![]() ![]() |
2010.03. 20. - 11:27:54
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ez egy olyan dal, mikor elöször hallottam, elpityeredtem magam.. persze épp nem álltam a helyzet magaslatán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
meg van még egy amin ugyancsak kifakadtam! Before Lord God made the sea and land , he held all the stars in the palm of his hand And they ran through his fingers, like grains of sand, and one little star fell alone még levegőt is elfelejtettem venni, de csak az ő előadásában fogott meg ennyire ) Az egész láda piros lett? Nem akarsz rá valami mintát? Nyáron megfestjük kalákában! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most elköszönök, megyek a műhelybe, lenolajszag, imádom. Este benézek! Pusza mindenkinek! Megfestjük hát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd megdumáljuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszi Doro... jó munkát, pusza! the sun and the moon and the stars - remélem jó sorrendben írtam XD jól jól.. tökéletes a megoldás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) puszi bébik, megyek, mert el kell kezdenem készülődni, mert másfél óra, és megyünk kajálni.. jók legyetek, este jövök. Pusza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 20. - 11:31:35
Létrehozva:
|
|
|
jajjj a Lost in the stars!!!! azon én is pityeregtem már!!! nagyon jó szövege van!
na Edó mielőtt mész még egy utcsó? "You said I'm not very nice...." |
|
|
|
2010.03. 20. - 11:32:19
Létrehozva:
|
|
|
jajjj a Lost in the stars!!!! azon én is pityeregtem már!!! nagyon jó szövege van! na Edó? "You said I'm not very nice...." Uhh... most jól megfogtál.. még egy kicsit hozzá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 20. - 11:34:11
Létrehozva:
|
|
|
ok, akkor még másik részletet a számból:
"All my apologies have been used up All my words are not enough I’m asking you on my knees To look inside me....." |
|
|
|
2010.03. 20. - 11:36:07
Létrehozva:
|
|
|
BAszki... itt éneklem az elejét.... ilyenkor fel tudnék robbanni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mindjárt meglesz... de ha valaki tudja, lökje scak nyugodtan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 20. - 11:38:56
Létrehozva:
|
|
|
hehehe.... amúgy a második idézetem végén a pontok helyére jön a dal címe...
(legnagyobb kedvencem arról az albumról... mindjárt be is teszem) |
|
|
|
2010.03. 20. - 11:42:56
Létrehozva:
|
|
|
jahhajj, sziasztok
de játszanék veletek, csak most mennem kell. és a martyrról alaposan le is késtem XD nu, megyek, majd jövök,. közben ha valaki rámdobná sms-ben Kesik számát, hogy megrendelhessem a tagságimat, megköszönném. cupák |
|
|
|
2010.03. 20. - 11:43:18
Létrehozva:
|
|
|
Na.. nem jöttem volna rá.. meg kellett gugliznom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az istállóját... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de rögtön meg is hallgattam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.03. 20. - 11:44:04
Létrehozva:
|
|
|
Lola: küldöm a számát.
Na.. nem jöttem volna rá.. meg kellett gugliznom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az istállóját... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de rögtön meg is hallgattam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és akkor most már kimondod, mi az? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 20. - 11:57:18
Létrehozva:
|
|
|
Black and blue again (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nahhhh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
aaaaahhh.. ezt eddig nem is láttam... juhéééj.. de jól esett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://www.youtube.com/watch?v=VEjDp9nHi_I...feature=related uuuhhh.. hogy sunnyog... és mosolyog.. elovadtam egy perc alatt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 20. - 12:02:18
Létrehozva:
|
|
|
neked nem kéne már menned? XDDDDD na nem mintha zavarnál, csak úgy leragadtál itt XD
(khm... te tudsz olyan helyzetet mondani, hogy ne olvadnál tőle? XD) |
|
|
|
2010.03. 20. - 12:13:22
Létrehozva:
|
|
|
neked nem kéne már menned? XDDDDD na nem mintha zavarnál, csak úgy leragadtál itt XD (khm... te tudsz olyan helyzetet mondani, hogy ne olvadnál tőle? XD) faszom.. elvesztem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem, nincs olyan helyzet amiben ne olvadnék... gázgéza? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 20. - 12:16:49
Létrehozva:
|
|
|
Edó: nem gázos, megértem! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.03. 20. - 12:22:29
Létrehozva:
|
|
|
na tényleg megyek, mert letépik a fejem a tyúkok.. pusza!
|
|
|
|
2010.03. 20. - 12:30:06
Létrehozva:
|
|
|
pusza Edó és jó szórakozást nektek!
|
|
|
|
2010.03. 20. - 12:30:06
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Kicsit benéztem, hogy mi a helyzet, látom termeltetek rendesen XD Aztán mindjárt megyek 101-et nézek kicsit, táncolok, bemelegítek estére XD XD Álmomban meg nem tudom, mi az istent csinálhattam, vérzett a szám, meg ujjam is reggel amikor felébredtem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Biztos valaki éjszaka megrágta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 20. - 12:51:32
Létrehozva:
|
|
|
na hát akkor jó melegítést a bulira!!!
majd mesélj milyen volt! fura álmaid lehettek. én hosszan álmodtam most Martinnal és Dave-vel, de nem emlékszem hogy mit, csak a megnyugtató jelenlétüket éreztem. |
|
|
|
2010.03. 20. - 13:40:50
Létrehozva:
|
|
|
na tényleg megyek, mert letépik a fejem a tyúkok.. pusza! Jó dumálást és vásárlást Edó! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én lejártam a lábam, mert nem ment a villamos, így gyalogoltam kb. másfél km-t az Eurocenterbe, ott bevásároltam az Intersparban, feltöltöttem a Bacardi készletemet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem, ezt nem fogom meginni, ígérem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azért jó ha van, csütörtök este életmentő volt! Amúgy teljesen leizzadtam, nagyon jó idő van, fúj a szél picit, de nem baj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Élveztem! |
|
|
|
2010.03. 20. - 14:04:42
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok Babák! Kellemes hétvégét! Hoztam egy képet, amin a TOUR OF THE UNIVERSE emléklámpám látható! Szobámat ékesíti! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) [attachment=1537:Lampa.JPG] Puszi! Sziia neo!De Istenkiraly lampaid vannak!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.03. 20. - 14:19:41
Létrehozva:
|
|
|
Jó dumálást és vásárlást Edó! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én lejártam a lábam, mert nem ment a villamos, így gyalogoltam kb. másfél km-t az Eurocenterbe, ott bevásároltam az Intersparban, feltöltöttem a Bacardi készletemet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem, ezt nem fogom meginni, ígérem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azért jó ha van, csütörtök este életmentő volt! Amúgy teljesen leizzadtam, nagyon jó idő van, fúj a szél picit, de nem baj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Élveztem! és a Brianes hasonmást (Placebo) meg sem említed?!?!?! XDDDD még jó, hogy nem fejeltél le semmilyen oszlopot a nagy bambulásban! XD |
|
|
|
![]() ![]() |