![]() ![]() |
2010.03. 18. - 20:11:35
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hát kipecázni is tudni kell! Mi is második nekifutásra vagyunk együtt! Elször csak egy futó nyári kaland volt. Utána másfél évig nem is láttam. Aztán a diszkóban észrevettem a bejáratnál, odajött, megcsókolt, majd mondta hogy most sokat ivott, de ha ugyan ott dolgozom még, akkor holnap eljön elém. Én bólintottam. Így is lett, azóta minden nap jött! Imádom! Bocsi az ömlengésért. Minket meg össze akartak hozni aztán mikor először találkoztunk ránéztünk egymásra és mindketten azt gondoltuk "én ezzel soha". De aztán egy fél év múlva újra találkoztunk diszkóban.A Géza tök jól nézett ki..rövid séró,jó illata volt,csini ruha rajta....gondoltam ez az a pasi akit régebben láttam?egész este egymást stíröltük...aztán elment köszönés nélkül én meg azt hitten nem látom többet.De a barátnőm pasija a munkatársa volt és a barátnőmmel kérdeztette meg,hogy elmennék-e vele munkahelyi buliba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Naná,hogy mentem....attól a naptól számoljuk,hogy együtt vagyunk. Trixx jó a sztoritok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:12:06
Létrehozva:
|
|
|
Ilyen 10 centis magassarkú, cicagatyával amiben a fél valoga kint lógott, plusz egy olyan rövidujjú ing, ami nem is takarta el azt a kilogó segget. Egy másik csajszi úgy adott neki kardigánt, hogy ne kurvaként álljon ki a nemzeti ünnepen. Az ofő nagyon kibukott, az előadás előtt azt mondta neki, hogy olyan, mint valami gogo táncos. És igaza is volt, undorítóan nézett ki, és még járni sem tudott abban a cipőben. De egy másik csaj is kapott, csak ofőit, mert ő sem úgy öltözött ahogy illett volna. Mindenki más fel tudott öltözni normálisan, csak pont az a 2 lány nem, akinek a zászló mellett kellett állni. Elég durva volt.. Meg megbeszéltük, hogy mindenki fekete gatyába és fehőr felsőbe jön. A két lány direkt kérte, hogy hadd jöjjenek szoknyába. Az egyikük abba jött, a másik meg cicagatyába.. Ez tényleg durva! Nekünk ilyen gondunk nem volt: hétköznap köpeny!, ünnepeken martóz blúz. |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:13:40
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 18. - 20:14:01
Létrehozva:
|
|
|
Minket meg össze akartak hozni aztán mikor először találkoztunk ránéztünk egymásra és mindketten azt gondoltuk "én ezzel soha". De aztán egy fél év múlva újra találkoztunk diszkóban.A Géza tök jól nézett ki..rövid séró,jó illata volt,csini ruha rajta....gondoltam ez az a pasi akit régebben láttam?egész este egymást stíröltük...aztán elment köszönés nélkül én meg azt hitten nem látom többet.De a barátnőm pasija a munkatársa volt és a barátnőmmel kérdeztette meg,hogy elmennék-e vele munkahelyi buliba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Naná,hogy mentem....attól a naptól számoljuk,hogy együtt vagyunk. Trixx jó a sztoritok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te Vicus, ez a diszkó is nem volt olyan rossz dolog! Mindketten ott pecáztuk ki őket! Bejön a ti sztoritok is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:18:59
Létrehozva:
|
|
|
Én is így szoktam Niki, félreérthetetlenül célozgatok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicus, szerintem is vezesd rá, mondd el neki mire vágysz. Vagy te is dicsérd, akkor majd látja milyen jól esik, és te is ezt szeretnéd visszakapni. Most már tényleg megyek, pedig olyan jó veletek dumcsizni! Éljen a kapucíner! Szoktam dícsérni sokkal többször mint ő. Szerintem ha már mondogatnom kell,hogy mit mondjon nekem és nem magától teszi a dícsérgetést akkor nincs mit tenni. Ilyen 10 centis magassarkú, cicagatyával amiben a fél valoga kint lógott, plusz egy olyan rövidujjú ing, ami nem is takarta el azt a kilogó segget. Egy másik csajszi úgy adott neki kardigánt, hogy ne kurvaként álljon ki a nemzeti ünnepen. Az ofő nagyon kibukott, az előadás előtt azt mondta neki, hogy olyan, mint valami gogo táncos. És igaza is volt, undorítóan nézett ki, és még járni sem tudott abban a cipőben. De egy másik csaj is kapott, csak ofőit, mert ő sem úgy öltözött ahogy illett volna. Mindenki más fel tudott öltözni normálisan, csak pont az a 2 lány nem, akinek a zászló mellett kellett állni. Elég durva volt.. Meg megbeszéltük, hogy mindenki fekete gatyába és fehér felsőbe jöjjön, hogy egységes legyen ha már kiállunk 500 ember elé. A két lány direkt kérte, hogy hadd jöjjenek szoknyába. Az egyikük abba jött, a másik meg cicagatyába.. Úristen Mode....ez a két lány hülye (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) szerintem direkt provokálásból öltöztek így Te Vicus, ez a diszkó is nem volt olyan rossz dolog! Mindketten ott pecáztuk ki őket! Bejön a ti sztoritok is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:19:40
Létrehozva:
|
|
|
Szoktam dícsérni sokkal többször mint ő. Szerintem ha már mondogatnom kell,hogy mit mondjon nekem és nem magától teszi a dícsérgetést akkor nincs mit tenni. Úristen Mode....ez a két lány hülye (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) szerintem direkt provokálásból öltöztek így Háát, fene se tudja, de a cicagatyás csajnak két héten belül fegyelmi tárgyalása lesz. Utána bármi apróság után úgy kirúgják mint macskát szarni. Mert sorozatosan késik első órákról, meg nem egyszer rajta kapták cigizés közben. Mondjuk a cigizésről annyit, hogy én már nem merek WC-re menni, mert félek, hogy bejön egy tanár, érzi az órák óta ott terjengő dohány szagot, és akkor már tuti, hogy én cigiztem... Hejj, közben észbe kaptam, és rájöttem valamire ami Alant és a nőjét illeti, szóval talán nyugodt vagyok, csak ez nehogy megszűnjön holnapra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:20:51
Létrehozva:
|
|
|
Te Vicus, ez a diszkó is nem volt olyan rossz dolog! Mindketten ott pecáztuk ki őket! Bejön a ti sztoritok is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jézusom, végülis a miénk is diszkós! Hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:21:25
Létrehozva:
|
|
|
Niki, Trixx, két istenverte mázlista vagytok. grr de irigy vagyok rátok. na jó, nem, inkább csak megnyugtató látni, hogy ilyen is van. de pl múlt hétvégén meg Vica barátnőmnél voltam (nem te Vicus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) aki 16 éve van együtt a férfjével, 10 éve házasok, és ott is ugyanez. igazi, szép, még mindig szerelmen alapuló kapcsolat, olyan jó volt látni! mondtam is nekik, hogy hihetetlen, micsoda kincsük van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
szerelmet mindenkinek! Pl Adéle-nek, aki most szegéééény.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:29:24
Létrehozva:
|
|
|
Valahogy vezesd rá, hogy mondjon. Mondd el, mi esne jól. Ebben nincs semmi rossz. Az sosem baj, ha megmondod minek örülnél. Amúgy így voltam a nőnappal is, bár nem csinálok belőle nagy ügyet, Zoli névnap is akkor van. Előtte egy héttel láttam egy sminkszettet a Müllerben, aztán csak viccesen mondtam, hogy de jó lenne, ha kapnék egy ilyet nőnapra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mert ugye már azért volt ott, ki volt írva, nőnapi ajándékok. Még eszembe is csak akkor jutott a nőnap. Aztán nőnapkor hozta is a Zolikám a szettet, olyan cuki volt, mondtam, hogy tényleg nem is kellett volna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na a nőnapról annyit,hogy nem kaptam semmit aztán amikor szombaton vett anyunak meg mamámnak csokit nőnapra (bezzeg nekik nem felejtette el venni)akkor nekem nem rakott ám a kosárba hanem megkérdezte te kérsz valamit...hát azért se kellet semmi. Háát, fene se tudja, de a cicagatyás csajnak két héten belül fegyelmi tárgyalása lesz. Utána bármi apróság után úgy kirúgják mint macskát szarni. Mert sorozatosan késik első órákról, meg nem egyszer rajta kapták cigizés közben. Mondjuk a cigizésről annyit, hogy én már nem merek WC-re menni, mert félek, hogy bejön egy tanár, érzi az órák óta ott terjengő dohány szagot, és akkor már tuti, hogy én cigiztem... Hejj, közben észbe kaptam, és rájöttem valamire ami Alant és a nőjét illeti, szóval talán nyugodt vagyok, csak ez nehogy megszűnjön holnapra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó kis firma lehet a cicagatyás csaj. Mire jöttél rá? Niki, Trixx, két istenverte mázlista vagytok. grr de irigy vagyok rátok. na jó, nem, inkább csak megnyugtató látni, hogy ilyen is van. de pl múlt hétvégén meg Vica barátnőmnél voltam (nem te Vicus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) aki 16 éve van együtt a férfjével, 10 éve házasok, és ott is ugyanez. igazi, szép, még mindig szerelmen alapuló kapcsolat, olyan jó volt látni! mondtam is nekik, hogy hihetetlen, micsoda kincsük van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szerelmet mindenkinek! Pl Adéle-nek, aki most szegéééény.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Lola az csak rajtad és Caprin múlik,hogy Adéle-nek hogy alakul a szerelmi élete. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:30:41
Létrehozva:
|
|
|
na a nőnapról annyit,hogy nem kaptam semmit aztán amikor szombaton vett anyunak meg mamámnak csokit nőnapra (bezzeg nekik nem felejtette el venni)akkor nekem nem rakott ám a kosárba hanem megkérdezte te kérsz valamit...hát azért se kellet semmi. Jó kis firma lehet a cicagatyás csaj. Mire jöttél rá? Hát az hát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Arra jöttem rá, hogy ha ez a Britt boldoggá teszi Alan-t, akkor nem érdekel. Hatalmas kincs az övé, és vigyázzon rá. Szóval tegye boldoggá, és akkor semmi gond nincs (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) persze ettől függetlenül k*vára féltékeny vagyok, de értitek a lényeget na XD |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:33:22
Létrehozva:
|
|
|
Jézusom, végülis a miénk is diszkós! Hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még egy diszkós baleset Hát az hát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Arra jöttem rá, hogy ha ez a Britt boldoggá teszi Alan-t, akkor nem érdekel. Hatalmas kincs az övé, és vigyázzon rá. Szóval tegye boldoggá, és akkor semmi gond nincs (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) persze ettől függetlenül k*vára féltékeny vagyok, de értitek a lényeget na XD Okos kislány,jól gondolkodsz. |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:33:30
Létrehozva:
|
|
|
Lola az csak rajtad és Caprin múlik,hogy Adéle-nek hogy alakul a szerelmi élete. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) na igen... alakítgatjuk, alakítgatjuk... te Vica, hát ne hagyd hogy az a Géza ilyen érzéketlen legyen ám! tedd helyre a csávót, különben így marad, azt nézhetsz |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:35:55
Létrehozva:
|
|
|
Na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd rájövök ám, Hep-et is tök utáltam először, aztán elfogadtam, mert Alan-t akkor még boldognak láttam mellette. Mellesleg mindig én hangoztatom, hogy ha akedvencünk szeret valakit, azt nekünk is szeretni kell (családtag meg ilyesmi) és pont én vagyok ilyen izé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:39:16
Létrehozva:
|
|
|
Lola mondtam is otthon anyámék előtt a nem tetszésemet de még én lettem lehurrogva anyám részéről mindig őt védik.Dacos lettem azért nem kellett semmi....mindegy.....
Kíváncsi leszek az alakítgatásra... Na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd rájövök ám, Hep-et is tök utáltam először, aztán elfogadtam, mert Alan-t akkor még boldognak láttam mellette. Mellesleg mindig én hangoztatom, hogy ha akedvencünk szeret valakit, azt nekünk is szeretni kell (családtag meg ilyesmi) és pont én vagyok ilyen izé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát akor szeresd Alan barátnőjét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:39:44
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még egy diszkós baleset Igen, de semmi különleges történet, már baráti körből ismerősök voltunk egymásnak, mármint csak látásból. Állandó szemezés, ártatlan üzengetések, aztán egy hétvégén odamentünk egymáshoz, illetve én hozzá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor is mindig nézett meg mosolygott. Utána mondtam is neki: de azért nem jöttél volna ám oda?! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt mondta, épp akkor akart. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd júniusba lesz 9 éve. Jesus. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:40:53
Létrehozva:
|
|
|
Igen, de semmi különleges történet, már baráti körből ismerősök voltunk egymásnak, mármint csak látásból. Állandó szemezés, ártatlan üzengetések, aztán egy hétvégén odamentünk egymáshoz, illetve én hozzá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor is mindig nézett meg mosolygott. Utána mondtam is neki: de azért nem jöttél volna ám oda?! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt mondta, épp akkor akart. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd júniusba lesz 9 éve. Jesus. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:41:17
Létrehozva:
|
|
|
Lola mondtam is otthon anyámék előtt a nem tetszésemet de még én lettem lehurrogva anyám részéről mindig őt védik.Dacos lettem azért nem kellett semmi....mindegy..... Kíváncsi leszek az alakítgatásra... hát akor szeresd Alan barátnőjét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Naaa azért odáig nem megyünk, attól még konkurencia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Különben is, neki nincsenek olyan testi adottságai mint nekem hehehheee XD XD De köcsög vagyok XD Csak elfogadom, ha vigyáz Alanemre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:44:31
Létrehozva:
|
|
|
Niki a ti történetetek is jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mi januárban múltunk 10 évesek. Na lányok én léptem.Jó éjszakát mindenkinek és szép álmokat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Reggeli viszontlátásra. Naaa azért odáig nem megyünk, attól még konkurencia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Különben is, neki nincsenek olyan testi adottságai mint nekem hehehheee XD XD De köcsög vagyok XD Csak elfogadom, ha vigyáz Alanemre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) konkurencia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) neked jobbak a melleid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:51:48
Létrehozva:
|
|
|
Niki a ti történetetek is jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi januárban múltunk 10 évesek. Na lányok én léptem.Jó éjszakát mindenkinek és szép álmokat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Reggeli viszontlátásra. konkurencia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) neked jobbak a melleid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jobbak ám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze, nem az számít, de ha Alannek tetszik, akkor.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na mentem én is, farkas éhes vagyok. Jó éjszakát mindenkinek!!! |
|
|
|
2010.03. 18. - 20:53:02
Létrehozva:
|
|
|
Nem kérdeztél hülyét. Ó igen a Freestate is nagy kedvenc. Ha már Ultra akkor Bottom Line. Ja az Martin. Bocsesz de nálam űbereli Dave-et! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Annyira búgó hangja van. Egy isten. El is szálltam......... na a Bottom line-on ha Marttal éneklem (és vele is sokat éneklek, mert az ő hangfekvése passzol jobban az én hangomhoz), mindig bekönnyezek valamiért! de nem érzelmi alapon!!! Mode egyetértek Lolával a dilis tinikoros kifejtéséről. volt nekem is pár hasonló felfogásom, mint neked, bár sosem voltam ilyen sarkos, hogy úgy mondjam XD Niki: dehogy vagytok nyálas romantikusok!!! olyan édesek vagytok Trixxszel hogy így szeretitek a férjeiteket! szeressétek is csak őket!!! Lola: na igen, megnyugtató látni ilyeneket. az én szüleim is szeretik egymást már 23 éve (jó már biztos nem azzal a lobogó szerelemmel, mint régen, de nem ez a lényeg) és tavaly házasodtak össze ennyi idő után először. fura volt kicsit anyum tanújának lenni XD szóval VAN REMÉNY!!!!!!!!! XDDDD jó írást - legalább ti. na közben kész lettem az IDM 13 angol verziójával és összedobtam egy hátteret hozzá (nekem bejön!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nektek?) (IMG:http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2010/077/f/c/It_doesn__t_matter_13_by_Useless_girl.jpg) |
|
|
|
![]() ![]() |