![]() ![]() |
2010.06. 05. - 21:21:34
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jó ám,de még milyen jó!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Én kifejezetten szeretem a magyar filmeket,szerintem nagyon jók! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) FürcsiTime (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Főleg az a jelenet a király, amikor timi kinyitja a csomagtartót és kiszáll a több millió dollár a Brooklyn hídon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem nem minden magyar film tetszenek, de a Kontroll (top-top kedvenc), a Kaméleon, a Csak szex... és a Valami amerika tök jók (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó csobbanást! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Bala az egyik hímtag a Seregben, de már jó ideje nem írt be. jó volt látni, h legalább olvasgatott. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie: pont egy angolszakostól kérdezed, h vicces-e a két nyelv keverése?!?! XDDDD AZ! XDDDD csak oda szoktam írni magyarul is, h azok is értsék akik nem tudnak. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Edó: annyira jó, hogy májkrémet is hagytatok itt!!!! életet mentett!!! na a kis suttyó tizenévesek megint ellepték a ház előtti teret, szanaszét hagyva a piás üvegeket és sörös dobozokat! (jelzem, h nem lehetnek messzebb 3 méternél a kukától!!!) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) hogy én mennyire utálom ezeket! :S tegnap éjjel 3-kor is arra ébredtem (pedig nem szoktam felébredni sűrűn ilyenekre), h az egyik átvonuló csordájuk teli torokból üvölt, mint akiket nyúznak! Bala próbálkozik a lehetetlennel szerintem... vissza olvas (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja jó na, ez amolyan költői kérdés volt részemről! M1-en megy a stargarden. Jó fél órával ezelőtt interjúvolták meg Ákost. De kis cuki pofa volt, lefogyott vagy 20 kilót, és úgy be volt lőve a haja, mintha a 220-ba nyúlt volna XD Kis aranyos, a legelső fekete gitárját ajánlotta fel árverésre, hogy segítsen az árvízkárosultaknak... és elmarad holnap a miskolci Ákos koncert, majd csak 21-én lesz megtartva Csaba után. Hiszen a miskolci sportcsarnokban most emberek alszanak, akiknek a házát elöltötte a víz... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.06. 05. - 21:26:46
Létrehozva:
|
|
|
Hát azok az ordítozós népek engem is idegesíteni tudnak!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
|
2010.06. 05. - 21:32:18
Létrehozva:
|
|
|
Mék alszani,
pááááááááááááá |
|
|
|
2010.06. 05. - 21:33:56
Létrehozva:
|
|
|
jóccakát Angie!
hát igen, főleg ezek a kisköcsögök. nagyon allergiás vagyok rájuk, bocsi mindenkitől! Nah, rendes azért Mr. Nagyarc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 05. - 21:42:18
Létrehozva:
|
|
|
Hát azok az ordítozós népek engem is idegesíteni tudnak!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Jaj a kis álszentek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fiatalabb korotokban ti is ilyenek voltatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sőt!!Szerintem még most is egy jól kimulatott éjszaka után (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy tévedek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi!!Hímtag,ez vicces (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Üvegtigris-ek???Nálam Numero uno (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt Ange-ika (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asszem megyek én is aludni (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Jó éjt! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
|
2010.06. 05. - 21:43:19
Létrehozva:
|
|
|
hát én még részegen is tekintettel vagyok az aludni próbáló emberekre és nem üvöltöm fel a fél várost (főleg nem trágárságokkal), nem borogatok vagy rúgok le kukákat, tépkedek ki virágokat, firkálom össze a házak falát és teszek kárt dolgokban. szóval nem, nem ilyen voltam!
|
|
|
|
2010.06. 05. - 21:47:21
Létrehozva:
|
|
|
hát én még részegen is tekintettel vagyok az aludni próbáló emberekre és nem üvöltöm fel a fél várost (főleg nem trágárságokkal), nem borogatok vagy rúgok le kukákat, tépkedek ki virágokat, firkálom össze a házak falát és teszek kárt dolgokban. szóval nem, nem ilyen voltam! Jólvan-jólvan!Nem,azért mondtam na! Csak cukkolásból írtam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Én sem voltam ilyen agresszív kismalac fiatalabb koromban,de még most sem (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.06. 05. - 21:54:38
Létrehozva:
|
|
|
helyes, hogy nem voltál az! utálom az olyanokat, akik azt hiszik, hogy ettől menők. egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogy mi szükség van erre. na mindegy, felidegesítettem magam, azért is írtam így az előző hsz-emben. nem ellened irányult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 05. - 22:03:48
Létrehozva:
|
|
|
helyes, hogy nem voltál az! utálom az olyanokat, akik azt hiszik, hogy ettől menők. egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogy mi szükség van erre. na mindegy, felidegesítettem magam, azért is írtam így az előző hsz-emben. nem ellened irányult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen igen gondoltam! Énekeljek neked egy nyugtató számot??? Én költöttem!Szerintem elég kreatív voltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól figyelj...... Nyugi nyugi,nyugi nyugi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na,lenyugodtál??hihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 05. - 22:04:21
Létrehozva:
|
|
|
kukucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mizujs? megjöttem a könyves buliból, aranyos volt. barátnőm akit magammal vittem tök olyan volt mint egy nagymama, fotózott minden másodpercet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) édespofa. jajj, Ákos... milyen rendes azért. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie, meghalok már, annyira várom csabát!!!! és igen, le van fogyva a szivem, de majd jól megnézzük első sorból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én hívtam a segélyvonalat. nem azt ami be van dögölve, hanem azt, amit a Face-X linkelt facebookra. nem sok, de legalább ennyit én is segítettem. borzalom hogy mi van. |
|
|
|
2010.06. 05. - 22:09:37
Létrehozva:
|
|
|
na, küldetem most még egy sömit az árvízvonalra.
hajj ezek a randalírozó gyökér tinik nem csoda ha felidegesítenek. mi is buliztunk meg idiótáskodtunk de azért nem így. ((bár volt egyszer éjjel az utcán spontán beküldtük, hogy: azér jó itt lakni ... MER CSEND VAN!!! nem kelt fel rá senki, elég kihalt környék volt XDDD)) |
|
|
|
2010.06. 05. - 22:09:58
Létrehozva:
|
|
|
kukucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mizujs? megjöttem a könyves buliból, aranyos volt. barátnőm akit magammal vittem tök olyan volt mint egy nagymama, fotózott minden másodpercet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) édespofa. jajj, Ákos... milyen rendes azért. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie, meghalok már, annyira várom csabát!!!! és igen, le van fogyva a szivem, de majd jól megnézzük első sorból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én hívtam a segélyvonalat. nem azt ami be van dögölve, hanem azt, amit a Face-X linkelt facebookra. nem sok, de legalább ennyit én is segítettem. borzalom hogy mi van. Puszi Lola!Én már nem is vagyok!Jó éjt (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
|
2010.06. 05. - 22:10:03
Létrehozva:
|
|
|
süni: hallod, Grammy-díjat kéne adni neked a Nyugi dalért! XD énekelhetném itt Szegeden a Nyugi nevezetű egyetemi kocsmában XDDDD köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) közben olvastam némi vicces publikálatlan fanfiction-t és az is kicsit lenyugtatott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
viszont hamarosan én is elpályázok. a holnapi napot végig kell fullra tanulnom :S |
|
|
|
2010.06. 05. - 22:13:36
Létrehozva:
|
|
|
na, akkor jóéjt mindenkinek. én is tök befáradtam ezen a találkozón, meg ugyanúgy vagyok, nekem is egész napos tanulásom lesz holnap. ma nem sokat haladtam
|
|
|
|
2010.06. 05. - 22:21:27
Létrehozva:
|
|
|
hát én se sokat - hülye politikai szöveg! ráadásul angolul a 19 szd.-i amcsi eseményekről. de legalább már eljutok mindjárt Észak és Dél háborújához.
(istenem de szar zenéket nyomatnak ezek a kis gyökerek a telójukról! még jó, hogy a nagyobb csapat most húzott el míg cigiztem kinn. na mindegy. bezárkóztam XD) pááá! |
|
|
|
2010.06. 06. - 04:53:50
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt!
Ange, most olvasom csak, szegény Angyalkád, basszus annyira sajnálom. Jantar, ez nagyon szép tőled hogy mész segíteni. Ha nálunk gáz lesz (ami nagyon valószínű), én is megyek. Anyukáméknál meg a belvíz a gond. A kert hátsó része 10 centis víz alatt van. Van mint csinálni... Mode, köszi a félmeztelen Martin képeket, hmmmmmmmmmmm nyami!! Kösz hogy gondoltatok rám. He-he Martin Potter. Ezen mekkorát röhögtem. Jaj Lola, nagyon örölük, hogy van fejlemény az i want you now kommandóban. Flörtöltök? Jól van! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Szurkolok kedden. Süni az Üvegtirgis nálam is numero uno. A szilvalekvár pedig derelyébe. Nyami. Áááááááá éhes lettem. Ange, a lekváros-vajas kifli, igen pont kifli. Imádom. Nagyon éhes vagyok. A kollégannőm már "jobban van" az intenzívről lekerült osztályra. Tud beszélni, de gép táplálja a vékonybelén kereszül.... Az eredményei jók a körülményekhez képest. De a java még most kezdődik. Műtétek sorozata, éveken át tartó felépülés, és persze a lelki trauma.... De elég jól van szerencsére, bár még nem tudja hogy nincs gyomra, meg nyelőcsöve.... A tegnap egész jól sikerült. Dumcsi, mozi, vásárlás, sütizés. Kellett ez a kikapcsolódás. Vettem is egy szép gyűrűt magamnak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak estére megint olyan fejgörcs jött rám áááááááá, majd behánytam. Enni sem tudtam, meg aludni sem. Vicusom, kis hasfájós, szerintem is jobb lenne ha megnézetnéd magad. Bér én meg a fejfájásom nem vizsgáltatom ki, hiába mondja anya. Most megyek, megnézem megsült-e már az oldalas. Ma én vagyok a kajafelelős anyáéknál. Szép napot mindenkinek! Pusza. A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 06. - 06:12:20 |
|
|
|
2010.06. 06. - 07:04:16
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt! Ange, most olvasom csak, szegény Angyalkád, basszus annyira sajnálom. Jantar, ez nagyon szép tőled hogy mész segíteni. Ha nálunk gáz lesz (ami nagyon valószínű), én is megyek. Anyukáméknál meg a belvíz a gond. A kert hátsó része 10 centis víz alatt van. Van mint csinálni... Mode, köszi a félmeztelen Martin képeket, hmmmmmmmmmmm nyami!! Kösz hogy gondoltatok rám. He-he Martin Potter. Ezen mekkorát röhögtem. Jaj Lola, nagyon örölük, hogy van fejlemény az i want you now kommandóban. Flörtöltök? Jól van! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Szurkolok kedden. Süni az Üvegtirgis nálam is numero uno. A szilvalekvár pedig derelyébe. Nyami. Áááááááá éhes lettem. Ange, a lekváros-vajas kifli, igen pont kifli. Imádom. Nagyon éhes vagyok. A kollégannőm már "jobban van" az intenzívről lekerült osztályra. Tud beszélni, de gép táplálja a vékonybelén kereszül.... Az eredményei jók a körülményekhez képest. De a java még most kezdődik. Műtétek sorozata, éveken át tartó felépülés, és persze a lelki trauma.... De elég jól van szerencsére, bár még nem tudja hogy nincs gyomra, meg nyelőcsöve.... A tegnap egész jól sikerült. Dumcsi, mozi, vásárlás, sütizés. Kellett ez a kikapcsolódás. Vettem is egy szép gyűrűt magamnak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak estére megint olyan fejgörcs jött rám áááááááá, majd behánytam. Enni sem tudtam, meg aludni sem. Vicusom, kis hasfájós, szerintem is jobb lenne ha megnézetnéd magad. Bér én meg a fejfájásom nem vizsgáltatom ki, hiába mondja anya. Most megyek, megnézem megsült-e már az oldalas. Ma én vagyok a kajafelelős anyáéknál. Szép napot mindenkinek! Pusza. Szia Trixx-i!!Örülök,hogy volt egy kikapcsolódós napod,már rád fért! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg annak is,hogy a kolléganőd legalább már beszélni tud! Hát igen,csütörtökön voltam arra felétek, és láttam,hogy mekkora a Tisza,félelmetes! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ilyen nagynak nem láttam még!! De,azért reméljük ez a mostani jó idő megteszi a hatását! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Szilvalekvárt kenyéren is szeretem! És akkor nem is beszéltem a vajasmézeskenyér-ről,nyami-nyami (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van egy meghívóm az egyik közösségi oldalra!Nem érdekel???He??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó volt látni itt téged!Már régen dumáltunk! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jó reggelt Vica-mica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 06. - 07:12:55
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Szia süni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica-mica...hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx tudom meg kéne vizsgáltatnom magam de én is olyan vagyok mint az emberek nagy többsége,hogy már csak akkor megyek amikor már visznek. Örülök,hogy kicsit alakult a kolléganőd állapota. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 06. - 07:13:45 |
|
|
|
2010.06. 06. - 07:20:00
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt. Szia süni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica-mica...hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx tudom meg kéne vizsgáltatnom magam de én is olyan vagyok mint az emberek nagy többsége,hogy már csak akkor megyek amikor már visznek. Örülök,hogy kicsit alakult a kolléganőd állapota. Erről a megyek nem megyek kérdésről el kellene beszélgetnetek a Nikivel!! Ő biztos megmondaná,hogy hová menjetek hihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na lassan én is megyek és lemosom a kocsikat, hátha nem esik mostanában ez a fránya eső (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.06. 06. - 07:32:52
Létrehozva:
|
|
|
Erről a megyek nem megyek kérdésről el kellene beszélgetnetek a Nikivel!! Ő biztos megmondaná,hogy hová menjetek hihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na lassan én is megyek és lemosom a kocsikat, hátha nem esik mostanában ez a fránya eső (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Majd megkérdezzük a mi nővérkénket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát jó lenne ha már nem esne. |
|
|
|
![]() ![]() |