![]() ![]() |
2010.04. 25. - 07:19:26
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jó reggelt!
Nos most úgy vagyok, mint Lola volt, csöppnyi Darth Vader beütéssel a hangomba, de csak azért mert az orromon nem nagyon kapok levegőt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De a közérzetem egészen jó, a fejem sem fáj, meg jót is aludtam annak ellenére, hogy sokszor felébredtem. Hatott a Neocitran azt hiszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, igen, már akkor jutott eszembe, hogy magam nem feliratoztam rá a vidire, amikor a negyednyi konvertálást megcsinálta. Nagyon siettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Írok Faithnek mélt ezzel az adathalász dologgal kapcsolatban. Lolim, ma mindenképpen alkalmasnak érzem magam Múzeum látogatásra, szóval akkor hánykor míting mondjuk az Astoriánál? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nézzétek csak (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:http://img153.imageshack.us/img153/4012/dscf499067787046830resi.jpg) (IMG:http://img20.imageshack.us/img20/1729/dscf499367787343259resi.jpg) (IMG:http://img21.imageshack.us/img21/2038/dscf499867785384272resi.jpg) |
|
|
|
2010.04. 25. - 07:21:24
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angie.
Örülök,hogy jobban vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hű micsoda csaj csapat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.04. 25. - 07:37:40
Létrehozva:
|
|
|
wow Angie!!!! de jók ezek a képek!!!! ki csinálta őket? mert emlékszem hogy többen fotóztak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(hehe, az utcsónál tök jó a srác a vulkáni naplementében mögöttetek! XD) |
|
|
|
2010.04. 25. - 07:43:08
Létrehozva:
|
|
|
wow Angie!!!! de jók ezek a képek!!!! ki csinálta őket? mert emlékszem hogy többen fotóztak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (hehe, az utcsónál tök jó a srác a vulkáni naplementében mögöttetek! XD) Klacskó Rita készítette őket, akit a network dmforever oldaláról ismerek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szerintem is jók lettek!!! Szia Angie. Örülök,hogy jobban vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hű micsoda csaj csapat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Szia Vica! Köszi, a girl power erőt ad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Állati klassz képek lettek, de csak most jutott eszembe, hogy megnézzem a networkon, és persze Rita már 5 napja feltöltötte őket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.04. 25. - 08:16:59
Létrehozva:
|
|
|
Szerkesztek valami reggelit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.04. 25. - 08:21:35
Létrehozva:
|
|
|
én csokis kuglófot ettem tejcivel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
éééés SOTU-t hallgatok (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) "We are here we can love we share something..." |
|
|
|
2010.04. 25. - 09:47:02
Létrehozva:
|
|
|
én csokis kuglófot ettem tejcivel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) éééés SOTU-t hallgatok (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) "We are here we can love we share something..." Az is fincsi, én tükörtojást csináltam, közben végre egyben megnéztem a vidim és tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lassan összeszedem magam és kinézek a Millenárista, nem tudok már idebenn gubbasztani, amikor kinn olyan szép az idő. Remélem Lola majd hív vagy ír üzit. pusszantás! Jajj, nálam most Massive Attack szól (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.04. 25. - 09:59:46
Létrehozva:
|
|
|
jól van, szellőztesd ki kicsit a fejed - hátha jót tesz majd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Massive Attack rulez! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én most szervezkedtem egy szakmai gyakorlat miatt. Szegény tanárnő agyára fogok menni, mert addig fogom bombázni mailekkel míg nem válaszol XD |
|
|
|
2010.04. 25. - 11:42:40
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Na,ezer év után,végre vissza tértem! Feléledtem,hamvaimból,és ez nektek,és a bulinak köszönhető! Az a buszos kitérő csak lendített a hangulaton,csak szegény sofőrt sajnáltam! Már nagyon várom,h újra talizzunk csajok! Ja,Mode! Bocsi,h nem tudtam elköszönni a bulin!! Velem most olyanok történtek,h múlt hét szerdán mozizni voltam bnőimmel,aztán meg múzeumban,Degas-tól Picassó-ig kiállításon,szép képek voltak! Ja,és menet közben,engem orrba,bnőmet meg arcon talált egy pártplakát. A szél leszakította a lámpaoszlopról. Ha ezt mástól hallanám,lehet viccesnek is találnám,de nem volt túl kellemes! Az egész város tele van plakátokkal,nem értem,miért kell még a lámpára is kitenni,vagy akkor már rögzítenék jól.Na,mind1 jellemzőek ezek a balfék balesetek!:D A pénteki nap,túl tett ezen. Pesten,Zugló felé,van egy patak part,azt én már rég kinéztem magamak,h arra még nem jártam,és h vmikor majd arra sétálok. Pénteken kellemes idő volt,hát mentem.Gondoltam sétálás közben,h de jó,majd máskor is jövök erre. Vissza felé menet,jött egy néni kutyával,bottal a kezében,és mondja,h vki bedobott egy zacskót a patakba,amiben macska van! És a víz tényleg ott vitt egy rózsaszín zacskót,ami nyávogott! Volt egy lépcső,futottam le a vízhez,de nem értem el.Futottam tovább,közben jött egy lány,akinek a néni szintén mondta,h mi van. Már ketten futottunk előre. Én vhogy lecsúsztam a vízhez,nem volt egyszerű,mert meredek volt a part,és sikerült kihalászni a bottal a zacskót.3 kismacska volt benne,még a szemük sem volt nyitva,egy-két naposak lehettek,vagy még annyi sem. A lány nem messze volt próbaidőn egy állatboltnál,oda vittük őket,ott betették dobozba. Kaptunk egy listát,a menhelyekről,egyik sem akarta elfogadni őket,csak a Noéállato. Elindultunk oda.Az állatbolt közelében volt egy állatorvos,gondoltuk,bevisszük oda a cicákat,h mégis mit mond. A doki azt mondta,h kicsi az esély,h életben maradnak,anya nélkül,meg h előző nap is,v nem tudom mikor is vittek hozzá kiscicákat elaltatni. Úgy maradnának életben,ha haza vinnénk őket,infralámpa,és mézes v cukros tejjel itatni őket. A lány sem tudta volna haza vinni őket,és nekem sem engedik,h legyen állatom. Borzasztó volt ezt hallgatni,már akkor kezdtem bőgni,aztán láttam,h a doki kezében 3 tű van. Sírtunk,és mondtuk,h nem altatjuk el őket... Nekem rémlett,h láttam a Noé feliratot arra amerre menni szoktam apukámékhoz,és oda mentünk. Kiderült,h ők csak reklámozzák,de a nő,aki ott dolgozott,rendes volt,és elvitt minket kocsival. A Noénál is azt mondták,h anya nélkül nem maradnak életben,és h mikor hívtuk őket,ők már hívtak másokat,h van-e anyamacska,de nem volt. Az lett volna a megoldás,h ott volt náluk egy macska,és ő hátha elfogadja őket.De aztán,eszembe jutott,h bnőméknél most születtek kiscicák. Bnőm anyukája megengedte,h oda vigyem a cicákat.Oda vittem,aztán este hívott bnőm,h a macskája elfogadta a cicákat! Úgy örültem!:) Persze,csak ideiglenesen lesznek ott.Aztán anyukámnak elmeséltem a sztorit,és elkezdi,h egyet elhozhattam volna:D Hát,ki tudja,lehet,h ezek után lesz rá esély,h mégis lesz macskám!:D Bocsi,h ezt így elmeséltem! Na,ami már vidámabb,és DM-es sztori,én még csak most szereztem be,a Live in Hamburgot,és egyik éjjel megnéztem. Na,azóta már párszor megnéztem. Hát behaltam rajta! Kezdve,a kihúzott szemű Dave-től,át a bőrös Martinos,Alan kezein,és Andyn,akinek szintén ki volt húzva a szeme! És a hagzás,meg a szintihang dallam bevariálások.Engem egy dallam,meg szinti hang is taccsra tud vágni,persze jó értelemben. Áh,szóval kapkodtam a levegőt,mint az állat! Na,de aztán a vége...Az elején Dave,zakóban van,és nem veszi le,pedig izzad már mint egy ló,oké leveszi,ing van rajta. Nézem,h mikor veszi már le az inget,mert látom,h fekete atléta van rajta.Na az uccsó szám vége felé,a Just Can't-nél leveszi...Az a fekete atléta,igazából fekete toppocska. És abban kezd el riszálni. Hát én csak tátottam a számat!:D Kb az én perverz hülye fantáziáim között szerepelne ilyen kaliberű dolog,és erre kiderül,h ilyen volt! Hát,beszarás volt! És milyen vékony sikló teste volt! Hát,párszor vissza tekertem,mert nem hittem a szememnek,meg hát tetszett is:D Persze,utána rögtön eszembe jutott,egy olyan kép,h együtt pózol Dave,ebben a szerkóban,meg Martin a kombinés,csipkés,bőrös szerkójában,de jó lenne.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegény Martin,lennének ötleteim,h milyen képet íratnék alá vele:D Na,hát így hirtelen ezek jutottak eszembe! Veletek mi a helyzet? Bocsi a regényért! Ja,nincs meg vkinek ez a kép eredetiben?
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.04. 25. - 12:12:39
Létrehozva:
|
|
|
BAing... de komoly a két majom a króm csővel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
MAcsus lelkem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) állatmentő lettél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon nagyon ügyes vagy, és nem adtad fel... csak akarni kell.. mi is mindig bizonytalanságban mentünk, de valahogy mindig van.. komolyan... mellénk áll az univerzum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És igen is, vigyél haza macsekot.. nekem 10 éves korom óta van, úgyhogy mindenben tudok neked tanácsot adni, nagy macska tartó vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pont most nincs, mert szeptemberben kellett elaltatnom Bercikém.. és most, h egy helyen van a lakásom, és az üzletem,... nem is tarthatok, mert még a kutyát simán felpasszintom anyuékhoz, de a macsek más... és az mindig mászkál is.. Pedig imádom őket. Berci... akit egyébként Ferinek hívtunk mindig.. szóval Feri... velem aludt minden éjjel. Mély dorombolásra aludtam el, és ugyan erre keltem reggelente (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) rohadt ribanc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 25. - 12:21:19
Létrehozva:
|
|
|
BAing... de komoly a két majom a króm csővel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) MAcsus lelkem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) állatmentő lettél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon nagyon ügyes vagy, és nem adtad fel... csak akarni kell.. mi is mindig bizonytalanságban mentünk, de valahogy mindig van.. komolyan... mellénk áll az univerzum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És igen is, vigyél haza macsekot.. nekem 10 éves korom óta van, úgyhogy mindenben tudok neked tanácsot adni, nagy macska tartó vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pont most nincs, mert szeptemberben kellett elaltatnom Bercikém.. és most, h egy helyen van a lakásom, és az üzletem,... nem is tarthatok, mert még a kutyát simán felpasszintom anyuékhoz, de a macsek más... és az mindig mászkál is.. Pedig imádom őket. Berci... akit egyébként Ferinek hívtunk mindig.. szóval Feri... velem aludt minden éjjel. Mély dorombolásra aludtam el, és ugyan erre keltem reggelente (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) rohadt ribanc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jujj köszi Edó!! Nekem ez nagyon új volt,még sosem csináltam ilyet,de örülök,h sikerült! Jó,h ketten voltunk a lánnyal,mert egyedül lehet nem ment volna! Most mennem kell,de majd kérdezek! Puszi!! |
|
|
|
2010.04. 25. - 12:26:57
Létrehozva:
|
|
|
szia Macsus bébi!
Huh de örülök, hogy sikerült ideiglenes helyet találni a cicáknak!!!! nagy mázli volt!!! (de mekkora bunka paraszt dolog, hogy zacskóba bedobják a kis szerencsétleneket a vízbe!!!! hát milyen "ember" az ilyen?!?!?! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ) na hallod, ha már mostanában ilyen sokszor szóba kerül a Live in Hamburg, a végén még én is előkaparom valamelyik nap XD huh basszus, azt a képet pont a minap láttam színesben, de nem tudom hogy hol van!!!!! fákkk!!! (de helyette csatolok egy másik fincsit XD)
Martinundiesandbelt.jpg ( 11.07K )
Letöltések száma: 10né má hun van Dave keze!!! XD (IMG:http://i889.photobucket.com/albums/ac91/lostindustrial/dm%20general/buttpat.jpg) |
|
|
|
2010.04. 25. - 13:15:43
Létrehozva:
|
|
|
szia Macsus bébi! Huh de örülök, hogy sikerült ideiglenes helyet találni a cicáknak!!!! nagy mázli volt!!! (de mekkora bunka paraszt dolog, hogy zacskóba bedobják a kis szerencsétleneket a vízbe!!!! hát milyen "ember" az ilyen?!?!?! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ) na hallod, ha már mostanában ilyen sokszor szóba kerül a Live in Hamburg, a végén még én is előkaparom valamelyik nap XD huh basszus, azt a képet pont a minap láttam színesben, de nem tudom hogy hol van!!!!! fákkk!!! (de helyette csatolok egy másik fincsit XD)
Martinundiesandbelt.jpg ( 11.07K )
Letöltések száma: 10jesszumpepi, ezen képen eltakartam a szemem!!! váááááááááááááááá Macsusom, ügyes vagy hgy megoldottad a cicukat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgy izgultam ahogy olvastam a sztorit hogy jajj, tiszta hülye vagyok. nu, sajna az Angie-vel tervezett múzeumoklás elmarad, mivel ő sincs jól, engem meg... hogy is nevezitek? kramcsák néni? na, ő gyíkolászik. hogy a fene essen bele. az a kép, amit Macsus berakott, az benne van a Dave könyvben pl. jajj, gyerekek, lola zenét talált! tudjátok milyen hülyén hallgatok zenét, hogy ragaszkodom a kedvenceimhez és nem könnyen nyitok az újra. na, most valahogy kinyitottam, és kérem szépen, abszolút kincset találtam. ismeri valaki közületek a Parov Stelar-t? zseniális osztrák dj srác, aki elektronikus alapú jazzt csinál. valami eszméletlen kurvajó. mindenkinek ajánlom figyelmébe ezt a kis kincset itt: http://www.youtube.com/watch?v=OGdkKfz6SsQ |
|
|
|
2010.04. 25. - 13:41:48
Létrehozva:
|
|
|
jó kis kép ez... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a kis szőröcskék mutatják az utat lefelé... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (oké, asszem még maradt bennem a tegnap estéből, mikor is Edóval meg Nikivel elgurult a gyógyszerűen msnen XD)
jaj vica, Trixx: el is felejtettem pénteken összefoglalni a 3 fejezetet, amit olvastam vonaton hazafelé a Dave könyvből: hát igazából nem sok új, a Violator sikereiről szól, meg hogy sokan még mindig azt tartják a legjobb albumnak - meg hogy miként jött a még nagyobb népszerűség (kitér kicsit arra a Los Angeles-i dedikálásra, ahol kb. 10.000 rajongó rohamozta meg őket. Meg hogy egyre nehezebb volt Dave-nek turnék után visszaszokni a mindennapi átlag életbe, nem érezte otthon magát, úgy érezte, hogy a turnékon lehet igazán elemében, mert a stúdióban is szinte csak a hangjára volt szükség. De a Violatornél, annak ellenére hogy nehézkesen született meg, volt megint lehetőség kísérletezni. Ja meg hogy a Personal Jesusszel még inkább meghódították Amerikát. A 101 koncertről is van szó benne persze, de semmi új. Inkább csak az, hogy utána mikor visszament Jo-hoz és Jackhez Basildonba, akkor végül is azért költöztek el, mert a rajongók nagyon elborultak lettek - egy pasas felbérelt magánnyomozót, hogy kövesse Dave-et és derítse ki, hogy hol lakik - Dave leugatta - aztán írt egy bocsánatkérő levelet és kérte hogy tartsa tiszteletben a magánéletét - a pasas válaszolt, hogy oké, nem fordul többet elő, de jövő héten átmehetne-e valamikor hozzá... Na és itt döntött úgy, hogy költöznek. Közben azt is nyilatkozta utólag, hogy nagyon zavarta, hogy állandóan megcsalja a feleségét. Ja hát meg elkezdett az író belemenni, hogy a Violator-World Violation turné környékén kezdtek el mélyülni Dave drogproblémái - újra heroinhoz nyúlt, amit eddig csak 1x tett meg kamaszkorában, de akkor rosszul lett tőle és beájult. Most jón majd a Devo-s pokoljárás.... |
|
|
|
2010.04. 25. - 13:54:50
Létrehozva:
|
|
|
Helló,
hazakeveredtem, de majdnem elájultam míg vártam a buszt... még jó, hogy volt nálam víz... nem bírom a napot (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Most már szerkesztettem ebédet (gyorsrizs és nuggetsek =>éljen a fagyasztott, előkészített kaja) és próbálom magam kúrálni, nyomom a C vitamint meg a teát, meg minden majomhugyot, hogy holnapra már jobban legyek. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Jajj, és még kézzel kimostam néhány érzékeny ruhadarabomat, most száradnak a lodzsán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsusom, megdöbbentő, szép/szomorú a történeted... ártatlan kiscicák, szegények, de te megmentetted a másik lánnyal együtt, hős vagy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Helyesen tetted és szerintem is tarts meg egy kiscicát a háromból, nagyon hálás kis állatok, én is nagy macskás vagyok, akárcsak Edó. Lola, kramcsák néni ebben a szép időben, baxa meg... a múzeumot majd újratervezzük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó írást meg szép napot! |
|
|
|
2010.04. 25. - 14:04:49
Létrehozva:
|
|
|
Nézzétek mekkora pocak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ő Rita, aki helyett engem vettek fel dolgozni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Levente odabenn már 4 kiló és elvileg május 1-én kellene kijönnie ebből a pici lányból:
(IMG:http://img215.imageshack.us/img215/8806/user923551272088670082b.jpg) |
|
|
|
2010.04. 25. - 14:07:32
Létrehozva:
|
|
|
jesszus!!! Dupla annyi mint én voltam...
|
|
|
|
2010.04. 25. - 14:11:57
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Macsus te egy igazi hős vagy.Azok az ártatlan kiscicák neked köszönhetik az életüket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja és a másik lány is egy hős. Azok akik pedig eldobták őket szívtelen mocskok. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Usi köszi a beszámolót. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie uh 4 kilós baba a csajszi hasába...nem könnyű szülés elé néz Rita. Jobbulást drága. Lola neked pedig Kramcsi néni miatt jobbulást. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 25. - 14:12:42 |
|
|
|
2010.04. 25. - 14:26:48
Létrehozva:
|
|
|
Igen, 4 kilós Levi... már egyszer csinált vaklármát húsvétkor, de úgy döntött még benn marad, most meg semmi hajlandóságot nem mutat a kijövetelre. Éppen levelezgetek Ritával iwiwen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már nagyon zavarja és csak Büdösbogárnak hívja, mert nem csinál semmit csak a veséit és a bordáit rugdossa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szegény... alig tud aludni.
Usi, 2 kilós voltál, nagyjából én is, meg én hamarabb jöttem egy hónappal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sziasztok. Macsus te egy igazi hős vagy.Azok az ártatlan kiscicák neked köszönhetik az életüket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja és a másik lány is egy hős. Azok akik pedig eldobták őket szívtelen mocskok. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Usi köszi a beszámolót. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie uh 4 kilós baba a csajszi hasába...nem könnyű szülés elé néz Rita. Jobbulást drága. Lola neked pedig Kramcsi néni miatt jobbulást. köszi Vica, mindjárt betolok egy kis narit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 25. - 14:52:25
Létrehozva:
|
|
|
jó kis kép ez... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a kis szőröcskék mutatják az utat lefelé... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (oké, asszem még maradt bennem a tegnap estéből, mikor is Edóval meg Nikivel elgurult a gyógyszerűen msnen XD) jaj vica, Trixx: el is felejtettem pénteken összefoglalni a 3 fejezetet, amit olvastam vonaton hazafelé a Dave könyvből: hát igazából nem sok új, a Violator sikereiről szól, meg hogy sokan még mindig azt tartják a legjobb albumnak - meg hogy miként jött a még nagyobb népszerűség (kitér kicsit arra a Los Angeles-i dedikálásra, ahol kb. 10.000 rajongó rohamozta meg őket. Meg hogy egyre nehezebb volt Dave-nek turnék után visszaszokni a mindennapi átlag életbe, nem érezte otthon magát, úgy érezte, hogy a turnékon lehet igazán elemében, mert a stúdióban is szinte csak a hangjára volt szükség. De a Violatornél, annak ellenére hogy nehézkesen született meg, volt megint lehetőség kísérletezni. Ja meg hogy a Personal Jesusszel még inkább meghódították Amerikát. A 101 koncertről is van szó benne persze, de semmi új. Inkább csak az, hogy utána mikor visszament Jo-hoz és Jackhez Basildonba, akkor végül is azért költöztek el, mert a rajongók nagyon elborultak lettek - egy pasas felbérelt magánnyomozót, hogy kövesse Dave-et és derítse ki, hogy hol lakik - Dave leugatta - aztán írt egy bocsánatkérő levelet és kérte hogy tartsa tiszteletben a magánéletét - a pasas válaszolt, hogy oké, nem fordul többet elő, de jövő héten átmehetne-e valamikor hozzá... Na és itt döntött úgy, hogy költöznek. Közben azt is nyilatkozta utólag, hogy nagyon zavarta, hogy állandóan megcsalja a feleségét. Ja hát meg elkezdett az író belemenni, hogy a Violator-World Violation turné környékén kezdtek el mélyülni Dave drogproblémái - újra heroinhoz nyúlt, amit eddig csak 1x tett meg kamaszkorában, de akkor rosszul lett tőle és beájult. Most jón majd a Devo-s pokoljárás.... Hehe Usi, Dave biztos észrevette a belefazonírozott D jelet Martin fenekén. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://freestate.hu/videos/vid_dave_gahan_...ive_at_spinner/ Amúgy írtam nektek kinn éjjel. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |