2400 Oldal V  « < 1941 1942 1943 1944 1945 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.06. 08. - 13:36:02
Létrehozva: #38841

devotee

vica: a képeknél ez a kiírás csak riogatás. ha mindenki betartaná, akkor pl. negyed ennyi DM-es képünk se lenne. mindenki lopkodja a neten a képeket, hiába próbálják levédeni őket. szóval no para. ennyi erővel másolt CD/DVD/mp3 se lehetne a birtokodban.

huh hát jó meleg van itt! de lengedezik a szél! miközben a tarkómon csikizte a babahajaimat, beugrott ez: "Sima tenyér a hátamhoz ér, Ó csak játszik a szél..." meg "Nyakszirtemen nagy hirtelen egy kéz végigsimít" XD szeretem ezeket a képeket Ákostól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 08. - 13:52:35
Létrehozva: #38842

devotee

Csajok, nem lesz semmi a hétvégéből... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jobb esetben vasárnap este végzünk csak, már előre látni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 08. - 13:57:51
Létrehozva: #38843

devotee

jaj neeeeeeeeeee! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 08. - 14:03:13
Létrehozva: #38844

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 08. - 14:57:51) *

Nekem mondod, ki leszünk fingva... most még csak az egyes számú dosszié összeállítása tart és abból kész van 3 fejezet. Nagyon lassan halad. A mintadarab jó, ha csütörtökre készen lesz, a tervek meg nem is tudom......................... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 08. - 15:59:21
Létrehozva: #38845

devotee

hát ez sucks big time!!!!!!!!!!

én meg már nagyon unom ezt a vizsgaidőszakot! haza akarok menni!!!!!!!!!!!!! és legkorábban valszeg csak 22-én fog az megtörténni, ha minden jó lesz és nem kell semmiből újráznom!
bár lehet most vasárnap nem lesz energiám rögtön lejönni Szegedre, hanem hazaugrom egyet aludni otthon. de majd még meglátom.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 08. - 16:51:36
Létrehozva: #38846

devotee

Angie, szivem, figyelj már. mi van ha kérek egy szabit és bemegyek nektek segíteni? meg lehet ezt oldani?
a csütörtök például olyan hogy csak déltől dolgoznék 4 órát, és még le tudom mondani valami kamu indokkal. tényleg segítek ha lehet. kérdezz utána szívem, de ha megoldható, vedd úgy hogy ott vagyok.

(IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
izé, most ez felbosszantott, hogy benn akarnak tartani.
de közben nekem olyan örömeim vannak hogy mindjárt elolvadok. az van egyrészt, hogy ötös lett a tegnapi vizsgám. szóval ez kipipálós.
de a másik még jobb.
ez az imádnivaló ember, akiről múltkor beszéltem, hát felfalom olyan édes. ma írt, hogy akkor ma találkozunk, mert bevisz az Ákosos dob+basszusra. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) meghalok ezért a srácért. szóval a keddre kért drukk is sikeres volt, drágáim. jujj, megyek készülődni. féligmeddig randi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) elolvadok
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 08. - 16:58:06
Létrehozva: #38847

devotee

* hopp, duplán küldtem el, boccs *

A hozzászólást -lolacska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 08. - 16:58:58
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.06. 08. - 17:11:36
Létrehozva: #38848

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.06. 08. - 17:51:36) *
Angie, szivem, figyelj már. mi van ha kérek egy szabit és bemegyek nektek segíteni? meg lehet ezt oldani?
a csütörtök például olyan hogy csak déltől dolgoznék 4 órát, és még le tudom mondani valami kamu indokkal. tényleg segítek ha lehet. kérdezz utána szívem, de ha megoldható, vedd úgy hogy ott vagyok.

(IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
izé, most ez felbosszantott, hogy benn akarnak tartani.
de közben nekem olyan örömeim vannak hogy mindjárt elolvadok. az van egyrészt, hogy ötös lett a tegnapi vizsgám. szóval ez kipipálós.
de a másik még jobb.
ez az imádnivaló ember, akiről múltkor beszéltem, hát felfalom olyan édes. ma írt, hogy akkor ma találkozunk, mert bevisz az Ákosos dob+basszusra. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) meghalok ezért a srácért. szóval a keddre kért drukk is sikeres volt, drágáim. jujj, megyek készülődni. féligmeddig randi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) elolvadok

Jujj, köszi-köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én ezt holnap megkérdezem, meg majd meglátjuk hogy állnak a tervek és az átadási doksi. (bár az utóbbi ma még nagyon sehogy sem állt, szegény Laci a haját tépte, mert olyan részletesen kell... ) Legkésőbb holnap este szólok! OK? Drága vagy, előre is nagy puszika neked!!!

Hát én is bosszús voltam/vagyok, de hát ha a köcsög szlovákok hétfőig adtak határidőt, akkor muszáj megcsinálni addigra, különben nem lehet beadni a végszámlát, ami rengeteg pénz.

De jó, ügyi vagy!!!! És ez a srác ez meg... elolvadok! Ma lesz ez a Dob+basszus? Hát de jó neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó készülődést és "randi"-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 08. - 16:59:21) *
hát ez sucks big time!!!!!!!!!!

én meg már nagyon unom ezt a vizsgaidőszakot! haza akarok menni!!!!!!!!!!!!! és legkorábban valszeg csak 22-én fog az megtörténni, ha minden jó lesz és nem kell semmiből újráznom!
bár lehet most vasárnap nem lesz energiám rögtön lejönni Szegedre, hanem hazaugrom egyet aludni otthon. de majd még meglátom.

Részvétem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 08. - 17:16:19
Létrehozva: #38849

devotee

köszi Angie!
én meg nagyon drukkolok, hogy Lola tudjon segíteni, és végül időben kész legyetek és el tudj te is jönni, hisz már úgy vártad Tbányát!!!!!!!!!! *drukkol, drukkol, drukkol*

Lola: érezd jól magad!!!
ja és majd legkésőbb pénteken beszéljük meg hogy miként és hogyan (remélem Angie-vel együtt) megyünk a nagy utazásra!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 08. - 17:24:55
Létrehozva: #38850

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 08. - 14:36:02) *
vica: a képeknél ez a kiírás csak riogatás. ha mindenki betartaná, akkor pl. negyed ennyi DM-es képünk se lenne. mindenki lopkodja a neten a képeket, hiába próbálják levédeni őket. szóval no para. ennyi erővel másolt CD/DVD/mp3 se lehetne a birtokodban.

huh hát jó meleg van itt! de lengedezik a szél! miközben a tarkómon csikizte a babahajaimat, beugrott ez: "Sima tenyér a hátamhoz ér, Ó csak játszik a szél..." meg "Nyakszirtemen nagy hirtelen egy kéz végigsimít" XD szeretem ezeket a képeket Ákostól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi hát ez igaz,hogy mindenki lopkodja a képeket de valahogy még nem szembesültem ennyire a figyelmeztetéssel mint ezen a sütis oldalon.Most már mindegy mert már kitöröltem a képeket.

Lola gratula az ötöshöz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 08. - 17:30:25
Létrehozva: #38851

devotee

azért vicces, hogy így hisztiznek pár sütis kép miatt XD (még ha államtitok lenne... XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 08. - 17:40:04
Létrehozva: #38852

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.06. 08. - 18:30:25) *
azért vicces, hogy így hisztiznek pár sütis kép miatt XD (még ha államtitok lenne... XD)

Hát ja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem tudom mi rajta az a nagy dolog.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 08. - 17:45:45
Létrehozva: #38853

devotee

Lola... te milyen figyelmes vagy... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó lenne, ha segítenél Angie-nek.. hátha... jajj.. de jó lenne, ha végül sikerálna lejönni!

Annyira meleg van odakint... rettenet... de tetszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) viszont ma már kétszer zuhanyoztam!
És az orrom is folyik a köcsög növényektől! Na.. én a sütikről lemaradtam.. de ha nem sajtos sós, akkor engem nem is izgat annyira... én sós vagyok, nem édes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixi te még mindig bicóval nyomod? sisakban? hát nincs benne meleged? azt meg meg ne tudjam, h nincs rajtad sisak!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.06. 08. - 18:04:28
Létrehozva: #38854

devotee

itt is hőség. a budafokinál ahol dolgozom van egy hőmérős óra, és 39 fokot mutatott, de szerintem annyi azért nincs. már csak azért gondolom mert én 35 felett nagyon nagyon morcos vagyok. most meg nem

na, Angie, szólj akkor holnap majd. mondom ha be tudok menni segíteni nektek, simán bemegyek. ennyit megér nekem hogy te is gyere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 08. - 18:16:02
Létrehozva: #38855

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.06. 08. - 18:45:45) *
Lola... te milyen figyelmes vagy... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó lenne, ha segítenél Angie-nek.. hátha... jajj.. de jó lenne, ha végül sikerálna lejönni!

Annyira meleg van odakint... rettenet... de tetszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) viszont ma már kétszer zuhanyoztam!
És az orrom is folyik a köcsög növényektől! Na.. én a sütikről lemaradtam.. de ha nem sajtos sós, akkor engem nem is izgat annyira... én sós vagyok, nem édes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixi te még mindig bicóval nyomod? sisakban? hát nincs benne meleged? azt meg meg ne tudjam, h nincs rajtad sisak!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

van sajtos rúd receptem is ha érdekel
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 08. - 18:28:23
Létrehozva: #38856

devotee

Érdekel hát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) küldd el nekem gmail-en Vicus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 08. - 18:31:37
Létrehozva: #38857

devotee

Oké Edóka.Elküldöm..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.06. 08. - 18:36:45
Létrehozva: #38858

devotee

jaj de nagyon unoooom! :S engem nem érdekel, hogy melyik filozófus mit mondott erről meg arról!!!!!!! HAGYJANAK BÉKÉN!!!!!!!! (bocs, ennek ki kellett jönnie)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 08. - 18:38:40
Létrehozva: #38859

devotee

Edóka ment a recept. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.06. 08. - 18:50:36
Létrehozva: #38860

devotee

Megjött Vica, köszönöm! És ez tényleg nagyon egyszerű... na majd megcsinálom valamikor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1941 1942 1943 1944 1945 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
7 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (7 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: