![]() ![]() |
2010.03. 22. - 20:10:37
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Egy pap fekete körömlakkal. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Most nekem is Martinos körmeim vannak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sötétek, mint a lelkem... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:10:46
Létrehozva:
|
|
|
Buliznék most egyet veletek.
A hozzászólást Alien szerkesztette Ma 20:10:55 |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:12:00
Létrehozva:
|
|
|
Azt írtam Martinra, hogy áldott vagy te az asszonyok között. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martin mindekik között áldott, legyen az férfi vagy asszony. |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:12:01
Létrehozva:
|
|
|
Most nekem is Martinos körmeim vannak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sötétek, mint a lelkem... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie olyan aranyosat írtál kinn. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszika. Én is szeretem a sötétet. Feketém nincs, sötétlilám, ami végülis feketének látszik, mert nagyon sötét. Csak kórházba nem lehet, így ritkán van nekem. |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:13:17
Létrehozva:
|
|
|
Angie megnézném a körmöd.
Buliznék most egyet veletek. A hozzászólást Alien szerkesztette Ma 20:10:55 Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:13:30
Létrehozva:
|
|
|
Üdvözlégy Martin, Istennek Szent szövegírója... Üdvözlégy Mart, kegyelemmel teljes, Dave van teveled, áldott vagy te az asszonyok között, és áldott a te ujjadnak gyümölcse, Judas. Asszonyunk, Szűz Jennifer, Dave-nek szent felesége, imádkozzál érettünk, bűnösökért, most és halálunk óráján. Ámen. Na majd javítok... niki ez nagyon jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:14:01
Létrehozva:
|
|
|
Buliznék most egyet veletek. A hozzászólást Alien szerkesztette Ma 20:10:55 Hát én vele nem buliznék! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) esetleg Alannel. A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 22. - 20:14:22 |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:14:56
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie olyan aranyosat írtál kinn. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszika. Én is szeretem a sötétet. Feketém nincs, sötétlilám, ami végülis feketének látszik, mert nagyon sötét. Csak kórházba nem lehet, így ritkán van nekem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olvastam, hogy reagáltál rá! Utólag felköszöntöttem a Bc-t is! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:15:30
Létrehozva:
|
|
|
Most nekem is Martinos körmeim vannak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sötétek, mint a lelkem... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Egy ilyen drága angyalnak biztosan nem sötét a lelke! |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:16:03
Létrehozva:
|
|
|
Tök feketék, naggyon cool (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egy ilyen drága angyalnak biztosan nem sötét a lelke! Csak ideiglenesen lett sötét, de már tisztul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:18:50
Létrehozva:
|
|
|
Usi, elállt a szavam! Annyira de annyira ügyes vagy! Dave ahogy kétségbesésében eltakarja az arcát, és Mart szomorú (és gyönnyörű) arca (sokáig ez a kép volt a hátterem)...... középen nagyon halványan Jen, épp hogy csak ott van.............. a színek...... Kész lettem! (Bocsi a régi téma miatt, még csak most olvasok vissza.) jjjaaaajjj de jó, hogy valaki végre észrevette "Jent" is a képen!!! XD direkt úgy akartam rátenni, hogy ilyen halványan, mint egy árnyék ami a két drágaság kapcsolatára vetül, közéjük áll. ráadásul elfordítja a fejét, mert nem bírja... hjajjj.... örülök NAGYON-NAGYON, hogy ennyire tetszik a háttér!!! NAGY PUSZI ÉS ÖLELÉS NEKED!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) egyébként most egy MYM-es háttérkép-versenyre csinálom a munkám már vagy 3 órája XD (közben kisebb-nagyobb megszakításokkal) nagyon faszára akarom csinálni - mondjuk azért is megy ilyen lassan, mert közben kipróbálgatok hozzá új tutorialokat is (tutorial = leírások hogy hogyan kell PhotoShopban effekteket csinálni). szóval majd beszúrom ide is ha kész lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki: nekem a Useless és az Insight és az In your room az ilyen megunhatatlan DM szám! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) és NAGYON röhögtem az átköltött imádságon, a "szerkesztette Alien"-en pedig majdnem megfulladtam a röhögéstől, mert köhögni kezdtem közben XDDD hjaj azért jól esett! XDD |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:18:54
Létrehozva:
|
|
|
Csajok jó éjszakát mindenkinek és szép álmokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.03. 22. - 20:19:22
Létrehozva:
|
|
|
Hallgattam ma BC-t. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie, van egy angyalos oldal, rá szoktam kattintani, hogy http://dudus.hu/napiangyal/index.html a mai útmutatásra, de rá kell koncentrálni. És akkor olvasd el. Amúgy dudus.hu és akkor napi útmutatás angyalodtól, ja előtte még belépés... |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:19:24
Létrehozva:
|
|
|
Angie: ja és nekem is fekete a körmöm még Rammstein koncert előttről. de már eléggé kopik-kopik...
|
|
|
|
2010.03. 22. - 20:19:27
Létrehozva:
|
|
|
Angie, babacica, ha a körmöd színe a lelkedével azonos, akkor az maximum üde világoszöld lehet, vagy kedves őszibarackszín. ha a hangulatod sötét is, a szíves olyan kis tiszta, hogy megzabálom. puszit neked!
tessék, egy érv (itten megy a fülembe) don't you cry tonight, there's a heaven above you baby http://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:25:12
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjszakát Vicus!
Az Alien-es poénom béna volt? Tudjátok a szörny a filmből... Angie, babacica, ha a körmöd színe a lelkedével azonos, akkor az maximum üde világoszöld lehet, vagy kedves őszibarackszín. ha a hangulatod sötét is, a szíves olyan kis tiszta, hogy megzabálom. puszit neked! tessék, egy érv (itten megy a fülembe) don't you cry tonight, there's a heaven above you baby http://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc Anyukám kedvence! A gánzirózi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De szeretem. Anyukámat. |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:31:31
Létrehozva:
|
|
|
niki nagyon köszönöm!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usi, hát igen, már megint egy egyezés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola, elolvadok tőled! IMÁDLAK (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Puszi és ölelés!!! |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:45:04
Létrehozva:
|
|
|
igy ahogy mondod.. de én ám nem tudomőket rangsorolni... én mindet imádom. Mindig pont azt, amit hallgatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) BC, Violator, MFTM, SGR, SOFAD... imádom mindet.. még ott az EXCITER, imádom, bár sokaknak nem a kedvence, dehát ott van rajta az I am You.. és a goodnight lovers... na meg még mennyi gyönyörű, és izgalmas dal. És ott a PTA... uhhh... és most a SOTU! Szóval nekem mind mind imádnivaló, és nem tudom megunni sohasem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) EGyedül a korai zsengék nem jönnek be (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mintha csak én írtam volna ezeket a sorokat. Nem tudok rangsorolni az albumok között, mindig másik a kedvencem, és a korai számokról is hasonló a véleményem. Ha már ennyire egyetértünk, (és főleg mert most olvastam a többiektől).. BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED EDÓ! És egy hatalmas cupp! Usi! Kérdezhetek? Hol van Capri? Csak nem haragudott meg itt valakire hogy így eltűnt innen? Remélem én nem bántottam meg.... Nem, szeritem én nem. |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:48:02
Létrehozva:
|
|
|
Trixx puszi, hogyne lenne jó a poénod.
Mutatok valamit nektek!!! Jut eszembe hehehe! Pill. |
|
|
|
2010.03. 22. - 20:50:59
Létrehozva:
|
|
|
Trixx puszi, hogyne lenne jó a poénod. Mutatok valamit nektek!!! Jut eszembe hehehe! Pill. Köszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy én azt a képet nem ismertem (a Martin paposat), így tök jó hogy beraktad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |