![]() ![]() |
2010.03. 19. - 23:30:15
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.03. 19. - 23:30:22
Létrehozva:
|
|
|
there is only one god depeche mode!!! emlékszel, Edó, szombaton hogy benyomtam! nevettél!
John the revelator természetesen |
|
|
|
2010.03. 19. - 23:31:09
Létrehozva:
|
|
|
na jó én kiszálltam most kicsit. Edó nem akarsz bagzani? XD
|
|
|
|
2010.03. 19. - 23:32:25
Létrehozva:
|
|
|
I, I can see the danger signs They only help to underline Your beauty hsssssss... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) goodnight lovers (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 23:32:31
Létrehozva:
|
|
|
nekem csak a szám szokott néha mozogni, én az utcán nagyon komoly képpel tudok közlekedni XD volt már hogy barátaim megkérdezték, hogy mérges vagyok-e. mondom nem, ez az alapnézésem XDDDD Angie: na a testvérét nem láttam. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de hát te vagy az angyalka, neked jár a világos, én meg a mocskos dög a sötét verzióval! XD háh de jól kiegészítjük egymást XDDD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Háhá, na igen, ebben van valami (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Majd ha jössz, akkor megmutizom neked! Amúgy most van egy új fajtám is, Velvet Kitten, nagyon fincsi... és majd vennem kell egy új KENZO-t is. |
|
|
|
2010.03. 19. - 23:33:27
Létrehozva:
|
|
|
there is only one god depeche mode!!! emlékszel, Edó, szombaton hogy benyomtam! nevettél! John the revelator természetesen emlékszem hát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tündérbogyó.. nagyon tudod nyomni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azért nem nézném meg vidin, mit össze rángatózunk egyilyen buli alatt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 23:33:44
Létrehozva:
|
|
|
hsssssss... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) goodnight lovers (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ssssssssssssssss, igen, az (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgy szeretem, ez az ébresztőm! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 23:34:22
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Háhá, na igen, ebben van valami (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Majd ha jössz, akkor megmutizom neked! Amúgy most van egy új fajtám is, Velvet Kitten, nagyon fincsi... és majd vennem kell egy új KENZO-t is. Kenzo Jungle.. az én szagom.. imádom.. igy is hivják a barátaim.. edószag (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) évekig csak ez most még gucci rush.. ezt is imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 23:35:14
Létrehozva:
|
|
|
na jó én kiszálltam most kicsit. Edó nem akarsz bagzani? XD Jó szívást, addig én megörökítem nektek a parfümös polcom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kenzo Jungle.. az én szagom.. imádom.. igy is hivják a barátaim.. edószag (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) évekig csak ez most még gucci rush.. ezt is imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kenzo Summer, próbáld ki (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Edó szag, ez aranyos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 23:39:48
Létrehozva:
|
|
|
emlékszem hát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tündérbogyó.. nagyon tudod nyomni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azért nem nézném meg vidin, mit össze rángatózunk egyilyen buli alatt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az tuti hogy nyomom. és nagyon hálás is vagyok érte hogy nem látja anyám pl vagy a tanáraim... |
|
|
|
2010.03. 19. - 23:44:09
Létrehozva:
|
|
|
ezeket használom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://img511.imageshack.us/img511/2526/dscf3868resize.jpg) az tuti hogy nyomom. és nagyon hálás is vagyok érte hogy nem látja anyám pl vagy a tanáraim... De édes vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 23:50:47
Létrehozva:
|
|
|
na.. ez is hosszú cigi volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ezeket használom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://img511.imageshack.us/img511/2526/dscf3868resize.jpg) De édes vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hogy nálad milyen rend van.. az én szekrényeim látnátok... uhhhh.. mint az atomrobbanás! pont mint én (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 23:52:15
Létrehozva:
|
|
|
na.. ez is hosszú cigi volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én viszont lassan elköszönök, hosszú, fájdalmas és kimerítő napom volt, megyek és álmodozom egyet valamelyik angyalommal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt nektek, megint megerősítettetek abban, hogy imádlak benneteket csajok! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Puszi! hogy nálad milyen rend van.. az én szekrényeim látnátok... uhhhh.. mint az atomrobbanás! pont mint én (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szinte nincs is bútorom, nem is nagyon tudnák rendetlenséget csinálni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De azért jó ezt olvasni, pedig nem vagyok rendmániás! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 23:52:51
Létrehozva:
|
|
|
óóó nekem egy parfümöm van, a j. del pozo. halloween. az a Lola-illat.
vagyis most van 2 másik is de csak mert kaptam, és mert a halloween így tovább tart (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg egy lenne még, amit imádtam, a calvin clein eternity, de azt nem bírom megfizetni. mondjuk a halloween is a józsefvárosi piacról van, lopott, óccsó de redeti legalább |
|
|
|
2010.03. 19. - 23:56:24
Létrehozva:
|
|
|
Nem is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én viszont lassan elköszönök, hosszú, fájdalmas és kimerítő napom volt, megyek és álmodozom egyet valamelyik angyalommal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt nektek, megint megerősítettetek abban, hogy imádlak benneteket csajok! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Puszi! Szinte nincs is bútorom, nem is nagyon tudnák rendetlenséget csinálni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De azért jó ezt olvasni, pedig nem vagyok rendmániás! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te Angie... sonfordálsz itt már jó ideje... mesélj már a másik angyalkádról bébi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon gyanús vagy nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) óóó nekem egy parfümöm van, a j. del pozo. halloween. az a Lola-illat. vagyis most van 2 másik is de csak mert kaptam, és mert a halloween így tovább tart (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg egy lenne még, amit imádtam, a calvin clein eternity, de azt nem bírom megfizetni. mondjuk a halloween is a józsefvárosi piacról van, lopott, óccsó de redeti legalább halloween nagyon finom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eternity-t nem ismerem, viszont CK euphoria nagyon odabasz.. azt szeretem.. szex szagú (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 19. - 23:58:32
Létrehozva:
|
|
|
ha már parfüm, akkor én Pur Blanca-t használok hétköznap, bulikra meg az előző Naomimat, most meg az újat fogom. (hjajjj annyira szép üvege van és sötét!!! majdnem fekete és párducpöttyök vagy mik vannak rajta meg az a fityegő izé, ami Angie-én is van, csak fekete!!! igazi Mode-os-feketepárducos parfüm!!! már most imádom!)
régebben a Celebré-t használtam meg volt vmi A-betűs Avonos is, meg még egy, de már nem emlékszem rá. ja és ma rájöttem a Douglas-ban hogy a Christina Auguilera (vagy nem tom hogy kell leírni) parfümök kakik!!!! (legalábbis nem az én világom) |
|
|
|
2010.03. 20. - 00:02:46
Létrehozva:
|
|
|
azt a fittyegő izét ráakaszthatod a telódra.. nagyon jól mutat rajta.. nekem is volt.. az a rószaszinű (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
venájszéj inöszen... ájsudszéjnajiiiiiiiivvv (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 20. - 00:07:12
Létrehozva:
|
|
|
Lie to me?
na arra még nem jöttem rá hogy a fityegőt hogy tudnám az én típusú Nokiámra felapplikálni XD |
|
|
|
2010.03. 20. - 00:12:38
Létrehozva:
|
|
|
én még imádtam chanel allure... az valami pazar.. mondhatni fejedelmi. Na az ára is.. soha nem vettem volna magamnak, mert 100 ml, 27 ezer ft. Na kaptam.. egy pasitól.. nagyon oda volt értem, én meg jól elbasztam.... pedig olyan agya volt.. de olyaaaaan.. a gondolkodásmódja teljesen megfelelő volt, mintha én gondolkodtam volna, mintha én lettem volna.. hihetetlenül egyeztem vele.. De sajna nem jutottunk egyről a kettőre, és csúnya vége lett. Nem is szeretnék a szeme elé kerülni, szégyellem magam miatta. Pesti... rettegek,hogy egyszer összefutok vele a westendben. mert mindig oda jár, ott lakik mellette. Most is, mikor vártunk Usira a főbejáratnál, én majdnem agyvérzést kaptam.. behúzott nyakkal álltam ott. Emlékszem, utána volt egy pasim, rengeteget jártunk a wetendbe... mozizni, mert akkor még tbányán nem volt multiplex. Hát én úgy rohantam mindig végig az egész üzletházat a parkolótol a moziig.. nem lehetett velem shoppingolni.. ott nem.. bárhova máshova mehettünk, de ott nem vásárolgathattunk. Elmondtam persze neki mindent töviről hegyire, meg is értette, nem volt belőle gebasz. Na ez a pasim is már pesten lakik, tavaly felköltözött. Fel is mentem megnézni a lakását miután kész lett, igaz már nem voltunk együtt egy jó ideje.. kérdezte.. mozi? westend? jól picsánrúgtam.. adok én neked westendet... hát ott kapok mindig agyvérzést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lie to me? na arra még nem jöttem rá hogy a fityegőt hogy tudnám az én típusú Nokiámra felapplikálni XD azaz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát van rajta hely, ahova berakhatnád a nyakba akasztót is nem? na azon fűzd át, és hurkold vissza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ahhh.. hogy búgja a fülembe.. lájjtumiiiiii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hazudj kérlek.. bármit, csak jó közelről az arcomba, hogy érezzem a leheleted a bőrömön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 20. - 00:17:45
Létrehozva:
|
|
|
annyira
annyira annyira hipertelitalálat az a dal. a lie to me. minden egyes szava hibátlanul igaz. make me listen just for a minute make me think there's some truth in it hát ez... kész. meghalok tőle, olyan istentelenül igaz. |
|
|
|
![]() ![]() |