2400 Oldal V  « < 1366 1367 1368 1369 1370 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2010.03. 21. - 21:15:31
Létrehozva: #27341

devotee

Na jól van, én elmentem, ha esetleg tudjátok, melyikről van szó, akkor írjátok aztán meglátjuk XD
pápá jó éjszakát mindenkinek!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 21. - 21:17:47
Létrehozva: #27342

devotee

előtted lévő postot csekkold.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 21. - 21:20:10
Létrehozva: #27343

devotee

hááát én is max a dörömbölnek a vágyakra tippelek.

de én most aztatatatat nyomatom, hogy:
nincs egy hely nincs egy hely nincs egy hely nincs egy hely ahova mehetnél
nincs egy lány nincs egy lány akit szerethetnél!!!!!!

wááá piramis!!! imádom
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 21. - 21:22:40
Létrehozva: #27344

Painkiller

Idézet (Alisha @ 2010.03. 21. - 22:04:16) *
Úgy jön a slejm a tüdőmből, mint egy bányásznak. És mindemellett nem hat a szteroidom, amit el kellett kezdenem, most, hogy itt a tavasz. Úgyhogy holnap mehetek be a tüdőgondozóba valami erősebb cuccot kérni, mert már szana széjjel fújtam magam rohamspray-vel (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Lányok.. ti annyira ügyesek vagytok, hogy csak na... el sem hiszem, hogy lehet ilyet csinálni? ez nagyon nagy meló?

Szabcsi, szörnyű a sztorid... de azt tudni kell, hogy még a rácsok közt, az állatkertben is farkas törvények vannak... de sajnálom nagyon ami veled történt!
Gyerekek ez a rakott krumpli nagyon szar igy virsli nélkül... rettenet... nagyon hiányzik belőle valami (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nem hogy csináltam volna én is főzeléket inkább!

Oh !!!ha latnad,milyen nyersanyagaim vannak...hazi kolbasz anyuci-family mode-ra.hazitojas......nnnna,majd eleallok a hetvegi nyaralodban nyaron,felteve ha meg marad belole,most disznot vagtunk ,nem most,februarban...es csinaltam rakottkrumplit istenimagyarkaja...a szornyusegrol csak annyit,hogy en es nem a majom volt bunko....ezt most is fenntartom...akinek kutyija van vagy nyula,vagy macsi,az tudja ezt:az allatok kerdore vonjak az embert!!!puty! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) lepek,IDM...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 21. - 21:24:10
Létrehozva: #27345

devotee

Csajok kösz az elismerést, 45 percig molyoltam ezzel a háttérrel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ezek szerint megérte!

Most megint az angyalos korszakomban vagyok, mondjuk amúgy is hiszem hogy léteznek, köztünk járnak, és legalább 10 éves korom óta szeretnék szárnyakat... szóval most majdnem minden háttérbe szerkesztek egy angyalt is. Jót tesz a lelkecskémnek.

Bonanzából én is elég jó vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola, kösz az infót, aranyos dal, tényleg felvidított!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 21. - 21:27:41
Létrehozva: #27346

devotee

Szabcsi tündér vagy igy hús ügyileg, de nem igazán eszem ilyeneket, sőt egyáltalán nem. Se disznót, se marhát... most már lassan csirkét sem, úgyhogy maradt a pulyka, meg a hal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de azért a nyaralóba jössz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak ne hozz disznóságokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd mi disznókodunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 21. - 21:29:54
Létrehozva: #27347

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 21. - 21:27:41) *
Szabcsi tündér vagy igy hús ügyileg, de nem igazán eszem ilyeneket, sőt egyáltalán nem. Se disznót, se marhát... most már lassan csirkét sem, úgyhogy maradt a pulyka, meg a hal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de azért a nyaralóba jössz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak ne hozz disznóságokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd mi disznókodunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Viszem a DM dvd-ket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Milán nyami!!!!!!!!!!!!!! Tényleg, időpontot kellene egyeztetni lassan, hogy mindenki úgy tervezzen, én meg tudjak kocsit kölcsön kérni a cégemtől arra a hétvégére (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 21. - 21:31:33
Létrehozva: #27348

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 21. - 21:24:10) *
Csajok kösz az elismerést, 45 percig molyoltam ezzel a háttérrel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ezek szerint megérte!

Most megint az angyalos korszakomban vagyok, mondjuk amúgy is hiszem hogy léteznek, köztünk járnak, és legalább 10 éves korom óta szeretnék szárnyakat... szóval most majdnem minden háttérbe szerkesztek egy angyalt is. Jót tesz a lelkecskémnek.

Angie.. én is hallottam róla, hogy van mindenkinek egy angyala.. és itt ül a vállunkon.. csak az az igazság, hogy én nem érzem az angyalom.. lehet mindig alszik? vagy nekem slendrián fajtájú jutott csak? Valam annyi rossz történik mindig, és semmiben nincs szerencsém (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) na erről mi a véleményed?

Usi.. egyébként, én azt, hogy mennyire ügyesek vagytok, nem az angolodra mondtam, mert az alap, hogy kened vágod, mint a huzaat.. hanem ezekre a hátterekre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom őket... Tied, és Angie-t is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 21. - 21:33:35
Létrehozva: #27349

Painkiller

Idézet (Alisha @ 2010.03. 21. - 22:27:41) *

Rendben,ertelek,akkor se disznosag,se marha,jou!vettem az adast! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) De ti nem jeleztetek semmit szekelyseg ugyben!!!!? mikor jottok?ez mindenkinek szol!!!A Punkosdi menet ugy ahogy van jo ,de utana...porog minden este,nem jottok???
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 21. - 21:39:08
Létrehozva: #27350

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 21. - 21:29:54) *
Viszem a DM dvd-ket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Milán nyami!!!!!!!!!!!!!! Tényleg, időpontot kellene egyeztetni lassan, hogy mindenki úgy tervezzen, én meg tudjak kocsit kölcsön kérni a cégemtől arra a hétvégére (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

DM dvd van itt is dögivel.. majd egyeztetünk, hogy mi nincs, és azt hozzátok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Te már most akarsz egyeztetni időpontot? az biztos, hogy csak akkor mehet a buli, ha vége van a kemónak.. ez június.. úgyhogy szerintem július lesz ebből, de még annyi hogy ki kell talánunk Valiccsal, MEliccsel, me Marcsival, hogy mikor megyünk Londonba.. utána tervezhetünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 21. - 21:33:35) *
Rendben,ertelek,akkor se disznosag,se marha,jou!vettem az adast! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) De ti nem jeleztetek semmit szekelyseg ugyben!!!!? mikor jottok?ez mindenkinek szol!!!A Punkosdi menet ugy ahogy van jo ,de utana...porog minden este,nem jottok???

Én legközelebb májusban érek rá a kiruccanásokra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de májusban simán bárhova.. mostanában nincs pénzem, meg minden hétvégém foglalt... Annyira le vagyok pukkanva, hogy lehet ebben a hónapban nem fogok tudni mindent kifizetni... no mindegy, volt már ilyen !!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 21. - 21:44:16
Létrehozva: #27351

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 21. - 21:31:33) *
Angie.. én is hallottam róla, hogy van mindenkinek egy angyala.. és itt ül a vállunkon.. csak az az igazság, hogy én nem érzem az angyalom.. lehet mindig alszik? vagy nekem slendrián fajtájú jutott csak? Valam annyi rossz történik mindig, és semmiben nincs szerencsém (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) na erről mi a véleményed?

Usi.. egyébként, én azt, hogy mennyire ügyesek vagytok, nem az angolodra mondtam, mert az alap, hogy kened vágod, mint a huzaat.. hanem ezekre a hátterekre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom őket... Tied, és Angie-t is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tudom, én is mikor kicsit befordulok akkor nem találom az enyémeket, de látod, találtam egyet megint, csak félreértettem, de attól ő még egy Angyal, tudom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na szóval, szerintem neked is biztos van Angyalod, kizárt hogy ne lenne, csak még nem találkoztál vele, nekem kettő is van, és azt kívánom minél hamarabb legyen neked is, mert akkor az igazi a lét ha ő/ők vannak neked és tudsz hozzájuk fordulni mikor baj van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na, így sem rémlik a környezetedben ki lehet a Te pici Angyalkád?

Köszönöm az elismerést a háttereket illetően (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 21. - 21:45:28
Létrehozva: #27352

devotee

jahhhajjjj de jó lesz!!! alig várom azt a nyaralós hepajt! hétvégék mindig jók, én azt mondom. bár a volt fesztivál ha összejönne... akkor aza hétvége nem. ez július eleje. vizsgaidőszakom nekem most hamar zárul szerintem. úgyhogy majd szóljatok ám, alig várom. ja: júlus 23as hétvége foglalt a MYM-es csajok érkezése miatt!

az szól hogy aszongya hogy:

mindig úgy szoríts mindig úgy ölelj hogy elpusztítson a vágy
aztán emelj fel a szívedig, testem a véred járja át
ez is harc és küzdelem, veled vívok ellenem
olyan konok légy hogy bukj el értem
ha kell a győzelem

mindig úgy szeress mindig úgy szoríts hogy a halálom legyél
csakis benned és csakis általad létezhessek én
ez is gyönyörű küzdelem, hogyha kell a győzelem
győzz le engem úgy hogy legyőzötten add meg magad nekem
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 21. - 21:57:50
Létrehozva: #27353

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 21. - 21:45:28) *
jahhhajjjj de jó lesz!!! alig várom azt a nyaralós hepajt! hétvégék mindig jók, én azt mondom. bár a volt fesztivál ha összejönne... akkor aza hétvége nem. ez július eleje. vizsgaidőszakom nekem most hamar zárul szerintem. úgyhogy majd szóljatok ám, alig várom. ja: júlus 23as hétvége foglalt a MYM-es csajok érkezése miatt!

az szól hogy aszongya hogy:

mindig úgy szoríts mindig úgy ölelj hogy elpusztítson a vágy
aztán emelj fel a szívedig, testem a véred járja át
ez is harc és küzdelem, veled vívok ellenem
olyan konok légy hogy bukj el értem
ha kell a győzelem

mindig úgy szeress mindig úgy szoríts hogy a halálom legyél
csakis benned és csakis általad létezhessek én
ez is gyönyörű küzdelem, hogyha kell a győzelem
győzz le engem úgy hogy legyőzötten add meg magad nekem

igen, mym tali napja mindenképpen foglalt
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 21. - 21:58:14
Létrehozva: #27354

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 21. - 21:44:16) *
Tudom, én is mikor kicsit befordulok akkor nem találom az enyémeket, de látod, találtam egyet megint, csak félreértettem, de attól ő még egy Angyal, tudom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na szóval, szerintem neked is biztos van Angyalod, kizárt hogy ne lenne, csak még nem találkoztál vele, nekem kettő is van, és azt kívánom minél hamarabb legyen neked is, mert akkor az igazi a lét ha ő/ők vannak neked és tudsz hozzájuk fordulni mikor baj van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na, így sem rémlik a környezetedben ki lehet a Te pici Angyalkád?

Köszönöm az elismerést a háttereket illetően (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Hát én nem konkrét férfira gondoltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hanem, hogy az angyalok valóban léteznek... valóban... angyalok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és tényleg ott ülnek a válladon.. csak az enyém lusta, és nem segit semmiben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) amit meg te mondtál... hááááttt... nincs ilyen körülöttem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 21. - 22:03:21
Létrehozva: #27355

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 21. - 21:58:14) *
Hát én nem konkrét férfira gondoltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hanem, hogy az angyalok valóban léteznek... valóban... angyalok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és tényleg ott ülnek a válladon.. csak az enyém lusta, és nem segit semmiben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) amit meg te mondtál... hááááttt... nincs ilyen körülöttem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát én sem a pasikra gondoltam TE (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak hát ő pont pasi és angyal is, kettő az egyben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És hidd el nekem, vannak földre szállta angyalok, csak baromi jól titkolják! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lusta? Azta, majd megbököm, jó? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 21. - 22:09:08
Létrehozva: #27356

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 21. - 22:03:21) *
Hát én sem a pasikra gondoltam TE (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak hát ő pont pasi és angyal is, kettő az egyben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És hidd el nekem, vannak földre szállta angyalok, csak baromi jól titkolják! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lusta? Azta, majd megbököm, jó? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Azt bökd már meg.. de rendesen.. vagy kérek egy cserét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 21. - 22:09:22
Létrehozva: #27357

Painkiller

Idézet (Angelus @ 2010.03. 21. - 22:24:10) *

Meg nem leptem,mert toletek nehezen szakadok,szoval Angie lelkem angyalom,en is hiszek az angyalok ban meg hittem is reg,csak ,mikor a DM is eloallt az Angellel,meg kellett valositanom titkos vagyamat,mivel minden erre vezerelt es nem is allt utamba,kuldok itt nehany Angyalstpo fotot a 2007-es eloadasombo,amely kortars versekhez idomult...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 21. - 22:11:20
Létrehozva: #27358

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 21. - 22:09:08) *
Azt bökd már meg.. de rendesen.. vagy kérek egy cserét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Rendben, majd megsúgom az enyémnek, hogy tegyen valamit az ügy érdekében (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Csere nincs, ne hari, de ragaszkodom hozzájuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 21. - 22:13:40
Létrehozva: #27359

Painkiller

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 21. - 23:09:22) *
Meg nem leptem,mert toletek nehezen szakadok,szoval Angie lelkem angyalom,en is hiszek az angyalok ban meg hittem is reg,csak ,mikor a DM is eloallt az Angellel,meg kellett valositanom titkos vagyamat,mivel minden erre vezerelt es nem is allt utamba,kuldok itt nehany Angyalstpo fotot a 2007-es eloadasombo,amely kortars versekhez idomult...na,a fajlmeret nagyobb ,nem tudom elkuldeni fotoimat...a lenyeg.h angyalosak!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 21. - 22:14:23
Létrehozva: #27360

devotee

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 21. - 22:09:22) *
Meg nem leptem,mert toletek nehezen szakadok,szoval Angie lelkem angyalom,en is hiszek az angyalok ban meg hittem is reg,csak ,mikor a DM is eloallt az Angellel,meg kellett valositanom titkos vagyamat,mivel minden erre vezerelt es nem is allt utamba,kuldok itt nehany Angyalstpo fotot a 2007-es eloadasombo,amely kortars versekhez idomult...

Szabcsi drága vagy! Akkor már többen vagyunk, akik hisszük, hogy léteznek... ez tök jó (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Engem hülyének néztek korábban és így nem is nagyon beszéltem erről... de persze mikor összefutottam egy angyallal, akkor belülről éreztem valamit. Ez most is így van ám! Tudom ki az és ki nem az (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jöhetnek, várom!!!

Addig itt egy szomorú angyal, de őt nem én kreáltam:

Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  LonelyAngel.jpg ( 114.79K ) Letöltések száma: 8

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1366 1367 1368 1369 1370 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
15 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (15 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: