![]() ![]() |
2010.03. 19. - 21:04:05
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jah, azt elfelejtettem mondani, hogy fenn van az én oldalamon is a NR 8. fejezete.
|
|
|
|
2010.03. 19. - 21:14:04
Létrehozva:
|
|
|
Na.. Usikám... úgy látom kettesben maradtunk. Én most értem haza, kiskutyával kint voltunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
És mi duruzsol a fülembe sejtelmesen? I'm the ghost in your house Calling your name My memory lingers You'll never be the same Esk, imádok mindent fejhallgatóval hallgatni.. annyira máshogy szól ...wwwaaaahhhhhhh Éééééssss----úúújraaaaaa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 21:20:04
Létrehozva:
|
|
|
főleg ha jó a fejhallgató!!! jajj még mindig visszasírom azt a Panasonic fülhallgatót (a discmanemé volt), amit az első mp3 lejátszómmal fenn hagytam a vonaton!!! az olyan zsírul szólt!
a telómnak egy idő után halkabb lesz a fülhallgatója meg kopik a tüskés csatlakozója, úgyhogy az anyját! de amúgy igen, elég más élmény fülhallgatóval hallgatni, mint hangfalon keresztül. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem most a Painkiller megy... |
|
|
|
2010.03. 19. - 21:25:54
Létrehozva:
|
|
|
hssssssss (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
here somewher in the heart of me, there is still a part of me that cares... És a kedvenc részem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Im n ot looking for an easy ride (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én csak úgy idekúrogatom nektek.. hogy most épp olvadok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hssssss (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaaajjjjj istenkirály (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg vagyok ma veszve.. de úgy rendesen, Jaaaa.. Usi.. örökbe is adtam a kiskutyák, egvyik vendégem elvitte, tömblakásba.. nagyon jó kis helyre sikeredet. Aztánhoztak egy golden rettriewert is... asszem igy irják.. azt meg a másik vendégem hazavitte a labi mellé, ideiglenesbe... majd holnap intézem az ő sorsát is... nagyon aranyos volt, kb 1 éves, kis kancsi, de már egy hete itt kóborol.. pedig kibaszott szép kutyus.. és senki nem keresi, úgyhgyo én gyorsan gazdásitom azt is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hohohhhohohohooooo... igy kezdődik... You wear guilt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Namijezmijez? és trombitaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 21:28:20
Létrehozva:
|
|
|
Like shackles on your feet...
Like a halo in reverse....... jaj de ügyes vagy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 21:28:27
Létrehozva:
|
|
|
főleg ha jó a fejhallgató!!! jajj még mindig visszasírom azt a Panasonic fülhallgatót (a discmanemé volt), amit az első mp3 lejátszómmal fenn hagytam a vonaton!!! az olyan zsírul szólt! a telómnak egy idő után halkabb lesz a fülhallgatója meg kopik a tüskés csatlakozója, úgyhogy az anyját! de amúgy igen, elég más élmény fülhallgatóval hallgatni, mint hangfalon keresztül. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem most a Painkiller megy... Nekem van egy nagyon komoly kis sony-m... az nagyon nagyon jól szól. De ehhez az új mp4-emhez kaptam most egy phillips-et.. és ez is nagyon jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) teljesen más dimenzió fülhallgatóval zenélni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jesszus.. és még csak ma volt tavasz... és én máris kinyirtam magam.. pedig melóztam rendesen.. mi lesz itt nyáron !!! jaaaa.. tudom.. nálam a nyaralóban party (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 21:28:28
Létrehozva:
|
|
|
csövi
edó bedó drágaság mit dalosz? <-- visszalapozzak hozzá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 21:32:20
Létrehozva:
|
|
|
Like shackles on your feet... Like a halo in reverse....... jaj de ügyes vagy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi.. nyertél egy puszit.. átvehető nálam.. mert most ilyet fogunk játszani.. Na mucikám, most te kedvenced megy.. asszem kedvenceid közt van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na majd mindjárt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Találd ki drága ŰJantar.. lökjöm, ti meg kitaláljátok.. ami épp a fülemben megy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na megy is a következő.. csak egy kis darab (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) why do you smile, the smile you do? |
|
|
|
2010.03. 19. - 21:35:54
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=vstIAbS9COA...&playnext=1 egy kis totu nosztalgia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kedvencem mert lenyugtat aranyso mikor az elején martin után szólnak, hogy ne siessen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
happiest girl edó te az vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) valics marcsi? |
|
|
|
2010.03. 19. - 21:36:10
Létrehozva:
|
|
|
Na aezat mindenki tudni fogja... body & soul come together...as we come closer together .... bár csak igy lenne mááááár
|
|
|
|
2010.03. 19. - 21:38:07
Létrehozva:
|
|
|
mást jáccunk már ne ilyet :S, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 19. - 21:38:52
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=vstIAbS9COA...&playnext=1 egy kis totu nosztalgia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kedvencem mert lenyugtat aranyso mikor az elején martin után szólnak, hogy ne siessen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) happiest girl edó te az vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) valics marcsi? hehhehe.. igen, én most nagyon az vagyok.. meg mindig.. asszem.. VAlics elment Melicshez a sörözőbe, dumcsizni, Marcsi meg valakivel találkozik... randizik valakivel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csajjal... úgyhogy én meg a vödör fejű vagyunk csak itthon.. meghitten.. öregesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jantar.. te is nyertél egy nagy puszit.. nálam átvehető (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mást jáccunk már ne ilyet :S, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit akarsz játszani nyuszifül? he? hehheheee |
|
|
|
2010.03. 19. - 21:39:06
Létrehozva:
|
|
|
vödör jól van ?
|
|
|
|
2010.03. 19. - 21:39:48
Létrehozva:
|
|
|
Hát látom nem sok mindenről maradtam le... ezt a pangást így péntek du ... emlékszem, volt, hgoy fulldokoltam a nevetéstől, annyira pörögtetek.. meg aképek.. áááááááh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi drágám ne bánkódj, minden jóra fordul egyszer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vigyori képet szeretnék látni tőled, különben majd jól felhívlak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és ezt vedd fenyegetésnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola.... baing.. el is felejtettem mondani, mondod, hogy megjött a könyved.. na és milyen? mekkora? könnyen olvasható? meg fog gyűlni vele a bajom? a könyvecske nem hosszú, nem nagy. maga mint kiadvány, elég igénytelen, így papírra pl, de a tartalom biztos jó, még csak a bevezetőt olvastam, az nem volt vészes nyelvezetre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) amúgy ma egész nap problémamegoldottam, meg konfliktusmenedzseltem, úgyhogy adjon valaki csokit. megérdemlem. lesz egyszer egy műsorom, az lesz a címe: Kérdezd Lolát! vagy nyitok egy Lola Tanácsadó és Lelkisegély Központja. félre ne értsen senki, nincs ezzel problémám, sőt, szívesen csinálom, csak most estére kicsit legyengültem. itt mizu? |
|
|
|
2010.03. 19. - 21:40:09
Létrehozva:
|
|
|
Na most Lolita kedvence sikit a fülembe.. na mi az Live?
|
|
|
|
2010.03. 19. - 21:40:35
Létrehozva:
|
|
|
oke edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem tudom mit kellne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 19. - 21:41:55
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 19. - 21:41:57
Létrehozva:
|
|
|
visszaolvatam angi is itt volt ma és most lola te is remélem jobban vagytok már (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 19. - 21:43:09
Létrehozva:
|
|
|
Ájkentészt... mordenfiiiiil
lelőjjem magam? vagy lelőtök ti? tudok ám nagyon fárasztó is lenni, rám ám rám lehet szólni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Here is the house... where it all happens... kérem a kövi puszit! Huhhjh.. Usi.. igy haladsz, szét foglak csókolgatni.. egyébként is, de igy meg még jár is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 21:44:55
Létrehozva:
|
|
|
Ájkentészt... mordenfiiiiil lelőjjem magam? vagy lelőtök ti? tudok ám nagyon fárasztó is lenni, rám ám rám lehet szólni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huhhjh.. Usi.. igy haladsz, szét foglak csókolgatni.. egyébként is, de igy meg még jár is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem szórakoztatnál ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) énekelhetnél vmit, vag táncolhatnál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy nem tudom ismeritek e, de van kvíz a dmről kvizpart.hu-n (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |