2400 Oldal V  « < 1365 1366 1367 1368 1369 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
szabcsi
post 2010.03. 21. - 19:55:54
Létrehozva: #27321

Painkiller

Idézet (vicuska @ 2010.03. 21. - 20:12:14) *
Mint rajongója? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy puszilnám?

Nem is mondasz semmit álmaink pasijának képére amit küldtem neked? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kuldtel Davet/nem recepcionaltam amennyiben tenyleg nekem kuldtd,de en is kuldok egyet,bar Usi uberol minden fotografiat!
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  user_10253438_1181366344074_tn2.jpg ( 4.39K ) Letöltések száma: 5

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 21. - 19:57:38
Létrehozva: #27322

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 21. - 19:53:17) *
hát izé, vica, a mondandó a lényeg, nem az, hogy mennyire szexik a pasik (amit amúgy is tudunk róluk).

Értettem a mondandót.
Most eszembe se jutott a szexiségük,komolyan.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 21. - 19:59:03
Létrehozva: #27323

Painkiller

Idézet (vicuska @ 2010.03. 21. - 20:12:14) *
Mint rajongója? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy puszilnám?

Nem is mondasz semmit álmaink pasijának képére amit küldtem neked? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ezek is

A hozzászólást -szabcsi- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 21. - 20:02:04
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  bbmodeleaningkq3.jpg ( 29.7K ) Letöltések száma: 9
Mellékelt állomány:  Depeche_Mode_5.JPG ( 41.79K ) Letöltések száma: 5
Mellékelt állomány:  948D4628sm.jpg ( 44.04K ) Letöltések száma: 5
Mellékelt állomány:  dave2003carwindowsm.jpg ( 70.53K ) Letöltések száma: 5

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 21. - 19:59:05
Létrehozva: #27324

devotee

Angiem, nézz egy ímélt (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 21. - 20:00:38
Létrehozva: #27325

devotee

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 21. - 19:55:54) *
Kuldtel Davet/nem recepcionaltam amennyiben tenyleg nekem kuldtd,de en is kuldok egyet,bar Usi uberol minden fotografiat!

Igen 27295-ös hozzászólás.

Köszi a képet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 21. - 19:59:03) *
ezek is

Ezen a képen lévő Martintól Trixx el fog alélni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ezt is köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 21. - 20:01:04
Létrehozva: #27326

devotee

azért örülök, hogy tetszenek az illusztrációk. most eléggé benne vagyok a darkos cuccok kreálásában is.
fákkk, valaki írjon helyettem az állatkertek előnyeiről és hátrányairól esszét angolul!
ráz a hideg, pedig be vagyok öltözve. fasza.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 21. - 20:09:16
Létrehozva: #27327

devotee

Usi hát hogy ne tetszene.Nagyon ügyes vagy,hogy mindig megtalálod a megfelelő képeket a fiúkról és a színeket ami megfelelően passzol az adott fejezet hangulatához.

Állatkertek előnyei és hátrányai?...Uh

Lányok további jó dumcsit majd holnap elolvaslak titeket valamikor mert nem tudom milyen tömegnyomor lesz a beíratkozáson és mikor érek ide.

Jó éjszakát mindenkinek és jó pihit.Aki tanul azoknak pedig jó tanulást.

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 21. - 20:05:36
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 21. - 20:18:24
Létrehozva: #27328

devotee

pápá Vica!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 21. - 20:22:15
Létrehozva: #27329

Painkiller

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 21. - 21:01:04) *
azért örülök, hogy tetszenek az illusztrációk. most eléggé benne vagyok a darkos cuccok kreálásában is.
fákkk, valaki írjon helyettem az állatkertek előnyeiről és hátrányairól esszét angolul!
ráz a hideg, pedig be vagyok öltözve. fasza.

