![]() ![]() |
2010.03. 20. - 23:15:52
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jah kérem, a kép... igen. de zet már ismertem, és asszem akkor már kinyiszogtam magam rajta....
jah és Zsó, jobbulást! |
|
|
|
2010.03. 20. - 23:21:01
Létrehozva:
|
|
|
Mi a faki van? van itt valaki? hahóóóóóó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Olyan nagyon jó filmet néztünk Évussal... Új Mel gibson, ajánlom mindenkinek, rég láttam ennyira jó filmet.. szétizgultam magam... jajjj.. nagyon jó volt a délután.. találtam is gatyát magamnak, de aztán nem vettem meg, mert egy CandA gatyáért sajnáltam a majdnem 10 rugót. Előtte voltunk Meliccsel, meg Valiccsal kajálni tatán a tóparton.. valmai isteni idő volt, kint etünk a teraszon, és le kellett vennem a rövid ujjú bőrdzsekim is, annyira meleg volt.. jesszus, és milyen finomat ettünk. Én személy szerint tejszines, spenótos gnocchit... annyira jól esettt, azóta sem ettem semmit, olyan jól laktam. Visszaolvastam ám, de azért kérdem.. veletek mi újság? nem punnyadunk, pörgünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie, köszi a Placi-t, szeressem nagyon.. Ez a Brian.. jesszus isten, eltudnám kenni azt is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) gyönyörű a lelkem.. de milyen vékonka... hát ezek nem esznek? |
|
|
|
2010.03. 20. - 23:39:40
Létrehozva:
|
|
|
Most komolyan mindenki eltűnt?
|
|
|
|
2010.03. 20. - 23:50:22
Létrehozva:
|
|
|
Na... neki állok leszedni, amit Vicus küldött nekem, Köszi Vicus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mindenkinek jóccakát, látom senki nincs, én még itt ténykedek egy darabig, ha valamelyikőtök visszatérne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 21. - 00:03:08
Létrehozva:
|
|
|
itt vagyok!
|
|
|
|
2010.03. 21. - 00:12:40
Létrehozva:
|
|
|
Hát sajna Vicus, nem tudtam leszedni egyikről sem. Az egyiknél csak meghallgatni lehet, leszedni nem, a másiknál meg nem engedi, csak ha regelek... a fene essen bele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyhogy még mindig várom a clean bare verzióját, ha valakinek megvan.. esetleg.. millió puszi érte, Neked is Vicus!
Hun csámborogtál Lollliiáááá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi már alszik? annyira jó volt ez a film.. a sötétség határán.. asszem... Jaaa.. és képzeljétek, amerikában most kezdik majd vetiteni a Hatchiko-t.. asszem igy irják.. azt a kutyás filmet. Én már láttam gyerek koromban az eredetijét, asszem japán volt, rendesen meggyűrte a lelkem, ahogy a feket fülü fehér bimm is.. szóval Évusnak már megvan ez a film.. én mondtam hogy nem merem megnézni, mert tudom, hogy megszakad a szivem. Na ők megnézték Istivel... ééés úgy bőgtek, mint a pisis... erre mondtam neki a plazaban, lent a parkolóban, miközben cigiztünk, hogy mesélje már el, mert én annyira nem emlékszem már erre, hisz még nagyon gyerek voltam.. elmesélte... na... én ott bőgtem a parkolóban.. pedig még nem is láttam, de úgy sirtam, alig tudtam abbahagyni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cigivel a kezemben.. meg sirt Évus is.. aztán annyira nevettünk.. sirtunk, nevettünk.. azt hitték, akik ott cigiztek, hogy elmebetegek vagyunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 21. - 00:22:59
Létrehozva:
|
|
|
Rácsúsztam kicsit a Placebo-ra... ahhhh.. imádom... és ezt mind nektek köszönhetem.. Jobban szólva konkrétan ANgie küldött nekem át mindent.. annyira nagyon nagyon jóóóó... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Placi koncertre is el kéne menni, remélem jönnek majd még hozzám.. Csak az a baj, hogy őket már sokkal fiatalabbak szeretik, és félő, ahhoz már túl öreg vagyok.. de hát ha egyszer bejön amit csinálnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ok Loli, hogy itt vagy, de hol van az az itt? ehhh.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 21. - 00:26:15
Létrehozva:
|
|
|
vagyok szivem, csak el vagyok foglalva
jajj nem ismerem ezt a filmet, de ilyen kutyáés rajzfilmen én az ezüstnyílon bőgtem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) azt ismered? |
|
|
|
2010.03. 21. - 00:29:46
Létrehozva:
|
|
|
Oksi, akkor nem vagy életem, nem zavarlak.. Nem, nem ismerem, nem is hallottam róla.. bár a rajfilmeket én nem szeretem, és sirni sem szoktam rajtuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na bébi jóccakát akkor, jó légy, szép álmokat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 21. - 00:34:48
Létrehozva:
|
|
|
menjél már Edó magaddal! hogy öreg lennél placebóra? dehogy lennél
na, erre elbúcsúz... na oké. akkor majd dumcsizunk, szia cica |
|
|
|
2010.03. 21. - 02:06:53
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hát sajna Vicus, nem tudtam leszedni egyikről sem. Az egyiknél csak meghallgatni lehet, leszedni nem, a másiknál meg nem engedi, csak ha regelek... a fene essen bele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyhogy még mindig várom a clean bare verzióját, ha valakinek megvan.. esetleg.. millió puszi érte, Neked is Vicus! Hun csámborogtál Lollliiáááá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi már alszik? annyira jó volt ez a film.. a sötétség határán.. asszem... Jaaa.. és képzeljétek, amerikában most kezdik majd vetiteni a Hatchiko-t.. asszem igy irják.. azt a kutyás filmet. Én már láttam gyerek koromban az eredetijét, asszem japán volt, rendesen meggyűrte a lelkem, ahogy a feket fülü fehér bimm is.. szóval Évusnak már megvan ez a film.. én mondtam hogy nem merem megnézni, mert tudom, hogy megszakad a szivem. Na ők megnézték Istivel... ééés úgy bőgtek, mint a pisis... erre mondtam neki a plazaban, lent a parkolóban, miközben cigiztünk, hogy mesélje már el, mert én annyira nem emlékszem már erre, hisz még nagyon gyerek voltam.. elmesélte... na... én ott bőgtem a parkolóban.. pedig még nem is láttam, de úgy sirtam, alig tudtam abbahagyni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cigivel a kezemben.. meg sirt Évus is.. aztán annyira nevettünk.. sirtunk, nevettünk.. azt hitték, akik ott cigiztek, hogy elmebetegek vagyunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Nekem megvan!Holnap elokotrom es atkuldom,de hova?messengeriara megy?teccik tudni en ebben gyenge vagyok!Meg jo,hogy kerted,mert akkora rendetlenseg van a DM dvdim kozott,hogy az mar tobb,mint hanyagsag (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Holnap delutan atkuldom ha sikerul es adj cimet! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Pusz! |
|
|
|
2010.03. 21. - 02:19:21
Létrehozva:
|
|
|
Na,jol latom megint en enjoykodok itt a csenben.Muszaly felhivnom a figyelmeteket egy rendkivul tegetseges magyar filmrendezore es filmjeire kinek neve Hajdu Szabolcs,es nagy sikert inkasszalt be iden Berlinben a Biblioteque Pascal!Igaz,ok jo ismeroseim is es barataim,meg egy filmjukben se kertek fel jatszani,de majd egyszer biztosan.Szoval Nezzetek eme filmeket:Maceras ugyek,Feher tenyer.Tamara,OffBroadway,Es utobbi.De elarulom vannak meg nagyon nyami rovid filjei is es vizsgafilmek.Az utobbi rovid cime A te orszagod.Jo audiovizualast ha van ra ora idotok,megeri! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
|
2010.03. 21. - 03:19:14
Létrehozva:
|
|
|
Tündéreim!
Jelentem elolvastam a PU-t (In A Paralel Universe). (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) IIIGEEEN! Kedves Usi és eltűnt Capri köszönet az írásért, ezzel megnyugtattátok IDM-ben megtört lelkemet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát lányok, nagyon bejött és kész, kifejtsem bővebben is?? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Csókok! |
|
|
|
2010.03. 21. - 07:39:37
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt!
Nagy cupp Vicus! |
|
|
|
2010.03. 21. - 07:49:44
Létrehozva:
|
|
|
Á de sajnálom hogy kimaradtam a pénteki kitalálósdiból. Nagyon élveztem így utólag is. Ja, nem gugliztam közben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jantar köszi a csupa Mart vidit. Rajta is maradtam, vagy másfél óráig (amíg visszaolvastam). Imádom gdmfan Martinközpontú vidijeit. Neo, szuper a lámpád! Nagyon szép munka! Edó, én is voltam farmert vásárolni. Nem jártam sikerrel, három tutit is találtam, de mind nagy volt rám (két 36-os és egy 34-es). Hogy rohadnának meg. Kákabelűke sem talál magára farmert. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Na pussz! |
|
|
|
2010.03. 21. - 07:52:31
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 21. - 07:59:01
Létrehozva:
|
|
|
Usi jobbulást kívánok.
Edóka a fene,hogy egyik linkről sem sikerült leszedni.Sajnálom,hogy nem tudtam velük segíteni.Ha gondolod amin nekem van lemez átmásoltathatom neked a Gézával.Bár a Cleanon kívül van még rajta stúdiós hülyéskedés és a Precious videója is.Szólj ha kell. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 21. - 08:16:28
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
kicsit még kóvályog Usi. izé... Doro: jah írj csak nyugodtan bővebben róla! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de ugye azt tudod, hogy igazából nem az az igazság, ami a Parallel Universe-ben van? Az csak egy B-verzió, alternatív befejezés ha úgy tetszik. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Edó: örülök, hogy jó napod volt tegnap! hülye vagy bébi?!?!?! öregnek lenni a placebo-hoz?!?!?!?! mekkora baromságot mondtál! akkor én meg túl fiatal vagyok a DM-hez?!?!?! gyorsan szívd vissza a dolgot. ha jönnek megint Mo.-ra, elmehetnénk koncira ja, mert eddig csak amikor előzenekara volt a DM-nek, akkor láttam és akkor a közönség nem indult úgy be, mint mi. mi végigtomboltuk vmi győri lányokkal. (juj de fura dolgot álmodtam! megint benne voltak a DM-es srácok, de nem láttam őket. és álmomban megdöntött az egyik barátom XD de utána olyan lelkiismeret furdalásos érzés volt és nyomozás, mint vmi Helyszínelőkben aztán az egész átúszott egy osztálykirándulásba, ahol vmi érdekes fedetlen járműn ülve próbáltam fotózni a naplementét a Duna fölött. zavaros volt.) Lola: hát ezt a verzióját a képnek nem ismerhetted, mert ezt Orchidett csinálta háttérként. de mindegy. |
|
|
|
2010.03. 21. - 08:28:53
Létrehozva:
|
|
|
Edóka tessék itt van akkor egy másik link amiről leszerválhatod a Cleant.A férjem szerint tuti működik.
http://rapidshare.com/files/322319639/Depe...Bare_.part1.rar http://rapidshare.com/files/322315254/Depe...Bare_.part2.rar |
|
|
|
2010.03. 21. - 09:07:23
Létrehozva:
|
|
|
ha rapidos, akkor tuti menni fog! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
de rendesek vagytok, vica! |
|
|
|
![]() ![]() |