![]() ![]() |
2010.03. 19. - 21:46:35
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vödör jól van ? Vödörnek ma fájt a lába.. kis csonthártya gyuszi.. kemó mellékhatása.. de már jól van, kapott rá gyulladáscsükkentőt. Most kint durmol az előszobában... kihizta a drága hámját, képzeljétek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) apa kicsit megnagyobbitotta.. le kell állni a kajával, mert ez már túlzásl.. hát nem hiába.. anyjára ütött.. mármint rám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pufifánkok vagyunk:) nem szórakoztatnál ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) énekelhetnél vmit, vag táncolhatnál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy nem tudom ismeritek e, de van kvíz a dmről kvizpart.hu-n (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) HEhehee.. Jantar... a hangom rettenet.. viszont ha iszom, azt gondolom, hogy kiváló.. a tánc... hát az tényleg szórakoztató lenne.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 21:48:14
Létrehozva:
|
|
|
Vödörnek ma fájt a lába.. kis csonthártya gyuszi.. kemó mellékhatása.. de már jól van, kapott rá gyulladáscsükkentőt. Most kint durmol az előszobában... kihizta a drága hámját, képzeljétek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) apa kicsit megnagyobbitotta.. le kell állni a kajával, mert ez már túlzásl.. hát nem hiába.. anyjára ütött.. mármint rám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pufifánkok vagyunk:) HEhehee.. Jantar... a hangom rettenet.. viszont ha iszom, azt gondolom, hogy kiváló.. a tánc... hát az tényleg szórakoztató lenne.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hastánc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://kvizpart.hu/kviz/egyuttesek-eloadok/depeche-mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 21:48:56
Létrehozva:
|
|
|
Edó: nekem tetszik ez a játék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és nyomd csak azokat a cuppanósakat, rám fér! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Moooooved, moooooved by a higher looove.... |
|
|
|
2010.03. 19. - 21:50:17
Létrehozva:
|
|
|
Ez meg alap.. ezt már az oviban is tudják.. de nem az elejérő kaptok... csak úgy belecsippentek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kinek kell a következő puszi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a cage...or the heaviest cross ever made.. A gauge of the deadliest trap ...ever laaaaiiiiid .....
hastánc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://kvizpart.hu/kviz/egyuttesek-eloadok/depeche-mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na majd mindjárt kitöltöm.. rendesen.. jól kitöltöm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 21:50:34
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 19. - 21:52:54
Létrehozva:
|
|
|
Edó: nekem tetszik ez a játék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és nyomd csak azokat a cuppanósakat, rám fér! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Moooooved, moooooved by a higher looove.... Hopp.. még egy puszi... azt hittem erre rávetődik Lola.. még oda is irtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hun a fakiban van ez a nő... _:) Milyen kis kuku feje van Martnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 21:53:51
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 19. - 21:55:14
Létrehozva:
|
|
|
óóó.. jajj.. sir a gitár.. de még mennyire.. szivem szakad bele, és közben mosolygok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Töltöm töltöm Jantar.. csak lassan megy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lesem már (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 21:57:27
Létrehozva:
|
|
|
And I tenk júúúúú for bringing me here....
vannak fogós kérdések a kvízben! párnál mellényúltam. de ahogy nézem új próbálkozásnál új feladatsor jön. |
|
|
|
2010.03. 19. - 21:58:32
Létrehozva:
|
|
|
hopp... és én kedvencem.. és asszem itt még vagyunk igy egy páran... ezért aztán tényleg nagyon nagy puszi megy!!!
no escaping from the mess we're in, so much pleasure that it must be sin, I must live with this reality And I tenk júúúúú for bringing me here.... vannak fogós kérdések a kvízben! párnál mellényúltam. de ahogy nézem új próbálkozásnál új feladatsor jön. Usi a csókkirály.. király király (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 21:58:47
Létrehozva:
|
|
|
igen jó a kviz párszor én is mellényúlok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 19. - 21:59:48
Létrehozva:
|
|
|
na na na itt vagyok
csak visszaolvastam látom a higher love-to! kötyiiiiii de amúgy az csak a 2. kedvencem, az 1. az in your room (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, kvízezzünk méééééééég Edóóóó I AM YOU |
|
|
|
2010.03. 19. - 22:02:18
Létrehozva:
|
|
|
a totuba szerintem tök jó volt a never verzió (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 19. - 22:03:27
Létrehozva:
|
|
|
na na na itt vagyok csak visszaolvastam látom a higher love-to! kötyiiiiii de amúgy az csak a 2. kedvencem, az 1. az in your room (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, kvízezzünk méééééééég Edóóóó I AM YOU Hopp hopp.. Lola.. neked is van már egy puszid (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nyertéééééél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) as the darkness closes in, in my head I hear whispering és a szemeeee... és nééééééz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most sokat segitettem !!! |
|
|
|
2010.03. 19. - 22:03:31
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 19. - 22:04:12
Létrehozva:
|
|
|
faszom.. nem tudtam mi a neve anton lányának (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
meg még egyet nem tudtam... na.. tanulunk közben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 22:05:44
Létrehozva:
|
|
|
ááááááááááááhhháááááááááááájjjj fííííííííííííííl lááávd
|
|
|
|
2010.03. 19. - 22:06:00
Létrehozva:
|
|
|
I FEEL LOVED!!!!!!
|
|
|
|
2010.03. 19. - 22:06:03
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/c/691...3/0/Pge8Z5OB0xU behalok tőle (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csomó + energia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 19. - 22:06:56
Létrehozva:
|
|
|
ááá nem ér!!! XDDD nem elég gyors a netem!
jah amúgy mixben nálam is az I feel loved megy. és ja, van pár új infó számomra is a kvízben XD |
|
|
|
![]() ![]() |