2400 Oldal V  « < 1347 1348 1349 1350 1351 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.03. 19. - 22:18:41
Létrehozva: #26961

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 19. - 22:15:43) *
Anyukám.. te bizony pörfekt vagyol... itt lihegtek a fülembe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és isméééééttt pusza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
na ez most instrumentál. ezt nem tudom közvetiteni..

És a puszim? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

na akkor most én jövök!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (hát baszkikám Dave lihegését már ennyiből is felismerem! XD)
ez könnyű:

Pissing out the wrong energy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.03. 19. - 22:16:23) *
na én most elszivok egy cigit...
Usi? egy gyors cigi?

jöhet!

hívjál feeeel! akarom a puszikat!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 19. - 22:19:18
Létrehozva: #26962

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 19. - 22:17:36) *
Ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de az ember biztosra megy.. a mai világban meg végképp (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) <-- így már jó?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 19. - 22:19:41
Létrehozva: #26963

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 19. - 22:18:41) *
na akkor most én jövök!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (hát baszkikám Dave lihegését már ennyiből is felismerem! XD)
ez könnyű:

Pissing out the wrong energy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

jöhet!

hívjál feeeel! akarom a puszikat!

Ááááááááhhh.. wrooooooooooonnnnnngggg
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 19. - 22:20:19
Létrehozva: #26964

devotee

korrekt! lökjed Rozi, vagy hívjál és bagzzunk! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 19. - 22:22:12
Létrehozva: #26965

devotee

de jó ez a játék (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) )
csak kicsikét lelassultam közben.
fáradt vagyok, és kicsit nyomaszt pár dolog. na, hol a csokim
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 19. - 22:33:19
Létrehozva: #26966

devotee

edó meddig bagózol? nálam 1 szál kb. 3 perc.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

lola pihenjél egyet és holnap szebben látol majd mindent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és szép idő is lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/8/ZrPcjXHcG_c <-- ez a felvétel jó csak martin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trixx orgazmusa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

holnap veszek cipőt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még múlt héten kinéztem csak holnap tudok érte menni jó lesz a holnap esti buliba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

most emlékeznek kaszás attilára is (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 19. - 22:35:55
Létrehozva: #26967

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 19. - 21:39:48) *
a könyvecske nem hosszú, nem nagy. maga mint kiadvány, elég igénytelen, így papírra pl, de a tartalom biztos jó, még csak a bevezetőt olvastam, az nem volt vészes nyelvezetre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

amúgy ma egész nap problémamegoldottam, meg konfliktusmenedzseltem, úgyhogy adjon valaki csokit. megérdemlem. lesz egyszer egy műsorom, az lesz a címe: Kérdezd Lolát!
vagy nyitok egy Lola Tanácsadó és Lelkisegély Központja. félre ne értsen senki, nincs ezzel problémám, sőt, szívesen csinálom, csak most estére kicsit legyengültem.

itt mizu?

Estéket!!!

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dave Gahan könyv, igen a Usié itt van még ugye nálam, de szerintem hétfő magasságában befut a harmadik példány is belőle! Legalábbis remélem. Nagy, fekete, vízálló, buborékos cuccba volt becsomizva, szóval az angolok azért adnak az igényességre ilyen téren! (is) Nekem amúgy nem tűnt igénytelennek a kiadvány, kis egyszerű könyvecske és én is beleolvastam, szerintem sem vészes.

Ma megszállták az "irodámat" a Dave Gahanek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A kolegáim meg csak röhögtek! Na szép... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Loli, engem teljesen feltöltöttél ma du/este, jó volt ez a pár órád dumcsi, és nagyon is jó kedvem lett pedig hát tegnap este meg ma egész nap... fogalmazzunk úgy, hogy nem voltam a toppon! Nem győzöm meghálálni!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Szurkolok, hogy a konfliktusmenedzselés és lelkisegélyszolgálat üzemmódod továbbra is jól működjön, rajtam segített az tuti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) THX!!!!

A Violator születésnapjának alkalmából ma kétszer is végig hallgattam az egész lemezt! Nálam a Waiting for the night és a World in my eyes a két iker születés, amit imádok! Ők a legkedvesebb gyerekeim erről a lemezről (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó, tudom ám! Ghostot hallgattad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A fülhallgató meg állat, nekünk is van apuval egy közös Panasonic, úgy szól, hogy huh! Most éppen megint Martin duruzsol nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 19. - 22:40:03
Létrehozva: #26968

devotee

http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/13/MRPAH4QPtXs

csövi niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
edó eltűnt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) megverem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
angi martin tényleg szépen durruzsol főleg így lefekvés előtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 19. - 22:41:18
Létrehozva: #26969

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 19. - 22:22:12) *
de jó ez a játék (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) )
csak kicsikét lelassultam közben.
fáradt vagyok, és kicsit nyomaszt pár dolog. na, hol a csokim

Tessék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://image.dashofer.hu/upload/reflex/csokoládé.jpg)

Idézet (jjantarr @ 2010.03. 19. - 22:40:03) *
http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/13/MRPAH4QPtXs

csövi niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
edó eltűnt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) megverem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
angi martin tényleg szépen durruzsol főleg így lefekvés előtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen, ma megint vele fogok álmodni szerintem! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 19. - 22:42:21
Létrehozva: #26970

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 19. - 22:41:18) *

egy dave fanból lett martin fan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 19. - 22:43:08
Létrehozva: #26971

devotee

Csók!!!

Én is szoktam játszani! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Most viszont megyek! Puszika!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 19. - 22:43:59
Létrehozva: #26972

devotee

csövike lépek jó éjt martinos és más álmokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó hvét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 19. - 22:44:23
Létrehozva: #26973

devotee

na Angie, örülök hogy sikerült kicsit megpozitiválnom téged, édes. bármikor, míg van forrás.

igaz mire hazaértem, kicsit én magam merültem le de sebaj, reggelre töltődök.
és kis esti öröm: bementem a kisboltba, hát a kasszánál nem előttem áll a kedvenc, mindig udvarlós törököm. először látom nem pult mögött (isteni csinos lábai és csodásszuper segge van) kiöltözve, illatosan, összefutott a nyálam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 19. - 22:52:57
Létrehozva: #26974

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.03. 19. - 22:42:21) *
egy dave fanból lett martin fan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Most egy picit megcsalom Dave-t... nem szép tudom, de hát múlt héten írtam, hogy két pasiba vagyok szerelmes, kikészítenek (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Na de nem baj, készítsenek ki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jó éjt Niki, Jantarr!

Idézet (lolacska @ 2010.03. 19. - 22:44:23) *
na Angie, örülök hogy sikerült kicsit megpozitiválnom téged, édes. bármikor, míg van forrás.

igaz mire hazaértem, kicsit én magam merültem le de sebaj, reggelre töltődök.
és kis esti öröm: bementem a kisboltba, hát a kasszánál nem előttem áll a kedvenc, mindig udvarlós törököm. először látom nem pult mögött (isteni csinos lábai és csodásszuper segge van) kiöltözve, illatosan, összefutott a nyálam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Te szegény, teljesen leszívtam az energiáidat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na majd legközelebb vissza töltelek, jó? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ráadásul még beteg is vagy, együtt köhögtünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azért mókás volt egyszerre fulladozni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Na tessék, múltkor néger pacák, most meg török (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak nem Ali? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.03. 19. - 22:19:41) *
Ááááááááhhh.. wrooooooooooonnnnnngggg

Wrong jah, de hová lettél?

Kvíz, hadd én is adjak egyet nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

The image of a love I lost
And all the things I'd planned
Are as empty as the bottle
That I hold in my hand
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 19. - 22:55:08
Létrehozva: #26975

devotee

itt vagyoooooook (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
na menjen még a játék?
de ti is lökjetek valamit cucukáim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 19. - 22:55:10
Létrehozva: #26976

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 19. - 22:52:57) *
Most egy picit megcsalom Dave-t... nem szép tudom, de hát múlt héten írtam, hogy két pasiba vagyok szerelmes, kikészítenek (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Na de nem baj, készítsenek ki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jó éjt Niki, Jantarr!

Te szegény, teljesen leszívtam az energiáidat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na majd legközelebb vissza töltelek, jó? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ráadásul még beteg is vagy, együtt köhögtünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azért mókás volt egyszerre fulladozni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Na tessék, múltkor néger pacák, most meg török (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak nem Ali? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

That I hold in my hand

nem te merítettél, hanem az egész nap
plusz ezzel jár, na

Edóék cigizni mentek

a dal pedig az i cast a lonesome shadow
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 19. - 22:57:39
Létrehozva: #26977

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 19. - 22:55:10) *
nem te merítettél, hanem az egész nap
plusz ezzel jár, na

Edóék cigizni mentek

a dal pedig az i cast a lonesome shadow

Igaz, igaz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ja, szívnak, oké (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindig elfelejtem, hogy dohányoznak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Így van, ha már ma úgyis beszéltünk róla mikor sétáltunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 19. - 22:58:13
Létrehozva: #26978

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 19. - 22:52:57) *

Jó éjt Niki, Jantarr!

That I hold in my hand

Hát ezt nem tudtam volna.. nade nem is DM (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csk kicsikét.. de meggugliztam.. igy is mehet?
kapok igy is puszit?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 19. - 22:59:38
Létrehozva: #26979

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 19. - 22:55:08) *
itt vagyoooooook (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
na menjen még a játék?
de ti is lökjetek valamit cucukáim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én már löktem csak a Lola kitalálta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kellett neked szívni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.03. 19. - 22:58:13) *
Hát ezt nem tudtam volna.. nade nem is DM (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csk kicsikét.. de meggugliztam.. igy is mehet?
kapok igy is puszit?

Nem DM, ez Martin-féle feldolgozás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Persze, nagy puszi neked (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 19. - 23:00:50
Létrehozva: #26980

devotee

nem ér guglizniiiiii

de azért puszit kapsz, te mindig kapsz!
méééég
élvezem a játékot
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1347 1348 1349 1350 1351 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
6 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (6 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: