![]() ![]() |
2010.03. 19. - 20:09:10
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gyerekek, sokba fog kerülni nekünk ez a szülinap!!! 22-én SOFAD szülinap, el ne felejtsük. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor el ne felejtsük a SOFAD-ot felköszönteni.Majd szólj ránk Niki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így van, a férjed (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Háááááááát....fene se tudja, majd eldől ... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Hehe csak fickben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy érzed mennyire sikerült a doga? |
|
|
|
2010.03. 19. - 20:10:45
Létrehozva:
|
|
|
Akkor el ne felejtsük a SOFAD-ot felköszönteni.Majd szólj ránk Niki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe csak fickben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy érzed mennyire sikerült a doga? Sajnos, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Komolyan mondom neked, sehogyan sem érzem. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Szerintem nem lesz túlzottan jó, maximum 4-es, de lehet, hogy még az sem. |
|
|
|
2010.03. 19. - 20:13:14
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 19. - 20:13:24
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem kiüldöznek minket, ha minden albumhoz, vagy legalábbis a nekünk kedvesekhez odaírogatjuk évente, hogy boldog szülinapot.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mint valami emberkéhez. Még Dave szülinapjára sem lesz ennyi köszöntés. Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 20:13:27
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szia szabcsi!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szija Mocika!!!Most visszalapoztam!Vigyazz a virslievessel,nehogy 17-dikere megcsomorolj tole!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 20:15:17
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hááát, én eredetileg 5-ös vagyok németből, és szerintem ez 3-as lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy nem tudom...majd kiderül szerdán Szerintem kiüldöznek minket, ha minden albumhoz, vagy legalábbis a nekünk kedvesekhez odaírogatjuk évente, hogy boldog szülinapot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mint valami emberkéhez. Még Dave szülinapjára sem lesz ennyi köszöntés. Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Heheh én Dave szülinapján olyan köszöntést művelek itt, hogy kitiltanak az oldalról !!! XDDDDDDDDD |
|
|
|
2010.03. 19. - 20:17:25
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szabcsi: olvass csak fanfictionöket (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Olvasok,olvasok,mint a matekot s a bibliat! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Akkor most unnepeljuk meg a Violatort is!20 eves...csak (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 20:18:22
Létrehozva:
|
|
|
Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehe Mode naná,hogy köszöntöd majd apádat a szülinapján.Jól nevelt kislányhoz illően. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olvasok,olvasok,mint a matekot s a bibliat! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Akkor most unnepeljuk meg a Violatort is!20 eves...csak (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Már megköszöntöttük a Violatort. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 20:18:37
Létrehozva:
|
|
|
Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Mode naná,hogy köszöntöd majd apádat a szülinapján.Jól nevelt kislányhoz illően. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És meglepinek eléneklem neki a Condemnation-t (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most gyakorlok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 20:21:39
Létrehozva:
|
|
|
Mode miért pont a Condemnationt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csak meg ne süketüljön a hangodtól. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 20:23:47
Létrehozva:
|
|
|
Violator egyik gyermeke, a Policy, na az az én kedvencem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A legszebb gyerek. Nekem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 20:24:52
Létrehozva:
|
|
|
Csajok páááá elmentem pihenőállásba.Jó éjszakát és szép álmokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.03. 19. - 20:26:03
Létrehozva:
|
|
|
Mode miért pont a Condemnationt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak meg ne süketüljön a hangodtól. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajjj nem éneklek én rosszul, csak nem tudja senki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Soha nem énekeltem még nyilvánosság előtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért, mert azt Ő is szereti, és én is azt tudom a legjobban elénekelni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 20:26:08
Létrehozva:
|
|
|
Violator egyik gyermeke, a Policy, na az az én kedvencem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A legszebb gyerek. Nekem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A másik legszebb gyerek meg az Enjoy the silence. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 20:26:18
Létrehozva:
|
|
|
pápá Vica
|
|
|
|
2010.03. 19. - 20:28:21
Létrehozva:
|
|
|
Jajjj nem éneklek én rosszul, csak nem tudja senki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Soha nem énekeltem még nyilvánosság előtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért, mert azt Ő is szereti, és én is azt tudom a legjobban elénekelni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pápá Vica Pá drága viszlát holnap. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 20:31:24
Létrehozva:
|
|
|
Holnap én nem leszek, de páá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.03. 19. - 20:33:48
Létrehozva:
|
|
|
Holnap én nem leszek, de páá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor viszlát holnapután. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és holnap érezd jól magad a buliba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 20:37:59
Létrehozva:
|
|
|
Akkor viszlát holnapután. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és holnap érezd jól magad a buliba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszönöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgyis elájulok már az elején amikor Alan kisétál a színfalak mögül a RAH-ban és zongorázni kezd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 20:44:07
Létrehozva:
|
|
|
Én is elmentem lányok, unatkozom nagyon. Később esetleg még visszanézek!!!
Pápá, jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |