![]() ![]() |
2010.03. 22. - 10:38:39
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jesszus úgy fájnak a lábízületeim mint valami öregasszonynak! nem lehet hogy te influenzás leszel? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 10:53:07
Létrehozva:
|
|
|
elég valószínű hogy már az vagyok és azért fáj már napok óta minden izmom változó intenzitással. XD
|
|
|
|
2010.03. 22. - 10:59:03
Létrehozva:
|
|
|
elég valószínű hogy már az vagyok és azért fáj már napok óta minden izmom változó intenzitással. XD Akkor ma NO Suli és No Disco (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 11:13:05
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica.. köszönöm a jókivánságaid (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usi... hát ahogy én elnéztem, az eredetin csak egy konci van, úgyhogy a te változatod sokkal jobb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Küldök neked DVD-t kiirod nekem? ha szépen megkérlek? *szomorú kutyaszemmel néz * Akkor ma NO Suli és No Disco (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) No hush hush.. no heroin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NEkem a kv-tól nindig úgy kell pisilnem.. és igy roham szerűen jön rám.. zsutty, és már rohannom is kell,... nem kicsit vizhajtó nálam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezt most csak úgy leirtam.. nálam ONIP megy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és nem birok tőle takaritani... ááááhhhh. mindig idevágódok a kanapéra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 11:34:04
Létrehozva:
|
|
|
We talk of love and trust ... elolvadtam.. és most nem Dave-től, hanem Mart hangjától, és átélésétől (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Olyan édes, ahogy rogyasztott térddel áll a kis puma cipőjében (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) semmi sztárallűr... pardon.. és a szárnyak? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 12:20:30
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica.. köszönöm a jókivánságaid (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi... hát ahogy én elnéztem, az eredetin csak egy konci van, úgyhogy a te változatod sokkal jobb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Küldök neked DVD-t kiirod nekem? ha szépen megkérlek? *szomorú kutyaszemmel néz * No hush hush.. no heroin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NEkem a kv-tól nindig úgy kell pisilnem.. és igy roham szerűen jön rám.. zsutty, és már rohannom is kell,... nem kicsit vizhajtó nálam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezt most csak úgy leirtam.. nálam ONIP megy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és nem birok tőle takaritani... ááááhhhh. mindig idevágódok a kanapéra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A kv nálam is ezt csinálja, megiszom a 3 az 1-bent és aztán non-stop pisilek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 12:31:48
Létrehozva:
|
|
|
Mennyivel finomabban énekli az ONIP-on a condemnation-t... mondjuk nekem a devo-n joban bejön.. ott kiénekli a lelkét is.. jesszusisten!
|
|
|
|
2010.03. 22. - 12:53:42
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 22. - 13:07:14
Létrehozva:
|
|
|
na lepasszoltam a házikat, már csak 6-ra kell bemásznom buzi és kurva unalmas szemináriumra. (bocs a csúnya beszédet, a betegség kihozza belőlem).
Angie: vettem túrórudit meg krémtúrót is de rájöttem hogy most a betegség miatt nem szabad tejterméket ennem! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (((((((((( jah a kávé nálam is ilyen hatással van - meg a tea is. Edó: persze hogy kiírom! mondjuk nem csúcs minőségű felvételek, de simán élvezhetők (olyan közepes-jó kategória). a dvd-t meg hagyjad, legfeljebb majd én is kérek tőled vmit cserében. hogy a fakiban lett hirtelen ilyen marha meleg?! semmi átmenet? majdnem meggyulladtam vékony hosszúujjú+ póló + kigombolt lobogó bőrkabi kombóban! |
|
|
|
2010.03. 22. - 13:16:40
Létrehozva:
|
|
|
na lepasszoltam a házikat, már csak 6-ra kell bemásznom buzi és kurva unalmas szemináriumra. (bocs a csúnya beszédet, a betegség kihozza belőlem). Angie: vettem túrórudit meg krémtúrót is de rájöttem hogy most a betegség miatt nem szabad tejterméket ennem! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (((((((((( jah a kávé nálam is ilyen hatással van - meg a tea is. Edó: persze hogy kiírom! mondjuk nem csúcs minőségű felvételek, de simán élvezhetők (olyan közepes-jó kategória). a dvd-t meg hagyjad, legfeljebb majd én is kérek tőled vmit cserében. hogy a fakiban lett hirtelen ilyen marha meleg?! semmi átmenet? majdnem meggyulladtam vékony hosszúujjú+ póló + kigombolt lobogó bőrkabi kombóban! Uncsi a vámpíros óra? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hát akkor részvétem és kitartás neked! Hogyhogy nem ehetsz tejterméket? Voltál dokinál? Mi a bajod? Itt is meleg van, de beborult, szerintem esni fog! Még, jó hogy az enyhén bélelt téli cipőmben jöttem, mert a tavaszi cuccaim 220 km-re vannak innen (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Remélem két hétig még kibírom ezeket a cuccokat, bár azért plusz 20-ban a bundabakancs már gyilok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 13:25:28
Létrehozva:
|
|
|
a vámpíros órám holnap este lesz. ma valami halál uncsi Művelődéstudományos óra van (Multikulturalizmus a Kárpát-medencében III.).
hát a múltkor asszem itt taglaltátok, hogy megfázva, influenzásan nem jó ha tejet iszol vagy tejterméket eszel mert az táptalaj a baciknak. nekem vegyesen vannak cuccaim, bár a gatyáim száma nagyon limitált és azok inkább téliek. kéne vennem turiban pár farmert, csak rá kéne vennem, hogy próbálgassak. azt meg utálok. |
|
|
|
2010.03. 22. - 13:35:26
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok, csak benézek!
Edó boldog szülinapot!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola, Usi köszi a bonanza számot, az lesz az amit mondtatok !! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De akkor rosszul emlékeztem, én bömbölnek-re emlékeztem XD |
|
|
|
2010.03. 22. - 13:38:36
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 22. - 13:43:20
Létrehozva:
|
|
|
Ez az igen, köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát nem vagyok Bonanza párti, de azért vannak jó számaik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 13:50:18
Létrehozva:
|
|
|
Na mentem is, még tanulni is kell, meg kezdődik a sorozatom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
pápá, majd jövök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 14:22:39
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Csak beugrok egy pillanatra. Edó már írtam éjjel, de megint boldog szülinapot!! Láttam írtatok Sofad-nak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie én is így vagyok vele. Ez a két album: Ultra, Sofad, felrakom alkonyatnál, rámsötétedik, leginkább egyedül hallgatom végig és csak szállok velük. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd tartanom kell megint egy ilyen napot... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Izgatott vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma talán megjött a pénzem, és akkor meg tudjuk venni a cédét, amin rajt vannak az esküvői képeink, nagyon sok. Most megyek értekezletre. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nagyon örülök neki. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) És utána kiderül. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hurrá, képek képek!!! |
|
|
|
2010.03. 22. - 14:25:50
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Bekukk.... Edóka nem sokára feladom neked a lemezeket és ha minden igaz akkor holnap odaérnek.Elárasztanak a lemezek tőlem is megy meg Usitól is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 14:34:10
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Csak beugrok egy pillanatra. Edó már írtam éjjel, de megint boldog szülinapot!! Láttam írtatok Sofad-nak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie én is így vagyok vele. Ez a két album: Ultra, Sofad, felrakom alkonyatnál, rámsötétedik, leginkább egyedül hallgatom végig és csak szállok velük. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd tartanom kell megint egy ilyen napot... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Izgatott vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma talán megjött a pénzem, és akkor meg tudjuk venni a cédét, amin rajt vannak az esküvői képeink, nagyon sok. Most megyek értekezletre. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nagyon örülök neki. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) És utána kiderül. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hurrá, képek képek!!! Szia Niki! Részvétem az értekezlet miatt! Hát azokat én a legelső munkahelyemen utáltam, de nagyon! Azért mert nem volt semmi értelmük csak gereblyéztük a vizet órákon át. Fööjjj... Úgyhogy át tudom érezni a dolgokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na, akkor tök ász, hogy Ultra-Sofad kérdésben egyet értünk. Ja, nekem ma jött I feel you maxi, a digipakkos, itt simizem olyan szép (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 14:35:36
Létrehozva:
|
|
|
Na mentem is, még tanulni is kell, meg kezdődik a sorozatom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) pápá, majd jövök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode tanuljál.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 15:09:38
Létrehozva:
|
|
|
Angie ne mondd ezt magadra.Itt mindenki csinos,szép és okos.Elvégre DM babák vagyunk vagy mi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo jó munkát és puszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Így igaz, ahogy leírtad! 101%-osan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |