![]() ![]() |
2009.12. 04. - 19:39:29
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehe! XD na igen, Maunak van egy sajátos humora (ő futtatta Andyt is... muhahahaha! Xd ma mindent félreérthetően fogok fel! XD)
jah egyébként kérdés mindenkihez, bárkihez: most hallgattam épp a Stories of old-ot a SGR-ról és erről eszembe jutott, hogy a box setes stúdió verzióját nem tudná valaki elküldeni nekem mailben? az hiányzik csak a SOTU bare dalokból (Wrong, Come Back, Corrupt) és egyébként most azon tanakodom, hogy az Excitert vagy a 101 DVD-t vegyem meg, és ha a DVD-t, akkor melyiket: a papírtokos dupla lemezes verziót vagy a műanyag tokos duplát....? (a papírtokos asszem jobban tetszene de az vagy kétezerrel drágább... GRRRR!!!) Döntések, döntések, döntések! Na ezt még holnapig megálmodom! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.12. 04. - 19:40:38
Létrehozva:
|
|
|
Usi, megkaptad a mélemet??? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 04. - 20:06:47
Létrehozva:
|
|
|
hihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elvileg igen, de ha nem, az se baj (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ha nem akarja akkor meg megerőszakolom XDDDDD Mode szerintem Alan élvezné és nem lenne ellenvetése az ellen ha gyengéd erőszakot vennél rajta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi:szóval Dave-nek kérnie sem kéne,hogy elvidd a mennyországba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát vagyunk igy ezzel itt egy páran. Tetszik az Alan-es avatárod. |
|
|
|
2009.12. 04. - 20:12:00
Létrehozva:
|
|
|
Nehéz döntés Useless! Mindkettőt vedd meg! Passz. A 101-et! Papírtokosat. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
Nagyon jó ez az ikonod, és figyeld iwiw-ed. Ma kaptam oltást. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) üdv mindenkinek, ma elfáradtam és holnap megint elfogok pff. |
|
|
|
2009.12. 04. - 20:16:58
Létrehozva:
|
|
|
Nehéz döntés Useless! Mindkettőt vedd meg! Passz. A 101-et! Papírtokosat. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Nagyon jó ez az ikonod, és figyeld iwiw-ed. Ma kaptam oltást. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) üdv mindenkinek, ma elfáradtam és holnap megint elfogok pff. Te is beoltattad magad a h1n1 ellen? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nekem kicsit fájt, de nem volt vészes. Vica, nagyon alkottok Mode-al. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kis hamiask! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
|
2009.12. 04. - 20:17:57
Létrehozva:
|
|
|
Niki pihenj jól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A Sereg többi tagja is.Pá lányok.Álmodjatok szépeket. |
|
|
|
2009.12. 04. - 20:22:49
Létrehozva:
|
|
|
Niki pihenj jól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Sereg többi tagja is.Pá lányok.Álmodjatok szépeket. Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Látom engem most nem láttok. |
|
|
|
2009.12. 04. - 20:23:23
Létrehozva:
|
|
|
Te is beoltattad magad a h1n1 ellen? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nekem kicsit fájt, de nem volt vészes. Vica, nagyon alkottok Mode-al. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kis hamiask! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Ezt mire érted Angie? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 04. - 20:39:19
Létrehozva:
|
|
|
Angie: majd a film után válaszolok, de megkaptam a mailt, köszi! csak már ég a hajsütőm, hogy kiegyenesítsem a loboncom a filmnézés közben. szóval utána reagálok!
ja és örülök csajok, hogy tetszik az avatárom. saját készítmény (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 04. - 20:40:16
Létrehozva:
|
|
|
Ezt mire érted Angie? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode, Alan meg a kiemelt álló és ezek a témák. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk a névjáték és ezek a célozgatások nagyon tetszenek, jókat kuncogok itt magamban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De mindjárt nekiveselkedek a videoklipnek! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.12. 04. - 20:41:20
Létrehozva:
|
|
|
Szia mindenkinek, aki elment XD Itt a gép 1 óráig legyengült volt, mert dvd-t írt...még soha nem írt ilíen hosszú ideig dvd-t.na mindegy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica, remélem is, hogy nem lenne ellenvetése (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 04. - 20:41:38
Létrehozva:
|
|
|
Angie: majd a film után válaszolok, de megkaptam a mailt, köszi! csak már ég a hajsütőm, hogy kiegyenesítsem a loboncom a filmnézés közben. szóval utána reagálok! ja és örülök csajok, hogy tetszik az avatárom. saját készítmény (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rendi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ne hogy odakozmáljon a hajad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) You are the king of avatars. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 04. - 23:19:28
Létrehozva:
|
|
|
Angie: vagy inkább queen of avatars, nem? XD
Na megnéztem a New Moont. A sok negatív kritika ellenére nekem bejött. Jó, nem annyira, mint az első rész, de szerintem elég jól meg volt csinálva. Egyedül a farkasok zavartak kicsit - lehettek volna tápabban megcsinálva, de még az se volt rossz. Aro-t kicsit másképp képzeltem el meg a másik két Volturit is. Meg oké, Bella lehetett volna látványosabban szenvedős, de amúgy nem volt rossz. Tetszettek a vágások, pl. mikor a hónapok teltek és Bella csak ült, az udvar meg változott, illetve amikor Olaszországba siettek. Meglepődtem egyébként, hogy ilyen hosszú lett (2 órás), de nem bánom. Bár egy kicsit nálam már megkopott a sztori varázsa, ahogy a lelkesedésem alábbhagyott tavasszal. (A napokban vettem újra kézbe a 4. könyvet, amit a 3/4-énél hagytam abba, de most már végig akarom olvasni, hogy tudjam, mi lesz velük.) Egyébként az Aro-t játszó pasas nem az Underworldben nyomta Lucianként, a vérfarkasok vezérteként? XD Vicces, hogy először vérfarkas, most meg vámpír, akik ellen az Underworld trilógiában harcol! XDDDD Na szóval szerintem ügyesen összesűrítették a könyvben rohadt hosszúnak és néhol unalmasnak ható Jakobos jeleneteket. Szerintem itt jól megoldották. A harcos jeleneteknél meg a vámpírok effektjeinél nem tudtam kiverni a fejemből Anne Rice "Kárhozottak királynőjét". Nem tudom miért. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ennyi elég is erről. Ja, nem felejtettem ám el a beígért sok-sok képet. majd holnap vagy holnap után kapjátok. Beadandó-írás közben töltődhet felfele. De asszem mára elrakom magam, hogy holnap korán elkezdhessem az első esszét. Pusszantó! |
|
|
|
2009.12. 05. - 04:48:57
Létrehozva:
|
|
|
Én egy partykiráynő vagyok, most értem haza.... .és tudok irni... hihihihiiii
Jóccakát mindenkinek.. ha atudnátok, ezt most hányszor javitottam, egy szót vagy 5x.. hihihiiii |
|
|
|
2009.12. 05. - 07:53:35
Létrehozva:
|
|
|
Én úgy mondanám,hogy jó reggelt mindenkinek és Edókának jó éjszakát.Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szép napot csajok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 05. - 07:54:34
Létrehozva:
|
|
|
Edóka: remélem, jó volt a parti!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe, ha nekidurálom magam, én is partykirálynő szoktam lenni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asszem afteron mi leszünk az utcsók, akiket lerángatnak a tánctérről! XD
na közben szép jó reggelt mindenkinek! már egy órája felkeltem (ami nálam kegyetelnül korán kelés) - előtte még egy órát próbáltam magamhoz térni. de legalább haladok kicsit a beadandóval a találkám előtt. na közben elkezdem feltölteni a képeket nektek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 05. - 07:54:56
Létrehozva:
|
|
|
Mode, Alan meg a kiemelt álló és ezek a témák. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk a névjáték és ezek a célozgatások nagyon tetszenek, jókat kuncogok itt magamban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De mindjárt nekiveselkedek a videoklipnek! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Angie örülök,hogy jókat kuncogsz rajtunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Usi. Du.nézem a képeket.Vagyis leszedem...hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó randizást ma. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 05. - 07:55:06
Létrehozva:
|
|
|
legyetek türelemmel, és cserébe nyáladzhattok később... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2009.12. 05. - 07:57:14
Létrehozva:
|
|
|
legyetek türelemmel, és cserébe nyáladzhattok később... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hehe... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legyetek rosszak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pá |
|
|
|
2009.12. 05. - 10:17:33
Létrehozva:
|
|
|
na gyerekek itt a sok képes link! enjoy!
http://rapidshare.de/files/48789394/dm.rar.html repülök készülődni. egyébként megálmodtam, hogy a papírtokos dupla 101 DVD-t veszem meg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgyhogy azt veszem meg... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |