![]() ![]() |
2010.03. 19. - 12:39:22
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hát csináltam már nagyobb hülyeségeket is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) éééééééééééés tavasz vaaaaaaaaaaaaaaaaan! Még szép, hogy csináltál! Nem is kellett volna mondani! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudjátok mit ennék meg? Sajtos McRoyal. |
|
|
|
2010.03. 19. - 12:41:31
Létrehozva:
|
|
|
Üdv! Jól vagytok? Angie, megköszöntöttük a Violator-t. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó neked nincs kedved? Hehehe. Röhögnék. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Igen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 12:51:37
Létrehozva:
|
|
|
Helló csajok.
Na mindjárt én is megköszöntöm a Violatort csak,hogy Niki nevessél. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó főzőcskét Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi.Túl vagyok rajta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 12:53:59
Létrehozva:
|
|
|
Hurrá, köszöntsd Vica!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tavasz-ság bolondság... |
|
|
|
2010.03. 19. - 12:54:58
Létrehozva:
|
|
|
BAszki... tavasz van.. csicseregnek a madarak... tudjátok, mindig erre vártam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vágytam.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg, hogy szereleeeeem... nem kellek egy fasznak sem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy annak igen.. egy jó párnak, csak az nem kellene nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ááááááááááááááhhhh.. már csak szerelmet akaroooooooooook!!! hús vér pasit ide mellém, belém (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaj, ne lennék olyan válogatós! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.03. 19. - 12:55:26
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe, szuper! Na, még a szomszéd is hallotta, ahogy felnyerítettem.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megrohamozta a sereg az albumot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 13:06:01
Létrehozva:
|
|
|
Hurrá, köszöntsd Vica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tavasz-ság bolondság... Megtettem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) BAszki... tavasz van.. csicseregnek a madarak... tudjátok, mindig erre vártam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vágytam.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg, hogy szereleeeeem... nem kellek egy fasznak sem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy annak igen.. egy jó párnak, csak az nem kellene nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ááááááááááááááhhhh.. már csak szerelmet akaroooooooooook!!! hús vér pasit ide mellém, belém (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaj, ne lennék olyan válogatós! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bocsi Edóka nem azon röhögök amit írtál hanem ahogy írtad.Olyan szöveged van...nagyon bírom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 13:11:38
Létrehozva:
|
|
|
BAszki... tavasz van.. csicseregnek a madarak... tudjátok, mindig erre vártam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vágytam.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg, hogy szereleeeeem... nem kellek egy fasznak sem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy annak igen.. egy jó párnak, csak az nem kellene nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ááááááááááááááhhhh.. már csak szerelmet akaroooooooooook!!! hús vér pasit ide mellém, belém (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaj, ne lennék olyan válogatós! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na ez az, ne légy válogatós. Hátha kellemesen csalódsz. Nyugi, jönni fog te nyitott vagy! És most szépen menjél és köszöntsd meg a Violator-t. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 13:28:50
Létrehozva:
|
|
|
na hali
látom megtaláltátok a NR frissítést hajnali 3kor raktam fel, azért nem linkeltem, de mostmár akkor nem is fogm, mert mindenki ügyesen odatalált (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) milyen hiszti van odakinn? én ugyan meg nem nézem! foglalja össze valaki! jah, lánypok, kösz a tanácsot, betornyoltama párnát a sarokba és félig ülve aludtam - ÉS ALUDTAM!!!! egy hangnyit nem köhögtem, semmi, csak a csucsu, jeeeee ennek örömére megyek, szétrúgom a velem faszakodó pannon seggét, aztán jövök. cupák |
|
|
|
2010.03. 19. - 13:35:29
Létrehozva:
|
|
|
na ugye Lola, hogy ez a mode-szer beválik.
|
|
|
|
2010.03. 19. - 14:37:35
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztoook!!!!
Látom mindenki boldog!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hááát én iiis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Végre itthon vagyok, és holnap dM buliiii (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 15:50:15
Létrehozva:
|
|
|
én nem vagyok boldog.
|
|
|
|
2010.03. 19. - 16:01:08
Létrehozva:
|
|
|
Mi a baj Usi, miért nem vagy boldog?
|
|
|
|
2010.03. 19. - 16:13:22
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 19. - 16:14:46
Létrehozva:
|
|
|
hosszú és bonyolult, de azért köszi a kérdésed. amúgy meg ténymegállapítás volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) érezd jól magad holnap a buliban!!! nekem is kéne egy tombolda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nini, ismerős a pasas? (IMG:http://fc03.deviantart.net/fs46/i/2009/208/8/d/Doctor_Ex_Machina_by_RainWhitehart.png) (IMG:http://fc07.deviantart.net/fs43/i/2009/115/2/9/Half_light_by_RainWhitehart.png) (IMG:http://fc09.deviantart.net/fs31/f/2008/214/8/b/Alan_Wilder_Profile_by_RainWhitehart.png) |
|
|
|
2010.03. 19. - 16:20:04
Létrehozva:
|
|
|
hosszú és bonyolult, de azért köszi a kérdésed. amúgy meg ténymegállapítás volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) érezd jól magad holnap a buliban!!! nekem is kéne egy tombolda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nini, ismerős a pasas? (IMG:http://fc03.deviantart.net/fs46/i/2009/208/8/d/Doctor_Ex_Machina_by_RainWhitehart.png) (IMG:http://fc07.deviantart.net/fs43/i/2009/115/2/9/Half_light_by_RainWhitehart.png) (IMG:http://fc09.deviantart.net/fs31/f/2008/214/8/b/Alan_Wilder_Profile_by_RainWhitehart.png) Azért csak legyél vidám, jó idő van, talán most már jön a tavasz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi, igyekszem. Már alig bírok magammal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ismerős ám, de nem is tudom, ki ez.... XD |
|
|
|
2010.03. 19. - 16:30:26
Létrehozva:
|
|
|
hát vmi lökött angol vmi stúdióból XD
|
|
|
|
2010.03. 19. - 16:42:40
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 19. - 16:43:44
Létrehozva:
|
|
|
csövike mkinek:D
http://depechemode.tv/2007/media.asp ha időtök van nézzétek meg ezt dm tv, minde rajta van, ami érdekes... korai évek fantasztikusak... mode cseppet sem bánkodjál alan miatt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sok szép dolgot lehet eltanulni tőle ha nézed eddigi életét..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és a többiektől is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és az igazi akkor jön majd, ha nem is várod... csak tanuljál és építgesd magad egyéniségét és akkor soha nem lesz semmi baj.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a német szerintem is egy idióta nyelv főleg a ragozás :S az angol a kedvecnem.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval ha időtök engedi nézzétek meg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 16:51:45
Létrehozva:
|
|
|
szia jantar:
hohhóóó de jó lenne OLYAN szép dolgokat eltanulni tőle (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Viszont én inkább Dave-től tanulok ha így nézzük a tanulást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De egyébként úgyis fogok még bánkódni miatta nem is keveset (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, németet kezdem utálni, eddig szerettem, illetve tavaly, most már egyre nehezebb és nem jó (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |