2400 Oldal V  « < 16 17 18 19 20 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2009.10. 15. - 19:06:15
Létrehozva: #341

devotee

Useless, félre ne érts, ne fogd vissza magad, én szeretem a vitákat, sőt a civakodást is (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) persze csak normális keretek közt, normális hangnemben... És add is ki magadból, azt mondják ami bent marad, attól mind betegek leszünk.

(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 15. - 19:24:09
Létrehozva: #342

devotee

U-girl köszi majd nézelődök képügyben.Egyetértek Edókával csak nyugodtan ad ki magadból a véleményed én is nagyon birom mikor helyre teszel valakit ha már túl sok belőle.
Onix neked is köszi előre is és jó éjszakát.
Edóka a festés jó dolog de főleg utána a takaritás.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 15. - 19:34:17
Létrehozva: #343

devotee

Nagyon arik vagytok, köszönöm a sok biztatást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Különben nem vagyok izgulós, remélem holnap sem leszek. Ahogy nethez jutok, akkor azonnal jelzem, hogy mi történt.

U-girl, majd Andy-s képeket is tudsz csinálni avatarnak? Úgy olvastam valahol, hogy mintha írtad volna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 15. - 16:39:03) *
jaja, Vica, lesz Andys is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én is várom (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 15. - 19:41:20
Létrehozva: #344

devotee

Angie igen lesznek Andy-s avatárnak valók is.Legalább is ezt irta U-girl.Mondtam is neki de jó mert elvégre Andy az enyém és a tied ahogy máskor megdumcsiztuk már.Hihi

Na lassan én is lépek.Angie holnap várom a hireket mi volt az interjún.Várod az Andy-s ikonokat hm?Elvégre Andy egy aranyos fickó.Nemde?
Szóval szép,jó éjszakát mindenkinek.Puszi és pá.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 15. - 20:05:15
Létrehozva: #345

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 15. - 20:41:20) *
Angie igen lesznek Andy-s avatárnak valók is.Legalább is ezt irta U-girl.Mondtam is neki de jó mert elvégre Andy az enyém és a tied ahogy máskor megdumcsiztuk már.Hihi

Na lassan én is lépek.Angie holnap várom a hireket mi volt az interjún.Várod az Andy-s ikonokat hm?Elvégre Andy egy aranyos fickó.Nemde?
Szóval szép,jó éjszakát mindenkinek.Puszi és pá.

Andy egy valódi úriember, majd legközelebb tényleg meg kellene ölelgetni, utána meg cserélünk oldalt, ahogy megbeszéltük. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Én is megyek aludni, bár most kicsit felébredtem, ahogy átrágtam a fórum több oldalnyi hsz-ét a SOTU lemez kapcsán. Na, de tényleg pihiznem kell, hogy holnap fitt és kedves legyek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Puszi!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 15. - 20:06:13
Létrehozva: #346

devotee

igen, igen, lesznek Andys ikonok is, de mára kifújt a PhotoShop-os kreativitásom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Inkább írom tovább az egyik angol fickemet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hát azt hiszem én nem az az ember vagyok, aki vitáknál csendben marad, noha általában próbálok normális, békítő hangnemet megütni. Néha viszont el tud borulni az agyam, hehe... XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 15. - 20:23:56
Létrehozva: #347

devotee

Nana, mindenki megy csicsizni, ejej... alvós banda (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Volt ott a SOTU-s hsz-eknél egy, amit asszem Faith irt, és nagyon meglepődtem! A DG-es, hogy azt mondta a rajongójának, hogy sajnálom... Húú, hát ha ez tényleg igy történt, és mondjuk velem történne... biztosan nagyon rosszul esett volna, mert kicsit olyan degradáló. Hát de nekem ilyet soha nem fog mondani Dave Gahan, ebben az egyben biztos vagyok (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Bár szerintem a rajongó szavait sem kellett volna szó szoros értelemben fogadni. Vagynem jól gondolom? Kicsit meglepődtem ezen
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 15. - 21:13:29
Létrehozva: #348

