2400 Oldal V  « < 1368 1369 1370 1371 1372 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
szabcsi
post 2010.03. 21. - 23:49:50
Létrehozva: #27381

Painkiller

Idézet (lolacska @ 2010.03. 22. - 00:37:04) *
az angyalok város ennek a filmek a remake-je.
fura, lassú tempójú, de gyönyörű film (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jah és sztem az egyetlen film, aminek jobb a magyar címe mint az angol:
wings of love - berlin felett az ég
annyival jobb a magyar!!!

igen lattam az angyalok varosat is nicholas caggel es melanie grifithsel,jol lekot az is,de miutan ezt kesobb lattam ,rajottem,hogy remake...de ugyis jo tema! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) pussz!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 21. - 23:51:26
Létrehozva: #27382

devotee

a Bruno Gnaz egy zseni, ahogy a Fehér tenyér is zseniális volt. imádtam. Ganzot ebben is, meg a Bukásban is. essszméletlen a pasi.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 21. - 23:56:48
Létrehozva: #27383

devotee

nem melanie griffith, szivem, meg ryan. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de télleg jó film az is. mai szemnek kicsit könnyebb emészthető. én a berlin felett az ég alatt legalább háromszor mentem el pihenni, az olyan nehéz volt a mai filmeken szocializálódott lelkemnek
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 21. - 23:57:01
Létrehozva: #27384

devotee

Üdv sereg!

Mizújs?

Usi gyógyulj!

Nekem küldjetek kitartást.
Gyerekek, én olyan hülyével dolgozok együtt, tudom nem szép amit mondok, de tényleg olyan emberrel, hogy az borzasztó. Ha tudnátok ti is ezt mondanátok.
Úgyhogy rámfér a nyugi.
Én ha mindig megmondanám amit gondolok, már nem tudom hol lennék. Akkor nem lenne munkahelyem, de gondolom ezzel sokan így vagyunk...
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Fenébe.

Na, még pár perc és SOFAD szülinap. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 22. - 00:03:05
Létrehozva: #27385

Painkiller

Idézet (lolacska @ 2010.03. 22. - 00:51:26) *
a Bruno Gnaz egy zseni, ahogy a Fehér tenyér is zseniális volt. imádtam. Ganzot ebben is, meg a Bukásban is. essszméletlen a pasi.

Jo,hogy egyhuron pendulunk itt sokan!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ...nemcsak ebben.De meg egyet! tudod,a feher tenyerben a rendezo a sajat testvererol keszitett filmet,aki y amugy Uldinak beceznek es el is jatszotta,meg tenyleg a Circ du soleiilben dolgozott aztan...en aludtam Debrecenben az uldi kis szobajaban,ahol tele volt a csillar meg a szekreny ermekkel,dijakkal,kupakkal.Csaki szabi premierjere utaztun le Debrecenbe a Macerasra...mert az elettarsam is jatszott benne.es azutan,mikor moziban lattam a Feher tenyeret...jo volt tudni,hogy a foszereplo kis szobajat ismerm,ahonnan elindult... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Szabi minden filmjeben jatszik legalabb egy vagy ket igazan jo barato-volt bosztalytarsam...en csak egy vizsgafilmjeben,de nem ez a lenyeg,hanem az,hogy februarban Berlinben a film olyan hosszu tapsot kapott,mint a versenyfilm kategoriaban sem reg senki,nemhogy magyar filmes!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) bar a mi roman fiatal ujhullamosaink is nagyon ott vannak!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 22. - 00:06:26
Létrehozva: #27386

devotee

na mi baj, Niki, mesélj!
sajna mindenütt sok a hülye, akiket el kell viselni, hogy vesznének meg... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 22. - 00:17:39
Létrehozva: #27387

devotee

Nem mondom inkább, mert még az ő helyében is szégyellem magam. :S
Amúgy fel-le ugrálok most kórterem és szék között. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dolgozom, na.
Fehér tenyér? Az jó!
Tesi tagozatos voltam, ennyire nem volt durva, de azért tudnék mondani dolgokat.
Olyan volt, mint egy katonaság...

Alisha!!!
Szülinap???!!!

Puszi drága Edó!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Örülj mert Sofaddal ünnepelsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 22. - 00:18:23
Létrehozva: #27388

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 22. - 00:13:52) *
Nem mondom inkább, mert még az ő helyében is szégyellem magam. :S
Amúgy fel-le ugrálok most kórterem és szék között. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dolgozom, na.
Fehér tenyér? Az jó!
Tesi tagozatos voltam, ennyire nem volt durva, de azért tudnék mondani dolgokat.
Olyan volt, mint egy katonaság...

fúúú
gondolom...
bár akiket én ismertem és tesi tagozatra jártak meg ilyesmi, azok mind nagyon tekintélyelvűek voltak, direkte élvezték a katonai fegyelmet...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 22. - 00:19:50
Létrehozva: #27389

Painkiller

Idézet (lolacska @ 2010.03. 22. - 00:56:48) *
nem melanie griffith, szivem, meg ryan. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de télleg jó film az is. mai szemnek kicsit könnyebb emészthető. én a berlin felett az ég alatt legalább háromszor mentem el pihenni, az olyan nehéz volt a mai filmeken szocializálódott lelkemnek

Meg Ryan,persze lelkem csak mivel hasonlitanak keverem,megha utobbi fiatalabb is...a Berlin valoban epikus de en a konyvesebb sztorikat elvezem neha,igen,nemcsak neha...de megeri,mintha olvasnal a sorok kozott...mikor a gyermek gyermek volt,eleg volt neki ha almat es kenyeret evett,mint ahogy ma is meg....jo erzes volt,amikor a cseresznyeert nyult,mikor a gyermek gyermek volt meg tudta mi a paradicsom,ma mar csak sejti,alig ment le a torkan a spenot a tejbegriz,ma megeszi mindegyiket es nemcsak ha muszaly...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 22. - 00:22:02
Létrehozva: #27390

devotee

Ez érdekes, mert egyébként én is ilyen vagyok, fegyelmezett.
Jó, néha kicsit dilis, de ilyen vagyok, egyik elvem: az életben be kell tartani a játékszabályokat.
Tűrni, alázatosan dolgozni (bármit) igen, ilyen vagyok...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 22. - 00:23:46
Létrehozva: #27391

devotee

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 22. - 00:19:50) *
Meg Ryan,persze lelkem csak mivel hasonlitanak keverem,megha utobbi fiatalabb is...a Berlin valoban epikus de en a konyvesebb sztorikat elvezem neha,igen,nemcsak neha...de megeri,mintha olvasnal a sorok kozott...mikor a gyermek gyermek volt,eleg volt neki ha almat es kenyeret evett,mint ahogy ma is meg....jo erzes volt,amikor a cseresznyeert nyult,mikor a gyermek gyermek volt meg tudta mi a paradicsom,ma mar csak sejti,alig ment le a torkan a spenot a tejbegriz,ma megeszi mindegyiket es nemcsak ha muszaly...

jajjj ez nagyon zsép
na újra is nézem lassan, hátha másodjára még jobb lesz.
mert elsőre is imádtam, csak sztem másodjára még jobban fogom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

most viszont go ágy, mert reggel egyetem, és betegen nem vállalom a kialvatlanságot pluszba.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 22. - 00:25:59
Létrehozva: #27392

devotee

Aludjatok, jó éjt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 22. - 00:26:14
Létrehozva: #27393

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 22. - 00:22:02) *
Ez érdekes, mert egyébként én is ilyen vagyok, fegyelmezett.
Jó, néha kicsit dilis, de ilyen vagyok, egyik elvem: az életben be kell tartani a játékszabályokat.
Tűrni, alázatosan dolgozni (bármit) igen, ilyen vagyok...

na látod hogy betippeltem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
de nincs ezzel gond. én is szeretem a rendet és pl ennek csomó elvi része van.
ez az amit kicsit korábban írtam, hogy nem bliccelek, stb. nekem ezek, akármilyen hülyeségnek hangzanak is, fontosak. adót nem csalunk, bkv-n nem csalunk, stb. úgy vagyok vele, hogy ezeket a változtatásokat magunkon kell elkezdeni. sokan lehülyéztek már ezért, de ettől még én így gondolom
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 22. - 00:32:41
Létrehozva: #27394

Painkiller

Idézet (lolacska @ 2010.03. 22. - 01:23:46) *
jajjj ez nagyon zsép
na újra is nézem lassan, hátha másodjára még jobb lesz.
mert elsőre is imádtam, csak sztem másodjára még jobban fogom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

most viszont go ágy, mert reggel egyetem, és betegen nem vállalom a kialvatlanságot pluszba.

Gyogyulast ede (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) s!es mivel kimutatott,hogy a Tarr Bela 8 oras Satantangoja,a Berlin folott az eg,valamint Tarkovszkij majdnem minden alkotasa-nekem az Andrej rubljov _merhetetlen idot igenyeleltek-tudom,nehez az igazi elmelyules ezekben,de egyszercsak kivanja a biologia!!!En sem vagyok ,es senki mas egy aszketa,de eljon minden film ,ami szerintem megtalalja befogadojat!aludj jol,en gondolok am rad es ratok ha hiszitek ha nem1szeretettel vagyok virtualis identitasotok irant!ez komoly,telleg,es szep utazas veletek ,a fantaziatokkal! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 22. - 00:34:44
Létrehozva: #27395

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 22. - 00:26:14) *
na látod hogy betippeltem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
de nincs ezzel gond. én is szeretem a rendet és pl ennek csomó elvi része van.
ez az amit kicsit korábban írtam, hogy nem bliccelek, stb. nekem ezek, akármilyen hülyeségnek hangzanak is, fontosak. adót nem csalunk, bkv-n nem csalunk, stb. úgy vagyok vele, hogy ezeket a változtatásokat magunkon kell elkezdeni. sokan lehülyéztek már ezért, de ettől még én így gondolom

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez jó.
Sokszor azt érzi az ember, hogy nehéz és felesleges, mert mit sem ér, és nem értékelik, bár ekkor már egy mártírra hajazok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De igen, amúgy sokszor érzem azt a mindennapokban, főleg a munkában, hogy olyan vagyok, mint egy maratoni futó: csak futok, futok csinálom, futok ahogy kell.
És, majd valamikor jó messze, célba érek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

És kifejezetten szeretek szenvedni, ha van eredménye.
De mivel ezt előre úgysem tudom, mindenképp nekifutok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 22. - 00:37:04
Létrehozva: #27396

Painkiller

Idézet (Niki @ 2010.03. 22. - 01:25:59) *
Aludjatok, jó éjt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia niki (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Jo ejt!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 22. - 00:49:27
Létrehozva: #27397

Painkiller

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 22. - 01:37:04) *
Szia niki (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Jo ejt!!!!

Amugy sokan azzal alszunk el,hogy elkepzeljuk,hogy futunk,futunk a vegkimerulesig,persze ezt tesszuk napkozben is sokszor,hogy loholunk,de tenyleg,mikor mar agyban vagyok,legalabbis en,azt kepzelem,ha sehogysem alszom el,hogy futok es futok,mig osszeesem,es tegnap ezt olvastam valahol,hogy kedvenc ismerosom is erre gondol,ha nem tud sehogysem elaludni...harminc3 utan tenyleg nehez elaludni,ezt tapasztalom neha...de semmi bogyo szedes,inkabb a fantazia..egyebkent en tenyleg reggelente lefutok 5km-ert,de semmi konkluziv evek ota,de tenyleg semmi,max annyi,hogy kuzdok es sikerul betennem a kulcsot a vegen zarba,es,h kozben tisztabbak a gondolataim,de a let ertelmetlenseget csak a DM feledteti es a kedvenc kapolnam a dombon,mar a szerelem reg lemarad,gyerek nincs sajna,szerelem pedig ignoralva (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 22. - 01:13:51
Létrehozva: #27398

devotee

Szabcsi, ez jó, hogy futsz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Most jó idő van, lehet el is megyek az atlétika pályára. Csak egy a baj: unalmas magában futni. Szívesen pattogtatnám közben a kosárlabdát, nem is néznének furán. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ezért imádom és imádtam többek között. Nekem nehéz a futás, de a labda elvette róla a figyelmem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mellékelt állomány:  a10368_m2.jpg ( 55.18K ) Letöltések száma: 11

Mellékelt állomány:  a10368_m5.jpg ( 53.95K ) Letöltések száma: 9

Martin pap. Emlékeztek? Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 22. - 06:25:05
Létrehozva: #27399

devotee

Jó reggelt Seregem!

Elsőnek is: BOLDOG SZÜLCSINAPOT EDÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem vödör hagy aludni ma, és ma nem dolgozol ugye? Legyen szép, különleges nap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ölelés és puszika!

Szabcsi, köszönöm a képeket, sajna nagyon picurkák (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Angyalok városát imádom, a Berlin felett is jó. A City of Angels ahogy a Lola mondta a Berlin felett az ég amcsi remake-je, és sokan utálják a Cage-féle variációt pedig olyan szépségesen szép és szívfacsaró! Ezen is minden áldott alkalommal bőgök, ezért ritkán nézem meg. Pedig kivételesen szép mozi és még csak nyálasnak sem mondanám, olyan élet szagú szép-szomorú.

Ezek szerint az egész Sereg kompletten hisz az Angyalokban, de jó (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Usi, hát neked meg nagy gyógy ölelés, mi már egyszerre vagyunk betegek, jó és rossz kedvűek úgy látszik. Na, én meg köhiztem ám éjjel megint hogy cseszné meg, pedig elfogyott a Sinecodom és nincs több (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Basszus, basszus.

BOLDOG SZÜLINAPOT SOFAD!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki, sajnálom, a hülyék tényleg fárasztóak tudnak lenni egy idő után, mert az elején még tolerálod valahogy meg elvicceled, de huzamosabb idő után szörnyű. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 22. - 06:47:37
Létrehozva: #27400

devotee

reggelt!

köszi csajok. kicsit jobban vagyok, jó volt aludni. úgy látszik én akkor is képes vagyok aludni, ha köhögős beteg vagyok XD

EDÓ: BOLDOG SZÜLINAPOOOOOOOOOOOOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(IMG:http://www.funmunch.com/graphics/birthday/graphics/birthday_9.gif)
(aki nem tudna angolul: "Még egy szülinap? Még egy kifogás a tortaevésre!")

ja és HAPPY B-DAY SOFAD!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1368 1369 1370 1371 1372 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
10 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (10 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: