![]() ![]() |
2010.03. 22. - 22:16:41
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nem jössz Pecsába? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) dilis asszony. Recoilra nem megyek. nem pecsába nem megyek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 22:17:46
Létrehozva:
|
|
|
Lola, nem úgy volt, hogy jössz most pénteken pecsába?? fészbúkon nekem még ez jött le...
|
|
|
|
2010.03. 22. - 22:18:45
Létrehozva:
|
|
|
na kész lett a hátterem. nekem tetszik. Lola nem nagyon tudott mit hozzászólni XDDDD (IMG:http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2010/081/1/6/Light_contest_by_Useless_girl.jpg) Ez nagyon fasza háttér barátném!!!! Ja, Alan... értem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már megált bennem az ütő, hogy nem jössz most pénteken, bár ha arra gondolok, hogy rajtam akarsz taposni... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 22:26:45
Létrehozva:
|
|
|
Nem jössz Pecsába? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) REcoilról beszéltek Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kajás vagyok baszki megyek keresek valamit.. bevásároltam, de arra nem volt eszem, hogy mostanra is vegyek valamit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 22:29:53
Létrehozva:
|
|
|
REcoilról beszéltek Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kajás vagyok baszki megyek keresek valamit.. bevásároltam, de arra nem volt eszem, hogy mostanra is vegyek valamit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, már felhomályosítottak engem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó kaját!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 22:36:38
Létrehozva:
|
|
|
Lola.. mi van a facebook-kal? semmit nem tudok csinálni, és elvesznek a gift-jeim is (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.03. 22. - 22:38:33
Létrehozva:
|
|
|
jaj de kis sügérek vagytok. hát nem mondom már hetek óta h megyek ebbe a pecsába? igen, Angiem, és szerterúgom a segged ha hisztikézel, mondtam már ezt is. csak arra kell figyelnem h ne a people are people-nél üsselek, mert az nagyon nem lenne stílszerű XD és Loli szeret stílszerű lenni
az áprilisi pecsát viszont előre valószerűtlennek tartom, mivel ugye rábólintottam a szombathelyre, ami elviszi azt a pénzt. meg amúgy is... erősen kapacitálni fogom Vica barátnőmet h szokjunk le a pecsáról, valahogy nagyon sok hátulütőjét kezdem látni a többi hasonló bulival szemben... se számkérés se semmi, és még kb kétszer annyi pénzembe is kerül. át kéne szokni 101be. bejött a living, na. olcsó és jó helyen van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 22:39:57
Létrehozva:
|
|
|
jaj de kis sügérek vagytok. hát nem mondom már hetek óta h megyek ebbe a pecsába? igen, Angiem, és szerterúgom a segged ha hisztikézel, mondtam már ezt is. csak arra kell figyelnem h ne a people are people-nél üsselek, mert az nagyon nem lenne stílszerű XD és Loli szeret stílszerű lenni az áprilisi pecsát viszont előre valószerűtlennek tartom, mivel ugye rábólintottam a szombathelyre, ami elviszi azt a pénzt. meg amúgy is... erősen kapacitálni fogom Vica barátnőmet h szokjunk le a pecsáról, valahogy nagyon sok hátulütőjét kezdem látni a többi hasonló bulival szemben... se számkérés se semmi, és még kb kétszer annyi pénzembe is kerül. át kéne szokni 101be. bejött a living, na. olcsó és jó helyen van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudom, a Wrongtól kell fosnom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 22:41:27
Létrehozva:
|
|
|
jah, facebook baszakszik olykor. de főleg a farmville. az sokat nyekeg a fejlesztések miatt. nincs mit tenni
egyszer nekem egy napi tereprendezésem szállt el. amúgy láttad az új dizájnom? szerintem metál állatos lett a farmom. Tudom, a Wrongtól kell fosnom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak ha hisztisnek látlak. amúgy nem bántalak |
|
|
|
2010.03. 22. - 22:42:14
Létrehozva:
|
|
|
Lola: szerintem a Filter jobb, mint a Living XD pecsa az csak a feeling miatt jó - én is ott kezdtem, kb. 6 éve, ráadásul szilveszteri gigapartin.... szóval sejted. de se a vezetőséget, se az árakat nem szeretem.
jól van, engem az zavart meg hogy nem esett le hogy már az áprilisi pecsáról beszéltek. |
|
|
|
2010.03. 22. - 22:46:13
Létrehozva:
|
|
|
Lola: szerintem a Filter jobb, mint a Living XD pecsa az csak a feeling miatt jó - én is ott kezdtem, kb. 6 éve, ráadásul szilveszteri gigapartin.... szóval sejted. de se a vezetőséget, se az árakat nem szeretem. jól van, engem az zavart meg hogy nem esett le hogy már az áprilisi pecsáról beszéltek. magácska télleg nincs képben. XDXDXD nem az áprilisa pecsa volt a téma, hanem a Recoil XD Filterben sztem a zene azért elég vegyes. ami jó, ha nem Mode-os barátot viszek oda. de amúgy meg szar a kivetítés és zsúfi a hely. de valóban, filter sem szar. na, nekem mindegy, csak jöjjön velem valaki. pecsa egyetlen előnye az összes többivel szemben a diszkógömb meg a kivetítés. diszkógömböt valamiért imádom, a kivetítés meg itt a legprofibb |
|
|
|
2010.03. 22. - 22:46:57
Létrehozva:
|
|
|
Jó8 csajok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode-os álmokat!!!
|
|
|
|
2010.03. 22. - 22:47:27
Létrehozva:
|
|
|
aha.
éccakát soul sister! |
|
|
|
2010.03. 22. - 22:52:12
Létrehozva:
|
|
|
jóéjt alvóbaba!
|
|
|
|
2010.03. 22. - 22:56:18
Létrehozva:
|
|
|
Hát.. maradtunk a rakott krumplinál... virsli nélkül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ki mi jót cisnál? mindenki el van foglalva? mert akkor én is elmegyek olvasni.. Jóéjt a távozóknak! |
|
|
|
2010.03. 22. - 22:58:20
Létrehozva:
|
|
|
Edó! azt írja a farmville, hogy ha nem tudod megnyitni facebookból, próbáld farmville.com-ból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
én prezit gyártok. de ha a száz év magányt mennél olvasni, ám én egy pillanatig nem tartalak vissza |
|
|
|
2010.03. 22. - 22:59:49
Létrehozva:
|
|
|
Edó! azt írja a farmville, hogy ha nem tudod megnyitni facebookból, próbáld farmville.com-ból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én prezit gyártok. de ha a száz év magányt mennél olvasni, ám én egy pillanatig nem tartalak vissza Azt azt.. és asszem ezt most meg is teszem... megyek olvasni Bye bye baby bye byeeeee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 22. - 23:01:58
Létrehozva:
|
|
|
én fordítok. nem túl boldog részeket.
|
|
|
|
2010.03. 22. - 23:11:18
Létrehozva:
|
|
|
pá szülinapos Edó cica
Usi... akkor most nem vidámkodsz, mi? én feladtam a tanulást... elfogyott az agyam a mai 8 órás egyetemi sessiontől. |
|
|
|
2010.03. 22. - 23:15:07
Létrehozva:
|
|
|
nem. nincs boldogság. meghalt.
Ma éjjel a városban Nem égnek a fények Sötét a völgykatlan Én kereslek téged A fájdalom sebei Begyógyulnak az arcomom Rámmeredő tekintetekből Kiolvasom Saját bánatom... A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 22. - 23:16:05 |
|
|
|
![]() ![]() |