devotee

nos azt kihagyták a sztoriból, hogy ez a Devotional turné alatt volt ha jól emlékszem. Vegyük hozzá, hogy akkoriban Dave nem volt épp a topon...
de ha a másik oldalt nézzük, valahol igaza is lehet. odaát a topikban az elvakult rajongókat emlegették. megértem én őket is, de azért nálam is megvan egy határ, amit nem lépek át. Nem tartom magam elvakultnak vagy fanatistának. Megmondom, ha vmi nem tetszik, szóval kritikával is élek a bandával szemben (pl. Peace, HTF videók, de voltak mások is korábban). Nem tekintem úgy, hogy amit a DM csinál az szent és sérthetetlen és mindig tökéletes, hisz ők is emberek és tévedhetnek vagy melléfoghatnak a dolgoknak. Ez beletartozik abba a pakliba, hogy mindig újat szeretnének nyújtani. Ott az esély, hogy nem fog bejönni az az új, ami nekik pl. igen. Szerencsére én elég nyitott személyiség vagyok, úgyhogy könnyen alkalmazkodom és szeretek meg tőlem kicsit távolabb álló dolgokat is (pl. egy másik zenei stílusú albumot - mostanában példának okáért sokat hallgatom a Black Eyed Peas E.N.D. című albumát, pedig inkább DM fajta zenéket és rockot hallgatok). Na de mindegy is.
Nekem is beszóltak ezzel a "sajnállak érte" szöveggel, mikor szó volt a DM-es tetoválásokról és írtam, hogy nekem a hátamon van egy fiúkhoz is kapcsolódó tetkó (amit nem mellesleg a legjobb barátnőmmel csináltattunk ugyanoda és a hosszú évek óta tartó barátságunkat is szimbolizálja, illetve a fiúk és a zenéjük iránti szeretetünket). Hát nem csak én tettem akkor helyre az illetőt, aki beszólt. Asszem innen is többen leugatták, ami azért jól esett. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 15. - 21:40:12
Létrehozva: #349

devotee

Olvastam tovább a hsz-eket, és végül teljesen mindegy, hogy ez csak egy legenda-e, bizonyos mértékben, sőt teljes mértékben sarkositva van. Mert én is minden zenét hallgatok, melóban egész nap zenei csatornák mennek, és nagyon sok minden tetszik is. Emellett itthon a komolytól a rock operáig mindenem van, és imádom is őket. Emellett persze nálam az etalon a DM. És úgy gondolom ez is marad. Régebben, jó 10-15 évvel ezelőtt imádtam madonnát, aki akkoriban divatot teremtett, más volt mint a többiek.., most már... anyukám, számomra sehol nincs.. tucat kis house utánzatos zenéjével, ami valóban csak azért megy ki a boltokba, hogy a fiatalokat meghóditsa, mert nagyon úgy fest, nem megy már neki az ami régen. _Igaz dalait soha nem ő irta, de reme dalok voltak egytől egyig. A mostaniak sehol nincsenek. Visszatérve, ha igy is volt, hogy a rajongó ezt mondta, nem kell azt szó szoros értelembe venni:) Hát nekem is életem egy meghatározó része, mint irtam, tini korom óta ott vannak, és rengeteget jelentenek nekem. Olyan az ő zenéjük, amit szerintem soha nem unok meg, mint anyáméknak a beatles:) Szóval ha a rajongó ezt mondta, nem úgy gondolta, ha Dave ezt válaszolta, nem tudta mire válaszol:)

Ez nem biztos, hogy fanatikus... mániákus.. mással nem törődő, csak a dmnek élő rajongó volt..l hát én nem tudom mit nyögnék ki.. ha kinyögnék valamit:)
Na.. ennyi.. engem a mai napig egyébként rengetegen néznek hülyének, hogy én még mindig módot hallgatok, hogy nem tudom megunni. De nem tudom. Barátnőim félve ülnek a kocsimba, mert ott is csak az ő albumaik vannak a transzmitterben, és már rosszul vannak, hogy azt kell hallgatniuk. De megkegyelmezek nekik általában, és rádiózunk... de őszintén szólva amint kiszállnak, már váltok is át, és meg is könnyebülök az ismerős muzsika hallatán:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 15. - 22:00:30
Létrehozva: #350

devotee

na igen. engem is értek hasonló atrocitások a DM rajongásom miatt. Bár nekem már a középsuliban jött a fiúk szeretete és szerencsére az osztálytársaim normálisan álltak hellyel-közzel a dologhoz, na meg ott volt nekem Modecsibe (neki van ugyanolyan tetkója, mint nekem --> http://fc00.deviantart.com/fs44/f/2009/109...eless_girl.jpg). Egyébként ő szerettette meg velem a DM-et. Szóval vele tudtam DM-ezni, de volt ugyebár nem egy alkalom, mikor az osztály keménymagja együtt bulizott, és sokszor húzták a szájukat amiért egy-egy DM számot betettünk, pedig mi aztán 99%-ban elviseltük az ő zenéjüket és csak akkor tettük be ha már nagyon kellett. Szóval ebből volt párszor kisebb sértődés, de amúgy semmi nagyobb gáz nem volt nekem még abból, hogy rajongók a srácokért.
Persze azért kicsit rossz, hogy a szegedi társaságban egy DM-es sincs, akivel tudnék róluk beszélni és minden DM-es barátom Pesten és környékén lakik, de ezért jó, hogy itt a freestate és ti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Egyébként szerintem teljesen normális, hogy más zenét is hallgatunk amellett, hogy nekem is a DM az etalon. Sokszor kérdezték már tőlem is, hogy hogy-hogy nem unom meg. Hát nem tudom, egyszerűen nem tudom. Mikor azonban úgy érzem, hogy kicsi pihi kell, akkor más zenéket hallgatok. De nem tartom valószínűnek, hogy a srácok valaha is kiesnének nálam a pixisből! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jah, csak hogy példázzam, most ezt hallgatom: http://www.youtube.com/watch?v=Dys1_TuUmI4 - lakótársamtől kaptam. Szerintem nagyon gyönyörű szám!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 15. - 22:26:57
Létrehozva: #351

devotee

U, file not found a tetkódra, úgyhogy sajna még nem tudom milyen:)

Nekem is van tetkóm, kettő is. Az egyik egy macska, ezer éves a jobb lapockámon, de azt már mássá akarom átalakittatni. Meg van egy nonfi a gerincem legalján, az meg egy jól sikerül balatoni nyaralás vége... kicsit sokat ittunk:) nem bántam meg, mert mindig a barátaim jutnak az eszembe róla, mindenkinek lett. Nem én voltam a leg gázabb, barátnőm a hátára tetováltatott egy szines csőrikét hirtelen felindulásból. Szerinted? hehheehee

A dal jó volt, bár rajongójuk nem leszek, igazából a táncolható dalok nagyközönségébe tartozom.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 15. - 22:40:32
Létrehozva: #352

devotee

na talán így: http://useless-girl.deviantart.com/art/Our-tattoos-119785332
szólj ha nem műxik!

uh én imádom az elvontabb zenéket, a komolyzenét, a rockoperás számokat, illetve az olyan műveket, amikben szimfonikusok is tevékenykednek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezek az elsődlegesek a DM és az elektronikusabb zenék mellett nálam, aztán jöhet egy kis hip-hop vagy r'n'b is az igényesebb fajtából.

huh azért nem semmi ilyen hirtelen felindulásból tetováltatni. mi kb. fél évet ültünk rajta aztán csak megcsináltattuk. hát izé, ilyen csőrikés dolog velem nem igazán hiszem, hogy valaha is történhetne XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 15. - 22:48:12
Létrehozva: #353

devotee

Hát velem sem, mondjuk az is érdekes, hogy macska került a hátamra, mert eredetileg kutya lett volna, mivel mindenem a kutya... De sajnos hagytam magam rábeszélni a pasim által, hogy az én hátamra macska való, mivel a viselkedésem inkább macskás./ fiatal voltam még, befolyásolható, és persze szerelmes/ Persze az évek során kiderült, hogy inkább én vagyok az a hűséges kutya tipus, és ő bizony a behizelkedő macska, aki ott dorombol, ahol enni adnak neki:) Igy bizony most már a macskának mennie kell... ennek a kapcsolatomnak már 6 éve vége, és még mindig macska van a hátamon.. na ez is elég vicces:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 15. - 23:00:05
Létrehozva: #354

devotee

érthető, hogy ezek után át akarod alakíttatni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Amúgy mekkora a cica? (jah, most már jó volt a linkem?)
és mit akarsz a macska helyett?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 15. - 23:04:09
Létrehozva: #355

devotee

Jó bizony, köszönöm, csak nem válaszoltam:)

Fantasztikusak vagytok.. és kinek raszta a haja? Szép a tetkó nagyon, és jó helyen is van...

Hát még nem tudom mit, most tényleg jó meg kell gondolnom, azért most már benőtt a fejem lágya.. mondhatni.. magamba kell szállnom, és tényleg olyat kell, ami rólam szól
Ez elég nehéz!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 15. - 23:09:37
Létrehozva: #356

devotee

hát persze hogy nehéz. én a bal alkaromra akarom belülre a következő tetkót (valszeg kicsit rejtettebb DM-es jelentéssel) de még én sem tudom pontosan, hogy mit is. ennél viszont lehet már nem fogok elzárkózni a színektől sem. na majd meg kell még álmodnom... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
ne sajnáld rá te se az időt szerintem.

nah, örülök, hogy tetszenek a tetkóink. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aninak van raszta haja, én vagyok a jobb oldalon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk az övét még ki kéne javítani mert a bőre eléggé kidobta a festéket. Na majd ha minden igaz, február elején mikor lejön kb. egy hétre hozzám! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már várom!!!
mondjuk én kcisit feljebb akartam, de ott anyajegyek voltak, azokat meg nem akarta bolygatni a srác.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 15. - 23:18:27
Létrehozva: #357

devotee

Én maradok a feketénél, nálam a szines nem jött be. Én is gondolkodtam, a bal csuklómra, de oda tényleg valami nagyon finomat. Azt mondják ott elég érzékeny a bőr de valahogy csak kibirja az ember lánya:)
Ilyen ritkán találkozol a barátnőddel? Vagy neki kell mennie, mert ott nálad lett tetoválva?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 15. - 23:33:28
Létrehozva: #358

devotee

Olyat hallottál már, ami csak a sötétben látszik? foszforeszkál.. igaz, úgy tudom, annál árnyékolni nem lehet tehát nehéz vele dolgozni és ezért csak bizonyos dolgokra használják, többek közt pl betűknél!

Ez azért egy pillanatra elgondolkodtatott.... bár én szöveget nem tudom, hogy magamra iratnék-e (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Most viszont megyek aludni!

Jó éjt Neked is!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 15. - 23:51:04
Létrehozva: #359

devotee

nah, nem küldte el az előző hsz-emet! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

na szóval: igen, a csuklóra mondják, hogy érzékeny. gondolkodtam én is oda, de az is csak a bal kezemen jöhetne szóba, mert a jobb karomon a csuklómig elszórtan kissebb-nagyobb piros anyajegyek vannak. azokkal meg azért jobb a békesség (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

igen, Anival max. csak néhány hétvégén tudunk talizni mikor hamaegyek, mert ő meg Gödöllőn tanul és háromlaki életet él és attól függ hogy le tud-e jönni Szegedre hogy van-e pénze rá. Igen, itt csináltattuk Szegeden a tetkót. Két srác viszi a boltot. Nagyon jó fejek voltak, betették az Excitert és az ULTRA-t míg ott voltunk!! Úgyhogy a Dead of night új értelmet nyert nekem azóta, mert arra kezdtek varrni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és mikor bejött egy bunkó fazon és úgymond leszólta a tetkónkat hogy milyen egyszerű alakzat, a piercingelős üzletvezető megvédte a DM-et és minket bújtatottan közölve a pasassal, hogy több van a szimbolum mögött, mint ami látszik. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) még jó hogy én akkor épp el voltam még szállva (már kész volt a hátam és már Anit varrták) és nem hallottam mikor a csávó beszólt, mert tuti leugattam volna abban a lelki állapotban. XDDD
szóval jó kis élmény volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nos, a színeket én se harsányan akarom belevinni, mert nem vagyok egy színes tetkó fan, de szerintem az eddig kitalált rajzolatot jól kiegészítené. Eddig úgy áll a dolog, hogy középre szeretném az egyik DM szimbólumot, de még nem tuti, és mögüle/körülötte jönne ki pár kacskaringós vonal, amik közül pár színes lenne. Az egyik vonal helyére (vagy valahogy a tetkóba beledolgozva) szeretném a "Head in the clouds..." idézetet a Uselessből. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de hát ez még alakulni fog mire eljutok odáig.
Igen, hallottam a foszforeszkálósról, de nálam az szóba sem jöhet, mert az szintetikus anyagból van és nem túl jó a bőrnek, vagy legalábbis kevésbé jó, mint a normál festétkek (ma már főleg természetes anyagokból készítik őket és hát az mégiscsak jobb)...

Na akkor jóccakát! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem már elkezdődött a hétvége, holnap már nincs órám és nem is megyek haza, maradok lenn a hétvégére. Holnap csak végre a netbeköttetést kéne elintéznem... :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 16. - 06:33:56
Létrehozva: #360

devotee

Jó reggelt Fekete Sereg.

Látom éjjeli bagoly kisasszony barátnéink jól kitárgyalták a rajongás,a tetoválás és a DM megunhatatlanságának témakörét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Élvezetes volt olvasni titeket U-girl és Edóka.

U-girl arra a beszólásra én is emlékszem ami neked szólt a tetkód miatt.Meg arra is emlékszem,hogy mikor olvastam csak csóváltam a fejem.Viszont jól visszaszóltál az illetőnek.Hehe

Edóka a te tetkóidról kép?

Ami azt illeti,hogy nem lehet a DM-et megunni-hát tényleg nem .Én is mindennap nyúzom a srácok valamelyik albumát és nyilván azért van,hogy ha más szól akkor a lányom rámkiabál,hogy "Dávid" mert már ő is annyira hozzá van szokva,hogy napi szinten a DM szól,hogy furcsálja véletlenül mást hall. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 16 17 18 19 20 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
4 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (4 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: