2400 Oldal V  « < 1360 1361 1362 1363 1364 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.03. 21. - 13:05:44
Létrehozva: #27221

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 21. - 12:18:41) *
ilyen luxuscikke senkinek nincs egy kollégiumban XD
na majd kitalálok valamit

lábasban is meg lehet sütni
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 21. - 13:16:28
Létrehozva: #27222

devotee

ja a kérdésetekre válaszolva "Jen szeme" van a képen (igazából nem az ő szeme, de vegyük úgy hogy az). figyeli a srácokat. de a fejezetből jobban kiderül.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 21. - 13:21:17
Létrehozva: #27223

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 21. - 11:53:10) *
Vicus, leszedtem, köszönöm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az pedig hogy angol nem gond, majd fülelek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Küldjétek nyugodtan! mindjárt elküldöm a cimem, hova várom! én is kérek majd egy cimet, hogy hova küldjek dvd-t. Mitek van még?

csajok, most elmegyek, rendbe teszem a konyhát, aztán felrakom a krumplit, meg a tojást főni, mire vissza jövök vödörrel, már ki is hül, és gyorsan össze is tudom dobni !

Délután leszek, bár nem ártana aludni egyet.. jól jönne most egy forma 1, azon durmolok a legnagyobbakat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola, jó tanulást.. főzzé te is rakottkrumplit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) occsó, éstudsz belőle venni mindenből szingli adagot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kisjénaiba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nincs mit.Örülök ez a link működött. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Oké írom a címem.
Hogy mink van még?Szerintem csupa olyan ami neked is megvan de azért összeírom ha gondolod.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 21. - 13:23:43
Létrehozva: #27224

devotee

I love Evanescence! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
(mélyrepülésnél remek zenei aláfestés a Placival együtt!)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 21. - 15:04:59
Létrehozva: #27225

devotee

OH YEAH ULTRA RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

What am I supposed to do
When everything that I’ve done
Is leading me to conclude
I’m not the one

Whatever I’ve done
I’ve been staring down the barrel of a gun
What ever I’ve done
(Whatever, whatever)

Is there something you need from me
Are you having your fun?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 21. - 15:19:31
Létrehozva: #27226

devotee

micsoda pangás...
föjj de utálom a vasárnapokat... ilyen egy töketlen, lusta szar napot! sehol senki, készülni kell a holnapra, semmihez semmi kedv, még a tévéműsor is szar (lenne ha lenne tévém)

zenét hallgatni se lehet, mert mexi tanul. (én is csak engem nem zavar)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 21. - 15:31:17
Létrehozva: #27227

devotee

én fordítok - ahelyett persze hogy prezentációt csinálnék holnapra, vagy esszét írnék. kisfaszom kivan az egyetemmel. és ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mi kezdődött!!!!

Well it’s about time
It’s beginning to hurt
Time you made up your mind
Just what is all worth

All my useless advice
All my hanging around
All your cutting down to size*
All my bringing you down

Watch the clock on the wall
Feel the slowing of time
Hear a voice in the hall
Echoing in my mind

All your stupid ideals
You’ve got your head in the clouds
You should see how it feels
With your feet on the ground

Here I stand the accused
With your fist in my face
Feeling tired and bruised
With the bitterest taste...

FUCK ez a Martin tud!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DM DVD napot akarok tartani! de nem lehet! elegem van!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 21. - 15:39:07
Létrehozva: #27228

devotee

Hát miért nem lehet? én most teszem be az excitert.. marcsival kicsit rápillantottunk, addig megirom neki a martinokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 21. - 15:43:48
Létrehozva: #27229

devotee

Mi ez a hiszti? Ejnye!

Én sétáltam egy nagyot a várban, aztán elmentem vettem magamnak egy fekete inget meg egy körömlakkot és a Kaméleon című filmet dvd-n. Majdnem vettem egy Kenzo parfümöt is, de aztán mégsem tettem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Van önuralmam, mi?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 21. - 15:47:04
Létrehozva: #27230

devotee

Imádom az Ultrát! és olyan rég hallgattam és most annyira idevág és jól esik és felemel és összezúz és taccsra vág és kész-vagyok-tőle....................

Edó: mert fordítok, aztán leckéznem kell a fakiba! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Angie: hudejo vagy!

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 21. - 16:08:31
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 21. - 15:49:00
Létrehozva: #27231

devotee

Mi csak a pusztában voltunk Marcsival... aztán csináltam rakott krumplit.. de baing, elfelejtettem bele rakni a virslit.. amikor beraktam a sütőbe, akkor vettem észre, hogy hát a pulton maradt.. normális vagyok... fakiba... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) egyébként nagyon jó volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és mindjárt ehetünk is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.03. 21. - 15:57:01
Létrehozva: #27232

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.03. 21. - 07:49:44) *
Á de sajnálom hogy kimaradtam a pénteki kitalálósdiból. Nagyon élveztem így utólag is. Ja, nem gugliztam közben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jantar köszi a csupa Mart vidit. Rajta is maradtam, vagy másfél óráig (amíg visszaolvastam). Imádom gdmfan Martinközpontú vidijeit.

Neo, szuper a lámpád! Nagyon szép munka!

Edó, én is voltam farmert vásárolni. Nem jártam sikerrel, három tutit is találtam, de mind nagy volt rám (két 36-os és egy 34-es). Hogy rohadnának meg. Kákabelűke sem talál magára farmert. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Na pussz!

Köszönöm szépen!

Sziasztok Babák! Csak egy beköszönés erejéig vagyok, mert mindjárt indulok a második éjszakába! Puszi!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 21. - 16:13:13
Létrehozva: #27233

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 21. - 15:47:04) *
Imádom az Ultrát! és olyan rég hallgattam és most annyira idevág és jól esik és felemel és összezús és taccsra vág és kész-vagyok-tőle....................

Edó: mert fordítok, aztán leckéznem kell a fakiba! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Angie: hudejo vagy!

Köcce (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igazán nagy önuralomra volt szükségem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát igen, az Ulrta az egy ilyen taccsra vágós lemez, de engem pl. jobban ki tud ütni a SOFAD, lásd csütörtök este.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 21. - 16:25:17
Létrehozva: #27234

devotee

hi
nálam síri csend, mert mindketten tanulunk... pedig akarom a rammsteinemet

na mindegy, msot kimegyek főzni, aztán edzek.
befejeztem a tanulnivalóm, már csak kijegyzetelem egy ppt-re (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
persze a többit is el kell olvasnom, és ha megteszem... hőssé nyilváníttatom magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 21. - 16:29:22
Létrehozva: #27235

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.03. 21. - 15:57:01) *
Köszönöm szépen!

Sziasztok Babák! Csak egy beköszönés erejéig vagyok, mert mindjárt indulok a második éjszakába! Puszi!

Jó munkát Neo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.03. 21. - 16:25:17) *
hi
nálam síri csend, mert mindketten tanulunk... pedig akarom a rammsteinemet

na mindegy, msot kimegyek főzni, aztán edzek.
befejeztem a tanulnivalóm, már csak kijegyzetelem egy ppt-re (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
persze a többit is el kell olvasnom, és ha megteszem... hőssé nyilváníttatom magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó főzést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Biztos fincsi lett! Szereztél tepsit?
Edzéshez meg óriási lelki erőt... és nem vagy bálna, mielőtt megint ezzel jönnél! Csúcsszuper nőci vagy! A szarrakás én vagyok, de ez már egy másik téma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

You are already a HERO! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 21. - 16:34:28
Létrehozva: #27236

devotee

Angie ne mondd ezt magadra.Itt mindenki csinos,szép és okos.Elvégre DM babák vagyunk vagy mi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edóka ezt lesz rajta a lemezen amit küldök neked meg a többi amit említettem.

http://www.freestate.hu/videos/vid_2005_in_the_studio/

Ha esetleg még valakit érdekel és kell neki is szóljon.

Neo jó munkát és puszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 21. - 16:40:33
Létrehozva: #27237

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 21. - 16:13:13) *
Köcce (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igazán nagy önuralomra volt szükségem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát igen, az Ulrta az egy ilyen taccsra vágós lemez, de engem pl. jobban ki tud ütni a SOFAD, lásd csütörtök este.

Angie amikor szóba kerül ez a csütörtök meg írtad valamelyik nap,hogy neked Usinak és Lolának érzelmileg milyen kusza volt ez a hét akkor bajban azon a téren,hogy 1.nem tudom meg merjem-e kérdezni mi történt mert azt hiszem úgy sem mondanátok meg.Meg aztán nem akarom,hogy azt higyjétek vájkálok a dolgaitokban vagy szimatolok utánatok.
2. viszont ha nem kérdezem meg akkor meg nehogy az legyen egy érzéketlen dög vagyok aki még arra sem képes,hogy legalább meg kérdezze mi a gond.
Ez az én dilemmám.

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 21. - 16:41:10
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 21. - 16:46:49
Létrehozva: #27238

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 21. - 16:34:28) *
Angie ne mondd ezt magadra.Itt mindenki csinos,szép és okos.Elvégre DM babák vagyunk vagy mi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edóka ezt lesz rajta a lemezen amit küldök neked meg a többi amit említettem.

http://www.freestate.hu/videos/vid_2005_in_the_studio/

Ha esetleg még valakit érdekel és kell neki is szóljon.

Neo jó munkát és puszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát jah, csak én per pillanat abszolút nem vagyok boldog, mitöbb a föld alatt vagyok két méterrel meg még egy kicsivel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De majd kimászom, mint Drakula!

Idézet (vicuska @ 2010.03. 21. - 16:40:33) *
Angie amikor szóba kerül ez a csütörtök meg írtad valamelyik nap,hogy neked Usinak és Lolának érzelmileg milyen kusza volt ez a hét akkor bajban azon a téren,hogy 1.nem tudom meg merjem-e kérdezni mi történt mert azt hiszem úgy sem mondanátok meg.Meg aztán nem akarom,hogy azt higyjétek vájkálok a dolgaitokban vagy szimatolok utánatok.
2. viszont ha nem kérdezem meg akkor meg nehogy az legyen egy érzéketlen dög vagyok aki még arra sem képes,hogy legalább meg kérdezze mi a gond.
Ez az én dilemmám.

Vica, hát lőttem egy kapitális, ordenáré nagy bakit abban a kérdéskörben, amiben írtam neked ímélt... és most szenvedek és ostorozom magam és nagyon hullámzó a kedély állapotom, ami kurva szar, de remélem mielőbb túl leszek ezen. És nem vagy érzéketlen, csak egyszerűen én most nem vagyok képes normálisan kommunikálni senkivel sem, tegnap este Usinak bőgtem egy sort a telefonba, szegényt még pluszban fárasztom ezzel, pedig neki is van elég problémája, ami mind ezen a héten csúcsosodott ki és ez aztán meg tényleg kusza (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A rám vonatkozó részt meg gondolom érted. Ja és igen, csütörtökön délután kaptam a hideg zuhanyt és este meg befigyelt pár üveg Bacardi búfelejtő gyanánt, ami hülye ötlet volt tőlem, mert sosem szoktam inni, így teljesen kiütött, azt sem tom miket műveltem, még jó, hogy egyedül voltam/vagyok a héten. Az tuti, hogy a SOFAD pörgött körbe-körbe.

A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 21. - 16:49:51
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 21. - 16:55:46
Létrehozva: #27239

devotee

Edóka összeszedtem a DM-es dvd-imet amik vannak.Mert gondolom azokra vonatkozott a kérdés,hogy "mitek van még".

Live in Budapest 1993,2006,2009
Videos 86-98+ 2dvd
Devotional
Some great videos,Strange,Strange too (ez egy lemez csak három részből áll)
101 2dvd
Live in Milan
Live in Hamburg 1985
és végül de nem utolsó sorban a Neotól kapott lemez amin az összes DM klipp rajta van.

És,hogy mindezekhez hozzá jutottam köszönetem és hálám örökké üldözi Angie-t,Adrit és Neot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.03. 21. - 16:46:49) *
Hát jah, csak én per pillanat abszolút nem vagyok boldog, mitöbb a föld alatt vagyok két méterrel meg még egy kicsivel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De majd kimászom, mint Drakula!

Vica, hát lőttem egy kapitális, ordenáré nagy bakit abban a kérdéskörben, amiben írtam neked ímélt... és most szenvedek és ostorozom magam és nagyon hullámzó a kedély állapotom, ami kurva szar, de remélem mielőbb túl leszek ezen. És nem vagy érzéketlen, csak egyszerűen én most nem vagyok képes normálisan kommunikálni senkivel sem, tegnap este Usinak bőgtem egy sort a telefonba, szegényt még pluszban fárasztom ezzel, pedig neki is van elég problémája, ami mind ezen a héten csúcsosodott ki és ez aztán meg tényleg kusza (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A rám vonatkozó részt meg gondolom érted. Ja és igen, csütörtökön délután kaptam a hideg zuhanyt és este meg befigyelt pár üveg Bacardi búfelejtő gyanánt, ami hülye ötlet volt tőlem, mert sosem szoktam inni, így teljesen kiütött, azt sem tom miket műveltem, még jó, hogy egyedül voltam/vagyok a héten. Az tuti, hogy a SOFAD pörgött körbe-körbe.

Ó te jó ég....bár nem tudom mi történt pontosan és hát a lányokkal már úgy is megbeszélted és igyekeztek megvígasztalni csak azt tudom mondani sajnálom.Tudom nem sokra mész vele de azért szeretném,hogy tudd.
Kül csodálkoztam is mikor olvastam,hogy sikerült beruggantanod és akkor már sejtettem,hogy valami nagyon nem stimmel mert te nem szoktál inni.

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 21. - 16:57:07
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 21. - 16:56:06
Létrehozva: #27240

devotee

Amúgy ebben a nagy letargiában fel sem tűnt, hogy március 21 van és 2006-ban ezen a napon voltunk koncerten a Papp Laciban. Szakadt az eső és rommá áztunk, de kurva jó koncert volt!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1360 1361 1362 1363 1364 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
16 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (16 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: