2400 Oldal V  « < 1367 1368 1369 1370 1371 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2010.03. 21. - 22:24:37
Létrehozva: #27361

devotee

Én is várom Szabcsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Te Angie.. ezek a placis fiúk mindenhova busszal mennek?

A hozzászólást -Alisha- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 21. - 22:26:45
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 21. - 22:26:53
Létrehozva: #27362

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 21. - 22:24:37) *
Én is várom Szabcsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Te Angie.. ezek a palcis fiúk mindenhova busszal mennek?

Európán belül igen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rátaláltál a Placebo chanelre a tubuson?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 21. - 22:28:10
Létrehozva: #27363

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 21. - 22:26:53) *
Európán belül igen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rátaláltál a Placebo chanelre a tubuson?

Jahhh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
élvezkedek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 21. - 22:31:01
Létrehozva: #27364

devotee

Ez a kedvenc Placebo tour videom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan hülyék, de imádnivaló Manócskák ők is!!!

http://www.youtube.com/watch?v=lxkj_iq0iXw
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 21. - 22:32:15
Létrehozva: #27365

Painkiller

Idézet (Angelus @ 2010.03. 21. - 23:14:23) *
Szabcsi drága vagy! Akkor már többen vagyunk, akik hisszük, hogy léteznek... ez tök jó (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Engem hülyének néztek korábban és így nem is nagyon beszéltem erről... de persze mikor összefutottam egy angyallal, akkor belülről éreztem valamit. Ez most is így van ám! Tudom ki az és ki nem az (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jöhetnek, várom!!!

Addig itt egy szomorú angyal, de őt nem én kreáltam:

Lehet mennek,bar nagyon gagyi fotok,nem a szinhaz fotosa keszitette ,ezert elnezest,de a masik jobbak egyszeuen nem kuldhetok...probaltam,valami miatt...
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  DSC_9225.JPG ( 40.63K ) Letöltések száma: 12
Mellékelt állomány:  DSC_9283.JPG ( 47.15K ) Letöltések száma: 13
Mellékelt állomány:  DSC_9299.JPG ( 42.02K ) Letöltések száma: 15
Mellékelt állomány:  DSC_9316.JPG ( 42.38K ) Letöltések száma: 10
Mellékelt állomány:  DSC_9316.JPG ( 42.38K ) Letöltések száma: 10
Mellékelt állomány:  DSC_9371.JPG ( 40.57K ) Letöltések száma: 12

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 21. - 22:45:48
Létrehozva: #27366

devotee

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 21. - 22:32:15) *
Lehet mennek,bar nagyon gagyi fotok,nem a szinhaz fotosa keszitette ,ezert elnezest,de a masik jobbak egyszeuen nem kuldhetok...probaltam,valami miatt...

Ezek milyen képek Szabcsi? valahol elmaradtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 21. - 22:50:38
Létrehozva: #27367

devotee

Edó: nem biztos hogy lusta az angyalod, lehet hogy csak jobban kellene koncentrálnod rá, hogy megérezd, ha segíteni akar. én is hiszek bennük egyébként, csak rájuk kell hangolódni (ami azért nem olyan könnyű segítség nélkül, valljuk be). hát a barátaid nem angyalok, akik segítenek neked szó nélkül, ha szükséged van rá?

egyébként fasza. azt hiszem, belázasodtam és majd megfulladok a köhögéstől. és nincs itthon semmim. holnap elmászok gyógyszerért, prezentációt viszont nem fogok tudni tartani az már tuti. írtam a társamnak meg a tanárnőnek is.
mászok is vissza az ágyba, mert szarul vagyok - tényleg már csak ez hiányzott.... jó éjt csajok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 21. - 22:51:46
Létrehozva: #27368

Painkiller

Idézet (Alisha @ 2010.03. 21. - 22:39:08) *
DM dvd van itt is dögivel.. majd egyeztetünk, hogy mi nincs, és azt hozzátok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Te már most akarsz egyeztetni időpontot? az biztos, hogy csak akkor mehet a buli, ha vége van a kemónak.. ez június.. úgyhogy szerintem július lesz ebből, de még annyi hogy ki kell talánunk Valiccsal, MEliccsel, me Marcsival, hogy mikor megyünk Londonba.. utána tervezhetünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én legközelebb májusban érek rá a kiruccanásokra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de májusban simán bárhova.. mostanában nincs pénzem, meg minden hétvégém foglalt... Annyira le vagyok pukkanva, hogy lehet ebben a hónapban nem fogok tudni mindent kifizetni... no mindegy, volt már ilyen !!!

Atelek minden anyagi gondot!en is igy vagyok nonstop! de egy jo tanacs! ha barmikor ide jottok,akkor a Korona vonaTTAL GYERTEK,NAGYON JOL LEHET BLATTOLNI,MEG A FELEERT IS KEVESEBBERT!ezert irtam nagybetuvel,mert promt olcso...ha tervbe vennetek egyszer! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) es garantalt a nem lebukas eselye!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 21. - 22:58:20
Létrehozva: #27369

devotee

jaj, usi, ne már
gyógyulj hamar!
úgy tűnik, minden sereg tag lerohad szépen egymás után
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 21. - 22:59:23
Létrehozva: #27370

devotee

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 21. - 22:51:46) *
Atelek minden anyagi gondot!en is igy vagyok nonstop! de egy jo tanacs! ha barmikor ide jottok,akkor a Korona vonaTTAL GYERTEK,NAGYON JOL LEHET BLATTOLNI,MEG A FELEERT IS KEVESEBBERT!ezert irtam nagybetuvel,mert promt olcso...ha tervbe vennetek egyszer! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) es garantalt a nem lebukas eselye!

Mi az, hogy blattolni? nálunk a blattolás zongora orán volt, mikor kottából első látásra nyomtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 21. - 23:03:03
Létrehozva: #27371

Painkiller

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 21. - 23:50:38) *
Edó: nem biztos hogy lusta az angyalod, lehet hogy csak jobban kellene koncentrálnod rá, hogy megérezd, ha segíteni akar. én is hiszek bennük egyébként, csak rájuk kell hangolódni (ami azért nem olyan könnyű segítség nélkül, valljuk be). hát a barátaid nem angyalok, akik segítenek neked szó nélkül, ha szükséged van rá?

egyébként fasza. azt hiszem, belázasodtam és majd megfulladok a köhögéstől. és nincs itthon semmim. holnap elmászok gyógyszerért, prezentációt viszont nem fogok tudni tartani az már tuti. írtam a társamnak meg a tanárnőnek is.
mászok is vissza az ágyba, mert szarul vagyok - tényleg már csak ez hiányzott.... jó éjt csajok!

Gyogyulast Lady dark!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 21. - 23:03:10
Létrehozva: #27372

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 21. - 22:59:23) *
Mi az, hogy blattolni? nálunk a blattolás zongora orán volt, mikor kottából első látásra nyomtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

az a blankol, nem?
nálunk meg az a blattol, ha kártyázol.
anyway, sosem potyázok sehol, úgyhogy nekem nem téma a vonatügy.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 21. - 23:09:57
Létrehozva: #27373

Painkiller

Idézet (Alisha @ 2010.03. 21. - 23:59:23) *

Nalunk azt jelenti,hogy jegy nelkul utazni,csak ezt jelenti...milyen messze van ez hihihi a kottaolvasastol primavista...erdekesek ezek a slangek (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.03. 22. - 00:03:10) *
az a blankol, nem?

Jajj te kis rendes lolita! ez a vonat megerdemli a blattolast,elvisz ahova kell,viszont kenyelmetlen! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ...es olcso
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 21. - 23:15:53
Létrehozva: #27374

devotee

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 21. - 23:09:57) *
Jajj te kis rendes lolita! ez a vonat megerdemli a blattolast,elvisz ahova kell,viszont kenyelmetlen! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ...es olcso

jah én ilyen dilis vagyok. meg vár sincs a pucámban a blicceléshez. XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 21. - 23:20:07
Létrehozva: #27375

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 21. - 23:03:10) *
az a blankol, nem?

Blankolni a vezetéket kell.. az a blankolás, amikor leszeded róla a műanyag boritást.. van is ilyen szerszám, hogy blankoló (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 21. - 23:23:20
Létrehozva: #27376

Painkiller

Idézet (Alisha @ 2010.03. 21. - 23:09:08) *
Azt bökd már meg.. de rendesen.. vagy kérek egy cserét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edoka! a Berlin folott az eget feltetlenul nezd,nezd,ha mar lattad akkor velem egyutt ujra es ujra!!!nagy megvilagosodas!!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.03. 22. - 00:20:07) *
Blankolni a vezetéket kell.. az a blankolás, amikor leszeded róla a műanyag boritást.. van is ilyen szerszám, hogy blankoló (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Whahahaha!beszarok mennyi blatt non szinonima!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 21. - 23:34:18
Létrehozva: #27377

devotee

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 21. - 23:23:20) *
Edoka! a Berlin folott az eget feltetlenul nezd,nezd,ha mar lattad akkor velem egyutt ujra es ujra!!!nagy megvilagosodas!!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Whahahaha!beszarok mennyi blatt non szinonima!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Asszem nem láttam.. vagy mégis? mindjárt utána nézek, láttam-e (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nem láttam még, de mindenképp megnézem.. lehet kedd estére megnézem, úgyis jönnek át hozzám a barátnőim.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A történet meglehetősen hasonlit az angyalok városához, de látom, ez azért mélyebb, és régebben is készült. Köszi Szabcsi,meglesem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 21. - 23:37:04
Létrehozva: #27378

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 21. - 23:34:18) *
Asszem nem láttam.. vagy mégis? mindjárt utána nézek, láttam-e (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nem láttam még, de mindenképp megnézem.. lehet kedd estére megnézem, úgyis jönnek át hozzám a barátnőim.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A történet meglehetősen hasonlit az angyalok városához, de látom, ez azért mélyebb, és régebben is készült. Köszi Szabcsi,meglesem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

az angyalok város ennek a filmek a remake-je.
fura, lassú tempójú, de gyönyörű film (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jah és sztem az egyetlen film, aminek jobb a magyar címe mint az angol:
wings of love - berlin felett az ég
annyival jobb a magyar!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 21. - 23:40:08
Létrehozva: #27379

devotee

Usikám, elsiklottam a hsz-eden.. hát jobbulást! mi a fene van itt.. dögrovás? szegénykém!

Lányok, elteszem magam..

Pusza, jóccakát mindenkinek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 21. - 23:41:26
Létrehozva: #27380

Painkiller

Idézet (Alisha @ 2010.03. 22. - 00:29:20) *

Wim Wenders rendezte es Bruno Ganz benne az egyik arkangyak,aki kesobb a Bukasban jatszik...a Hitler bukasaban,biztos tudod...o egyik nagy angyalom,es kettovel mar en is talalkoztam az eletben is,veluk te nem hiszem,de teny,hogy komolyan hiszek az angyalokban itt a foldon,lehet,h ok nem igazan mindig tudjak,hogy tenyleg azok,de en is eszreveszem oket,pont ugy,mint Angi es meg szerintem paran,elegen.Ha talalkozunk es felismernel,ne szolj semmit,csak nezz ram,a szemeddel uzenj neman"...Hm (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) De Hajdu Szabi filmjeit is nezzetek ,ha idotok van...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1367 1368 1369 1370 1371 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
14 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (14 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: