![]() ![]() |
2010.03. 22. - 18:44:11
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niki hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
húúú...hát... nem tudom, nekem Pl. Nothing-ból sosem elég, de egymás után 101-szer már lehet, hogy unalmas lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Komolyan nem tudom, sok dM szám van amiből Just Can't get enough (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 18:49:00
Létrehozva:
|
|
|
Hát úgy értem a rosszul létet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe és mit eszel, anakondát??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe nem szendvicset (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://lh4.ggpht.com/_r29FnBYyHPY/S5Ns-L6kdoI/AAAAAAAAO-s/9Olzu26z-Y4/s640/tumblr_ky5fgjVHHz1qagjt8o1_1280.jpg) Andy drágám (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 22. - 18:49:32 |
|
|
|
2010.03. 22. - 18:53:19
Létrehozva:
|
|
|
hehe nem szendvicset (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Andy drágám (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) És akkor abba van anakonda? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj, elképzeltem, ahogy Andy megy fel a színpadra ezzel a nagy műbanánnal (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) http://www.youtube.com/watch?v=DGXcNH2ViHk...feature=related folyik a nyálam A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 22. - 18:50:54 |
|
|
|
2010.03. 22. - 18:55:05
Létrehozva:
|
|
|
Mode az anacondát nem eszem meg mert kell még máskor is,szóval több nap mint kolbász (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) másrészről pedig inkább nyalogatnám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 22. - 18:56:44
Létrehozva:
|
|
|
Mode az anacondát nem eszem meg mert kell még máskor is,szóval több nap mint kolbász (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) másrészről pedig inkább nyalogatnám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nyalogatnááááád??? hehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na..ma megint perverz vagyok, már jönnek a fantáziálások (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 18:59:52
Létrehozva:
|
|
|
Mode mint ahogy te meg Alan magnumját nyalogatnád. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehe kis perverz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fantáziálsz mi? |
|
|
|
2010.03. 22. - 19:02:02
Létrehozva:
|
|
|
Mode mint ahogy te meg Alan magnumját nyalogatnád. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe kis perverz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fantáziálsz mi? Neeeem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagyis...hát nem tudom, ezt így nem tudom megmondani, kiderül ha ott tartunk (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Igen, fantáziálok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nézem a jó kis videót, közben folyik a nyálam, és néha beugrik a 101-es szépséges váltós pillanat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 19:04:38
Létrehozva:
|
|
|
Neeeem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagyis...hát nem tudom, ezt így nem tudom megmondani, kiderül ha ott tartunk (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Igen, fantáziálok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nézem a jó kis videót, közben folyik a nyálam, és néha beugrik a 101-es szépséges váltós pillanat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "szépséges váltós pillanat" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma én is nézem 101-et (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) de én apádat figyeltem nem Alant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 19:09:45
Létrehozva:
|
|
|
"szépséges váltós pillanat" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma én is nézem 101-et (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) de én apádat figyeltem nem Alant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hááát, az a dudor ott az valami csodálatos (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) nyamiiii (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Én meg ma fogok, és már nagyon várom, látni akarom életem szerelmét megint (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Jajj istenem, annyira szeretem Őt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hát még szerencse, hogy apucimacit figyelted (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 19:12:16
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica befut, rosszul lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nemcsak O,en is sajnos...egyebken t tenyleg veszelyes vizeken evezunk itt naponta...olyan tenyleg mar,mintha Dave mostmar nemcsak az enyem lenne,hanem itt mostmar csaladi baratsagrol'' kell beszelni,mert tenyleg olyan mar,mintha o valoban a mi szeretonk lenne(ez asok kep,meg a fickek)teljeen eltereltek a gondolatomat arrol,hogy jeee basszus,hogy van az,h valakit ennyien emlegetnek kivannak,szeretnek,es o nem tud a vilagon semmit rolunk.Ez nem igazsag.ennek veget kell vetni! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) be kene valahogy uljunk az almaba,hogy egy ejjel tenyleg megalmodjon minket,azt,h o a fickek egyik foszereploje,hogy tralalalala,valamit ezekbol,vagy legalabb Mart ha almodna valami hasonlot!. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Bocsi,ezeket en irtam mar veletlenul belekontarkodtam!szoval nem Modeval van baj!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) csak velem,bocsi! (IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f260/sophie_ladyice/Depeche%20Mode%20gifs/wvtour2bydfe4.gif) (IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f260/sophie_ladyice/Depeche%20Mode%20gifs/mags273.gif) (IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f260/sophie_ladyice/Depeche%20Mode%204life/173_bb.jpg) A hozzászólást -szabcsi- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 22. - 19:15:22 |
|
|
|
2010.03. 22. - 19:13:03
Létrehozva:
|
|
|
Hááát, az a dudor ott az valami csodálatos (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) nyamiiii (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Én meg ma fogok, és már nagyon várom, látni akarom életem szerelmét megint (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Jajj istenem, annyira szeretem Őt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hát még szerencse, hogy apucimacit figyelted (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) apád dudora is az (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) naná,hogy őt figyelem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 19:19:13
Létrehozva:
|
|
|
apád dudora is az (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) naná,hogy őt figyelem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bizony, apué is csodálatos (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Persze én nem használnám, de attól függetlenül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=ngOiUpKOClA...feature=related HOGY KACSINT 3:32-NÉL ÚRISTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZERELMES VAGYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 19:19:33
Létrehozva:
|
|
|
apád dudora is az (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) naná,hogy őt figyelem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elnezest mindenkitol,valaszolni akartam a Modera errefel belekontarkodtam es ugy nez ki,mintha Modenak elvette volna az eszet az apja ezekkel a hullmzo idomokkal...nehogy megverjen mode ezert vedjetek meeeeg!!!Jajjj,mit kapooook (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) !!!ha meglatja! |
|
|
|
2010.03. 22. - 19:22:27
Létrehozva:
|
|
|
Elnezest mindenkitol,valaszolni akartam a Modera errefel belekontarkodtam es ugy nez ki,mintha Modenak elvette volna az eszet az apja ezekkel a hullmzo idomokkal...nehogy megverjen mode ezert vedjetek meeeeg!!!Jajjj,mit kapooook (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) !!!ha meglatja! Jajj semmi gond, dehogy is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem elvette apu az eszemet, de nem olyan értelemben (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Meg Téged soha nem vernélek meg!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 19:28:47
Létrehozva:
|
|
|
Mode az anacondát nem eszem meg mert kell még máskor is,szóval több nap mint kolbász (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) másrészről pedig inkább nyalogatnám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 19:33:29
Létrehozva:
|
|
|
hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tetszik amit mondtam? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj semmi gond, dehogy is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem elvette apu az eszemet, de nem olyan értelemben (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Meg Téged soha nem vernélek meg!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) neked Alan vette el az eszed (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 19:35:37
Létrehozva:
|
|
|
tetszik amit mondtam? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) neked Alan vette el az eszed (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mint a huzat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj már nagyon várom, hogy jöjjön (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 19:37:56
Létrehozva:
|
|
|
Így igaz, ahogy leírtad! 101%-osan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 101%-osan igazam van?...ez jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mint a huzat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj már nagyon várom, hogy jöjjön (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Megnéznélek Alan koncertjének a napján milyen képpel fogsz járkálni és,hogy mennyire be leszel zsongva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 19:38:17
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok csajok!
Ma sem sikerült bekapcsolódnom a beszélgetésbe , de majd talán szerdán utólérem magam az olvasással! Addig is jók legyetek! Holnap az Edókát köszöntjük szülinapjára! Már nagyon izgulunk! Meglepit kap! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most elmegyünk bevásárolni mert főz nekünk.Isteni nap lesz a holnapi! Puszi A hozzászólást -Marishka- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 22. - 19:39:46 |
|
|
|
2010.03. 22. - 19:40:48
Létrehozva:
|
|
|
101%-osan igazam van?...ez jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megnéznélek Alan koncertjének a napján milyen képpel fogsz járkálni és,hogy mennyire be leszel zsongva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Barátnőm is ezt mondta szombaton, hogy megnézné a fejemet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De biztos lesznek majd fényképek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pénteki nap lesz, szerintem azon a héten én nem nagyon fogok bármit is csinálni az iskolában... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Marcsi!!! A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 22. - 19:42:22 |
|
|
|
![]() ![]() |