sajna esszet mar 12-es koromtol fogva nem tudok irni,mast se erdemben,de en annyit gondolok errol,ha ez segit,hogy az allatkert elonye nyilvanvalo ertek gyereknek felnottnek egyarant...viszont a hatranyrol van egy gyerekkori elmenyem,amelyben az a konkluzio ,hogy sose adj a majomnak csokit,vagy mas embereledelt... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) lehet,mas allatoknak se...soha,nekem a majonm varadon jol kihuzta maroknyi hajcsimbokomat 4 evesen! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) adtam neki Piuiu csoki a racson keresztul,vagyis akartam,hogy torjon belole,de mikor az egeszet akarta en nem engedtem a csokit,o megrqagadta bretonos fizuramat es addig nem engedett ,mig hisztiroham kozepette a racshoz szoritva nem engedtem el a kis rud csokit.a vegen a kis karmantyujabol egy csomi haj hullott ki ,mikor elengedtem a sztaniolt.rem buta es onzo gyerek voltam,mostamar nemcsak a szuleim szerint is...vagy ez most az ember eveszelye az allatokra cimu essze lenne?lehetne az is,bar nekem nagyon fajt,megha a csokira es a hajra emlekszem csak igazabol.a szuleim szerint en provokaltam a majmot ugy,hogy embernek felteteleztem...mi az ,hogy torjon a csokibol???? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 21. - 20:31:04
Létrehozva: #27330

devotee

szabcsi: huh, megrázó élmény lehetett. amúgy én nem szeretem az állatkerteket. nyomasztanak.
amúgy már félig megírtam az esszét, ezek nem hosszúak. meg megvannak a pontok, amiket bele akarok írni. de azért köszi!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 21. - 20:33:54
Létrehozva: #27331

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 21. - 19:59:05) *
Angiem, nézz egy ímélt (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Néztem, thx, most hallgatom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Állati!!!!!!!!!!! De mi ez? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és válaszoltam is!!! Közben tovább kreatívkodtam és ez lett belőle:

(IMG:http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2010/080/d/7/Placebo_02_by_eszterangelus.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 21. - 20:49:56
Létrehozva: #27332

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 21. - 20:33:54) *
Néztem, thx, most hallgatom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Állati!!!!!!!!!!! De mi ez? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és válaszoltam is!!!

ügyes a háttér.

ez kérlek egy 1985-ös Révész Sándor dal. nagyon szeretem. be is raktam párat a playlistembe, aztán most rángatózva próbálok ppt-t írni
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 21. - 20:52:27
Létrehozva: #27333

devotee

jujjj nagyon jó a háttér Angie!!!
(na már a tisztázatát írom az esszének. de még hátra van egy prezentáció összerakása it - a vicc, hogy a csaj, akivel párban vagyok, szintén olyan lusta dög mint én, és még ő se kezdett neki XD vicces lesz.... Oh fuck, meg egy intrót is kell írnom egy másik órámra. HAGYJANAK MÁR BÉKÉN!!!)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 21. - 20:54:31
Létrehozva: #27334

Painkiller

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 21. - 21:31:04) *
szabcsi: huh, megrázó élmény lehetett. amúgy én nem szeretem az állatkerteket. nyomasztanak.
amúgy már félig megírtam az esszét, ezek nem hosszúak. meg megvannak a pontok, amiket bele akarok írni. de azért köszi!

Tenyleg az volt szamomra akkor (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) de amugy jo tanulsag rszemrol az egom miatt is... (IMG:style_emoticons/default/excl.gif) az allat osztonosebb,mint az ember de ez altal igazabb es kevesbe kepmutato leny.Ennyi.jo ,hogy vegulis van a szuzse,es te igazan sose vagy bajban ,en ezt erzem,nagy csaj vagy,intelligens,muvelt.nem kerdezem az IQ-dat,mert bar jo teszt ez is,de azert nem erdekel,mert az emocionalis inteligenciat kevesbe vagy sehogysem meri,ami ,mint mindenki tudja,epp annyira fontos,mint a racionalis.na,ez tabu.korunk embere osztonos es nem tudomanyos ember,barmennyire szajkozzak a raciot.Eljen a az isnticn (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) t!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 21. - 20:56:25
Létrehozva: #27335

devotee

Csajok, ki mennyire ismeri a Bonanzát?? Hallottam tegnap egy számot tőlük, de nem tudom, mi a címe, egy szót tudtam megjegyezni az egészből:
"bömböljön" XD Jó sok, de remélem, hogy a Bonanza volt, nekem az jött le, mintha Ákos hangját hallottam volna. Ha valaki tudja a címét, az szóljon!! Köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 21. - 21:01:35
Létrehozva: #27336

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 21. - 20:56:25) *
Csajok, ki mennyire ismeri a Bonanzát?? Hallottam tegnap egy számot tőlük, de nem tudom, mi a címe, egy szót tudtam megjegyezni az egészből:
"bömböljön" XD Jó sok, de remélem, hogy a Bonanza volt, nekem az jött le, mintha Ákos hangját hallottam volna. Ha valaki tudja a címét, az szóljon!! Köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ammm. ilyen nincs.
pedig én szakértő vagyok.
"induljon" van. az induljon a banzaiban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 21. - 21:03:02
Létrehozva: #27337

devotee

Lola expertebb Bonanzából, talán ő tudja XD

szabcsi: hát a racionálitás nekem sose volt erősségem. szóval valszeg IQ teszten sem szuperálnék XD a reál tantárgyak sose mentek. tudod, én ilyen kis elszállt lökött nőszemély vagyok XDDDD rizsázni azt tudok általában. XD

jah, vagy Dörömbölnek a vágyak....

az majdnem bömböljön XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 21. - 21:04:16
Létrehozva: #27338

devotee

Úgy jön a slejm a tüdőmből, mint egy bányásznak. És mindemellett nem hat a szteroidom, amit el kellett kezdenem, most, hogy itt a tavasz. Úgyhogy holnap mehetek be a tüdőgondozóba valami erősebb cuccot kérni, mert már szana széjjel fújtam magam rohamspray-vel (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Lányok.. ti annyira ügyesek vagytok, hogy csak na... el sem hiszem, hogy lehet ilyet csinálni? ez nagyon nagy meló?

Szabcsi, szörnyű a sztorid... de azt tudni kell, hogy még a rácsok közt, az állatkertben is farkas törvények vannak... de sajnálom nagyon ami veled történt!
Gyerekek ez a rakott krumpli nagyon szar igy virsli nélkül... rettenet... nagyon hiányzik belőle valami (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nem hogy csináltam volna én is főzeléket inkább!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 21. - 21:05:32
Létrehozva: #27339

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 21. - 21:01:35) *
ammm. ilyen nincs.
pedig én szakértő vagyok.
"induljon" van. az induljon a banzaiban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Azt ismerem XD Deee ez valami olyan volt, hogy bömböljön a ...nem tudom mi XD és akkor énekli tovább XD Na mindegy, annyira nem fontos.

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 21. - 21:03:02) *
Lola expertebb Bonanzából, talán ő tudja XD

szabcsi: hát a racionálitás nekem sose volt erősségem. szóval valszeg IQ teszten sem szuperálnék XD a reál tantárgyak sose mentek. tudod, én ilyen kis elszállt lökött nőszemély vagyok XDDDD rizsázni azt tudok általában. XD

jah, vagy Dörömbölnek a vágyak....

az majdnem bömböljön XD

deee tényleeeg valami olyasmi volt, hogy bömböljön a vágy, vagy valami ilyesmi XDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 21. - 21:15:27
Létrehozva: #27340

devotee

Mode: az "Dörömbölnek a vágyak, maguk alá gyűrnek e-engeeem"!

Edó: annyira nem vészes egy ilyen 300-350 szavas esszé (kb. másfél oldal) megírása. meg lesek kicsit netről. csak kurvára nincs kedvem hozzá. de most fejeztem épp be.
A prezentációból sem fogunk a párommal nagy ügyet csinálni. gyorsan átfutom a kiadott olvasnivalót (pár oldal), kijegyzetelem, amit a témához kapcs és egy átfogó képet fogunk adni a többieknek arról a korszakról, amiről beszélni kell, képekkel illusztrálva. kb. 10-10 percet kell beszélni, de laza a néni, úgyhogy nem gáz ha kevesebb. Jah az intrómat (bevezető a 6-7 oldalas DM-es dogámhoz, amit majd kibővítek egyszer szakdogává) meg majd lehet holnap reggel dobom össze. vagy csúsztatom. ott is laza a tanár. mindig elbaszarintom az időmet, amit tanulásra szánok. sokkal érdekesebb dolgok tudnak foglalkoztatni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1365 1366 1367 1368 1369 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
16 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (16 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: