2400 Oldal V  « < 1340 1341 1342 1343 1344 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.03. 19. - 16:57:24
Létrehozva: #26821

devotee

nekem nem volt bajom a némettel, bár a nyelvtannal nekem is voltak gondjaim (mondjuk az angolban is van az igeidőknél), de német után az angol sokkal könnyebben ment. ha tehettem volna, már óvodától angolt tanulok, de nálunk csak németet lehetett - általánosban sem volt még angol. 5.-ben különtanárnál kezdtem. középsuliban meg ne is ejtsünk szót a béka segge alatti színvonalról, amit a tanárnőnk produkált.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 19. - 17:00:13
Létrehozva: #26822

devotee

Usi de legalább az angolba csak az igeidők nehezek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bár kinek hogyan, de annyira nem lehet nehéz..
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 19. - 17:27:12
Létrehozva: #26823

devotee

Hát látom nem sok mindenről maradtam le... ezt a pangást így péntek du ... emlékszem, volt, hgoy fulldokoltam a nevetéstől, annyira pörögtetek.. meg aképek.. áááááááh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi drágám ne bánkódj, minden jóra fordul egyszer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vigyori képet szeretnék látni tőled, különben majd jól felhívlak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és ezt vedd fenyegetésnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola.... baing.. el is felejtettem mondani, mondod, hogy megjött a könyved.. na és milyen? mekkora? könnyen olvasható? meg fog gyűlni vele a bajom?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 19. - 17:41:28
Létrehozva: #26824

devotee

Most van egy órám.. na pörögjünk fel kérem, itt a tavaaaaasz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) annyira meleg van még mindig kint hogy csak na.... és én nem tudok sétálni az ebbel.. a fene egye meg. Niki te nem dolgozol?

Na.. megint kint látom a clean-t... ez a verzió nincs meg valakinek? nincs fent a tubuson a fene egye meg ezt is...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 19. - 17:43:07
Létrehozva: #26825

devotee

Sziasztok.

Nos a német és angol nyelv ragozásához és tanulhatóságához nem tudok hozzászólni... oroszt tanultam ha azt annak lehet nevezni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.03. 19. - 17:41:28) *
Most van egy órám.. na pörögjünk fel kérem, itt a tavaaaaasz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) annyira meleg van még mindig kint hogy csak na.... és én nem tudok sétálni az ebbel.. a fene egye meg. Niki te nem dolgozol?

Na.. megint kint látom a clean-t... ez a verzió nincs meg valakinek? nincs fent a tubuson a fene egye meg ezt is...

Nekem megvan.Azt hiszem egyszer beszéltük is....de azt mondtad megszerválod máshonnan.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 19. - 17:44:51
Létrehozva: #26826

devotee

sziiiia Vicaaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 19. - 17:45:25
Létrehozva: #26827

devotee

A mindenit talpra sereg!

Mi ez a búskomorság? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Arra gondoltam, na már el is hessegettem... Recoil előtt tali? Bár gondolom nem jó nektek, mert utána másnap Szombathely.

Angie, Usi, mi baj?

Capri hol van? Tegnap elkaptam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Elvégre ma van Violator szülinapja, nem lehet szomorkodni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azért nem akarok ám senkit fárasztani. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 19. - 17:47:02
Létrehozva: #26828

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 19. - 17:27:12) *
Hát látom nem sok mindenről maradtam le... ezt a pangást így péntek du ... emlékszem, volt, hgoy fulldokoltam a nevetéstől, annyira pörögtetek.. meg aképek.. áááááááh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi drágám ne bánkódj, minden jóra fordul egyszer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vigyori képet szeretnék látni tőled, különben majd jól felhívlak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és ezt vedd fenyegetésnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola.... baing.. el is felejtettem mondani, mondod, hogy megjött a könyved.. na és milyen? mekkora? könnyen olvasható? meg fog gyűlni vele a bajom?

Emlékszem azokra a péntek délutánokra...majd megszakadtam a röhögéstől.Mostanában nincs ilyen....sajnos.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 19. - 17:47:37
Létrehozva: #26829

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 19. - 17:45:25) *
A mindenit talpra sereg!

Arra gondoltam, na már el is hessegettem... Recoil előtt tali? Bár gondolom nem jó nektek, mert utána másnap Szombathely.

Angie, Usi, mi baj?

Elvégre ma van Violator szülinapja, nem lehet szomorkodni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na hát énnekem fogalmam sincs, mi lesz Recoil előtt, azon kívül, hogy nyálcsorgatás (mondjuk az egész este lesz XD) de utána ha Szombathely az miért nem lenne jó? Mármint miért akadályozza a találkát szerelmem koncertje előtt? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 19. - 17:48:19
Létrehozva: #26830

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 19. - 17:44:51) *

Szia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Te mindig így örülsz nekem és ez nagyon jó érzés. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 19. - 17:49:33
Létrehozva: #26831

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 19. - 17:48:19) *
Szia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Te mindig így örülsz nekem és ez nagyon jó érzés. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát mert szeretlek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 19. - 17:50:49
Létrehozva: #26832

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 19. - 17:45:25) *
A mindenit talpra sereg!

Angie, Usi, mi baj?

Angie,Usi most biztos rossz passzban van.

Caprival kommunikáltam másik oldalon tehát nincs teljesen elveszve.

A Violatort meg isten éltesse. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 19. - 17:51:07
Létrehozva: #26833

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 19. - 17:43:07) *
Sziasztok.

Nos a német és angol nyelv ragozásához és tanulhatóságához nem tudok hozzászólni... oroszt tanultam ha azt annak lehet nevezni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nekem megvan.Azt hiszem egyszer beszéltük is....de azt mondtad megszerválod máshonnan.

Dehogy mondtam.. nekem tuti nem mondtad, hogy neked megvan. Elküldenéd nekem? valaki mással beszélhetted ezt a dolgot!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 19. - 17:51:20
Létrehozva: #26834

devotee

Tavaszi fáradtság?
Vagy SKH? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem dolgozok Edó, majd hétvégén fogok.

Ma annyit ettünk Zolival és még nincs vége. Elmentünk plázázni, mert kellett nekem munkába egy fehér nadrág.
Aztán ő evett egy pizzaszeletet, én meg egy kis adag pattogatott kukoricát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A mozinál.
Nem sikerült a nadrág, utána elmentünk máshova, de útközben bementünk a mekibe, mert nekem sajtos mcroyal kellett, megkívántam. Ő is evett valamit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Most pedig még nincs vége, mert van itthoni is, krumplifőzelék és azt is fogunk enni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Amúgy pont eszünkbe jutott délután, hogy ma vagyunk fél éves házasok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 19. - 17:52:01
Létrehozva: #26835

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 19. - 17:49:33) *
Hát mert szeretlek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ó.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Köszönöm ez nagyon kedves.Love csaj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 19. - 17:52:42
Létrehozva: #26836

devotee

Jaj és kihagytam, hogy a meki után bementünk egy cukrászdába is, sütit enni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 19. - 17:56:08
Létrehozva: #26837

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 19. - 17:51:07) *
Dehogy mondtam.. nekem tuti nem mondtad, hogy neked megvan. Elküldenéd nekem? valaki mással beszélhetted ezt a dolgot!

Tévedés... veled beszéltem itt.Tisztán emlékszem rá.De igen is mondtam csak elkerülte a figyelmed.Még meg is kérdeztem tőled kell-e az egész lemez amin rajta van.
Persze,hogy elküldeném....csak nem nagyon konyítok hozzá,hogy kell.

Idézet (Niki @ 2010.03. 19. - 17:51:20) *
Tavaszi fáradtság?
Vagy SKH? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem dolgozok Edó, majd hétvégén fogok.

Ma annyit ettünk Zolival és még nincs vége. Elmentünk plázázni, mert kellett nekem munkába egy fehér nadrág.
Aztán ő evett egy pizzaszeletet, én meg egy kis adag pattogatott kukoricát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A mozinál.
Nem sikerült a nadrág, utána elmentünk máshova, de útközben bementünk a mekibe, mert nekem sajtos mcroyal kellett, megkívántam. Ő is evett valamit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Most pedig még nincs vége, mert van itthoni is, krumplifőzelék és azt is fogunk enni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Amúgy pont eszünkbe jutott délután, hogy ma vagyunk fél éves házasok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kívánós vagy és sokat eszel....gyanús.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Gratula a féléves évfordulóhoz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 19. - 17:56:09
Létrehozva: #26838

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 19. - 17:52:01) *
Ó.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Köszönöm ez nagyon kedves.Love csaj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 19. - 17:58:11
Létrehozva: #26839

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 19. - 17:56:09) *

Oké akkor ezt megbeszéltük,hogy kölcsönös szeretet van egymás iránt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 19. - 18:00:43
Létrehozva: #26840

devotee

Niki: boldog fél éves izét! XD erre nincs is szó! mert az évforduló nem ez! XD akkor fél-évforduló! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval boldog fél-évfordulót a Violator szülinapján! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1340 1341 1342 1343 1344 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
53 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (53 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: