! Hidd el megtalálod majd álmaid pasiját!
Előtte majd lesz egy pár felejtős, rajtuk gyakorolsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , és amikor majd nem számítasz rá, beng, egyszer csak ott lesz!

Lola, jelentem tegnap megcsókolgattam az uramat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ó, én is így vagyok ezzel. Még egy húsz éves, agyon hallgatott számnál is fel tudok fedezni újabb és újabb hangokat. Nálam a csúcs a két cicafiú hanga együtt. Annyira passzolnak, ahogy Martin hangja aláfesti Dave gyönyörű baritonját. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá Betlelni sem lehet velük!

Fú Niki, én nem tudnám rangsorolni Dave hangát.
Egyszerűen annyira sokféle, lágy és kemény, búgó és igzató, félénk és kacér.... fel sem tudom sorolni.
Annyira szép minden számban hogy nem megy.

Szia Trixx. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 18. - 19:41:03
Létrehozva: #26670

devotee

hát ez a bologna dolog azért nem ilyen egyszerű, hogy fúj, szar, elbukott, nem jó. nagyon jó lesz, csak meg kell szokni, most tanulok róla. május elején prezentálok pont ebből, majd akkor mondok még dolgokat.
hálistennek én szerencsés vagyok, jól választottam szakot, érdekel, imádom, ezzel fogok foglalkozni. minden jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 18. - 19:42:33
Létrehozva: #26671

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 18. - 19:37:14) *
ja hát persze hogy azért vannka jó dolgok is az egyetemen - például ez a DM-es prezentációs dolog (meg a diplomamunka belőlük, ha összejön!) - de ezek a csúcspontok nálam. van egy-két érdekes tárgyam elvétve, de nem azt tanulom, amit igazán akarok és kellene, mert arról a már említett szopatás miatt lecsúsztam. na mindegy. majd lesz vhogy.

most nekem Niki kérdésére a Nothing's impossible demo verziója ugrott be - én ott imádom nagyon Dave hangját, olyan lágy és érzelemmel teli! (meg különleges számomra az a szám) de én se nagyon tudnék kiemelni. ez ugyanúgy változik nálam, mint ahogy felkapok 1-1 számot és abba szerelmesedek bele újra és újra egy időre.

Igen a Nothing's impossible....... abban tényleg nagyon szépen énekel Dave.
Nekem pedig Sister of Night-ban nagyon tetszik hogy annyira érzelmesen énekel.
Én is pont így vagyok vele, mindig változik hogy melyik a kedvenc számom.
Csak egy állandó van: Martiiiiiiiiiin.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 18. - 19:43:14
Létrehozva: #26672

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 18. - 19:37:14) *

Usi ezt a demo verziót hol lehet hallani?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 18. - 19:43:29
Létrehozva: #26673

devotee

Trixx: Köszi, de nem az én műfajom a pasizós dolog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mármint én valahogy...szóval ez nem nekem való. Nem kell félreérteni, nem a lányokat szeretem, de én nem tudok fiúkkal úgy szót érteni.

Vica: Erről annyit, hogy a mai fiatalságnak csak a ribancok kellenek, én pedig nem leszek az soha.
Egyébként van valaki, akit észrevettem, illetve azért nem annyira, csak szépek a szemei meg a mosolya, de reménytelen ez is, mint minden más, ami ezzel kapcsolatos.
Mindegy is, hogy ki hallgat meg, meg ki nem, mert mindenki ugyanazt mondja, de hogy igazából mit érzek azt úgysem tudja senki, mert képtelenek megérteni, mind anyám, mind bárki más, aki ha csak egy keveset is, de tud rólam..
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 18. - 19:44:48
Létrehozva: #26674

devotee

a szerelem meg olyan, mode kislányom, hogy jön, ha akar, ha meg nem, nem kell erőltetni, mert iolyan mint az aranyér (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nem véletlen, hogy 23 évesen nem volt még komoly kapcsolatom. egyszerűen nem jött olyan, akivel érdemes vagy egyáltalán alkalmas lett volna bármibe kezdeni. márpedig csak azért hogy átállíthassam a közösségi oldalalkona státuszom egyedülállóról kapcsolatban-ra, azért nem kell senki.

Trixx, nagyon helyes hogy adtál puszit a férjecskédnek, hát összezabáltam, ahogy írtad, milyen kedves meg hogy szeret téged. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 18. - 19:47:03
Létrehozva: #26675

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 18. - 19:43:29) *
Trixx: Köszi, de nem az én műfajom a pasizós dolog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mármint én valahogy...szóval ez nem nekem való. Nem kell félreérteni, nem a lányokat szeretem, de én nem tudok fiúkkal úgy szót érteni.

Vica: Erről annyit, hogy a mai fiatalságnak csak a ribancok kellenek, én pedig nem leszek az soha.
Egyébként van valaki, akit észrevettem, illetve azért nem annyira, csak szépek a szemei meg a mosolya, de reménytelen ez is, mint minden más, ami ezzel kapcsolatos.

Tény Mode, hogy szerintem a mai filataloknak nehezebb dolguk van mint anno nekünk volt, de azért nem reménytelen.
Én is találkoztam olyannal, aki csak arra hajtott, ilyenek mindig is voltak. Olyan is aki kellett volna, de én nem kellettem neki.
Szóval csak azt akarom mondani hogy ne írd le magad, sem a fiúkat.
A pasizás meg műfajod vagy sem, egyszer csak majd beindul. Hidd el! Látod, ott van Vicus példája.

Szia Vicus!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 18. - 19:47:49
Létrehozva: #26676

devotee

Trixx nekem is beugrott a Sister of Night.
Meg a Freestate is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Á nem érdekel, fogalmam sincs, hülyét kérdeztem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 18. - 19:49:17
Létrehozva: #26677

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.03. 18. - 19:47:03) *
Tény Mode, hogy szerintem a mai filataloknak nehezebb dolguk van mint anno nekünk volt, de azért nem reménytelen.
Én is találkoztam olyannal, aki csak arra hajtott, ilyenek mindig is voltak. Olyan is aki kellett volna, de én nem kellettem neki.
Szóval csak azt akarom mondani hogy ne írd le magad, sem a fiúkat.
A pasizás meg műfajod vagy sem, egyszer csak majd beindul. Hidd el! Látod, ott van Vicus példája.

Szia Vicus!

Csak én nem akarom, hogy beinduljon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 18. - 19:49:27
Létrehozva: #26678

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 18. - 19:44:48) *
a szerelem meg olyan, mode kislányom, hogy jön, ha akar, ha meg nem, nem kell erőltetni, mert iolyan mint az aranyér (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nem véletlen, hogy 23 évesen nem volt még komoly kapcsolatom. egyszerűen nem jött olyan, akivel érdemes vagy egyáltalán alkalmas lett volna bármibe kezdeni. márpedig csak azért hogy átállíthassam a közösségi oldalalkona státuszom egyedülállóról kapcsolatban-ra, azért nem kell senki.

Trixx, nagyon helyes hogy adtál puszit a férjecskédnek, hát összezabáltam, ahogy írtad, milyen kedves meg hogy szeret téged. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Á tányleg olyan drága. Most is felvette a cipőjét, megy az ajtóhoz, visszanéz, és azt mondja: "Oyan szép vagy!"
Imádom ezért. Is.
Most pedig befejeztem az offolást.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 18. - 19:52:18
Létrehozva: #26679

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 18. - 19:43:29) *

Mindegy is, hogy ki hallgat meg, meg ki nem, mert mindenki ugyanazt mondja, de hogy igazából mit érzek azt úgysem tudja senki, mert képtelenek megérteni, mind anyám, mind bárki más, aki ha csak egy keveset is, de tud rólam..

Anno boldogult fiatal koromban nekem akadt olyan srác aki pár telefon hívás meg találka után megkérdezte mikor fekszünk le.Na elhajtottam a fenébe....szóval régebben is voltak fiúk akiknek a könnyűvérű lányok kellettek nem csak most van így.
Hát ne is legyél ribi de egyáltalán nem reménytelen a dolog ami szerelmed megtalálását illeti.
Bár keveset tudok rólad azért próbállak megérteni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 18. - 19:53:33
Létrehozva: #26680

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 18. - 19:47:49) *
Trixx nekem is beugrott a Sister of Night.
Meg a Freestate is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Á nem érdekel, fogalmam sincs, hülyét kérdeztem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem kérdeztél hülyét.
Ó igen a Freestate is nagy kedvenc.
Ha már Ultra akkor Bottom Line. Ja az Martin. Bocsesz de nálam űbereli Dave-et! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Annyira búgó hangja van. Egy isten. El is szálltam.........
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1332 1333 1334 1335 1336 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
11 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (11 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: