2400 Oldal V  « < 1338 1339 1340 1341 1342 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.03. 19. - 10:29:58
Létrehozva: #26781

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 19. - 10:28:05) *
köszi Angie! és NAGYON köszi a textúrákért is!! nem köszönöm meg minden mail után, úgyhog itt megy a big THANK YOU és ölelés!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Nagyon szívesen, nem is kell mind után megköszönni, már megköszönted kétszer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 19. - 11:02:50
Létrehozva: #26782

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 19. - 06:18:46) *
Jó reggelt!
Ma napsütés!!! JEEEE!
Tegnap amúgy nem köszöntöttük fel itt Kesiket, pedig a névnapja volt. Mondjuk én írtam neki sms-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Bocsesz, én felköszöntöttem itt a fórumon... még irtam is, hogy Sanyika nap van, Kesik Sanyika napja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jóreggelt libuskáim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Annyira csodaszép a mai nap, remélem ilyen marad a hétvégén is, és kimehetek vödörrel a pusztába szántást gyalázni.. adok én a mi kenyerünknek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Van új fejezet? hát este még nem volt.. hogy a fakiban maradtam le erről? Mondjuk még a verseny ficket olvasom, mert tegnap lecsuklott a fejem, és nem tudtam véghez vinni!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 19. - 11:12:39
Létrehozva: #26783

devotee

Ezeket a hozzászólásokat olvastátok ? nem is értem ezt az Erikát, miről beszél, komolyan!!!!

http://www.freestate.hu/party/comments/par...1klub/#comments
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 19. - 11:15:47
Létrehozva: #26784

devotee

Szia Edó!!
Hát én nem ismerem ezt a Józan Gézát, szóval semmit nem tudok mondani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Úgy mennék már haza, pedig még van egy németem, egy fizikám, meg egy tesim. És németből dolgozat van..... Meg még ennek az órának sincs vége...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 19. - 11:21:09
Létrehozva: #26785

devotee

És tanultál a német dogára? menni fog? Semmi különöset nem lehet elmondani Józa Gézáról, DM-ot zenél, és ha kérek zenét, nem húzogatja a száját... nekem bejött. biztos nem olyan csinos, mint a többi diszkós (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez csak vicc volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 19. - 11:21:54
Létrehozva: #26786

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 19. - 11:12:39) *
Ezeket a hozzászólásokat olvastátok ? nem is értem ezt az Erikát, miről beszél, komolyan!!!!

http://www.freestate.hu/party/comments/par...1klub/#comments

Van valami konfliktus a Géza és a Living Room buliszervezői között... én sem tudom pontosan, aztán vannak olyan bulizók akik az egyik brancshoz húznak és vannak, akik meg a másikhoz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 19. - 11:24:48
Létrehozva: #26787

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 19. - 11:21:09) *
És tanultál a német dogára? menni fog? Semmi különöset nem lehet elmondani Józa Gézáról, DM-ot zenél, és ha kérek zenét, nem húzogatja a száját... nekem bejött. biztos nem olyan csinos, mint a többi diszkós (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez csak vicc volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tanultam, de nem hiszem, hogy menni fog annyira. Ez a melléknév ragozás, és nagyon nehéz...alapjába véve jó vagyok németből, de ez most nem megy...Most is ilyen feladatokat nézegetek. És hiába tudom a 3 táblázatot amit tudni kell, alkalmazni nem tudom rendesen.
Majd talán egyszer lesz szerencsém hozzá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szinte csak jókat hallok róla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Van egy olyan kifejezés, hogy pl. egy unalmas könyv mögött. És akkor fél órába telik kitalálni, hogy ez most erős, gyenge, vagy vegyes ragozású, és akkor még azt is találjam ki mellé, hogy milyen esetben áll, meg a főnév névelőjét ami egyszerű, mert a szavakat tudom. és akkor ha ezeket kitaláltam akkor még valahogy arra is rá kell jönni, hogy milyen végződést kap. És akkor így lesz hinter einem langweiligen Buch... szóval fúj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És ha mondatba van foglalva akkor még nehezebb...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 19. - 11:30:20
Létrehozva: #26788

devotee

Na Mode... nekem akár még hazudhatnál is a németről.. mert egyáltalán nem konyitok hozzá. Melicsem szinte perfekt, mert kint élt évekig, úgyhogy ha németül kell rizsázni, ő löki megállás nélkül.. imádom hallgatni, bár a német nyelv nekem személy szerint nem tetszik.. nekem túl kemény.. mondhatni ugat
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 19. - 11:30:46
Létrehozva: #26789

devotee

Jéézusom mindjárt csöngetnek, nekiállok csomagolgatni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztook!!!!

Idézet (Alisha @ 2010.03. 19. - 11:30:20) *
Na Mode... nekem akár még hazudhatnál is a németről.. mert egyáltalán nem konyitok hozzá. Melicsem szinte perfekt, mert kint élt évekig, úgyhogy ha németül kell rizsázni, ő löki megállás nélkül.. imádom hallgatni, bár a német nyelv nekem személy szerint nem tetszik.. nekem túl kemény.. mondhatni ugat

Én sem bírom már annyira a németet..
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 19. - 11:32:01
Létrehozva: #26790

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 19. - 11:21:54) *
Van valami konfliktus a Géza és a Living Room buliszervezői között... én sem tudom pontosan, aztán vannak olyan bulizók akik az egyik brancshoz húznak és vannak, akik meg a másikhoz.

Ok Angie, ezt értem, de azért miért kell lehúzni a JG-át? hogy nem jó bulikat csinál... micsoda csökönyösség... személyeskedés.. ugyanmáááár... ez annyira jellemző egyébként a magyarra ... aaaahhhhhh
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 19. - 11:34:32
Létrehozva: #26791

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 19. - 11:30:20) *

Nem szerettem a németet soha, 8 évig tanultam, apám kinn dolgozott 10 évet, minden nyaram kinn töltöttem, passzívan tök jól megtanultam, de már elfelejtettem, mert nem érdekelt és utáltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 19. - 11:37:16
Létrehozva: #26792

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 19. - 10:29:58) *
Nagyon szívesen, nem is kell mind után megköszönni, már megköszönted kétszer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Üdv!

Jól vagytok?

Angie, megköszöntöttük a Violator-t. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó neked nincs kedved? Hehehe. Röhögnék. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 19. - 11:41:42
Létrehozva: #26793

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 19. - 11:37:16) *
Üdv!

Jól vagytok?

Angie, megköszöntöttük a Violator-t. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó neked nincs kedved? Hehehe. Röhögnék. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Mihez nincs kedvem? lemaradtam asszem
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 19. - 11:45:08
Létrehozva: #26794

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 19. - 11:41:42) *
Mihez nincs kedvem? lemaradtam asszem

Viccelek csak.
Megköszöntöttük Angie-vel a Violator-t, és most azon röhögtem, hogy elképzeltem, odaírnák vagy ezt 10-en. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nem ám valami albumelemzést, hanem mindenki megköszöntené. Hát, nagyon röhögnék. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

http://freestate.hu/albums/stumm64
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 19. - 11:50:46
Létrehozva: #26795

devotee

áááhhh.. már értem.. hát ti ütődöttek vagytok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem merem én is odairni *sunnyog* (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 19. - 11:55:23
Létrehozva: #26796

devotee

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem kell ám! Puszi Edó, aranyos vagy.
Csak mondom, elképzeltem és nagyon röhögök. Tele lenne két oldal azzal, hogy boldog szülinapot Violator. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó, nem vagyok normális. Tudom. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 19. - 12:28:17
Létrehozva: #26797

devotee

ez nem is hülyeség. én simán beírom mindjárt.

a másik topik: nem értem miért kell kavarni a szart. a DM buli a DM miatt (és a társaság miatt) jó és pont.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 19. - 12:33:59
Létrehozva: #26798

devotee

Gyerekek ez nem vicc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondja Usi, és kapja is elő a tollát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) heppi börszdéj vájolétör (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 19. - 12:36:56
Létrehozva: #26799

devotee

Hehehe, írjátok be mind! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 19. - 12:38:04
Létrehozva: #26800

devotee

hát csináltam már nagyobb hülyeségeket is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

éééééééééééés tavasz vaaaaaaaaaaaaaaaaan!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1338 1339 1340 1341 1342 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
30 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (30 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: