2400 Oldal V  « < 1336 1337 1338 1339 1340 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2010.03. 18. - 23:04:31
Létrehozva: #26741

devotee

Loli!

igértél nekem Ákos verseket
asszem.. ugy-ugye?

Puszka, ha átküldöd!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.03. 18. - 23:01:59) *
jah, nekem is bejön, de írtam is. dögöss. mondjuk az alapanyagul szolgáló képek is

Jó az anyag (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én is mindig azt mondom a vendégeimnek.. hozott anyagból dolgozom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Asszem veszek lottót... hátha!

de jó is lenne.. azért nem nyerek soha, mert már most elköltöm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 18. - 23:19:44
Létrehozva: #26742

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 18. - 23:04:31) *
Loli!

igértél nekem Ákos verseket
asszem.. ugy-ugye?

Puszka, ha átküldöd!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nu, megleltem. itt a link
http://vike.freeblog.hu/archives/2006/11/29/A_huseg_konyve/
lelapozol, megtalálod a filmleveleket is, a verseket is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

óó a lottó
hányszor elköltöttem már fejben
de az jó, mert vonzod. csak hidd is el hogy megtörténhet. kicsit nehezebb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 18. - 23:21:34
Létrehozva: #26743

devotee

Lányok, én most kiviszem az ebem, aztán megmosom a hajam, aztán elolvasom Usi-capri-t, aztán Capri-lola-t... aztán lefekszem, és holnap elmondom mit éreztem.. jó velősen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Puszi nektek, szép álmokat!

Jaaa.. nem is mondtam.. most hallottam, hogy lesz nálunk tbányán is dm buli.. a puskinban.. ami egy elég szocreál épület... képzeljétek, hogy ott vannak a nyugdijas bálok.-- még parketta van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a lényeg, hogy 20 évvel ezelőtt ott indult nálunk a dm buli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és most újra összehozzák a fiúk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nagyon vájruk, kiváncsi leszek, kikkel fogunk találkozni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ehh.. de az a hely.. 30 éve ugyanolyan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) no mindegy, nekem tuti nagyon be fog jönni, mintha 15 éves lennék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.03. 18. - 23:19:44) *
nu, megleltem. itt a link
http://vike.freeblog.hu/archives/2006/11/29/A_huseg_konyve/
lelapozol, megtalálod a filmleveleket is, a verseket is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

óó a lottó
hányszor elköltöttem már fejben
de az jó, mert vonzod. csak hidd is el hogy megtörténhet. kicsit nehezebb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

HEhehe.. tudom.. a vonzás törvénye.. mit gondolsz mért van mindig a kezemre irva a kutyám neve? és műkszik, tudom. Sépet is ide irtuk, és meg is lett.. mert igy gondoltuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszi a linket, mindjárt el is teszem, mert ma már erre nem lesz időm. És a könyvbe bele sem néztem!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 18. - 23:24:14
Létrehozva: #26744

devotee

Én szeretem nagyon a szövegét, az Ölelj meg újra számnak.
Aztán Bonanza 1984 imádom...

Na nem csak ezt a kettőt, de hirtelen ennyi.

Én is megyek, vagy csendben lappangok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fáj a fejem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 18. - 23:27:57
Létrehozva: #26745

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 18. - 23:00:41) *
Huhh.. Usi,. de piros ez a háttér... vérre vágysz? NAgyon jó lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) beindulós (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

mondhatjuk.
örülök, hogy tetszik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

remélem jó lesz a DM buli felétek!!!

Lola: jah hát mikor fekszel, a trutyi mászkál benned felkérve egy kis szambára a bacikat is. nem hallottál róla, hogy ilyenkor fel kell polcolni magad, hogy az amúgy is leterhelt légutak szabadon maradjanak? anyum is mindig jól felpolcolta engem mikor beteg voltam kiskoromban - jó szar ülve aludni.

Idézet (Niki @ 2010.03. 18. - 23:24:14) *
Én szeretem nagyon a szövegét, az Ölelj meg újra számnak.
Aztán Bonanza 1984 imádom...

Na nem csak ezt a kettőt, de hirtelen ennyi.

Én is megyek, vagy csendben lappangok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fáj a fejem.

én nagyon sok Ákos/BB szöveget szeretek, de aminek a refrénje a zenével együtt mindig beb*ssza nálam az ajtót az a "Néz rám". zokogni tudnék rajta sokszor.

"De ha találkozunk és megismersz
Kérlek ne szólj
Csak

Refr.: Nézz rám, nézz rám
A szemeddel üzenj, némán
Nézz rám, nézz rám
A szemeddel üzenj"
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 18. - 23:38:49
Létrehozva: #26746

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 18. - 23:27:57) *
mondhatjuk.
örülök, hogy tetszik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

remélem jó lesz a DM buli felétek!!!

Lola: jah hát mikor fekszel, a trutyi mászkál benned felkérve egy kis szambára a bacikat is. nem hallottál róla, hogy ilyenkor fel kell polcolni magad, hogy az amúgy is leterhelt légutak szabadon maradjanak? anyum is mindig jól felpolcolta engem mikor beteg voltam kiskoromban - jó szar ülve aludni.

én nagyon sok Ákos/BB szöveget szeretek, de aminek a refrénje a zenével együtt mindig beb*ssza nálam az ajtót az a "Néz rám". zokogni tudnék rajta sokszor.

"De ha találkozunk és megismersz
Kérlek ne szólj
Csak

Refr.: Nézz rám, nézz rám
A szemeddel üzenj, némán
Nézz rám, nézz rám
A szemeddel üzenj"

fuhhú de utálnék ülve aludni. no way!

ahh, a nézz rám! lááááv. az a rész a kedvencem, hogy:

lehet hogy álmodtál csak engem, te is álomként élsz bennem, csak aludj kicsim, a nap se kelt még fel
(ez pont az előtt van, amit te beidézétl (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 18. - 23:41:09
Létrehozva: #26747

devotee

igen, igen, az a rész is ott van!! azért ez az Ákos tud nagyon szépeket és gazdag képeket írni, ha akar... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 18. - 23:51:39
Létrehozva: #26748

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 18. - 23:41:09) *
igen, igen, az a rész is ott van!! azért ez az Ákos tud nagyon szépeket és gazdag képeket írni, ha akar... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

tud, a fene a pofáját. kár hogy ekkora gyökér emellett.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 18. - 23:58:00
Létrehozva: #26749

devotee

I agree...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 19. - 00:19:01
Létrehozva: #26750

devotee

Baing.... csak visszajöttem, mert elolvastam a NR 6-7-et... a geci dave... azt szeressem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) alázz meg, gyűrj magad alá, ne kimélj, én se tenném, kinek kell az unalmas romatika (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na majd holnap..

Most még elmegyek, olvasok Capri-Usi versenyművet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 19. - 00:24:25
Létrehozva: #26751

devotee

Edó: hehehehehe.... a számból vetted ki a szót köcsög Dave-vel kapcsolatban................... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 19. - 00:33:27
Létrehozva: #26752

devotee

mikor is kell majd átállítani az órát ebben a hónapban?

ja, megvan, márc. 28 02:00-ről 03:00-ra. jól van, megnyugodtam.

na bébik én mentem aludni. holnap is korán van az a korán.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 19. - 00:47:39
Létrehozva: #26753

devotee

lányok, csak azt mondhatom: MUHAHAHAHAHHAAA!!! ( nagyon sátánian tudok most kacagni ezzel a dartvéderes hangommal!)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 19. - 06:18:46
Létrehozva: #26754

devotee

Jó reggelt!
Ma napsütés!!! JEEEE!
Tegnap amúgy nem köszöntöttük fel itt Kesiket, pedig a névnapja volt. Mondjuk én írtam neki sms-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 19. - 06:52:11
Létrehozva: #26755

devotee

reggelt! egy ideje már fenn vagyok. itt is sunshine van Sun Cityben, a madarak csicseregnek a fák meg rügyeznek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
oh fuck, pedig mikor Edó hívott, még az eszemben volt, hogy írjak smst! na akkor most!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 19. - 07:44:16
Létrehozva: #26756

devotee

Jó Reggelt!

Jelentem az ország keleti felén is napsütésre ébredtünk! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Én le is cseréltem a csizmát félcipőre! Éljen a tavasz!
Usi, nagyon bejön a 13-as háttér. Tetszik a piros! Mindig nagyon jó képeket választasz a fiúkról. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A héttérben az Dave démona?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 19. - 08:05:58
Létrehozva: #26757

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 19. - 00:19:01) *
Baing.... csak visszajöttem, mert elolvastam a NR 6-7-et... a geci dave... azt szeressem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) alázz meg, gyűrj magad alá, ne kimélj, én se tenném, kinek kell az unalmas romatika (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na majd holnap..

Most még elmegyek, olvasok Capri-Usi versenyművet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nekem kell a romantika.Én inkább azt szeretem ha Dave nem geci.
Akkor most én unalmas vagyok? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 19. - 08:06:53
Létrehozva: #26758

devotee

juhhhé, akkor országos sunshine van??? jáj de jó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (megérdemeljük már! csak melegedjen is az idő kicsit)

szerinted, Trixx? XD persze hogy a démona az! ijesztő?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 19. - 08:10:54
Létrehozva: #26759

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 19. - 06:18:46) *
Jó reggelt!
Ma napsütés!!! JEEEE!
Tegnap amúgy nem köszöntöttük fel itt Kesiket, pedig a névnapja volt. Mondjuk én írtam neki sms-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ha jól rémlik valaki írta itt,hogy boldog névnapot neki de már nem tudom ki volt.

Kül ha már névnapnál tartunk Neo-t se köszöntöttük meg pedig múlt szombaton volt Krisztián.

Úgyhogy akkor utólag kissé megkésve BOLDOG NÉVNAPOT Neonak és Kesiknek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.03. 19. - 07:44:16) *
Jó Reggelt!

Jelentem az ország keleti felén is napsütésre ébredtünk! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Én le is cseréltem a csizmát félcipőre! Éljen a tavasz!
Usi, nagyon bejön a 13-as háttér. Tetszik a piros! Mindig nagyon jó képeket választasz a fiúkról. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A héttérben az Dave démona?

Itt is jó idő van és szépen süt a nap.Végre....

Amúgy jó reggelt mindenkinek.

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 18. - 20:53:02) *
na a Bottom line-on ha Marttal éneklem (és vele is sokat éneklek, mert az ő hangfekvése passzol jobban az én hangomhoz), mindig bekönnyezek valamiért! de nem érzelmi alapon!!!

Mode egyetértek Lolával a dilis tinikoros kifejtéséről. volt nekem is pár hasonló felfogásom, mint neked, bár sosem voltam ilyen sarkos, hogy úgy mondjam XD

Niki: dehogy vagytok nyálas romantikusok!!! olyan édesek vagytok Trixxszel hogy így szeretitek a férjeiteket! szeressétek is csak őket!!!

Lola: na igen, megnyugtató látni ilyeneket. az én szüleim is szeretik egymást már 23 éve (jó már biztos nem azzal a lobogó szerelemmel, mint régen, de nem ez a lényeg) és tavaly házasodtak össze ennyi idő után először. fura volt kicsit anyum tanújának lenni XD szóval VAN REMÉNY!!!!!!!!! XDDDD
jó írást - legalább ti.

na közben kész lettem az IDM 13 angol verziójával és összedobtam egy hátteret hozzá (nekem bejön!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nektek?)

(IMG:http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2010/077/f/c/It_doesn__t_matter_13_by_Useless_girl.jpg)

Első látásra megijedtem ettől a háttértől...ütős...legalább is nekem.De naggyon jó Usi.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 19. - 08:12:09
Létrehozva: #26760

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 19. - 08:05:58) *
Nekem kell a romantika.Én inkább azt szeretem ha Dave nem geci.
Akkor most én unalmas vagyok? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

vica ne kezdd!

örülök, hogy tetszik a hátterem neked is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
deviantarton is írta egy srác, hogy sokkolta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1336 1337 1338 1339 1340 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
20 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (20 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: