![]() ![]() |
2010.03. 18. - 23:04:31
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Loli!
igértél nekem Ákos verseket asszem.. ugy-ugye? Puszka, ha átküldöd!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jah, nekem is bejön, de írtam is. dögöss. mondjuk az alapanyagul szolgáló képek is Jó az anyag (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én is mindig azt mondom a vendégeimnek.. hozott anyagból dolgozom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asszem veszek lottót... hátha! de jó is lenne.. azért nem nyerek soha, mert már most elköltöm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 23:19:44
Létrehozva:
|
|
|
Loli! igértél nekem Ákos verseket asszem.. ugy-ugye? Puszka, ha átküldöd!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu, megleltem. itt a link http://vike.freeblog.hu/archives/2006/11/29/A_huseg_konyve/ lelapozol, megtalálod a filmleveleket is, a verseket is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) óó a lottó hányszor elköltöttem már fejben de az jó, mert vonzod. csak hidd is el hogy megtörténhet. kicsit nehezebb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 23:21:34
Létrehozva:
|
|
|
Lányok, én most kiviszem az ebem, aztán megmosom a hajam, aztán elolvasom Usi-capri-t, aztán Capri-lola-t... aztán lefekszem, és holnap elmondom mit éreztem.. jó velősen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Puszi nektek, szép álmokat! Jaaa.. nem is mondtam.. most hallottam, hogy lesz nálunk tbányán is dm buli.. a puskinban.. ami egy elég szocreál épület... képzeljétek, hogy ott vannak a nyugdijas bálok.-- még parketta van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a lényeg, hogy 20 évvel ezelőtt ott indult nálunk a dm buli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és most újra összehozzák a fiúk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon vájruk, kiváncsi leszek, kikkel fogunk találkozni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ehh.. de az a hely.. 30 éve ugyanolyan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) no mindegy, nekem tuti nagyon be fog jönni, mintha 15 éves lennék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu, megleltem. itt a link http://vike.freeblog.hu/archives/2006/11/29/A_huseg_konyve/ lelapozol, megtalálod a filmleveleket is, a verseket is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) óó a lottó hányszor elköltöttem már fejben de az jó, mert vonzod. csak hidd is el hogy megtörténhet. kicsit nehezebb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) HEhehe.. tudom.. a vonzás törvénye.. mit gondolsz mért van mindig a kezemre irva a kutyám neve? és műkszik, tudom. Sépet is ide irtuk, és meg is lett.. mert igy gondoltuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszi a linket, mindjárt el is teszem, mert ma már erre nem lesz időm. És a könyvbe bele sem néztem! |
|
|
|
2010.03. 18. - 23:24:14
Létrehozva:
|
|
|
Én szeretem nagyon a szövegét, az Ölelj meg újra számnak.
Aztán Bonanza 1984 imádom... Na nem csak ezt a kettőt, de hirtelen ennyi. Én is megyek, vagy csendben lappangok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fáj a fejem. |
|
|
|
2010.03. 18. - 23:27:57
Létrehozva:
|
|
|
Huhh.. Usi,. de piros ez a háttér... vérre vágysz? NAgyon jó lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) beindulós (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondhatjuk. örülök, hogy tetszik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) remélem jó lesz a DM buli felétek!!! Lola: jah hát mikor fekszel, a trutyi mászkál benned felkérve egy kis szambára a bacikat is. nem hallottál róla, hogy ilyenkor fel kell polcolni magad, hogy az amúgy is leterhelt légutak szabadon maradjanak? anyum is mindig jól felpolcolta engem mikor beteg voltam kiskoromban - jó szar ülve aludni. Én szeretem nagyon a szövegét, az Ölelj meg újra számnak. Aztán Bonanza 1984 imádom... Na nem csak ezt a kettőt, de hirtelen ennyi. Én is megyek, vagy csendben lappangok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fáj a fejem. én nagyon sok Ákos/BB szöveget szeretek, de aminek a refrénje a zenével együtt mindig beb*ssza nálam az ajtót az a "Néz rám". zokogni tudnék rajta sokszor. "De ha találkozunk és megismersz Kérlek ne szólj Csak Refr.: Nézz rám, nézz rám A szemeddel üzenj, némán Nézz rám, nézz rám A szemeddel üzenj" |
|
|
|
2010.03. 18. - 23:38:49
Létrehozva:
|
|
|
mondhatjuk. örülök, hogy tetszik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) remélem jó lesz a DM buli felétek!!! Lola: jah hát mikor fekszel, a trutyi mászkál benned felkérve egy kis szambára a bacikat is. nem hallottál róla, hogy ilyenkor fel kell polcolni magad, hogy az amúgy is leterhelt légutak szabadon maradjanak? anyum is mindig jól felpolcolta engem mikor beteg voltam kiskoromban - jó szar ülve aludni. én nagyon sok Ákos/BB szöveget szeretek, de aminek a refrénje a zenével együtt mindig beb*ssza nálam az ajtót az a "Néz rám". zokogni tudnék rajta sokszor. "De ha találkozunk és megismersz Kérlek ne szólj Csak Refr.: Nézz rám, nézz rám A szemeddel üzenj, némán Nézz rám, nézz rám A szemeddel üzenj" fuhhú de utálnék ülve aludni. no way! ahh, a nézz rám! lááááv. az a rész a kedvencem, hogy: lehet hogy álmodtál csak engem, te is álomként élsz bennem, csak aludj kicsim, a nap se kelt még fel (ez pont az előtt van, amit te beidézétl (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 18. - 23:41:09
Létrehozva:
|
|
|
igen, igen, az a rész is ott van!! azért ez az Ákos tud nagyon szépeket és gazdag képeket írni, ha akar... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.03. 18. - 23:51:39
Létrehozva:
|
|
|
igen, igen, az a rész is ott van!! azért ez az Ákos tud nagyon szépeket és gazdag képeket írni, ha akar... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) tud, a fene a pofáját. kár hogy ekkora gyökér emellett. |
|
|
|
2010.03. 18. - 23:58:00
Létrehozva:
|
|
|
I agree...
|
|
|
|
2010.03. 19. - 00:19:01
Létrehozva:
|
|
|
Baing.... csak visszajöttem, mert elolvastam a NR 6-7-et... a geci dave... azt szeressem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) alázz meg, gyűrj magad alá, ne kimélj, én se tenném, kinek kell az unalmas romatika (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na majd holnap.. Most még elmegyek, olvasok Capri-Usi versenyművet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 00:24:25
Létrehozva:
|
|
|
Edó: hehehehehe.... a számból vetted ki a szót köcsög Dave-vel kapcsolatban................... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.03. 19. - 00:33:27
Létrehozva:
|
|
|
mikor is kell majd átállítani az órát ebben a hónapban?
ja, megvan, márc. 28 02:00-ről 03:00-ra. jól van, megnyugodtam. na bébik én mentem aludni. holnap is korán van az a korán. |
|
|
|
2010.03. 19. - 00:47:39
Létrehozva:
|
|
|
lányok, csak azt mondhatom: MUHAHAHAHAHHAAA!!! ( nagyon sátánian tudok most kacagni ezzel a dartvéderes hangommal!)
|
|
|
|
2010.03. 19. - 06:18:46
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Ma napsütés!!! JEEEE! Tegnap amúgy nem köszöntöttük fel itt Kesiket, pedig a névnapja volt. Mondjuk én írtam neki sms-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 06:52:11
Létrehozva:
|
|
|
reggelt! egy ideje már fenn vagyok. itt is sunshine van Sun Cityben, a madarak csicseregnek a fák meg rügyeznek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
oh fuck, pedig mikor Edó hívott, még az eszemben volt, hogy írjak smst! na akkor most! |
|
|
|
2010.03. 19. - 07:44:16
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt!
Jelentem az ország keleti felén is napsütésre ébredtünk! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én le is cseréltem a csizmát félcipőre! Éljen a tavasz! Usi, nagyon bejön a 13-as háttér. Tetszik a piros! Mindig nagyon jó képeket választasz a fiúkról. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A héttérben az Dave démona? |
|
|
|
2010.03. 19. - 08:05:58
Létrehozva:
|
|
|
Baing.... csak visszajöttem, mert elolvastam a NR 6-7-et... a geci dave... azt szeressem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) alázz meg, gyűrj magad alá, ne kimélj, én se tenném, kinek kell az unalmas romatika (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na majd holnap.. Most még elmegyek, olvasok Capri-Usi versenyművet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem kell a romantika.Én inkább azt szeretem ha Dave nem geci. Akkor most én unalmas vagyok? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 08:06:53
Létrehozva:
|
|
|
juhhhé, akkor országos sunshine van??? jáj de jó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (megérdemeljük már! csak melegedjen is az idő kicsit)
szerinted, Trixx? XD persze hogy a démona az! ijesztő? |
|
|
|
2010.03. 19. - 08:10:54
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt! Ma napsütés!!! JEEEE! Tegnap amúgy nem köszöntöttük fel itt Kesiket, pedig a névnapja volt. Mondjuk én írtam neki sms-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha jól rémlik valaki írta itt,hogy boldog névnapot neki de már nem tudom ki volt. Kül ha már névnapnál tartunk Neo-t se köszöntöttük meg pedig múlt szombaton volt Krisztián. Úgyhogy akkor utólag kissé megkésve BOLDOG NÉVNAPOT Neonak és Kesiknek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó Reggelt! Jelentem az ország keleti felén is napsütésre ébredtünk! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én le is cseréltem a csizmát félcipőre! Éljen a tavasz! Usi, nagyon bejön a 13-as háttér. Tetszik a piros! Mindig nagyon jó képeket választasz a fiúkról. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A héttérben az Dave démona? Itt is jó idő van és szépen süt a nap.Végre.... Amúgy jó reggelt mindenkinek. na a Bottom line-on ha Marttal éneklem (és vele is sokat éneklek, mert az ő hangfekvése passzol jobban az én hangomhoz), mindig bekönnyezek valamiért! de nem érzelmi alapon!!! Mode egyetértek Lolával a dilis tinikoros kifejtéséről. volt nekem is pár hasonló felfogásom, mint neked, bár sosem voltam ilyen sarkos, hogy úgy mondjam XD Niki: dehogy vagytok nyálas romantikusok!!! olyan édesek vagytok Trixxszel hogy így szeretitek a férjeiteket! szeressétek is csak őket!!! Lola: na igen, megnyugtató látni ilyeneket. az én szüleim is szeretik egymást már 23 éve (jó már biztos nem azzal a lobogó szerelemmel, mint régen, de nem ez a lényeg) és tavaly házasodtak össze ennyi idő után először. fura volt kicsit anyum tanújának lenni XD szóval VAN REMÉNY!!!!!!!!! XDDDD jó írást - legalább ti. na közben kész lettem az IDM 13 angol verziójával és összedobtam egy hátteret hozzá (nekem bejön!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nektek?) (IMG:http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2010/077/f/c/It_doesn__t_matter_13_by_Useless_girl.jpg) Első látásra megijedtem ettől a háttértől...ütős...legalább is nekem.De naggyon jó Usi. |
|
|
|
2010.03. 19. - 08:12:09
Létrehozva:
|
|
|
Nekem kell a romantika.Én inkább azt szeretem ha Dave nem geci. Akkor most én unalmas vagyok? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) vica ne kezdd! örülök, hogy tetszik a hátterem neked is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) deviantarton is írta egy srác, hogy sokkolta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |