![]() ![]() |
2010.03. 20. - 00:23:00
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mondjuk én nem vagyok ilyen mobil-lifegős fan, de kíváncsiságból majd megnézem.
huh Edó - én se szeretem a WestEnd-et de én csak az elveim miatt XD te szarabbul jártál (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lola: jaja, Lie to me oszt! I just know that I like what it's staring to show... Sometimes... no ez mi bébikék? (ez az utcsóm mára) |
|
|
|
2010.03. 20. - 00:31:21
Létrehozva:
|
|
|
annyira annyira annyira hipertelitalálat az a dal. a lie to me. minden egyes szava hibátlanul igaz. make me listen just for a minute make me think there's some truth in it hát ez... kész. meghalok tőle, olyan istentelenül igaz. Ez a martin tud valamit.. komolyan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de hogy a fakiban tudja igy leirni a pillanatot.... hihetetlen! huhhh.. de szeretnék belelátni az agyába.. milyen lehet a párkapcsolataiban mondjuk én nem vagyok ilyen mobil-lifegős fan, de kíváncsiságból majd megnézem. huh Edó - én se szeretem a WestEnd-et de én csak az elveim miatt XD te szarabbul jártál (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lola: jaja, Lie to me oszt! I just know that I like what it's staring to show... Sometimes... no ez mi bébikék? (ez az utcsóm mára) uhhh.. itt dalolom.. és nem ugrik be.. baing meg ne mondja senki se (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) martin énekli bele, hogy sometimes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cleaaan ugye? mond, hgoy az aaaaz.. megnéztem.. yess (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 20. - 00:31:21
Létrehozva:
|
|
|
ügyes vagy Edó
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 20. - 00:33:54
Létrehozva:
|
|
|
köszi köszi.. azért van még mit fejlődnöm kincsem... hozzátok képest piskóta vagyok.. meggyes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Im so hard to please , and i have everything i need (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Képzeljétek.. egyre jobban gépelek angolul.. régen nem ment egyáltalán... és most már egész jól megy.. csak minden harmadik szavam kell javitanom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 20. - 00:35:21
Létrehozva:
|
|
|
Little lie
|
|
|
|
2010.03. 20. - 00:35:27
Létrehozva:
|
|
|
köszi köszi.. azért van még mit fejlődnöm kincsem... hozzátok képest piskóta vagyok.. meggyes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Im so hard to please , and i have everything i need (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Képzeljétek.. egyre jobban gépelek angolul.. régen nem ment egyáltalán... és most már egész jól megy.. csak minden harmadik szavam kell javitanom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez a little lie!!!!! meggyes piskótám, van amúgy egy sokkal jobb receptem ehhez mint a klasszikus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 20. - 00:38:16
Létrehozva:
|
|
|
na hát Edó bébi örülök, hogy jobban megy a gépelés angolul!!!! ügyi vagy!
jah amúgy erről a felismerősdiről mindig eszembe jut az egyik szilveszter másnapom még zsenge mode-os koromból, mikor Animmal meg Zizi barátnénkkal döglődtünk az ágyon Zizi nagybátyjáéknál (Gábor) a tetőtérben és Gábor a gépénél ülve DM-es rádiót hallgatott és közben beszélgettünk és az volt a szórakozásunk, hogy minden szám elején már az első taktusokból (még ha mix is volt), benyögtük, hogy ez melyik szám, ő meg ellenőrizte és meg is jegyezte, hogy lexikonok vagyunk XDDDDD ez az emlék nagyon belém vésődött vmiért. na jól van, én elpályázok. érzelmileg kimerítő napom volt. még olvasok kicsit az ágyikóban. csókolom, csókolom |
|
|
|
2010.03. 20. - 00:40:15
Létrehozva:
|
|
|
ez a little lie!!!!! meggyes piskótám, van amúgy egy sokkal jobb receptem ehhez mint a klasszikus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mármint? Tudjátok mit imádok Dave-ben? hogy élőben is ugyanolyan istenkirály állat, űberszexi a hangja, mint a lemezeken ha nem szexibb.. mert nincs szűrve, és hallani ha liheg, ha levegőt vesz, kifullad, és ha tele nyállal a szája (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) élvezi... még nyelni is elfelejt! na hát Edó bébi örülök, hogy jobban megy a gépelés angolul!!!! ügyi vagy! jah amúgy erről a felismerősdiről mindig eszembe jut az egyik szilveszter másnapom még zsenge mode-os koromból, mikor Animmal meg Zizi barátnénkkal döglődtünk az ágyon Zizi nagybátyjáéknál (Gábor) a tetőtérben és Gábor a gépénél ülve DM-es rádiót hallgatott és közben beszélgettünk és az volt a szórakozásunk, hogy minden szám elején már az első taktusokból (még ha mix is volt), benyögtük, hogy ez melyik szám, ő meg ellenőrizte és meg is jegyezte, hogy lexikonok vagyunk XDDDDD ez az emlék nagyon belém vésődött vmiért. na jól van, én elpályázok. érzelmileg kimerítő napom volt. még olvasok kicsit az ágyikóban. csókolom, csókolom Puszi Usi, jóccakát! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 20. - 00:41:52
Létrehozva:
|
|
|
mármint? Tudjátok mit imádok Dave-ben? hogy élőben is ugyanolyan istenkirály állat, űberszexi a hangja, mint a lemezeken ha nem szexibb.. mert nincs szűrve, és hallani ha liheg, ha levegőt vesz, kifullad, és ha tele nyállal a szája (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) élvezi... még nyelni is elfelejt! óóó ne is mondd! meghalok tőle. minden élő megmozdulása egy... ááá, tökély. ma annyira szeretem őket, hogy magamat is meglepem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a recept? hát, nem piskóta igazából, egy másfajta kevert tészta, ami jobb mint a piskóta mert nem olyan fojtós |
|
|
|
2010.03. 20. - 00:46:56
Létrehozva:
|
|
|
óóó ne is mondd! meghalok tőle. minden élő megmozdulása egy... ááá, tökély. ma annyira szeretem őket, hogy magamat is meglepem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a recept? hát, nem piskóta igazából, egy másfajta kevert tészta, ami jobb mint a piskóta mert nem olyan fojtós na akkor ezt majd dobd át nekem életem.. kevert tésztában jó vagyok úgy látom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyis kedden sütnöm kell, bár szerintem brownie lesz, mert az nagyon bejött a lányoknak.. nagyon nagyon.. meg a kutyának is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bááár... annak most minden bejön.. kisdisznó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na hát Edó bébi örülök, hogy jobban megy a gépelés angolul!!!! ügyi vagy! jah amúgy erről a felismerősdiről mindig eszembe jut az egyik szilveszter másnapom még zsenge mode-os koromból, mikor Animmal meg Zizi barátnénkkal döglődtünk az ágyon Zizi nagybátyjáéknál (Gábor) a tetőtérben és Gábor a gépénél ülve DM-es rádiót hallgatott és közben beszélgettünk és az volt a szórakozásunk, hogy minden szám elején már az első taktusokból (még ha mix is volt), benyögtük, hogy ez melyik szám, ő meg ellenőrizte és meg is jegyezte, hogy lexikonok vagyunk XDDDDD ez az emlék nagyon belém vésődött vmiért. na jól van, én elpályázok. érzelmileg kimerítő napom volt. még olvasok kicsit az ágyikóban. csókolom, csókolom Usi.. egyszer abból gazdagodsz majd meg, hogy DM lexikont adsz ki.... és persze a fiúk jóváhagyása is kell hozzá, úgyhogy muszáj lesz találkoznod velük.. de legalábbis Andyvel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 20. - 00:57:52
Létrehozva:
|
|
|
na akkor ezt majd dobd át nekem életem.. kevert tésztában jó vagyok úgy látom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyis kedden sütnöm kell, bár szerintem brownie lesz, mert az nagyon bejött a lányoknak.. nagyon nagyon.. meg a kutyának is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bááár... annak most minden bejön.. kisdisznó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jah, ez a cucc akkor az igazi azért, amikor meggyszezon van. klassz, mert kefír (vagy tejfel) kell bele, amitől könnyű lesz a tészta (a sav miatt) és a kefíres pohárral kell adagolni a többi cuccot így nem kell hozzá az a köccsög mérleg. és mindent csak összehajítasz a tálas mixerbe, azt vereted vele amíg kedved tartja. és istenifini. na majd otthon csekkolom a pontos receptet |
|
|
|
2010.03. 20. - 01:06:21
Létrehozva:
|
|
|
baing.. de kész vagyok. teljesen hazavágtam magam a zenével (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ki kell vennem a fülemből, mert nem lesz igy alvás.. mondtam nektek, hogy ez a legkeményebb drogom.. 3 napig is birnám a fülemben velük.. csak pisilni mennék ki .. mert azt muszáj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Tényleg mennem kell, mert holnap egész du Évussal csavargyárazunk a plazaban.. farmert kéne venni.. csak hát ha nem vagy konfekció méret, akkor az elég nehéz.. úgyhogy már most látom, sirni fogunk mind a ketten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a nagyvalagúak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lolikám.. már csak te vagy itt... jóccakát drága, szép álmokat. Jaaaaa... és minden héten el fogom mondani.... hogy.... Szhelyre jönnöd kell.. nélküled nem megyek sehovase... mert ha nem vagy fent a buszon, mikor én itt felszállnék, abból balhé lészön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 20. - 01:07:54
Létrehozva:
|
|
|
baing.. de kész vagyok. teljesen hazavágtam magam a zenével (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ki kell vennem a fülemből, mert nem lesz igy alvás.. mondtam nektek, hogy ez a legkeményebb drogom.. 3 napig is birnám a fülemben velük.. csak pisilni mennék ki .. mert azt muszáj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tényleg mennem kell, mert holnap egész du Évussal csavargyárazunk a plazaban.. farmert kéne venni.. csak hát ha nem vagy konfekció méret, akkor az elég nehéz.. úgyhogy már most látom, sirni fogunk mind a ketten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a nagyvalagúak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lolikám.. már csak te vagy itt... jóccakát drága, szép álmokat. Jaaaaa... és minden héten el fogom mondani.... hogy.... Szhelyre jönnöd kell.. nélküled nem megyek sehovase... mert ha nem vagy fent a buszon, mikor én itt felszállnék, abból balhé lészön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) óóó a ruhavásárlás... nekem ne mondd... ugyanígy szoktam lenni. egy nap depi minden sopping után hogy nincs a bálna testemre ruha jól van édes, ezennel ünnepélyesen megígérem, ott leszek Szombathelyen. |
|
|
|
2010.03. 20. - 01:10:38
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Csajszik ti itt piskotakrol beszeltek,en franciakremest nyamizok eppen ejjeli menedekhelyemen,anyukam csinalta,dobozolta nekem,csak a tejszinhabot kellett ratennem. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) latom,mig en IBM-eket olvastam,ti parfumoztok is(remelem mindenki latta a Parfumot,esetleg olvasta a P;Suskind regenyt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )nahat ha itt tartunk en elmondom magamrol,hogy a DM mellett nagy parfumrajongo is vagyok evtizede.Nem csekely osszegeket dobtam mar ki parfumokre.Elso korszkom egy nagyon keseru illat Dior-tendre Poison,Aztan ugyanez bovult Emporio Armanyval,Aztan jott a nagyszerelmem DKNy az elso valtozat,amelyiknek meg nincs mellekneve,az olyan grefrut illatt,Aztan persze volt Kenzo flowers,de Dali is,mikor nem volt rmasravalo,de az is jo,es ketszer volt Calvin Klein Eternytim 100mlis,mert igy olcsobb volt,aztan Estee Lauder_pleasure liitle treasure...majd Szinten Calvin-Truth(Policy hehe )...nem tom mirt nem akar grimaszt adni a kis susu...meg volt egyszer jo sokaig egy Yves Saint Laurentem-Opium,de az rettento eros volt,sokaig birta,es minde venasszonynak tetszett.En egyebkent nem tartom az illatokat.Szaraz bor beissza es nem marad meg annyira.A masik meg,hogy eredeti parfumot meg egyszesem kaptam sem pasitol sem mastol.hihihi...nincs grimaszom,ouu mi lett????
|
|
|
|
2010.03. 20. - 01:12:50
Létrehozva:
|
|
|
óóó a ruhavásárlás... nekem ne mondd... ugyanígy szoktam lenni. egy nap depi minden sopping után hogy nincs a bálna testemre ruha jól van édes, ezennel ünnepélyesen megígérem, ott leszek Szombathelyen. jessszzz.. imádlak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem fogod megbánni, ezt igérhetem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha kell a szinpadon táncolok neked.. Ez a left hand luke olyan kedves dal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és ahogy mondja az elején,... go away (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom.. és ezzel le is zárom magam! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 20. - 01:13:49
Létrehozva:
|
|
|
Csajszik ti itt piskotakrol beszeltek,en franciakremest nyamizok eppen ejjeli menedekhelyemen,anyukam csinalta,dobozolta nekem,csak a tejszinhabot kellett ratennem. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) latom,mig en IBM-eket olvastam,ti parfumoztok is(remelem mindenki latta a Parfumot,esetleg olvasta a P;Suskind regenyt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )nahat ha itt tartunk en elmondom magamrol,hogy a DM mellett nagy parfumrajongo is vagyok evtizede.Nem csekely osszegeket dobtam mar ki parfumokre.Elso korszkom egy nagyon keseru illat Dior-tendre Poison,Aztan ugyanez bovult Emporio Armanyval,Aztan jott a nagyszerelmem DKNy az elso valtozat,amelyiknek meg nincs mellekneve,az olyan grefrut illatt,Aztan persze volt Kenzo flowers,de Dali is,mikor nem volt rmasravalo,de az is jo,es ketszer volt Calvin Klein Eternytim 100mlis,mert igy olcsobb volt,aztan Estee Lauder_pleasure liitle treasure...majd Szinten Calvin-Truth(Policy hehe )...nem tom mirt nem akar grimaszt adni a kis susu...meg volt egyszer jo sokaig egy Yves Saint Laurentem-Opium,de az rettento eros volt,sokaig birta,es minde venasszonynak tetszett.En egyebkent nem tartom az illatokat.Szaraz bor beissza es nem marad meg annyira.A masik meg,hogy eredeti parfumot meg egyszesem kaptam sem pasitol sem mastol.hihihi...nincs grimaszom,ouu mi lett???? néha megbolondul a rendszer, aztán nem hagy szmájlizni. új blogon IS a Nouvelles robes: http://pantherenoiredor.blogspot.com/ |
|
|
|
2010.03. 20. - 01:17:17
Létrehozva:
|
|
|
Csajszik ti itt piskotakrol beszeltek,en franciakremest nyamizok eppen ejjeli menedekhelyemen,anyukam csinalta,dobozolta nekem,csak a tejszinhabot kellett ratennem. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) latom,mig en IBM-eket olvastam,ti parfumoztok is(remelem mindenki latta a Parfumot,esetleg olvasta a P;Suskind regenyt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )nahat ha itt tartunk en elmondom magamrol,hogy a DM mellett nagy parfumrajongo is vagyok evtizede.Nem csekely osszegeket dobtam mar ki parfumokre.Elso korszkom egy nagyon keseru illat Dior-tendre Poison,Aztan ugyanez bovult Emporio Armanyval,Aztan jott a nagyszerelmem DKNy az elso valtozat,amelyiknek meg nincs mellekneve,az olyan grefrut illatt,Aztan persze volt Kenzo flowers,de Dali is,mikor nem volt rmasravalo,de az is jo,es ketszer volt Calvin Klein Eternytim 100mlis,mert igy olcsobb volt,aztan Estee Lauder_pleasure liitle treasure...majd Szinten Calvin-Truth(Policy hehe )...nem tom mirt nem akar grimaszt adni a kis susu...meg volt egyszer jo sokaig egy Yves Saint Laurentem-Opium,de az rettento eros volt,sokaig birta,es minde venasszonynak tetszett.En egyebkent nem tartom az illatokat.Szaraz bor beissza es nem marad meg annyira.A masik meg,hogy eredeti parfumot meg egyszesem kaptam sem pasitol sem mastol.hihihi...nincs grimaszom,ouu mi lett???? elfogyott Szabcsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem is szabad nagyon már bőrre fújni a parfűmöket.. fújd a rucidra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A filmet láttuk, imádtuk.. asszem itt elég sokan.. nem csak parfűmükről nyomtuk, hanem játszottunk egész este... mert az jár nekünk idiótáknak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ééééééééééééééééééssssss még egy utolsó : i knew what I was letting myself in for, i knew that I could never even the score imádom a rekedt hangjáááát.. majd szétszakaaaaad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 20. - 01:17:38
Létrehozva:
|
|
|
Szerbuszfidibusz csajok,meg kicsit visszatekergek a G zonaba olvasni,bar lehet nem sokaig azt sem...latom grimasz sem adja magat...jol van akkor jo ejt nektek,vagy jo baglyolast!
|
|
|
|
2010.03. 20. - 01:19:45
Létrehozva:
|
|
|
jóccakát csajok.. rohadjak meg, még kiviszem a szerelmem egy körre, mert ki kell szellőztetnem az agyam.. teljesen szanaszéjjel vagyok... imádom ezt az érzést.. magával ragad, elsodor, hol a kezem, hol a lábam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
puszika (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 20. - 01:20:22
Létrehozva:
|
|
|
Na,ezzel betetted az ajtot,dogoljek meg ha tudom,melyik szam,hatha dudolva rajovok....ekkora egest!???meg magamnak sem merem bevallani,hogy ha megnyuznak sem ugrik be,pedig ismerem a sorokat,exciteres szam kell legyen.nnnaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Ennyire nem lehetek faradt..
|
|
|
|
![]() ![]() |