![]() ![]() |
2010.03. 18. - 19:53:40
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Á tányleg olyan drága. Most is felvette a cipőjét, megy az ajtóhoz, visszanéz, és azt mondja: "Oyan szép vagy!" Imádom ezért. Is. Most pedig befejeztem az offolást. juj hát és ilyenkor nem pattansz fel, és ugrasz a nyakába?! én is kérek ilyen pasit! most! hoool vetted? öccse-bátyja-apukája? nem baj ha idősebb, arra bukom XD Mode, ugyanmár. majd lassan kigyógyulsz ebből a borzalmasan zavarodott tinikorból, elkezdesz igazi emberekhez vonzódni, kinyílik az értelmed a világ színességére, és akkor majd minden beindul, mert be akarod indítani. most még természetes hogy ilyen sarkítva állsz a világhoz. félre ne érts, de hülye tini vagy, mind ilyenek voltunk. mindent fekete-fehérben láttunk. ugye, többiek? aztán tanultunk dolgokat a világról, magunkról, változtunk, akármennyire is bizonygattuk, hogy neeeem, mi nem fogunk változni. hidd el, a legdilisebb korban vagy. |
|
|
|
2010.03. 18. - 19:54:40
Létrehozva:
|
|
|
Tény Mode, hogy szerintem a mai filataloknak nehezebb dolguk van mint anno nekünk volt, de azért nem reménytelen. Én is találkoztam olyannal, aki csak arra hajtott, ilyenek mindig is voltak. Olyan is aki kellett volna, de én nem kellettem neki. Szóval csak azt akarom mondani hogy ne írd le magad, sem a fiúkat. A pasizás meg műfajod vagy sem, egyszer csak majd beindul. Hidd el! Látod, ott van Vicus példája. Szia Vicus! Hát igen én sem voltam az a pasizó fajta mert úgy voltam vele mindenféle jöttmenttel nem adom össze magam de aztán csak a horgomra akadt a Gahan Géza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 19:56:37
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen én sem voltam az a pasizó fajta mert úgy voltam vele mindenféle jöttmenttel nem adom össze magam de aztán csak a horgomra akadt a Gahan Géza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól kipecáztad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 19:57:18
Létrehozva:
|
|
|
Anno boldogult fiatal koromban nekem akadt olyan srác aki pár telefon hívás meg találka után megkérdezte mikor fekszünk le.Na elhajtottam a fenébe....szóval régebben is voltak fiúk akiknek a könnyűvérű lányok kellettek nem csak most van így. Hát ne is legyél ribi de egyáltalán nem reménytelen a dolog ami szerelmed megtalálását illeti. Bár keveset tudok rólad azért próbállak megérteni. Hát ez igen, persze, ok, de a mostani fiataloknak szinte mindegyiknek ribancok kellenek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én pedig megtaláltam a szerelmemet, csak még nem értettem meg igazán, hogy sosem lesz az enyém (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 19:58:49
Létrehozva:
|
|
|
Nem kérdeztél hülyét. Ó igen a Freestate is nagy kedvenc. Ha már Ultra akkor Bottom Line. Ja az Martin. Bocsesz de nálam űbereli Dave-et! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Annyira búgó hangja van. Egy isten. El is szálltam......... egy-két oldallal előbb meséltem,hogy tegnap este sötétben hallgattam a Bottom line-ot és Martin hangját mennyire gyönyörűnek találtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jól kipecáztad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ahhoz képest igen,hogy a szerelem csak második látásra jött. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 19:59:00
Létrehozva:
|
|
|
juj hát és ilyenkor nem pattansz fel, és ugrasz a nyakába?! én is kérek ilyen pasit! most! hoool vetted? öccse-bátyja-apukája? nem baj ha idősebb, arra bukom XD Mode, ugyanmár. majd lassan kigyógyulsz ebből a borzalmasan zavarodott tinikorból, elkezdesz igazi emberekhez vonzódni, kinyílik az értelmed a világ színességére, és akkor majd minden beindul, mert be akarod indítani. most még természetes hogy ilyen sarkítva állsz a világhoz. félre ne érts, de hülye tini vagy, mind ilyenek voltunk. mindent fekete-fehérben láttunk. ugye, többiek? aztán tanultunk dolgokat a világról, magunkról, változtunk, akármennyire is bizonygattuk, hogy neeeem, mi nem fogunk változni. hidd el, a legdilisebb korban vagy. Hát már ideje lenne kigyógyulni belőle (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, Alan nem is igazi ember XD Tudom ám, hogy érted, csak ez olyan viccesen hangzott (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 19:59:52
Létrehozva:
|
|
|
Hát ez igen, persze, ok, de a mostani fiataloknak szinte mindegyiknek ribancok kellenek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én pedig megtaláltam a szerelmemet, csak még nem értettem meg igazán, hogy sosem lesz az enyém (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg a lányok nagy többsége mostanság úgy is viselkedik mintha ribanc lenne....persze tisztelet a kivételnek. |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:00:03
Létrehozva:
|
|
|
egy-két oldallal előbb meséltem,hogy tegnap este sötétben hallgattam a Bottom line-ot és Martin hangját mennyire gyönyörűnek találtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ó igen-igen. Meg is lepődtem Te fő Dave-es hogy "beindultál" Martin hangjára. Most puszi mindenkinek! Hallgassatok Mode-ot! Jó éjt! |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:02:25
Létrehozva:
|
|
|
Á tányleg olyan drága. Most is felvette a cipőjét, megy az ajtóhoz, visszanéz, és azt mondja: "Oyan szép vagy!" Imádom ezért. Is. Most pedig befejeztem az offolást. Bezzeg az én férjem nem mond nekem ilyeneket. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ó igen-igen. Meg is lepődtem Te fő Dave-es hogy "beindultál" Martin hangjára. Most puszi mindenkinek! Hallgassatok Mode-ot! Jó éjt! Hát Martin hangjára be lehet indulni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Puszi,jó éjszakát. |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:02:32
Létrehozva:
|
|
|
Trixx nem lehet, hogy az én Zolim nálad van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak viccelek!
Enyém is ilyen, milyen jó nekünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy néha azt gondolom, hogy biztos nyálas, romantikusok vagyunk illetve tűnhetnénk más szemében. De nem baj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode majd sikerül, nem kell rajta bánkódni. Én is így "nyivákoltam" anno, mindenkinek volt hapsija, csak nekem nem. Meg az igazság, hogy ugye mivel sportoltam, nem létezett más számomra. Iskola, edzés, iskola edzés, hétvége meccsek, vasárnap tanulás, család. És kezdődött elölről. Míg a többiek délutánonként mentek randizni, vagy összeülni a kocsmákba, addig én mentem edzésre, és nem érdekelt más. A zene sem, kimaradt nekem az ilyen rajongás. És lehet, hogy ezért is, későn lett hapim. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:02:36
Létrehozva:
|
|
|
Meg a lányok nagy többsége mostanság úgy is viselkedik mintha ribanc lenne....persze tisztelet a kivételnek. Hát az egyik o.társam most kapott igazgatóhelyettesi figyelmeztetést a múlt pénteki öltözködéséért, amivel semmi baj nem lett volna, ha nem a nemzeti jelképünk mellé kellett volna odaállnia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:03:10
Létrehozva:
|
|
|
juj hát és ilyenkor nem pattansz fel, és ugrasz a nyakába?! én is kérek ilyen pasit! most! hoool vetted? öccse-bátyja-apukája? nem baj ha idősebb, arra bukom XD Mode, ugyanmár. majd lassan kigyógyulsz ebből a borzalmasan zavarodott tinikorból, elkezdesz igazi emberekhez vonzódni, kinyílik az értelmed a világ színességére, és akkor majd minden beindul, mert be akarod indítani. most még természetes hogy ilyen sarkítva állsz a világhoz. félre ne érts, de hülye tini vagy, mind ilyenek voltunk. mindent fekete-fehérben láttunk. ugye, többiek? aztán tanultunk dolgokat a világról, magunkról, változtunk, akármennyire is bizonygattuk, hogy neeeem, mi nem fogunk változni. hidd el, a legdilisebb korban vagy. Jól mondod Lola. |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:03:47
Létrehozva:
|
|
|
hát ez a bologna dolog azért nem ilyen egyszerű, hogy fúj, szar, elbukott, nem jó. nagyon jó lesz, csak meg kell szokni, most tanulok róla. május elején prezentálok pont ebből, majd akkor mondok még dolgokat. hálistennek én szerencsés vagyok, jól választottam szakot, érdekel, imádom, ezzel fogok foglalkozni. minden jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) persze, nem azt mondom, hogy nincsenek pozitívumai, de eddig én csak a szart érzékeltem belőle - mondjuk valszeg ez a szakomon folyó szopatások hatása is. |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:03:48
Létrehozva:
|
|
|
Niki: Nekem a DM veszi el minden időmet, ahogy neked a sportolás, és ezt az egyet nem vagyok hajlandó kizárni az életemből egy idióta, semmirekellő hülye barom köcsög férfi miatt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát ezt megaszontam XD |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:04:18
Létrehozva:
|
|
|
egy-két oldallal előbb meséltem,hogy tegnap este sötétben hallgattam a Bottom line-ot és Martin hangját mennyire gyönyörűnek találtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ahhoz képest igen,hogy a szerelem csak második látásra jött. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát kipecázni is tudni kell! Mi is második nekifutásra vagyunk együtt! Elször csak egy futó nyári kaland volt. Utána másfél évig nem is láttam. Aztán a diszkóban észrevettem a bejáratnál, odajött, megcsókolt, majd mondta hogy most sokat ivott, de ha ugyan ott dolgozom még, akkor holnap eljön elém. Én bólintottam. Így is lett, azóta minden nap jött! Imádom! Bocsi az ömlengésért. |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:04:49
Létrehozva:
|
|
|
Hát az egyik o.társam most kapott igazgatóhelyettesi intőt a múlt pénteki öltözködéséért, amivel semmi baj nem lett volna, ha nem a nemzeti jelképünk mellé kellett volna odaállnia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az igen....milyen gönc volt a csajon? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:06:37
Létrehozva:
|
|
|
Bezzeg az én férjem nem mond nekem ilyeneket. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Valahogy vezesd rá, hogy mondjon. Mondd el, mi esne jól. Ebben nincs semmi rossz. Az sosem baj, ha megmondod minek örülnél. Amúgy így voltam a nőnappal is, bár nem csinálok belőle nagy ügyet, Zoli névnap is akkor van. Előtte egy héttel láttam egy sminkszettet a Müllerben, aztán csak viccesen mondtam, hogy de jó lenne, ha kapnék egy ilyet nőnapra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mert ugye már azért volt ott, ki volt írva, nőnapi ajándékok. Még eszembe is csak akkor jutott a nőnap. Aztán nőnapkor hozta is a Zolikám a szettet, olyan cuki volt, mondtam, hogy tényleg nem is kellett volna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:07:09
Létrehozva:
|
|
|
Trixx nem lehet, hogy az én Zolim nálad van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak viccelek! Enyém is ilyen, milyen jó nekünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy néha azt gondolom, hogy biztos nyálas, romantikusok vagyunk illetve tűnhetnénk más szemében. De nem baj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode majd sikerül, nem kell rajta bánkódni. Én is így "nyivákoltam" anno, mindenkinek volt hapsija, csak nekem nem. Meg az igazság, hogy ugye mivel sportoltam, nem létezett más számomra. Iskola, edzés, iskola edzés, hétvége meccsek, vasárnap tanulás, család. És kezdődött elölről. Míg a többiek délutánonként mentek randizni, vagy összeülni a kocsmákba, addig én mentem edzésre, és nem érdekelt más. A zene sem, kimaradt nekem az ilyen rajongás. És lehet, hogy ezért is, későn lett hapim. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudod Niki, már beszéltük, hogy ezek a Zolik milyen jó fejek! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Örülök nektek, és nem vagytok nyálasak, mi is ilyen romantikusak vagyunk. |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:09:17
Létrehozva:
|
|
|
Az igen....milyen gönc volt a csajon? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ilyen 10 centis magassarkú, cicagatyával amiben a fél valoga kint lógott, plusz egy olyan rövidujjú ing, ami nem is takarta el azt a kilogó segget. Egy másik csajszi úgy adott neki kardigánt, hogy ne kurvaként álljon ki a nemzeti ünnepen. Az ofő nagyon kibukott, az előadás előtt azt mondta neki, hogy olyan, mint valami gogo táncos. És igaza is volt, undorítóan nézett ki, és még járni sem tudott abban a cipőben. De egy másik csaj is kapott, csak ofőit, mert ő sem úgy öltözött ahogy illett volna. Mindenki más fel tudott öltözni normálisan, csak pont az a 2 lány nem, akinek a zászló mellett kellett állni. Elég durva volt.. Meg megbeszéltük, hogy mindenki fekete gatyába és fehér felsőbe jöjjön, hogy egységes legyen ha már kiállunk 500 ember elé. A két lány direkt kérte, hogy hadd jöjjenek szoknyába. Az egyikük abba jött, a másik meg cicagatyába.. |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:10:11
Létrehozva:
|
|
|
Valahogy vezesd rá, hogy mondjon. Mondd el, mi esne jól. Ebben nincs semmi rossz. Az sosem baj, ha megmondod minek örülnél. Amúgy így voltam a nőnappal is, bár nem csinálok belőle nagy ügyet, Zoli névnap is akkor van. Előtte egy héttel láttam egy sminkszettet a Müllerben, aztán csak viccesen mondtam, hogy de jó lenne, ha kapnék egy ilyet nőnapra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mert ugye már azért volt ott, ki volt írva, nőnapi ajándékok. Még eszembe is csak akkor jutott a nőnap. Aztán nőnapkor hozta is a Zolikám a szettet, olyan cuki volt, mondtam, hogy tényleg nem is kellett volna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is így szoktam Niki, félreérthetetlenül célozgatok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicus, szerintem is vezesd rá, mondd el neki mire vágysz. Vagy te is dicsérd, akkor majd látja milyen jól esik, és te is ezt szeretnéd visszakapni. Most már tényleg megyek, pedig olyan jó veletek dumcsizni! Éljen a kapucíner! |
|
|
|
![]() ![]() |