2400 Oldal V  « < 1376 1377 1378 1379 1380 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
szabcsi
post 2010.03. 22. - 20:51:28
Létrehozva: #27541

Painkiller

...Hat remelem en sem bantottam meg!? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) eltunt capribogyot ragicsalni tan? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) mekkora poen volt hahaha
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 22. - 20:53:47
Létrehozva: #27542

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 22. - 14:34:10) *
Szia Niki!

Részvétem az értekezlet miatt! Hát azokat én a legelső munkahelyemen utáltam, de nagyon! Azért mert nem volt semmi értelmük csak gereblyéztük a vizet órákon át. Fööjjj... Úgyhogy át tudom érezni a dolgokat.

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na, akkor tök ász, hogy Ultra-Sofad kérdésben egyet értünk. Ja, nekem ma jött I feel you maxi, a digipakkos, itt simizem olyan szép (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Hehe! Az nekem is meg van! Kazettán!!!!!!!!!!!

Csak nincs hová beraknom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 22. - 20:54:14
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 22. - 20:54:19
Létrehozva: #27543

devotee

Szóval mivel Capri nincs itt, ezért kénytelen vagyok ezzel beérni. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Mellékelt állomány:  20100320.jpg ( 61.29K ) Letöltések száma: 9
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 22. - 20:55:51
Létrehozva: #27544

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 22. - 20:54:19) *
Szóval mivel Capri nincs itt, ezért kénytelen vagyok ezzel beérni. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Mellékelt állomány:  20100320.jpg ( 61.29K ) Letöltések száma: 9

Váháhá!

Egyébként nagyon jó kis csokinak látszik! Mazsolás? Nyami.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 22. - 20:57:41
Létrehozva: #27545

devotee

Angie, az jó simizd meg!!!
Éjjel a nóta tv-n mindig IFY klip megy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mikor éjszakás vagyok, odakapcsolom néha, ugyanazok a klipek Nirvana-tól, Metallica, meg Red Hot Chilli-től. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.03. 22. - 20:55:51) *
Váháhá!

Egyébként nagyon jó kis csokinak látszik! Mazsolás? Nyami.

Nem kóstoltam meg.
Egy beteg adta. És lefotóztam.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 22. - 21:07:07
Létrehozva: #27546

devotee

Na jól van, ha titok akkor legyen.
Akkor adjátok át Caprinak, hogy küldöm neki a kapucínert fénypost! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Most pedig megyek alukálni! Pusszancs mindenkinek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 22. - 21:07:52
Létrehozva: #27547

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.03. 22. - 21:07:07) *
Na jól van, ha titok akkor legyen.
Akkor adjátok át Caprinak, hogy küldöm neki a kapucínert fénypost! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Most pedig megyek alukálni! Pusszancs mindenkinek!

Jó éjt Trixikém.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nem baj, ha ezt mondom?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 22. - 21:09:16
Létrehozva: #27548

devotee

na babuk,
azt kell mondjam, hogy alighanem Capri véglegesen kivonta magát ebből a társaságból. semmi személyeskedés vagy ellenérzés, egyszerűen úgy érzi, nincs már itt jó helyen, ezért távozott. nem az első eset az ilyen az életében, egyszerűen továbbállt.
e-mailben, facebookon, így-úgy el lehet érni, ha valaki szeretné, valamint a www.pantherenoiredor.blogspot.com blogon. de minden oké nála, nem kell aggódni érte, jól van meg minden.
ez van.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 22. - 21:20:04
Létrehozva: #27549

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 22. - 21:09:16) *
na babuk,
azt kell mondjam, hogy alighanem Capri véglegesen kivonta magát ebből a társaságból. semmi személyeskedés vagy ellenérzés, egyszerűen úgy érzi, nincs már itt jó helyen, ezért távozott. nem az első eset az ilyen az életében, egyszerűen továbbállt.
e-mailben, facebookon, így-úgy el lehet érni, ha valaki szeretné, valamint a www.pantherenoiredor.blogspot.com blogon. de minden oké nála, nem kell aggódni érte, jól van meg minden.
ez van.

Azért a képemen tuti, hogy röhögne. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Majd küldöm neki msn-en.
Feltéve, ha onnan még nem lépett le. Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ildit láttam régen, ő olvassa Stripped-et, azt mondta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 22. - 21:30:23
Létrehozva: #27550

devotee

Én senkitől nem várom el, (még szép, magamtól sem) hogy benézzetek mindig.
De ha Mode, akkor azt veletek ki lehet vesézni, plusz a bulikat.
Bár én keveset tudok menni, mivel messze lakom és a munka is sok, és alig van hétvégém.

Amúgy én még most sem tudom, hogy megyek Recoil-ra, két jegyem van, nem tudom Zolinak lesz-e kedve velem jönni, bár mindig eljön velem mindenhová.
Ha nem, akkor öcsémmel megyek.
Azért nem lenne rossz, ha még ott hozzácsapódhatnánk valakikhez. Úgy értem, nem tudom ki megy... Edóék az oké, majd beszélek vele, még ki? Nem tudom.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 22. - 21:36:58
Létrehozva: #27551

devotee

Angie is megy, meg asszem Usi is. én nem megyek. ja és van egy tuti elsősoros játékos: a dilis Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 22. - 21:38:54
Létrehozva: #27552

devotee

na kész lett a hátterem. nekem tetszik. Lola nem nagyon tudott mit hozzászólni XDDDD

(IMG:http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2010/081/1/6/Light_contest_by_Useless_girl.jpg)

Idézet (lolacska @ 2010.03. 22. - 21:36:58) *
Angie is megy, meg asszem Usi is. én nem megyek. ja és van egy tuti elsősoros játékos: a dilis Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hé, te honnan veszed, hogy én megyek? egyszer se mondtam, azt viszont többször is mondtam, hogy nem megyek! XD nem hoz lázba Alan - sorry (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

a másnapi szombathelyi hepajra megyek, amire te is jössz babóka! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 22. - 21:40:54
Létrehozva: #27553

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 22. - 21:37:30) *
na kész lett a hátterem. nekem tetszik. Lola nem nagyon tudott mit hozzászólni XDDDD

(IMG:http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2010/081/1/6/Light_contest_by_Useless_girl.jpg)

Fasza.
Karamellás mcfreeze jutott eszembe.

Na jó, akkor majd Alan-hez csapódunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó éjt!!!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 22. - 21:41:10
Létrehozva: #27554

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 22. - 21:38:54) *
hé, te honnan veszed, hogy én megyek? egyszer se mondtam, azt viszont többször is mondtam, hogy nem megyek! XD nem hoz lázba Alan - sorry (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

a másnapi szombathelyi hepajra megyek, amire te is jössz babóka! XD

na jóvanna, ezt hittem, a lojalitás odavezérel.
de akkor te is úgy vagy mint én. engem sem érdekel a dolog, ez van, kövezzenek meg.

igen, a szombathely, hát na, rábeszéltetek... úgyhogy mossánosztán fasza legyen nekem!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 22. - 21:43:20
Létrehozva: #27555

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 22. - 21:41:10) *
na jóvanna, ezt hittem, a lojalitás odavezérel.
de akkor te is úgy vagy mint én. engem sem érdekel a dolog, ez van, kövezzenek meg.

igen, a szombathely, hát na, rábeszéltetek... úgyhogy mossánosztán fasza legyen nekem!!!

Ugyan, miért repülnének a kövek. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nem érdekel a zenéje, akkor nem, nincs ebben semmi különös.

Jó éjt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 22. - 21:48:06
Létrehozva: #27556

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 22. - 18:41:31) *
Majd jövök!

http://www.youtube.com/watch?v=0RKUuKywERY A legjobb!
Már mondtam! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Ez az egy olyan dal van, amit elindítok, és nem elég belőle. És ezzel az előadással.
Persze mást is imádok, de kb. 100 hallgatás után azt mondom, oké köszönjük. Egy kicsit most elég lesz.
Viszont Policy, nem. Abból sosem elég. Egyszerűen az élet szól csak közbe, ha épp nem hallgathatom valamiért.

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ti melyikkel vagytok így, de tényleg ennyire így...

Hú micsoda király képek!!

Na, majd jövök.

Én is imádom életem a policy-t... és esélyes is arra, hogy nem unom meg.. ilyen még a Halo.. és nálam az örök Blasphemous (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 22. - 21:58:50
Létrehozva: #27557

devotee

Niki: én bírom a zenéjét. maga az ember nem érdekel túlzottan.

Lola: atom bulit csinálunk, ne aggódj! XD buliztál már velünk úgy, hogy nem volt jó?!?!?! XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 22. - 22:06:32
Létrehozva: #27558

devotee

Bevásároltam csajszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak mondjuk egy csomó mindent nem kaptam meg, úgyhogy eléggé gáz, nem tudom mi lesz igy holnap a főzőcskével (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) minden csak félig lesz meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

No midnegy. Köszi Trix a köszi napi köszöntőt... és Lola neked is köszi mindent (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asszem a többieknek már megköszöntem !!!!!
NAgy a csend. .. Uhhhhh... Usi.. ez megint egy nagyon jó háttér lett.. hogy forr körülötte a levegőőőő.... azta... nagyon csúcs szuper.. meg az a kép.. nem tudom ki rakta fel.. Asszem Mode... amin csak úgy áll, és néz.. és olyan kis pockos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na az is űberfasza

Niki! Te nem jössz 17.-én bulizni?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 22. - 22:14:42
Létrehozva: #27559

devotee

Edó: örülök, hogy tetszik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hát a MYM-en a versenynek a "Light" c. szám volt a témája, azért a fény/forró levegő a cicafiú körül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 22. - 22:15:07
Létrehozva: #27560

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 22. - 21:36:58) *

Nem jössz Pecsába? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1376 1377 1378 1379 1380 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
11 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (11 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: