![]() ![]() |
2010.03. 22. - 19:58:42
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Egy pap fekete körömlakkal.
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 19:58:49
Létrehozva:
|
|
|
először én is furáltam de már megszoktam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én még észreveszem, de nem zavaró, szóval nem baj, ha ott van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 19:58:51
Létrehozva:
|
|
|
Vagy Kramcsák néni? Ja én is figyeltem már. Ez valami újítás? Mert én folyton szerkesztek, mivel sűrűn mellégépelek... na a Kramcsi néni tőlem tegnap húzott el....hála a jó égnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 19:59:22
Létrehozva:
|
|
|
Egy pap fekete körömlakkal. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nekem is fekete körmeim vannak (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:00:28
Létrehozva:
|
|
|
Egy pap fekete körömlakkal. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) passzol a ruhája színéhez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nekem is fekete körmeim vannak (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) az esküvő napján el ne felejtsd átfesteni fehérre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:01:36
Létrehozva:
|
|
|
bocseszka, kicsit lemaradtam háttérkészítés közben... (IMG:http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2010/080/c/2/It_doesn__t_matter_15_by_Useless_girl.jpg) de látom nem maradtam le semmiről Usi, elállt a szavam! Annyira de annyira ügyes vagy! Dave ahogy kétségbesésében eltakarja az arcát, és Mart szomorú (és gyönnyörű) arca (sokáig ez a kép volt a hátterem)...... középen nagyon halványan Jen, épp hogy csak ott van.............. a színek...... Kész lettem! (Bocsi a régi téma miatt, még csak most olvasok vissza.) |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:01:45
Létrehozva:
|
|
|
passzol a ruhája színéhez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az esküvő napján el ne felejtsd átfesteni fehérre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Áhh, kizárt dolog, hogy fehér körmeim legyenek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Színtelennel esetleg (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De azt amúgy is majd az esküvő előtt pár nappal (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:03:16
Létrehozva:
|
|
|
Igen közben meggyóntat és te készségesen bevallod minden bűnöd. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ámen! Martin atya ott csücsült a padokban, imádkozott. Éjjel linkeltem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vááááááááááááááááááá keresem. |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:03:33
Létrehozva:
|
|
|
Na én azt hiszem megyek, megfürdök, utána meg barátok Közt, aztán 101 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és a váltóóóóó , meg a gazdája (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Jó éjszakát, pápá!!!!!! |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:03:54
Létrehozva:
|
|
|
Áhh, kizárt dolog, hogy fehér körmeim legyenek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Színtelennel esetleg (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De azt amúgy is majd az esküvő előtt pár nappal (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vagy valami csecse műkörmöt a kacsóidra,hogy szép legyen a kezed. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Csak aztán nehogy szétkapard vele Alan hátát a nászéjszakán. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:04:21
Létrehozva:
|
|
|
Üdvözlégy Martin,
Istennek Szent szövegírója... Üdvözlégy Mart, kegyelemmel teljes, Dave van teveled, áldott vagy te az asszonyok között, és áldott a te ujjadnak gyümölcse, Judas. Asszonyunk, Szűz Jennifer, Dave-nek szent felesége, imádkozzál érettünk, bűnösökért, most és halálunk óráján. Ámen. Na majd javítok... |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:04:43
Létrehozva:
|
|
|
Na én azt hiszem megyek, megfürdök, utána meg barátok Közt, aztán 101 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és a váltóóóóó , meg a gazdája (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jó éjszakát, pápá!!!!!! Jó éjt Mode.Vár Alan a kádban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:05:02
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 22. - 20:05:43
Létrehozva:
|
|
|
na a Kramcsi néni tőlem tegnap húzott el....hála a jó égnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Képzeld mostánban ez a dilis Zoli, mindig így hív engem. Pontosabban Krajcsáknéninek. Én meg ütöm a párnával hogy az Kramcsák te süket! (Tudod csak úgy kedvességből!) Meg különben is az csak a lábam között van és az nem jó dolog - így kap még egyet a párnával! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) El van a gyerek ha játszik.... |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:05:56
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Mode.Vár Alan a kádban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vár bizony, itt hallom, ahogy kiabál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Uhhh öcsééém XD |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:06:06
Létrehozva:
|
|
|
Üdvözlégy Martin, Istennek Szent szövegírója... Üdvözlégy Mart, kegyelemmel teljes, Dave van teveled, áldott vagy te az asszonyok között, és áldott a te ujjadnak gyümölcse, Judas. Asszonyunk, Szűz Jennifer, Dave-nek szent felesége, imádkozzál érettünk, bűnösökért, most és halálunk óráján. Ámen. Na majd javítok... Szűz Jennifer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:06:25
Létrehozva:
|
|
|
Üdvözlégy Martin, Istennek Szent szövegírója... Üdvözlégy Mart, kegyelemmel teljes, Dave van teveled, áldott vagy te az asszonyok között, és áldott a te ujjadnak gyümölcse, Judas. Asszonyunk, Szűz Jennifer, Dave-nek szent felesége, imádkozzál érettünk, bűnösökért, most és halálunk óráján. Ámen. Na majd javítok... veheheee!!!! xDDD |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:07:59
Létrehozva:
|
|
|
Üdvözlégy Martin, Istennek Szent szövegírója... Üdvözlégy Mart, kegyelemmel teljes, Dave van teveled, áldott vagy te az asszonyok között, és áldott a te ujjadnak gyümölcse, Judas. Asszonyunk, Szűz Jennifer, Dave-nek szent felesége, imádkozzál érettünk, bűnösökért, most és halálunk óráján. Ámen. Na majd javítok... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki, Te kis vallásos rímfaragó! Imádom ezeket, mindig nagyot röhögök rajtuk! Jó éjt Mode! |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:08:10
Létrehozva:
|
|
|
Azt írtam Martinra, hogy áldott vagy te az asszonyok között. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
2010.03. 22. - 20:09:48
Létrehozva:
|
|
|
Vár bizony, itt hallom, ahogy kiabál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Uhhh öcsééém XD Betti drágám gyere már vár a magnum. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Képzeld mostánban ez a dilis Zoli, mindig így hív engem. Pontosabban Krajcsáknéninek. Én meg ütöm a párnával hogy az Kramcsák te süket! (Tudod csak úgy kedvességből!) Meg különben is az csak a lábam között van és az nem jó dolog - így kap még egyet a párnával! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) El van a gyerek ha játszik.... Jópofa a férjed. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 22. - 20:09:12 |
|
|
|
![]() ![]() |