![]() ![]() |
2010.03. 21. - 16:58:08
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dráma, gyerekek, drááma!
nincs semmi gáz, megoldódik minden. kis erő kell, ennyi az egész. az meg van, elvégre egyikünk sem papírkutya (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindenkinek szeretetes szépséges nagy cuppanós ölelést küldök. tepsi végül nem lett, így aztán krumplifőzelék lesz. megint (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de nem baj, mert szeretem. és mivel lusta dög vagyok, nem óhajtok lemenni a boltba virsliért, így nem lesz hozzá köretem, ami egyrészt költséghatékony, másrészt diétás, mert mint tudjuk, ha köretet eszünk hús nélkül avagy húst köret nélkül, az egy lehetséges módja annak hogy fogyjunk. s mivel egy hete nem edzhettem emiatt a köcsög betegség miatt, így jól jön ez a kis trükk. és edzeni is lemegyek, ha fulladozva ájulok le a sífutógépről, akkor is. Angie, neked meg mondtam már, azt a piciny kis fenekedet cafrangokká rugdosom, ha továbbra is ezen a félreértéshalmazon lovagolsz! dádá lesz pénteken a pecsában! a wrong alatt téged baszkodlak a földhöz, nem a cipősarkam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát hiába beszéltem rongyosra szépívű szájamat????????????? kapol, megállj! fú de elverlek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, kedves vagy hogy aggódsz, de ne dilemmázz. semmi olyan gond nincs, ami idővel a) nyilvánosságra nem kerül (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) meg nem oldódik c) el nem felejtjük a fenébe minden rendben, mindenkinek van egy kis lelki katyvasza, csak a szokásos. emberek emberek között. minden baj okozói mi vagyunk, emberek. ugye többiek? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 21. - 16:58:30
Létrehozva:
|
|
|
awwwwwwwwwww tényleg!!!!!!!!!!! jézus de rég volt!!! az volt életem elős DM koncija!!!! és mekkora élmény volt!!!!! istenkém, ha visszarepülhetnék az időben, most nagyon jót tenne.......
ja és áj láv hórglásssz tú!!! XD befejeztem a kövi fejezet fordítását is, mindjárt összedobok még neki egy hátteret! |
|
|
|
2010.03. 21. - 16:58:50
Létrehozva:
|
|
|
No Vicus.. ami nekem ezek közül nincs meg, az a Live in Hamburg...
Meg az SGR-es 3-as.. a többi megvan, köszönöm szépen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még a jövő héten rendelek én is Dave dvd-t a metronómból, az avo session-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na akkor légyszi még ezeket is csináld már meg nekem, és akkor igy küldök neked dvd-ket. mindjárt küldöm neked gmail-en a cimem. |
|
|
|
2010.03. 21. - 16:59:29
Létrehozva:
|
|
|
Lola: köszi az ölelést meg a cuppantást!
ja és Angie: nem fárasztottál! tudod, hogy itt vagyok, ha szükséged van rám! |
|
|
|
2010.03. 21. - 16:59:59
Létrehozva:
|
|
|
Ó te jó ég....bár nem tudom mi történt pontosan és hát a lányokkal már úgy is megbeszélted és igyekeztek megvígasztalni csak azt tudom mondani sajnálom.Tudom nem sokra mész vele de azért szeretném,hogy tudd. Kül csodálkoztam is mikor olvastam,hogy sikerült beruggantanod és akkor már sejtettem,hogy valami nagyon nem stimmel mert te nem szoktál inni. Jajj vica, hát sajnálom, hogy neked nem sírtam el, de így is fájt elmondani pár embernek és nem akartam nyolcvanszor megismételni, mert akkor csak magamban forgatom a kést. Így is baromi szar az egész, ráadásul úgy, hogy Neki fogalma sincs az egészről, pénteken névnapja volt, baromi tirpák voltam vele, mert nem akartam felvenni a telefont... áááá, hülye voltam, kész ez van. aztán Lolának mondtam elsőnek, este vele dumáltam, tegnap Zsónak sírtam, szóval lassan újra összerakom magam, csak kell idő. Jobban megvisel, mint amit tippeltem. |
|
|
|
2010.03. 21. - 17:00:19
Létrehozva:
|
|
|
Lola: köszi az ölelést meg a cuppantást! ja és Angie: nem fárasztottál! tudod, hogy itt vagyok, ha szükséged van rám! szivesen, baba. van még. kell? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 21. - 17:01:53
Létrehozva:
|
|
|
szivesen, baba. van még. kell? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jöhet! sokat, sokat!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.03. 21. - 17:02:45
Létrehozva:
|
|
|
jöhet! sokat, sokat!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) na akkor: :hug::hug::hug::hug: meg ilyenek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.03. 21. - 17:05:43
Létrehozva:
|
|
|
Lola.. nekem kimaradt a virsli.. küldjem fénypost? annyit tudtam tenni, hogy céklával ettem a virsli nélküli rakott krumplim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) faszkivan, milyen szétszórt vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na.. nyisd az ablakod!
|
|
|
|
2010.03. 21. - 17:06:56
Létrehozva:
|
|
|
dráma, gyerekek, drááma! nincs semmi gáz, megoldódik minden. kis erő kell, ennyi az egész. az meg van, elvégre egyikünk sem papírkutya (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindenkinek szeretetes szépséges nagy cuppanós ölelést küldök. tepsi végül nem lett, így aztán krumplifőzelék lesz. megint (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de nem baj, mert szeretem. és mivel lusta dög vagyok, nem óhajtok lemenni a boltba virsliért, így nem lesz hozzá köretem, ami egyrészt költséghatékony, másrészt diétás, mert mint tudjuk, ha köretet eszünk hús nélkül avagy húst köret nélkül, az egy lehetséges módja annak hogy fogyjunk. s mivel egy hete nem edzhettem emiatt a köcsög betegség miatt, így jól jön ez a kis trükk. és edzeni is lemegyek, ha fulladozva ájulok le a sífutógépről, akkor is. Angie, neked meg mondtam már, azt a piciny kis fenekedet cafrangokká rugdosom, ha továbbra is ezen a félreértéshalmazon lovagolsz! dádá lesz pénteken a pecsában! a wrong alatt téged baszkodlak a földhöz, nem a cipősarkam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát hiába beszéltem rongyosra szépívű szájamat????????????? kapol, megállj! fú de elverlek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, kedves vagy hogy aggódsz, de ne dilemmázz. semmi olyan gond nincs, ami idővel a) nyilvánosságra nem kerül (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) meg nem oldódik c) el nem felejtjük a fenébe minden rendben, mindenkinek van egy kis lelki katyvasza, csak a szokásos. emberek emberek között. minden baj okozói mi vagyunk, emberek. ugye többiek? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) KÖSZÖNÖM AZ ÖLELÉST PÉNTEKEN MEGINT ÖSSZEBORULUNK, JÓ???? Lola, beszartam a röhögéstől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Előre félek a Wrongtól, de majd figyelem merre jár a cipő sarkad és megpróbálom kikerülni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jézusom, mekkora verést fogok kapni, de asszem addigra már csak összeszedem magam, végtére is annyira még nem lohaltam bele magam (vagy igen?) hogy egy hét ne lenne elég a gödörből való kimászásra? Majd meglátjuk, de mivel félek a fenyítéstől ezért mihamarabb összekanalazom magamnak, és ez már Andi koleganőmnek pénteken megígértem, szóval nagy levegő... A krumplifőzi meg szerintem minden, csak nem diétás (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) , a krumpli csupa keményítő, amiből cukor lesz, a rántás meg lisztes és szintén hizlal, de ez csak az én szuverén kicsinyke gondolatfoszlányom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) IGEN!!!! |
|
|
|
2010.03. 21. - 17:08:01
Létrehozva:
|
|
|
No Vicus.. ami nekem ezek közül nincs meg, az a Live in Hamburg... Meg az SGR-es 3-as.. a többi megvan, köszönöm szépen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még a jövő héten rendelek én is Dave dvd-t a metronómból, az avo session-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na akkor légyszi még ezeket is csináld már meg nekem, és akkor igy küldök neked dvd-ket. mindjárt küldöm neked gmail-en a cimem. Oké akkor még egy Live in Hamburg és Strange-es(az SGR-es hármasnál erre gondoltál ugye?) dvd rendel.Hehe venni kell dvd-ket mert kifogytak. Jól van küldjed a címed. Csak félve mondom az a Dave-es dvd érdekelne bár nem nagyon tudom mi az az avo session. |
|
|
|
2010.03. 21. - 17:08:35
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 21. - 17:14:25
Létrehozva:
|
|
|
Jajj vica, hát sajnálom, hogy neked nem sírtam el, de így is fájt elmondani pár embernek és nem akartam nyolcvanszor megismételni, mert akkor csak magamban forgatom a kést. Így is baromi szar az egész, ráadásul úgy, hogy Neki fogalma sincs az egészről, pénteken névnapja volt, baromi tirpák voltam vele, mert nem akartam felvenni a telefont... áááá, hülye voltam, kész ez van. aztán Lolának mondtam elsőnek, este vele dumáltam, tegnap Zsónak sírtam, szóval lassan újra összerakom magam, csak kell idő. Jobban megvisel, mint amit tippeltem. Ugyan már Angie ha valami bajod van nem kell azt mindenkinek elmondani csak akikben úgy isten igazából megbízol.Megértem én nem akartad még nekem is elmondani pláne olyan áron,hogy csak még rosszabbul éreznéd magad. Mindenesetre ölelés és pusszantás a részemről,hogy vígasztalódj kicsit ha már másképp úgy sem tudok segíteni. dráma, gyerekek, drááma! nincs semmi gáz, megoldódik minden. kis erő kell, ennyi az egész. az meg van, elvégre egyikünk sem papírkutya (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindenkinek szeretetes szépséges nagy cuppanós ölelést küldök. tepsi végül nem lett, így aztán krumplifőzelék lesz. megint (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de nem baj, mert szeretem. és mivel lusta dög vagyok, nem óhajtok lemenni a boltba virsliért, így nem lesz hozzá köretem, ami egyrészt költséghatékony, másrészt diétás, mert mint tudjuk, ha köretet eszünk hús nélkül avagy húst köret nélkül, az egy lehetséges módja annak hogy fogyjunk. s mivel egy hete nem edzhettem emiatt a köcsög betegség miatt, így jól jön ez a kis trükk. és edzeni is lemegyek, ha fulladozva ájulok le a sífutógépről, akkor is. Angie, neked meg mondtam már, azt a piciny kis fenekedet cafrangokká rugdosom, ha továbbra is ezen a félreértéshalmazon lovagolsz! dádá lesz pénteken a pecsában! a wrong alatt téged baszkodlak a földhöz, nem a cipősarkam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát hiába beszéltem rongyosra szépívű szájamat????????????? kapol, megállj! fú de elverlek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, kedves vagy hogy aggódsz, de ne dilemmázz. semmi olyan gond nincs, ami idővel a) nyilvánosságra nem kerül (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) meg nem oldódik c) el nem felejtjük a fenébe minden rendben, mindenkinek van egy kis lelki katyvasza, csak a szokásos. emberek emberek között. minden baj okozói mi vagyunk, emberek. ugye többiek? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi az ölelést. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké akkor nem dilemmázok. |
|
|
|
2010.03. 21. - 17:14:47
Létrehozva:
|
|
|
Ugyan már Angie ha valami bajod van nem kell azt mindenkinek elmondani csak akikben úgy isten igazából megbízol.Megértem én nem akartad még nekem is elmondani pláne olyan áron,hogy csak még rosszabbul éreznéd magad. Mindenesetre ölelés és pusszantás a részemről,hogy vígasztalódj kicsit ha már másképp úgy sem tudok segíteni. Drága vagy Vica (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) nagy ölelés neked is és köszönöm a megértésed! |
|
|
|
2010.03. 21. - 17:18:37
Létrehozva:
|
|
|
KÖSZÖNÖM AZ ÖLELÉST PÉNTEKEN MEGINT ÖSSZEBORULUNK, JÓ???? Lola, beszartam a röhögéstől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Előre félek a Wrongtól, de majd figyelem merre jár a cipő sarkad és megpróbálom kikerülni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jézusom, mekkora verést fogok kapni, de asszem addigra már csak összeszedem magam, végtére is annyira még nem lohaltam bele magam (vagy igen?) hogy egy hét ne lenne elég a gödörből való kimászásra? Majd meglátjuk, de mivel félek a fenyítéstől ezért mihamarabb összekanalazom magamnak, és ez már Andi koleganőmnek pénteken megígértem, szóval nagy levegő... A krumplifőzi meg szerintem minden, csak nem diétás (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) , a krumpli csupa keményítő, amiből cukor lesz, a rántás meg lisztes és szintén hizlal, de ez csak az én szuverén kicsinyke gondolatfoszlányom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) IGEN!!!! A krumpli főzeléket nem liszttel kell berántani hanem étkezési keményítővel és délután 3-ig megenni utána már nem.Akkor rá lehet mondani,hogy diétás.Én így csináltam mikor fogyóztam. Drága vagy Vica (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) nagy ölelés neked is és köszönöm a megértésed! Már érzem az angyali ölelésed. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nincs mit ez a legkevesebb. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 21. - 17:17:23 |
|
|
|
2010.03. 21. - 17:32:46
Létrehozva:
|
|
|
Jaj el is felejtettem mondani-bár lehet nem érdekel senkit-holnap megyünk a Petrával óvodai beíratkozásra.Kéretik szurkolni,hogy felvegyék bár az csak az elkövetkezendő 15 napon belül fog kiderülni amikor megkapom az értesítést,hogy felvették vagy sem.
Sziiiia Moooode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 21. - 17:33:14 |
|
|
|
2010.03. 21. - 17:33:25
Létrehozva:
|
|
|
na jóvanna
tudom hogy a krumplifőzelék hizlal viszont minden volt itthon hozzá és olcsó amúgyis (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) virsli nélkül meg pláne. na csak így tovább! féljél Lola félelmetes haragjától, Angiem! mellesleg gödörkimászós dalt küldök http://www.youtube.com/watch?v=TQeVf0e8hV0 |
|
|
|
2010.03. 21. - 17:38:54
Létrehozva:
|
|
|
A krumpli főzeléket nem liszttel kell berántani hanem étkezési keményítővel és délután 3-ig megenni utána már nem.Akkor rá lehet mondani,hogy diétás.Én így csináltam mikor fogyóztam. Már érzem az angyali ölelésed. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nincs mit ez a legkevesebb. na jóvanna tudom hogy a krumplifőzelék hizlal viszont minden volt itthon hozzá és olcsó amúgyis (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) virsli nélkül meg pláne. na csak így tovább! féljél Lola félelmetes haragjától, Angiem! mellesleg gödörkimászós dalt küldök http://www.youtube.com/watch?v=TQeVf0e8hV0 Köszönöm Te körmönfont nőszemély (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.03. 21. - 17:39:58
Létrehozva:
|
|
|
Az Avo a pm dave koncert. ha meglesz, megirom neked, csak már lenne a kezemben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Köszönöm Te körmönfont nőszemély (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát ez valami gyönyörűűűű.. miezmiez? |
|
|
|
2010.03. 21. - 17:40:00
Létrehozva:
|
|
|
Sziiaa Vicaaaaa!!!!!!!!!!
Meg mindenki!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj úgy hiányoztatok komolyan mondom (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oooolyan jó volt a buli XDD Barátnőmnek annyira nem tetszett, mert nem az ő világa ez a zene, de nem volt rossz, azt mondta. Viszont nekem nagyon tetszett, majdnem az összes számot végig ugráltam a Boys Say Go-tól a Photographic Live In Hamburg-ig mindent!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÉÉÉssss volt Nothiiing!!!!! (mivel szóltam Sanyinak hogy kérek XD) de úgy örültem neki ááhh (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És annyi Alan volt, a Just Can't get enough 101-es verziójánál meg összeestem a mosolyától!!! XDD Meg utána is ott mutatták közelről az arcát én meg tátott szájjal álltam meg sikítottam erre barátnőm elkezdi nekem: "Bettina, csukd be a szádat" hehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sanyi meg állandóan szekál, mindig Vén fasznak hívja Alant (ezért ki is kapott XD) meg azt mondta, hogy most is kefél Brittel XD Én meg mondtam hogy áprilisban majd velem kefél erre elkezdett röhögni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ÁÁÁÁÁ szóval isteni volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádtam!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt kihagytam, hogy még délután Sanyika olyan videót mutatott nekem, hogy kis híján összeszartam magam XD uhh rá is teszem a telefonomra XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 21. - 17:42:32 |
|
|
|
![]() ![]() |