![]() ![]() |
2010.06. 03. - 20:45:16
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hát én kicsit más szavakkal, de a Useless-re gondoltam, mint azt feljebb írtam is... "You should see how it feels With your feet on the ground" Angie: sok puszi és nagy ölelés!!!! remélem tudsz majd egy kicsit pihenni is! :S elhiszem, hogy kikészültél! marha gusztustalanok ezek a mocskos játszmák, amiket egyesek játszanak :S na épp erről beszéltem estére olyan vagyok mint a mosott ***** (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , :S |
|
|
|
2010.06. 03. - 20:47:54
Létrehozva:
|
|
|
Angie: hajajajajajajjjj!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) hát ez tényleg olyan, mintha egy aknamező közepére csöppentél volna!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) a rohadt k. anyjukat az ilyeneknek!!!!! (bocsi!!!!)
|
|
|
|
2010.06. 03. - 20:47:58
Létrehozva:
|
|
|
Angie: sok puszi és nagy ölelés!!!! remélem tudsz majd egy kicsit pihenni is! :S elhiszem, hogy kikészültél! marha gusztustalanok ezek a mocskos játszmák, amiket egyesek játszanak :S Megpróbálok aludni................. nem hiszem, hogy menni fog. Angyalom a fejét veri a betonba, hogy mért F. Sándor autójából hívott fel és mért ott kérdezte meg Tatabányát............ ahhh, senki nem fog aludni! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.06. 03. - 20:48:13
Létrehozva:
|
|
|
azért olyan szennyes ez a média reklámok pár napja nyomják a tvék a helyi fogamzásgátló reklámot olyan ocsmány, aki kíváncsi ilyenekre az nézzen utána neten az ilyenektől a hányinger kap el, de rendesen ez kell a tizenéves fiataloknak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , :S
|
|
|
|
2010.06. 03. - 20:48:34
Létrehozva:
|
|
|
Angie.... hát ez fasza... az van, h te egy kis terézanya vagy... én tuti beolvastam volna neki... tedd te is ezt... próbáld te sarokba szorítani... hát mit képzel ez magáról a mindenit!!!!
|
|
|
|
2010.06. 03. - 20:49:57
Létrehozva:
|
|
|
Angie: hajajajajajajjjj!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) hát ez tényleg olyan, mintha egy aknamező közepére csöppentél volna!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) a rohadt k. anyjukat az ilyeneknek!!!!! (bocsi!!!!) angi: sok szenya van manapság az tesz ilyet, akitől nem is várod fúj ocsmány (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 03. - 20:50:29
Létrehozva:
|
|
|
azért olyan szennyes ez a média reklámok pár napja nyomják a tvék a helyi fogamzásgátló reklámot olyan ocsmány, aki kíváncsi ilyenekre az nézzen utána neten az ilyenektől a hányinger kap el, de rendesen ez kell a tizenéves fiataloknak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , :S Ráadásul Jan... az a fajta nem is védi meg a puncit, meg a kukit a betegségektől... úgyhogy jóra tanítják őket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 03. - 20:51:25
Létrehozva:
|
|
|
angi vegyél forró fürcsit vagy zuhanyt az ellazit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kijöttél a kádból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 03. - 20:51:42
Létrehozva:
|
|
|
basszus Angie, ez mennyire gáz már.
megértem, hogy be vagy tojva, de próbálj megnyugodni. te tényleg nem tettél semmi rosszat. ez nagyon kényelmetlen helyzet, főleg hogy én is azt hiszem hogy a rohadék kollégád rá fog vetődni erre a bojtis dologra - épp azért, mert kérted hogy ne terjessze. jaj szivem. mekkora rohadék. szólj ám ha valakit seggbe kell rúgni. van pár biedermeyer-szekrény méretű maffiózó ismerős (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 03. - 20:52:13
Létrehozva:
|
|
|
habár.. ott azt mondják, h ők szeretik egymást.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) régóta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 03. - 20:52:29
Létrehozva:
|
|
|
Ráadásul Jan... az a fajta nem is védi meg a puncit, meg a kukit a betegségektől... úgyhogy jóra tanítják őket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) edó az ilyenktől rendesen hányok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , :S pedig nem vagyok prüd, de mindennek van határa... :S |
|
|
|
2010.06. 03. - 20:53:35
Létrehozva:
|
|
|
angi vegyél forró fürcsit vagy zuhanyt az ellazit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kijöttél a kádból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ki bizony... nagyon jó volt.. csak az van, h anyámék minden tusfürdőt kivittek a nyaralóba.. csak apán férfi valamilye volt ott.. hát azza fürötem.. most olyan jó pasi szagom van.. nehogy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 03. - 20:54:50
Létrehozva:
|
|
|
edóm, hogy haladsz az angollal? mit gyakorlosz? igeidők?
|
|
|
|
2010.06. 03. - 20:56:26
Létrehozva:
|
|
|
van pár biedermeyer-szekrény méretű maffiózó ismerős (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké! Már értem honnan ez a mindenek feletti kínos önbízalom....... |
|
|
|
2010.06. 03. - 20:56:31
Létrehozva:
|
|
|
Ki bizony... nagyon jó volt.. csak az van, h anyámék minden tusfürdőt kivittek a nyaralóba.. csak apán férfi valamilye volt ott.. hát azza fürötem.. most olyan jó pasi szagom van.. nehogy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nyami! XD feküdj be magad mellé éjjel, meg Dave alá, ahogy telóban is mondtad! XDDDD |
|
|
|
2010.06. 03. - 20:57:03
Létrehozva:
|
|
|
Az az igazság Jan, h valics anyagát csinálom mindig... csak nem kapok hozzá anyagot, csak a feladatokat.. úgyhogy van néha bajom.. van ebben minden... csupa csupa feladat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 03. - 21:00:42
Létrehozva:
|
|
|
unokatesóm fiú és annyira nagy casanova, h. 34 éves léttére volt már több, mint 100 nője még otthon élt rendesen a szobájába és a nappaliba is ki volt neki rakva a kondom, mki szeme láttára az anyja meg olyan természetesnek vette ezeket a dolgokat mikor fósulira járt a srác albérletbe költözött ahol 4 lánnyal osztozott a lakáson és ez is tök természetes volt az anyjának na az ilyenek is kiakasztanak :S
most egy 22 éves csajjal jár kb. 1,5 éve tök gáz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 03. - 21:08:20
Létrehozva:
|
|
|
jantar: ha ez neki jó, akkor hadd csinálja. véleményem szerint amúgy is alapból túl frigid a magyarok felfogása a szexualitással kapcsolatban. (a többségnek)
|
|
|
|
2010.06. 03. - 21:09:57
Létrehozva:
|
|
|
jantar: ha ez neki jó, akkor hadd csinálja. véleményem szerint amúgy is alapból túl frigid a magyarok felfogása a szexualitással kapcsolatban. (a többségnek) tőlem is el lehet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem igazán izgatott sosem, mit tesz a srác :S |
|
|
|
2010.06. 03. - 21:12:41
Létrehozva:
|
|
|
dehogy gáz... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem vagyunk egyformák bébi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azt mondjuk elhinném jobban, h az én apám akadna ki azon, ha 4 pasival élnék együtt.. de mondjuk én a fiúkkal jobban kijövök, mint a lányokkal... úgyhogy én is ellennék velük. EGyedül a kosz zavarna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jan.. ért 4 jólbeválogataott példánnyal te is ellenél.. nem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |