2400 Oldal V  « < 1369 1370 1371 1372 1373 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2010.03. 22. - 08:48:05
Létrehozva: #27401

devotee

Sziasztok Angie, és Usi.. Nagyon szépen köszönöm a köszöntőket, és hogy gondoltatok rám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A nőnapot elfelejtették a pasik, de ezt nem, már tegnap felköszöntött este 3 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak hogy ők legyenek az elsők, ezt mondták.. olyan jól esett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

És Happy Birthday SOFAD (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak kicsit fiatalabb nálam.. bááááárr.. sokat megélt darab (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 22. - 08:50:56
Létrehozva: #27402

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 22. - 08:48:05) *
Sziasztok Angie, és Usi.. Nagyon szépen köszönöm a köszöntőket, és hogy gondoltatok rám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A nőnapot elfelejtették a pasik, de ezt nem, már tegnap felköszöntött este 3 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak hogy ők legyenek az elsők, ezt mondták.. olyan jól esett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

És Happy Birthday SOFAD (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak kicsit fiatalabb nálam.. bááááárr.. sokat megélt darab (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Háhá, na azért vannak neked angyalkáid látod-látod (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Csak oda kell figyelni rájuk, de most még versenyeztek is, hogy ők legyenek az elsők!!!

Sokat megélt jah, és hány embert segített át a lelki válságon... hihetetlen egy lemez!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 22. - 08:55:18
Létrehozva: #27403

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 22. - 08:50:56) *
Háhá, na azért vannak neked angyalkáid látod-látod (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Csak oda kell figyelni rájuk, de most még versenyeztek is, hogy ők legyenek az elsők!!!

Sokat megélt jah, és hány embert segített át a lelki válságon... hihetetlen egy lemez!

igy ahogy mondod.. de én ám nem tudomőket rangsorolni... én mindet imádom. Mindig pont azt, amit hallgatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) BC, Violator, MFTM, SGR, SOFAD... imádom mindet.. még ott az EXCITER, imádom, bár sokaknak nem a kedvence, dehát ott van rajta az I am You.. és a goodnight lovers... na meg még mennyi gyönyörű, és izgalmas dal. És ott a PTA... uhhh... és most a SOTU!
Szóval nekem mind mind imádnivaló, és nem tudom megunni sohasem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
EGyedül a korai zsengék nem jönnek be (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 22. - 08:56:43
Létrehozva: #27404

devotee

jaja, én is írtam köszöntőt a megfelelő topikba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó: na látod! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és szívesen! már tegnap árgus szemekkel lestem FB-on az értesítőt, hogy ma lesz a szülinapod és izgultam nehogy elfelejtsem. éjjel akartam írni, de mint tudjátok, hamarabb lefeküdtem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 22. - 08:57:45
Létrehozva: #27405

Painkiller

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 22. - 07:47:37) *
reggelt!

köszi csajok. kicsit jobban vagyok, jó volt aludni. úgy látszik én akkor is képes vagyok aludni, ha köhögős beteg vagyok XD

EDÓ: BOLDOG SZÜLINAPOOOOOOOOOOOOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(IMG:http://www.funmunch.com/graphics/birthday/graphics/birthday_9.gif)
(aki nem tudna angolul: "Még egy szülinap? Még egy kifogás a tortaevésre!")

ja és HAPPY B-DAY SOFAD!!!!!!!!!!!!

Boldog Szulinapot Edo akkor en is!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) es o is!!!
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  f3e1bb4ad1_23290243_o2.jpg ( 62.49K ) Letöltések száma: 4

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 22. - 09:10:38
Létrehozva: #27406

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 22. - 08:55:18) *
igy ahogy mondod.. de én ám nem tudomőket rangsorolni... én mindet imádom. Mindig pont azt, amit hallgatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) BC, Violator, MFTM, SGR, SOFAD... imádom mindet.. még ott az EXCITER, imádom, bár sokaknak nem a kedvence, dehát ott van rajta az I am You.. és a goodnight lovers... na meg még mennyi gyönyörű, és izgalmas dal. És ott a PTA... uhhh... és most a SOTU!
Szóval nekem mind mind imádnivaló, és nem tudom megunni sohasem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
EGyedül a korai zsengék nem jönnek be (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tegnap este hallgattam kis PTA-t, mert most csütörtök óta egyáltalán nem hallgattam Mode-ot, pénteken is csak remixeket. Aztán Placebot körbe-körbe, jól esett és segített! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy én a koraiakat is szeretem, még Speak & Spellt is, bár ritkán hallgatom, de a Broken frame sem rossz ám! Szóval én mindet imádom!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 22. - 09:23:18
Létrehozva: #27407

Painkiller

Idézet (Angelus @ 2010.03. 22. - 10:10:38) *
Tegnap este hallgattam kis PTA-t, mert most csütörtök óta egyáltalán nem hallgattam Mode-ot, pénteken is csak remixeket. Aztán Placebot körbe-körbe, jól esett és segített! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy én a koraiakat is szeretem, még Speak & Spellt is, bár ritkán hallgatom, de a Broken frame sem rossz ám! Szóval én mindet imádom!!!

Szia! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ,mondjuk en is ritkabban hallgatom az elsot,de a masodiktol kezdve mindet.Amikor elkezdtem oket komolyan fanatizalni akkor agyonhallgattam a Constructiont (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) aszem teljesen be voltam dilizve akkor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) is (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) .Most pl.a sibellin megy.Nagyon nem kene mar koranreggel ,de ez jott sorra...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 22. - 09:27:27
Létrehozva: #27408

devotee

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 22. - 09:23:18) *
Szia! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ,mondjuk en is ritkabban hallgatom az elsot,de a masodiktol kezdve mindet.Amikor elkezdtem oket komolyan fanatizalni akkor agyonhallgattam a Constructiont (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) aszem teljesen be voltam dilizve akkor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) is (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) .Most pl.a sibellin megy.Nagyon nem kene mar koranreggel ,de ez jott sorra...

Szia Szabcsi Angyalkám! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én sem sűrűn hallgatom az elsőt, de nem rossz azért, olyan kis vidám és egyszerű és nagyon nem Mode-os, de jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem az első album, amibe full belezúgtam az a Violator természetesen, utána meg az Ultra, SOFAD-ot szerettem meg utoljára. Amúgy a Mode-osulás velem 2001-ben történt a Dream on-al (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Onnantól vallom magam rajongónak!

A Sibeling jó, szeretem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 22. - 09:30:47
Létrehozva: #27409

devotee

nálam most az Andantés Majom a ketrecben pörög körbe-körbe....
fákk, meg kell írnom azt a 3/4 oldalas Introduction-t.... Még jó hogy csak annyi.
asszem ma csak beugrom pár órámra leadni a házikat, meg veszek Neocitrant - szerencsére az hamar helyre tud rakni. addig is teázom. este 6-kor kell bemásznom egy órára talán huzamosabban, mert onnan már nem lehet hiányoznom. fákk! utálok beteg lenni. de legalább már nem ég úgy az arcom mint tegnap, meg kezdek taknyosodni, ami már jó hír, mert azt jelenti, hogy hamarosan elmúlik a köhögésem és már csak pár nap és túl vagyok az egészen.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 22. - 09:34:25
Létrehozva: #27410

devotee

Szép jó napot mindenkinek.

Edóka BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A SOFAD-nak is.

Usi,Angie jobbulást és gyógyulást kívánok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 22. - 09:38:17
Létrehozva: #27411

Painkiller

Idézet (Angelus @ 2010.03. 22. - 10:27:27) *
Szia Szabcsi Angyalkám! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én sem sűrűn hallgatom az elsőt, de nem rossz azért, olyan kis vidám és egyszerű és nagyon nem Mode-os, de jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem az első album, amibe full belezúgtam az a Violator természetesen, utána meg az Ultra, SOFAD-ot szerettem meg utoljára. Amúgy a Mode-osulás velem 2001-ben történt a Dream on-al (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Onnantól vallom magam rajongónak!

A Sibeling jó, szeretem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ejj tenyleg mar el is felejtettem,hogy igy a helyes,ahogy te irtad (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) kepzeld en meg voltam olyan mocsok is,hogy az egyetemen verset irtam ra,es egyik kollegam zongorazta,vagyis nyomogatta a billentyuket,a tobbiek meg korusban enekeltek,nagyon nagyon rossz volt mondanom sem kell,mint valami lepukkant temetesi enek olyan volt.Csak en szerettem akkor,pedig most is rohogok ha ragondolok,szegeny tobbieket kinoztam a maniammal (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) akkor megvoltam gyozodve arrol,hogy a sibeling kell ahoz a jelenethez...ouuu de reg volt,kar ,hogy nincs arrol a vizsgarol felvetel,szerintem most tiz eves talin betehetnem nekik,szarra rohognek magukat.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 22. - 09:38:19
Létrehozva: #27412

devotee

köszi vica!!!

Angie: egyre jobban kezdem megkedvelni azt a The Beach-Vast számot, amit tegnap átküldtél! az igazat megvallva elsőre nem fogott meg, de vannak ilyen számok, amik több hallgatás után másznak bele az agyadba.

egyébként én is úgy vagyok a DM-albumokkal mint Edó. nagyon nehéz rangsorolnom őket, mert mindegyiket szeretem valamiért. mondjuk az tény, hogy a Speak and spell-t hallgatom a legritkábban. nálam a Some great reward-tól kezdődik az igazán feltétlen rajongás XD onnantól rengeteg kedvencem van. előtte csak pár. de van amikor rámjön, hogy az egészen korai zsengéket is hallgassam. de ez viszonylag ritka.

na most egy kis Counterfreit 2 figyel be nálam. olyan sunyin rajta maradt a lejátszási listámon tegnap óta XD sunyi Mart oh yeah!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 22. - 09:50:57
Létrehozva: #27413

devotee

Megyek gyártok brassóit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 22. - 09:53:44
Létrehozva: #27414

devotee

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 22. - 09:38:17) *
ejj tenyleg mar el is felejtettem,hogy igy a helyes,ahogy te irtad (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) kepzeld en meg voltam olyan mocsok is,hogy az egyetemen verset irtam ra,es egyik kollegam zongorazta,vagyis nyomogatta a billentyuket,a tobbiek meg korusban enekeltek,nagyon nagyon rossz volt mondanom sem kell,mint valami lepukkant temetesi enek olyan volt.Csak en szerettem akkor,pedig most is rohogok ha ragondolok,szegeny tobbieket kinoztam a maniammal (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) akkor megvoltam gyozodve arrol,hogy a sibeling kell ahoz a jelenethez...ouuu de reg volt,kar ,hogy nincs arrol a vizsgarol felvetel,szerintem most tiz eves talin betehetnem nekik,szarra rohognek magukat.

Semmi baj Szabcsi, van, amit én sem tudok hogy kell leírni, pedig már azért sokat javult az angol helyesírásom a kezdetekhez képest! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na azokat az időket nem sírom vissza! De aranyos, hogy írtál rá szöveget, vagyis verset... ha ennyire megihletett az nagyon jó! Amúgy ritkán hallgatom ezt a B dalt, de nagyon-nagyon szeretem! Tényleg megnézném ha lenne róla felvétel, a szöveged megvan még?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 22. - 09:55:56
Létrehozva: #27415

Painkiller

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 22. - 10:38:19) *
köszi vica!!!

Angie: egyre jobban kezdem megkedvelni azt a The Beach-Vast számot, amit tegnap átküldtél! az igazat megvallva elsőre nem fogott meg, de vannak ilyen számok, amik több hallgatás után másznak bele az agyadba.

egyébként én is úgy vagyok a DM-albumokkal mint Edó. nagyon nehéz rangsorolnom őket, mert mindegyiket szeretem valamiért. mondjuk az tény, hogy a Speak and spell-t hallgatom a legritkábban. nálam a Some great reward-tól kezdődik az igazán feltétlen rajongás XD onnantól rengeteg kedvencem van. előtte csak pár. de van amikor rámjön, hogy az egészen korai zsengéket is hallgassam. de ez viszonylag ritka.

na most egy kis Counterfreit 2 figyel be nálam. olyan sunyin rajta maradt a lejátszási listámon tegnap óta XD sunyi Mart oh yeah!

Szia Usi! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) apropo!Mart dj settje bejon neked?,azt egyszer beraktam egy bulin es minden nem depeches azt imadta,azt mondtak azert jo,mert csak feldolgozasok...hihihi szartam rajuk (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) mert elveztek,meg nekem megvan az Angelnek a teljes instrumentalis valtozata,abbol is beraktam egy parat es nem jottek ra,hogy egyik a Precious volt,amit altalaban masok is ismernek (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Na bemegyek a furdobe,mostmar kene lassan mozdulnom
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 22. - 09:57:18
Létrehozva: #27416

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 22. - 09:38:19) *
köszi vica!!!

Jajj, nagyon szívesen, tudtam hogy fog tetszeni, csak emészteni kell. Amúgy ez nem csak a Part című filmben volt, hanem a kedvenc vámpíros sorozatomban ismertem meg az Angel-ben, 1. évad 2. rész: Magányos szívek klubja című epizódban volt asszem.

Reggel én is most Martinomat hallgattam munkába jövet! Loverman.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.03. 22. - 09:34:25) *
Szép jó napot mindenkinek.

Edóka BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A SOFAD-nak is.

Usi,Angie jobbulást és gyógyulást kívánok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi vica!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 22. - 10:11:03
Létrehozva: #27417

devotee

szabcsi: hát a 2006-os DJ setje jobban bejött, mint az előtte lévő - a mostani se volt rossz, bár az nincs meg. de a többit se nagyon szoktam hallgatni. nekem ez nagyon minimál és nagyon el kell találnia a hangulatomat hogy bejöjjön. szóval a kapcsolatom Mart dj setjével elég kényes! XD (bezzeg a Rammstein előtt milyen jó kis felvezetőszámok mentek! kár, hogy nem ismertem őket és nem tom meg lehet-e szerezni azokat)
jah, az instrumentális PTA tényleg királyság (hehe, avagy Kingdom! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )!!! mikor először hallottam, tökre csodálkoztam, mert csomó hang meg effekt kijön így, amit az ének elnyom. na lehet itt van lenn nálam valamelyik dvd-n, ha igen jól benyomom azt is a winamp listára (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 22. - 10:17:55
Létrehozva: #27418

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 22. - 10:11:03) *
szabcsi: hát a 2006-os DJ setje jobban bejött, mint az előtte lévő - a mostani se volt rossz, bár az nincs meg. de a többit se nagyon szoktam hallgatni. nekem ez nagyon minimál és nagyon el kell találnia a hangulatomat hogy bejöjjön. szóval a kapcsolatom Mart dj setjével elég kényes! XD (bezzeg a Rammstein előtt milyen jó kis felvezetőszámok mentek! kár, hogy nem ismertem őket és nem tom meg lehet-e szerezni azokat)
jah, az instrumentális PTA tényleg királyság (hehe, avagy Kingdom! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )!!! mikor először hallottam, tökre csodálkoztam, mert csomó hang meg effekt kijön így, amit az ének elnyom. na lehet itt van lenn nálam valamelyik dvd-n, ha igen jól benyomom azt is a winamp listára (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Én nem is ismerem ezt az instrumentális verziót (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 22. - 09:30:47) *
nálam most az Andantés Majom a ketrecben pörög körbe-körbe....
fákk, meg kell írnom azt a 3/4 oldalas Introduction-t.... Még jó hogy csak annyi.
asszem ma csak beugrom pár órámra leadni a házikat, meg veszek Neocitrant - szerencsére az hamar helyre tud rakni. addig is teázom. este 6-kor kell bemásznom egy órára talán huzamosabban, mert onnan már nem lehet hiányoznom. fákk! utálok beteg lenni. de legalább már nem ég úgy az arcom mint tegnap, meg kezdek taknyosodni, ami már jó hír, mert azt jelenti, hogy hamarosan elmúlik a köhögésem és már csak pár nap és túl vagyok az egészen.

Jobbulást! Neocitran tuti segít, rajtam is szokott! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze csak akkor, amikor az elején vagyok a dolgoknak, ha már benne, akkor nem igazán tud már mit csinálni, akkor gyógyszer kell sajna! De hát jobbulást és minden áron ne menj be az egyetemre, hallod?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 22. - 10:21:16
Létrehozva: #27419

devotee

Edó bébi!!!!!

megtaláltam a Basel-es Dave dvd-m (ez az Avo sessionös akkor?), és most már viszi a media player (valóban az a codec pakk kellett, amit anno linkeltél nekem). Ne hari hogy csak most, de akkor most elmondom, hogy mi van rajta.
főmenü:

"Play Basel" - "Play Paris" - "Play London" (ezek így egymás mellett)

ergo 3 koncert van nekem rajta.

ja és az egyik haverunk állította össze a dvd-t még az előző Mode-os társaságunkból.
(nem tom hogy ugyanez lesz-e amit megrendelsz a metro-nómból)

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 22. - 10:21:42
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 22. - 10:30:33
Létrehozva: #27420

devotee

jesszus úgy fájnak a lábízületeim mint valami öregasszonynak!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1369 1370 1371 1372 1373 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
21 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (21 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: