![]() ![]() |
2010.03. 23. - 00:38:56
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lolita.. megnéztem a farmod... fantasztikus
De áruld már el, honnan van ez a csodálatos villád? nagyon nagyon szép lett minden!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 23. - 00:41:27
Létrehozva:
|
|
|
jó éjt.
|
|
|
|
2010.03. 23. - 00:44:57
Létrehozva:
|
|
|
Jócakát Usi.. megelőztél, én is most akartam elköszönni.. úgy látszik, együtt megyünk aludni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.03. 23. - 02:54:36
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Üdv Angyalsereg!
Edónak én is boldog születésnapot kívánok, sok kedves angyallal! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (virágcsokor emoticon) Szóval az angyalok itt vannak körülöttünk, velünk, mindenkivel. Sokan érzik is, látják, felismerik, van aki érez dolgokat, de nem hisz benne és menekül előle, van aki nagyon szeretné érezni, de nem tudja... De ahhoz, hogy segítsenek, nekünk is tennünk kell egy apróságot. Meg kell őket szólítani. Kérnünk kell őket. Próbáljátok ki! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
|
2010.03. 23. - 03:01:59
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doro: jah írj csak nyugodtan bővebben róla! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de ugye azt tudod, hogy igazából nem az az igazság, ami a Parallel Universe-ben van? Az csak egy B-verzió, alternatív befejezés ha úgy tetszik. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Usi, ezt hogy érted, hogy igazság? Egy fickben mi az igazság? Vagy a való élettel történő hasonlatosságra gondolsz? Vagyis Jen tényleg befenyegette Davet? Dehát akkor szörnyeteg! Szóval hogy is érted az igazságot? Mindenesetre írok majd róla, egy akadémiai székfoglalót, mert annyi minden jutott eszembe róla, általa, miatta. Caprit csókoltatom, majd küldjétek tovább neki is! Hiányozni fog... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.03. 23. - 06:29:36
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt Evribádi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Doró, de szép volt, amit írtál az Angyalokról és olyan igaz! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Köszi, hogy helyettem is megfogalmaztad, én nem tudtam volna ilyen szépen! Usi, Éjjel a városban nagyon jóóóó, bár tudom most mi nálad a jelentéstartalma. Sajnálom!!! Van itt még valami, ami már érlelődik bennem egy ideje, de külső szemlélőként eddig nem vontam bele magam, és most sem szeretnék csak kinyilatkoztatni pár dolgot. Igen, Capri téma. Már feltűnt egy ideje, hogy ő bemondta nekünk itt az unalmast, csak Lolával kommunikál. Ugye tegnap este Lolcsi beírta, hogy Capri uszkve beintett nekünk, de azért az mégis fura, hogy a szemében annyit sem érünk, hogy személyesen írja meg mi a rák baja van ezzel a közösséggel, azaz velünk. Mert olyan nincs, hogy egyik pillanatról a másikra én eldöntöm: "többet nem jövök ide" és jöjjünk rá magunktól mi a gáz. Hát nem, nehogy már én filózzak ezen, mert Fészbúkon kommunikál, itt meg nem akar, pedig dettó ugyan azok az emberek vannak ott is meg itt is, úgyhogy enyhén szólva vicces (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A legszarabb Lolának (nem is cserélnék vele), mert hát mindenki rájöhetett a fick írásból, hogy ők beszélnek egymással minden nap. Na most faramuci a helyzet mivolta számomra, hiszen Miért nincs, vagyis tuti van, csak az illetékes nem mondja el, és ami meg lezáratlanul marad az kurva zavaró is egyben. Engem meg már zavar, hogy Capri baba úgy tesz, mintha nem történt volna semmi pedig ez csak önámítás ám! Az ilyen fajta embereket asszem sosem fogom megérteni, de ha neki így jó, akkor csinálja, szíve joga hozzá csak később ugyan ne csodálkozzon ha alig marad barátja. Ha kissé nyersen fogalmaztam akkor elnézést, de ez nálam most így jött össze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bocs ha hosszú lett, ez csak egy kis eszmefuttatás volt ebben a témakörben és részemről be is fejeztem A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 23. - 06:32:01 |
|
|
|
2010.03. 23. - 07:20:00
Létrehozva:
|
|
|
Usi, ezt hogy érted, hogy igazság? Egy fickben mi az igazság? Vagy a való élettel történő hasonlatosságra gondolsz? Vagyis Jen tényleg befenyegette Davet? Dehát akkor szörnyeteg! Szóval hogy is érted az igazságot? Mindenesetre írok majd róla, egy akadémiai székfoglalót, mert annyi minden jutott eszembe róla, általa, miatta. Caprit csókoltatom, majd küldjétek tovább neki is! Hiányozni fog... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) drágám, ne érts félre. nem úgy értettem, hogy a való életben is ez lenne az igazság. hanem az IDM valóágán belüli igazság. ergo a Parallel universe-nek nem véletlenül párhuzamos univerzum a címe. mint ahogy a Perfect c. számban (ahonnan ugye a cím is jött), itt is egy párhuzamos valóságot jelenítettünk meg. egy olyan világot, ahol minden másképp alakulna - ez esetben kedvezőbben a fiúk részére, ahol Jen belátja, hogy túlságosan szeretik egymást ahhoz, hogy szétszakítsa őket, ahol Jen "feláldozza" magát Dave boldogságáért. Tehát az IDM világában a Prallel universe a mese, a kegyes "hazugság", az alternatív verzió, a happy ending, ami hiányzik az IDM-ből. Így értettem, hogy nem ez az igazság. Tehát az "IDM valóságában" a történet "csúnyán" végződik. Azt az "akadémiai székfoglalót" meg nagyon várom!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (Lola majd biztos lesz olyan édes, és továbbítja Caprinak is a csókjaiddal együtt.) |
|
|
|
2010.03. 23. - 07:26:13
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt Evribádi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Doró, de szép volt, amit írtál az Angyalokról és olyan igaz! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Köszi, hogy helyettem is megfogalmaztad, én nem tudtam volna ilyen szépen! Usi, Éjjel a városban nagyon jóóóó, bár tudom most mi nálad a jelentéstartalma. Sajnálom!!! Van itt még valami, ami már érlelődik bennem egy ideje, de külső szemlélőként eddig nem vontam bele magam, és most sem szeretnék csak kinyilatkoztatni pár dolgot. Igen, Capri téma. Már feltűnt egy ideje, hogy ő bemondta nekünk itt az unalmast, csak Lolával kommunikál. Ugye tegnap este Lolcsi beírta, hogy Capri uszkve beintett nekünk, de azért az mégis fura, hogy a szemében annyit sem érünk, hogy személyesen írja meg mi a rák baja van ezzel a közösséggel, azaz velünk. Mert olyan nincs, hogy egyik pillanatról a másikra én eldöntöm: "többet nem jövök ide" és jöjjünk rá magunktól mi a gáz. Hát nem, nehogy már én filózzak ezen, mert Fészbúkon kommunikál, itt meg nem akar, pedig dettó ugyan azok az emberek vannak ott is meg itt is, úgyhogy enyhén szólva vicces (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A legszarabb Lolának (nem is cserélnék vele), mert hát mindenki rájöhetett a fick írásból, hogy ők beszélnek egymással minden nap. Na most faramuci a helyzet mivolta számomra, hiszen Miért nincs, vagyis tuti van, csak az illetékes nem mondja el, és ami meg lezáratlanul marad az kurva zavaró is egyben. Engem meg már zavar, hogy Capri baba úgy tesz, mintha nem történt volna semmi pedig ez csak önámítás ám! Az ilyen fajta embereket asszem sosem fogom megérteni, de ha neki így jó, akkor csinálja, szíve joga hozzá csak később ugyan ne csodálkozzon ha alig marad barátja. Ha kissé nyersen fogalmaztam akkor elnézést, de ez nálam most így jött össze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bocs ha hosszú lett, ez csak egy kis eszmefuttatás volt ebben a témakörben és részemről be is fejeztem hozzám Facebookon sem szól már. |
|
|
|
2010.03. 23. - 07:44:12
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt!
Ange de korán itt voltál! Én is érzek hasonlókat Caprival kapcsolatban, csalódtam benne, és értetlenül állok a történtek előtt. Igaz személyesen még nem találkoztam veletek, és nem járunk együtt bulizni, mégis fontosnak vagytok nekem. Annyira jó közösség alakult itt ki, szeretjük és segítjük egymást, egy elköszönést igazán megérdemeltünk volna. Lola, köszönöm hogy válaszoltál. Nagyon dipolomatikus vagy, nem hiába kommunikáció (?) szakra jársz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze, megértem a helyzeted. hozzám Facebookon sem szól már. Ezen meglepődtem. Azt hittem ti barátok vagytok. Sajnálom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Usi, jó lett a light-os háttered. Tetszik anyogy Dave-et körülöleli a light and the stars. Biztosan jó helyezést kapsz majd! |
|
|
|
2010.03. 23. - 07:57:07
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: hát remélem, hogy vmi jó helyet elérek vele, bár nem tudom. amúgy sok munkám van benne és már csak azért is jó lenne XD nekem most ez a hátterem (lecseréltem a piros IDM-eset, ami a 13. fejezethez volt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
Jah, Lola felajánlotta hogy válaszol helyettem a Capri-ügyben. Én meg elfogadtam. Idézet Ezen meglepődtem. Azt hittem ti barátok vagytok. Sajnálom. én is azt hittem. |
|
|
|
2010.03. 23. - 08:00:05
Létrehozva:
|
|
|
Á, ma fejfájással ébredtem! Basszus! De most nem akarok gyógyszert bevenni.
Meg a kedvem is rossz ettől a csúnya borús időtől, plussz reggel még az urammal is összeszólalkoztunk. Ez nem az én napom! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Kérek szépen vígasztalásul egy Martinkát. Jaj, Vicus! Mintha olvastam volna tegnap, hogy Petrát készülsz beíratni az oviba. Hogy sikerült? |
|
|
|
2010.03. 23. - 08:02:31
Létrehozva:
|
|
|
sorry Trixx de én most nem tudok képet beszúrni, mert le kellett korlátoznom a netem - hamarosan kifutok a keretből, a lopós stickemen meg nem megy napok óta a net (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
szóval egy idézettel kedveskednék inkább: "Man will survive the harshest conditions And stay alive through difficult decisions..." azt hiszem ez még illik is ide, ráadásul Martin-cica énekli, abból a számból, ami majd a temetésemen is menni fog. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 23. - 08:08:48
Létrehozva:
|
|
|
sorry Trixx de én most nem tudok képet beszúrni, mert le kellett korlátoznom a netem - hamarosan kifutok a keretből, a lopós stickemen meg nem megy napok óta a net (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) szóval egy idézettel kedveskednék inkább: "Man will survive the harshest conditions And stay alive through difficult decisions..." azt hiszem ez még illik is ide, ráadásul Martin-cica énekli, abból a számból, ami majd a temetésemen is menni fog. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiii Usi! Nagyon örültem a Judas-nak! Máris jobb lett a kedvem, és igen, pont illik ide. Be is rakom.... kozlov...... Elég szar lehet ez a korlátozott net.... Nem is tudom hogy bírnám..... Vicus! Az előbb még láttalak. Na pá, elkezdem a melót! |
|
|
|
2010.03. 23. - 08:11:53
Létrehozva:
|
|
|
Á, ma fejfájással ébredtem! Basszus! De most nem akarok gyógyszert bevenni. Meg a kedvem is rossz ettől a csúnya borús időtől, plussz reggel még az urammal is összeszólalkoztunk. Ez nem az én napom! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Kérek szépen vígasztalásul egy Martinkát. Jaj, Vicus! Mintha olvastam volna tegnap, hogy Petrát készülsz beíratni az oviba. Hogy sikerült? Jó reggelt. Igen voltunk tegnap beíratkozáson.Semmi extra nem volt.Kitöltöttem egy papírt,válaszoltam pár kérdésre aztán majd értesítenek.Kül azt mondta a csaj aki ott volt,hogy 12(!) gyereket vesznek fel annyira kevés az üresedés. Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiii Usi! Nagyon örültem a Judas-nak! Máris jobb lett a kedvem, és igen, pont illik ide. Be is rakom.... kozlov...... Elég szar lehet ez a korlátozott net.... Nem is tudom hogy bírnám..... Vicus! Az előbb még láttalak. Na pá, elkezdem a melót! Itt vagyok.... na kész lett a hátterem. nekem tetszik. Lola nem nagyon tudott mit hozzászólni XDDDD (IMG:http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2010/081/1/6/Light_contest_by_Useless_girl.jpg) Usi ez igggen.Az összes háttered közül tetszik a legjobban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 23. - 08:14:10
Létrehozva:
|
|
|
nagyon örülök vica, hogy ennyire tetszik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már megérte dolgozni vele! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
uhh és akkor még azon sírnak hogy kevés a gyerek az országban? vagy csak a szakember kevés, akik foglalkoznának velük? |
|
|
|
2010.03. 23. - 08:20:20
Létrehozva:
|
|
|
Jaj Edókának meg üzenem,hogy légyszi sikíts ha ma megérkeztek a lemezek.Csak,hogy tudjam rendben odaértek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nagyon örülök vica, hogy ennyire tetszik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már megérte dolgozni vele! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) uhh és akkor még azon sírnak hogy kevés a gyerek az országban? vagy csak a szakember kevés, akik foglalkoznának velük? Most sok a három év körüli kisgyerek viszont nincs férőhely vagy nagyon kevés.Tudod mi a poén?Pár éve bezártak egy-két óvodát mondván nincs ki a létszám,kevés a gyerek.Na most ezek a bezárt óvodák igen csak jól jönnének.Kül a lányom bölcsije mellett bezárnak egy általános iskolát jövőre mert nincsen gyerek aki oda járjon.Az alsósok része már így is üres.Viszont ott az alsósok helyén szeptembertől ovi lesz. Igen nagyon tetszik a háttér.Szuper.... Jó reggelt Evribádi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Doró, de szép volt, amit írtál az Angyalokról és olyan igaz! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Köszi, hogy helyettem is megfogalmaztad, én nem tudtam volna ilyen szépen! Usi, Éjjel a városban nagyon jóóóó, bár tudom most mi nálad a jelentéstartalma. Sajnálom!!! Van itt még valami, ami már érlelődik bennem egy ideje, de külső szemlélőként eddig nem vontam bele magam, és most sem szeretnék csak kinyilatkoztatni pár dolgot. Igen, Capri téma. Már feltűnt egy ideje, hogy ő bemondta nekünk itt az unalmast, csak Lolával kommunikál. Ugye tegnap este Lolcsi beírta, hogy Capri uszkve beintett nekünk, de azért az mégis fura, hogy a szemében annyit sem érünk, hogy személyesen írja meg mi a rák baja van ezzel a közösséggel, azaz velünk. Mert olyan nincs, hogy egyik pillanatról a másikra én eldöntöm: "többet nem jövök ide" és jöjjünk rá magunktól mi a gáz. Hát nem, nehogy már én filózzak ezen, mert Fészbúkon kommunikál, itt meg nem akar, pedig dettó ugyan azok az emberek vannak ott is meg itt is, úgyhogy enyhén szólva vicces (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A legszarabb Lolának (nem is cserélnék vele), mert hát mindenki rájöhetett a fick írásból, hogy ők beszélnek egymással minden nap. Na most faramuci a helyzet mivolta számomra, hiszen Miért nincs, vagyis tuti van, csak az illetékes nem mondja el, és ami meg lezáratlanul marad az kurva zavaró is egyben. Engem meg már zavar, hogy Capri baba úgy tesz, mintha nem történt volna semmi pedig ez csak önámítás ám! Az ilyen fajta embereket asszem sosem fogom megérteni, de ha neki így jó, akkor csinálja, szíve joga hozzá csak később ugyan ne csodálkozzon ha alig marad barátja. Ha kissé nyersen fogalmaztam akkor elnézést, de ez nálam most így jött össze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bocs ha hosszú lett, ez csak egy kis eszmefuttatás volt ebben a témakörben és részemről be is fejeztem Angie meglepődtem ám rajtad mikor ezt olvastam...Kifakadtál baby? |
|
|
|
2010.03. 23. - 08:21:03
Létrehozva:
|
|
|
vica: hát akkor ez elég szar helyzet! remélem meg tudjátok majd oldani! meg felveszik a kis mode-ert!
Trixx: ja örülök, hogy sikerült kicsit felvidítanom téged! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja és én is nehezen bírom a korlátolt netet, de ez van, ezt kell szeretni. még mindig jobb, mint a semmi. |
|
|
|
2010.03. 23. - 08:26:06
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt! Ange de korán itt voltál! Én is érzek hasonlókat Caprival kapcsolatban, csalódtam benne, és értetlenül állok a történtek előtt. Igaz személyesen még nem találkoztam veletek, és nem járunk együtt bulizni, mégis fontosnak vagytok nekem. Annyira jó közösség alakult itt ki, szeretjük és segítjük egymást, egy elköszönést igazán megérdemeltünk volna. Lola, köszönöm hogy válaszoltál. Nagyon dipolomatikus vagy, nem hiába kommunikáció (?) szakra jársz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze, megértem a helyzeted. Ezen meglepődtem. Azt hittem ti barátok vagytok. Sajnálom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Usi, jó lett a light-os háttered. Tetszik anyogy Dave-et körülöleli a light and the stars. Biztosan jó helyezést kapsz majd! Szia Trixx! Én mindig ilyen korán kelős vagyok, 6-kor ébreszt a Goodnight lovers (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szeretek erre felkelni, bár Kesik azért frankón kinevetett mikor meghallotta, hogy ez az ébresztőm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na de ez van, szeretem a dolgokat fordítva (is). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kimondtad, amit én még gondoltam a csalódottságról, de ez van. A jó közösség miatt járok ide én is, szeretlek benneteket, és nem hagyom hogy szétmenjen ez a banda ilyenek miatt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tenyérpacsi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nekem is nagyon bejön Usi háttere, nagyon állat ezekkel a fényekkel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Perfect! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 23. - 08:26:10
Létrehozva:
|
|
|
vica: hát akkor ez elég szar helyzet! remélem meg tudjátok majd oldani! meg felveszik a kis mode-ert! Trixx: ja örülök, hogy sikerült kicsit felvidítanom téged! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja és én is nehezen bírom a korlátolt netet, de ez van, ezt kell szeretni. még mindig jobb, mint a semmi. Hát én is remélem,hogy felveszik.Ha nem akkor fellebbezünk. |
|
|
|
2010.03. 23. - 08:28:12
Létrehozva:
|
|
|
Angie meglepődtem ám rajtad mikor ezt olvastam...Kifakadtál baby? Nem kifakadás volt, csak ténymegállapítás, elég sok nehéz embert ismerek, volt velük dolgom, hasonlókkal is, mint Capri és egy határig toleráltam is a furcsaságaikat, de azért mindig megmondtam nekik egy idő után mi a véleményem a viselkedésükről. Aztán van, akinél használt és van, akinél nem, de legalább megtudták mit gondolok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ennyi! |
|
|
|
![]() ![]() |