![]() ![]() |
2010.03. 19. - 08:15:11
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
juhhhé, akkor országos sunshine van??? jáj de jó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (megérdemeljük már! csak melegedjen is az idő kicsit) szerinted, Trixx? XD persze hogy a démona az! ijesztő? Áhán, ijesztő. Főleg hogy tudom mire képes! Martin meg olyan kis ártatlan rajta, ahogy felhúzza a vállát! Cukker bébi! Vica nem unalmas, csak szereti a gecit! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Remélem nem voltam durva) |
|
|
|
2010.03. 19. - 08:18:57
Létrehozva:
|
|
|
Csá Csajok!
Igen, országos sunshine van és meleg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És asszem most már egyre melegebb lesz, csak az a szar, hogy nekem itt csak téli cuccaim vannak és most nem is megyek haza hétvégén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jövő héten sem, úgyhogy nem tudom, majd mennem kell egy nagy bevásárló körútra tavaszi/nyári cuccok ügyében. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, nem vagy uncsi és tényleg ne kezdd!!! Félcipő, én már kedden abba jöttem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én nagyon sok Ákos/BB szöveget szeretek, de aminek a refrénje a zenével együtt mindig beb*ssza nálam az ajtót az a "Néz rám". zokogni tudnék rajta sokszor. "De ha találkozunk és megismersz Kérlek ne szólj Csak Refr.: Nézz rám, nézz rám A szemeddel üzenj, némán Nézz rám, nézz rám A szemeddel üzenj" Nekem a Vidám dal a kedvencem! Bár semmi vidám nincs benne, de nagyon jó!!! És persze a Kihalt minden, a Rosszkedv.... ah (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Magas az ég a folyó fölött A remény a városból elköltözött Fázik az este, hideg a part Mondd, miért nem írsz soha vidám dalt? Refrén: Mondd, miért nem írsz soha vidám dalt Mondd nálad az öröm az meddig tart Mindig csak álom-szerelem hajt Mondd miért nem írsz soha vidám dalt? Vágyból építesz templomot Vagy elhagyod, vagy lerombolod Új bánat űz, új fájdalom kell A múló öröm nem érdekel Refrén: Mondd, miért nem írsz soha vidám dalt Mondd nálad az öröm az meddig tart Mindig csak álom-szerelem hajt Mondd miért nem írsz soha vidám dalt? Míg körbevesz az értetlen zaj Nem is szólhat másról a dal Számodra más nem létezik Ne válaszolj, ha megkérdezik Refrén: Mondd, miért nem írsz soha vidám dalt? Mondd, nálad az öröm az meddig tart? Mindig csak álom-szerelem hajt Mondd, miért nem írsz soha vidám dalt? |
|
|
|
2010.03. 19. - 08:19:05
Létrehozva:
|
|
|
Csá Csajok! Igen, országos sunshine van és meleg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És asszem most már egyre melegebb lesz, csak az a szar, hogy nekem itt csak téli cuccaim vannak és most nem is megyek haza hétvégén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jövő héten sem, úgyhogy nem tudom, majd mennem kell egy nagy bevásárló körútra tavaszi/nyári cuccok ügyében. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, nem vagy uncsi és tényleg ne kezdd!!! Félcipő, én már kedden abba jöttem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia! Én nagyon fázós vagyok, így csak ma jutottam el odáig, hogy lerakjam a csizmát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Uh, tavaszi bevásárló körút, de jó lenne. Csak most kevés a máni, hó végén jön az ülőgarnitúra.... |
|
|
|
2010.03. 19. - 08:20:50
Létrehozva:
|
|
|
hehe, én egy darabig még maradok a bakancsnál, de ez elvi kérdés nálam XD (hehe, míg le nem rohad benne a lábam XD) persze variálom a félcipővel ha olyan kedvem van.
Trixx: na igen. mikor kész lettem a háttérrel, vegyes érzelmeim voltak vele kapcsolatban több okból is kifolyólag - egyrészt nagyon bejött (most ez a hátterem is), másrészt meg kicsit "ijesztő" volt nekem is. |
|
|
|
2010.03. 19. - 08:23:36
Létrehozva:
|
|
|
Csá Csajok! Igen, országos sunshine van és meleg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És asszem most már egyre melegebb lesz, csak az a szar, hogy nekem itt csak téli cuccaim vannak és most nem is megyek haza hétvégén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jövő héten sem, úgyhogy nem tudom, majd mennem kell egy nagy bevásárló körútra tavaszi/nyári cuccok ügyében. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, nem vagy uncsi és tényleg ne kezdd!!! Félcipő, én már kedden abba jöttem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem a Vidám dal a kedvencem! Bár semmi vidám nincs benne, de nagyon jó!!! És persze a Kihalt minden, a Rosszkedv.... ah (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Magas az ég a folyó fölött A remény a városból elköltözött Fázik az este, hideg a part Mondd, miért nem írsz soha vidám dalt? Refrén: Mondd, miért nem írsz soha vidám dalt Mondd nálad az öröm az meddig tart Mindig csak álom-szerelem hajt Mondd miért nem írsz soha vidám dalt? Vágyból építesz templomot Vagy elhagyod, vagy lerombolod Új bánat űz, új fájdalom kell A múló öröm nem érdekel Refrén: Mondd, miért nem írsz soha vidám dalt Mondd nálad az öröm az meddig tart Mindig csak álom-szerelem hajt Mondd miért nem írsz soha vidám dalt? Míg körbevesz az értetlen zaj Nem is szólhat másról a dal Számodra más nem létezik Ne válaszolj, ha megkérdezik Refrén: Mondd, miért nem írsz soha vidám dalt? Mondd, nálad az öröm az meddig tart? Mindig csak álom-szerelem hajt Mondd, miért nem írsz soha vidám dalt? Istenem, teenager kori emlékeim! hehe, én egy darabig még maradok a bakancsnál, de ez elvi kérdés nálam XD (hehe, míg le nem rohad benne a lábam XD) persze variálom a félcipővel ha olyan kedvem van. Trixx: na igen. mikor kész lettem a háttérrel, vegyes érzelmeim voltak vele kapcsolatban több okból is kifolyólag - egyrészt nagyon bejött (most ez a hátterem is), másrészt meg kicsit "ijesztő" volt nekem is. Ijesztő, de nem rossz értelemben. Pont amennyire kell! Ez adja meg a kép lelkét. Szeintem. |
|
|
|
2010.03. 19. - 08:26:15
Létrehozva:
|
|
|
Szia! Én nagyon fázós vagyok, így csak ma jutottam el odáig, hogy lerakjam a csizmát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Uh, tavaszi bevásárló körút, de jó lenne. Csak most kevés a máni, hó végén jön az ülőgarnitúra.... Szia! Én nem vagyok fázós, nekem mínusz 20 fokban is melegem van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, én egy darabig még maradok a bakancsnál, de ez elvi kérdés nálam XD (hehe, míg le nem rohad benne a lábam XD) persze variálom a félcipővel ha olyan kedvem van. Trixx: na igen. mikor kész lettem a háttérrel, vegyes érzelmeim voltak vele kapcsolatban több okból is kifolyólag - egyrészt nagyon bejött (most ez a hátterem is), másrészt meg kicsit "ijesztő" volt nekem is. Háhá, a bakafüggők (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jó, ha nekem lenne én nem tudnám elviselni... én amúgy is imádok mezítláb járni, és alig várom hogy lekerüljön a lábamról a cipő meg a zokni és szabadon lélegezzen a bőröm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Annál nincs jobb, mint középujjas papucsban és lenge len szoknyában mászkálni! Nekem iszonyúan bejött ez a háttér, bár elsőnek azt hittem valami vámpíros cucc, de aztán láttam, hogy IDM illusztráció! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 08:32:27
Létrehozva:
|
|
|
Vicusom most meg hová lettél? I love you! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.03. 19. - 08:42:59
Létrehozva:
|
|
|
Vicusom most meg hová lettél? I love you! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem tudom, lehet elment a nete. |
|
|
|
2010.03. 19. - 08:54:58
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudom, lehet elment a nete. Lehet. Na akkor én most belevetem magam a munkába. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pá! |
|
|
|
2010.03. 19. - 08:56:32
Létrehozva:
|
|
|
Lehet. Na akkor én most belevetem magam a munkába. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pá! Jó munkát Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 09:10:14
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudom, lehet elment a nete. nem ment el a net csak Vica olvasott...Lola-Capri 8.fejezet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vica ne kezdd! örülök, hogy tetszik a hátterem neked is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) deviantarton is írta egy srác, hogy sokkolta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van na.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja engem sokkolt kissé.... Áhán, ijesztő. Főleg hogy tudom mire képes! Martin meg olyan kis ártatlan rajta, ahogy felhúzza a vállát! Cukker bébi! Vica nem unalmas, csak szereti a gecit! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Remélem nem voltam durva) Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica nem unalmas csak romantikus fajta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe szeretem amit írtál de azt nem amikor Dave az. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, nem vagy uncsi és tényleg ne kezdd!!! Nekem a Vidám dal a kedvencem! Bár semmi vidám nincs benne, de nagyon jó!!! És persze a Kihalt minden, a Rosszkedv.... ah (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Magas az ég a folyó fölött A remény a városból elköltözött Fázik az este, hideg a part Mondd, miért nem írsz soha vidám dalt? Refrén: Mondd, miért nem írsz soha vidám dalt Mondd nálad az öröm az meddig tart Mindig csak álom-szerelem hajt Mondd miért nem írsz soha vidám dalt? Vágyból építesz templomot Vagy elhagyod, vagy lerombolod Új bánat űz, új fájdalom kell A múló öröm nem érdekel Refrén: Mondd, miért nem írsz soha vidám dalt Mondd nálad az öröm az meddig tart Mindig csak álom-szerelem hajt Mondd miért nem írsz soha vidám dalt? Míg körbevesz az értetlen zaj Nem is szólhat másról a dal Számodra más nem létezik Ne válaszolj, ha megkérdezik Refrén: Mondd, miért nem írsz soha vidám dalt? Mondd, nálad az öröm az meddig tart? Mindig csak álom-szerelem hajt Mondd, miért nem írsz soha vidám dalt? Oké köszi Angie és Trixx akkor nem vagyok uncsi.....kül hát már semmit sem lehet mondani? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt a dalt én is szeretem. |
|
|
|
2010.03. 19. - 09:16:21
Létrehozva:
|
|
|
Trixx jó munkát.Én pedig pedig megyek főzőcskéződeni.
Vicusom most meg hová lettél? I love you! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oh köszönöm. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Szintén I love you. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 09:17:43
Létrehozva:
|
|
|
Trixx jó munkát.Én pedig pedig megyek főzőcskéződeni. Oh köszönöm. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Szintén I love you. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jó főzőcskét Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 09:30:03
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: a Vidám dal is nagy kedvenc nálam!
na akkor már megint lemaradtam, hogy frissítés volt a NR-ból. |
|
|
|
2010.03. 19. - 09:32:23
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: a Vidám dal is nagy kedvenc nálam! na akkor már megint lemaradtam, hogy frissítés volt a NR-ból. Nálam is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 09:50:47
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: a Vidám dal is nagy kedvenc nálam! na akkor már megint lemaradtam, hogy frissítés volt a NR-ból. Én meg még mindig csak két fejezetet olvastam el belőle... a ti kiegészítésetekből pedig tegnap csak egy fél fejezetig jutottam, de ma olvasom tovább (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 09:54:43
Létrehozva:
|
|
|
na a Bottom line-on ha Marttal éneklem (és vele is sokat éneklek, mert az ő hangfekvése passzol jobban az én hangomhoz), mindig bekönnyezek valamiért! de nem érzelmi alapon!!! Mode egyetértek Lolával a dilis tinikoros kifejtéséről. volt nekem is pár hasonló felfogásom, mint neked, bár sosem voltam ilyen sarkos, hogy úgy mondjam XD Niki: dehogy vagytok nyálas romantikusok!!! olyan édesek vagytok Trixxszel hogy így szeretitek a férjeiteket! szeressétek is csak őket!!! Lola: na igen, megnyugtató látni ilyeneket. az én szüleim is szeretik egymást már 23 éve (jó már biztos nem azzal a lobogó szerelemmel, mint régen, de nem ez a lényeg) és tavaly házasodtak össze ennyi idő után először. fura volt kicsit anyum tanújának lenni XD szóval VAN REMÉNY!!!!!!!!! XDDDD jó írást - legalább ti. na közben kész lettem az IDM 13 angol verziójával és összedobtam egy hátteret hozzá (nekem bejön!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nektek?) (IMG:http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2010/077/f/c/It_doesn__t_matter_13_by_Useless_girl.jpg) hogy érted, hogy sarkos? XD |
|
|
|
2010.03. 19. - 09:58:02
Létrehozva:
|
|
|
kíváncsi leszek a véleményedre Angie!
|
|
|
|
2010.03. 19. - 10:05:36
Létrehozva:
|
|
|
kíváncsi leszek a véleményedre Angie! Mindenképpen kommentálom majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 10:28:05
Létrehozva:
|
|
|
köszi Angie! és NAGYON köszi a textúrákért is!! nem köszönöm meg minden mail után, úgyhog itt megy a big THANK YOU és ölelés!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |