2400 Oldal V  « < 1370 1371 1372 1373 1374 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.03. 22. - 10:38:39
Létrehozva: #27421

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 22. - 10:30:33) *
jesszus úgy fájnak a lábízületeim mint valami öregasszonynak!

nem lehet hogy te influenzás leszel? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 22. - 10:53:07
Létrehozva: #27422

devotee

elég valószínű hogy már az vagyok és azért fáj már napok óta minden izmom változó intenzitással. XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 22. - 10:59:03
Létrehozva: #27423

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 22. - 10:53:07) *
elég valószínű hogy már az vagyok és azért fáj már napok óta minden izmom változó intenzitással. XD

Akkor ma NO Suli és No Disco (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 22. - 11:13:05
Létrehozva: #27424

devotee

Szia Vica.. köszönöm a jókivánságaid (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi... hát ahogy én elnéztem, az eredetin csak egy konci van, úgyhogy a te változatod sokkal jobb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Küldök neked DVD-t kiirod nekem? ha szépen megkérlek? *szomorú kutyaszemmel néz *

Idézet (Angelus @ 2010.03. 22. - 10:59:03) *
Akkor ma NO Suli és No Disco (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

No hush hush.. no heroin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

NEkem a kv-tól nindig úgy kell pisilnem.. és igy roham szerűen jön rám.. zsutty, és már rohannom is kell,... nem kicsit vizhajtó nálam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezt most csak úgy leirtam.. nálam ONIP megy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
és nem birok tőle takaritani... ááááhhhh. mindig idevágódok a kanapéra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 22. - 11:34:04
Létrehozva: #27425

devotee

We talk of love and trust ... elolvadtam.. és most nem Dave-től, hanem Mart hangjától, és átélésétől (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Olyan édes, ahogy rogyasztott térddel áll a kis puma cipőjében (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) semmi sztárallűr... pardon.. és a szárnyak? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 22. - 12:20:30
Létrehozva: #27426

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 22. - 11:13:05) *
Szia Vica.. köszönöm a jókivánságaid (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi... hát ahogy én elnéztem, az eredetin csak egy konci van, úgyhogy a te változatod sokkal jobb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Küldök neked DVD-t kiirod nekem? ha szépen megkérlek? *szomorú kutyaszemmel néz *

No hush hush.. no heroin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

NEkem a kv-tól nindig úgy kell pisilnem.. és igy roham szerűen jön rám.. zsutty, és már rohannom is kell,... nem kicsit vizhajtó nálam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezt most csak úgy leirtam.. nálam ONIP megy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
és nem birok tőle takaritani... ááááhhhh. mindig idevágódok a kanapéra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A kv nálam is ezt csinálja, megiszom a 3 az 1-bent és aztán non-stop pisilek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 22. - 12:31:48
Létrehozva: #27427

devotee

Mennyivel finomabban énekli az ONIP-on a condemnation-t... mondjuk nekem a devo-n joban bejön.. ott kiénekli a lelkét is.. jesszusisten!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 22. - 12:53:42
Létrehozva: #27428

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 22. - 12:31:48) *
Mennyivel finomabban énekli az ONIP-on a condemnation-t... mondjuk nekem a devo-n joban bejön.. ott kiénekli a lelkét is.. jesszusisten!

ONIP jó, de a Devo is bár ugyan azért, amiért Usi én sem nézem túl sokat!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 22. - 13:07:14
Létrehozva: #27429

devotee

na lepasszoltam a házikat, már csak 6-ra kell bemásznom buzi és kurva unalmas szemináriumra. (bocs a csúnya beszédet, a betegség kihozza belőlem).
Angie: vettem túrórudit meg krémtúrót is de rájöttem hogy most a betegség miatt nem szabad tejterméket ennem! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((((((((((

jah a kávé nálam is ilyen hatással van - meg a tea is.

Edó: persze hogy kiírom! mondjuk nem csúcs minőségű felvételek, de simán élvezhetők (olyan közepes-jó kategória). a dvd-t meg hagyjad, legfeljebb majd én is kérek tőled vmit cserében.

hogy a fakiban lett hirtelen ilyen marha meleg?! semmi átmenet? majdnem meggyulladtam vékony hosszúujjú+ póló + kigombolt lobogó bőrkabi kombóban!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 22. - 13:16:40
Létrehozva: #27430

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 22. - 13:07:14) *
na lepasszoltam a házikat, már csak 6-ra kell bemásznom buzi és kurva unalmas szemináriumra. (bocs a csúnya beszédet, a betegség kihozza belőlem).
Angie: vettem túrórudit meg krémtúrót is de rájöttem hogy most a betegség miatt nem szabad tejterméket ennem! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((((((((((

jah a kávé nálam is ilyen hatással van - meg a tea is.

Edó: persze hogy kiírom! mondjuk nem csúcs minőségű felvételek, de simán élvezhetők (olyan közepes-jó kategória). a dvd-t meg hagyjad, legfeljebb majd én is kérek tőled vmit cserében.

hogy a fakiban lett hirtelen ilyen marha meleg?! semmi átmenet? majdnem meggyulladtam vékony hosszúujjú+ póló + kigombolt lobogó bőrkabi kombóban!

Uncsi a vámpíros óra? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hát akkor részvétem és kitartás neked!
Hogyhogy nem ehetsz tejterméket? Voltál dokinál? Mi a bajod?

Itt is meleg van, de beborult, szerintem esni fog! Még, jó hogy az enyhén bélelt téli cipőmben jöttem, mert a tavaszi cuccaim 220 km-re vannak innen (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Remélem két hétig még kibírom ezeket a cuccokat, bár azért plusz 20-ban a bundabakancs már gyilok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 22. - 13:25:28
Létrehozva: #27431

devotee

a vámpíros órám holnap este lesz. ma valami halál uncsi Művelődéstudományos óra van (Multikulturalizmus a Kárpát-medencében III.).

hát a múltkor asszem itt taglaltátok, hogy megfázva, influenzásan nem jó ha tejet iszol vagy tejterméket eszel mert az táptalaj a baciknak.

nekem vegyesen vannak cuccaim, bár a gatyáim száma nagyon limitált és azok inkább téliek. kéne vennem turiban pár farmert, csak rá kéne vennem, hogy próbálgassak. azt meg utálok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 22. - 13:35:26
Létrehozva: #27432

devotee

Sziasztok, csak benézek!
Edó boldog szülinapot!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola, Usi köszi a bonanza számot, az lesz az amit mondtatok !! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De akkor rosszul emlékeztem, én bömbölnek-re emlékeztem XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 22. - 13:38:36
Létrehozva: #27433

devotee

a buli hevében megesik.

ennél konkrétabban már nem tudom mutatni:

Bonanza - Dörömbölnek a vágyak
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 22. - 13:43:20
Létrehozva: #27434

devotee

Ez az igen, köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát nem vagyok Bonanza párti, de azért vannak jó számaik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 22. - 13:50:18
Létrehozva: #27435

devotee

Na mentem is, még tanulni is kell, meg kezdődik a sorozatom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
pápá, majd jövök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 22. - 14:22:39
Létrehozva: #27436

devotee

Sziasztok!

Csak beugrok egy pillanatra.

Edó már írtam éjjel, de megint boldog szülinapot!!
Láttam írtatok Sofad-nak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie én is így vagyok vele.
Ez a két album: Ultra, Sofad, felrakom alkonyatnál, rámsötétedik, leginkább egyedül hallgatom végig és csak szállok velük. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Majd tartanom kell megint egy ilyen napot... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Izgatott vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma talán megjött a pénzem, és akkor meg tudjuk venni a cédét, amin rajt vannak az esküvői képeink, nagyon sok.
Most megyek értekezletre. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nagyon örülök neki. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
És utána kiderül. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hurrá, képek képek!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 22. - 14:25:50
Létrehozva: #27437

devotee

Sziasztok.

Bekukk....

Edóka nem sokára feladom neked a lemezeket és ha minden igaz akkor holnap odaérnek.Elárasztanak a lemezek tőlem is megy meg Usitól is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 22. - 14:34:10
Létrehozva: #27438

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 22. - 14:22:39) *
Sziasztok!

Csak beugrok egy pillanatra.

Edó már írtam éjjel, de megint boldog szülinapot!!
Láttam írtatok Sofad-nak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie én is így vagyok vele.
Ez a két album: Ultra, Sofad, felrakom alkonyatnál, rámsötétedik, leginkább egyedül hallgatom végig és csak szállok velük. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Majd tartanom kell megint egy ilyen napot... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Izgatott vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma talán megjött a pénzem, és akkor meg tudjuk venni a cédét, amin rajt vannak az esküvői képeink, nagyon sok.
Most megyek értekezletre. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nagyon örülök neki. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
És utána kiderül. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hurrá, képek képek!!!

Szia Niki!

Részvétem az értekezlet miatt! Hát azokat én a legelső munkahelyemen utáltam, de nagyon! Azért mert nem volt semmi értelmük csak gereblyéztük a vizet órákon át. Fööjjj... Úgyhogy át tudom érezni a dolgokat.

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na, akkor tök ász, hogy Ultra-Sofad kérdésben egyet értünk. Ja, nekem ma jött I feel you maxi, a digipakkos, itt simizem olyan szép (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 22. - 14:35:36
Létrehozva: #27439

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 22. - 13:50:18) *
Na mentem is, még tanulni is kell, meg kezdődik a sorozatom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
pápá, majd jövök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode tanuljál.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.03. 22. - 15:09:38
Létrehozva: #27440

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 21. - 16:34:28) *
Angie ne mondd ezt magadra.Itt mindenki csinos,szép és okos.Elvégre DM babák vagyunk vagy mi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Neo jó munkát és puszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Így igaz, ahogy leírtad! 101%-osan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1370 1371 1372 1373 1374 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
21 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (21 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: