![]() ![]() |
2010.06. 09. - 19:56:36
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Oké, majd legközelebb!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) jól van kapcslj ki! Oké, holnap integetünk! De hánykor jössz délután, mert még mindig nem tudom? !!!! Jó éjt! Azt nem lehet tudni így előre!!!Attól függ,hogy mennyi helyre kell mennem meg,hogy,hogy tudok haladni!Tegnap pl. mentem 930 kilométert! Majd felhívlak amikor a környéken vagyok!!Ugyanis több ezer telefonszámot tudok fejből!!! Csak azt nem tudom,hogy melyik kié!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na pááááá! |
|
|
|
2010.06. 09. - 19:59:29
Létrehozva:
|
|
|
Mi már másodszorra megyünk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Egyszer voltunk két éve is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bár megvan az ára (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Húú, Prágában egyszer voltam, de még kiskoromban.. nem is emlékszem rá (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:00:02
Létrehozva:
|
|
|
Mi már másodszorra megyünk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Egyszer voltunk két éve is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár megvan az ára (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) a fene a jó dolgotokat!!!! XDDD na megyek, megnézek egy filmet. |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:01:25
Létrehozva:
|
|
|
Mit nézel Usi?
|
|
|
|
2010.06. 09. - 20:02:09
Létrehozva:
|
|
|
Azt nem lehet tudni így előre!!!Attól függ,hogy mennyi helyre kell mennem meg,hogy,hogy tudok haladni!Tegnap pl. mentem 930 kilométert! Majd felhívlak amikor a környéken vagyok!!Ugyanis több ezer telefonszámot tudok fejből!!! Csak azt nem tudom,hogy melyik kié!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na pááááá! Jól van, csak sosem tudom mikor kell rád gondolnom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) 930 km egy nap alatt??? Az nem semmi!!!! Csípem a humorod!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Pá!! |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:03:21
Létrehozva:
|
|
|
Angie: wow! szupcsi! akkor már a tervezet megvan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi használtan veszünk idén Toyota Corollát - ránk fér a csere - bár kicsit sajnálni fogom a Ladánkat. jó kis kocsi volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, Ari nagyon profi, meg is csináltuk a Generalis szerződésemet, ami amolyan növekedési portfólió. Csupán havi 11 ezer forint, meg alkalmanként is lehet még többet befizetni hozzá, futamideje nincsen vagyis végtelen, és a kamata garantáltan évi 7%, de 10 év után meg már kamatadó mentes is az egész hozam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jujj, egész táblázatokat számoltak ki nekem, hogy mi lenne nekem a legideálisabb megtakarítási forma!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Annyira örülök, hogy lett egy konstruktív pénzgazdálkodásom! Wow (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem - ha minden jól megy - akkor 1,5 év múlva meglesz az autómra a pénz!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Áhhhhhhhhhhhhhhhhh, de zsír ezt tudni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:04:07
Létrehozva:
|
|
|
Mi már másodszorra megyünk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Egyszer voltunk két éve is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár megvan az ára (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Húú, Prágában egyszer voltam, de még kiskoromban.. nem is emlékszem rá (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Gondolom, nem ingyen van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is már tizen.... hú de öreg vagyok, inkább lem írom. Azért én még emlékszem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd rakhatsz fel ide képeket a kirándulásról ha gondolod. Megnézném az öcsimet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:05:07
Létrehozva:
|
|
|
Gondolom, nem ingyen van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is már tizen.... hú de öreg vagyok, inkább lem írom. Azért én még emlékszem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd rakhatsz fel ide képeket a kirándulásról ha gondolod. Megnézném az öcsimet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még szép, drága (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha készülnek egyáltalán.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (viszek kb. 1 liter körtepálinkát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:07:12
Létrehozva:
|
|
|
Igen, Ari nagyon profi, meg is csináltuk a Generalis szerződésemet, ami amolyan növekedési portfólió. Csupán havi 11 ezer forint, meg alkalmanként is lehet még többet befizetni hozzá, futamideje nincsen vagyis végtelen, és a kamata garantáltan évi 7%, de 10 év után meg már kamatadó mentes is az egész hozam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jujj, egész táblázatokat számoltak ki nekem, hogy mi lenne nekem a legideálisabb megtakarítási forma!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Annyira örülök, hogy lett egy konstruktív pénzgazdálkodásom! Wow (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem - ha minden jól megy - akkor 1,5 év múlva meglesz az autómra a pénz!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Áhhhhhhhhhhhhhhhhh, de zsír ezt tudni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök hogy így összejött és tényleg nagyon zsír!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még szép, drága (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha készülnek egyáltalán.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (viszek kb. 1 liter körtepálinkát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) He-he. Akkor biztosan szééép képek leszek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így is kell. És hányan lesztek az 1 literre? De a vízben nem ihatsz!!!! Még akkor sem ha jó úszó vagy!! Stimt?! |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:07:24
Létrehozva:
|
|
|
Jól van, csak sosem tudom mikor kell rád gondolnom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) 930 km egy nap alatt??? Az nem semmi!!!! Csípem a humorod!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Pá!! De hisz mondtam már,hogy úgy egész nap!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:09:58
Létrehozva:
|
|
|
Ange! Mi újsi FS-el? Zaklat még? Bojti beszélt vele? Reggel felhívott a Bojti miután elolvasta az sms-em, valahogy fél 7-kor. Akkor mondta, hogy siet FS elé, mert neki a hegyről le kell szaladnia két utcát, ott van mindig a meeting point, de nem jött... várt 10 percet, aztán 15-öt... hívta, de nem vette fel.... aztán fogta magát és elment Etyekre, mert a filmstúdióban valami légkezelő beállításokat kellett megcsinálnia... szóval nem jött össze a találka. Délután a Hotelra ment, de közben folyamatosan sms-eztünk, megbüntették az ellenőrök.......... pedig mondtam, hogy vegyen bérletet! Amilyen szerencsétlen, gondolhatta volna, hogy előbb-utóbb le fog bukni. Pedig csak 1 megállót ment (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Most este meg hát asszem megint vonatozott, mert FS tovább maradt a K3-on. De most nem zavarom ilyenekkel, mert barátnőzik, majd holnap... de FS szerencsére nem hívott ma, egyáltalán nem keresett! Reggel mondjuk Bojti rettenetesen kiakadt rá, sütött a hangjából, hogy nagyon mérges, de nem telefonban akarja a dolgot elintézni, hanem személyesen, mert látni akarja a reakciót, amikor beolvas a jóembernek, hogy mit képzel magáról. |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:10:10
Létrehozva:
|
|
|
De hisz mondtam már,hogy úgy egész nap!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Áááááááá akkor nagyon elfárad a karom!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:10:43
Létrehozva:
|
|
|
He-he. Akkor biztosan szééép képek leszek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így is kell. És hányan lesztek az 1 literre? De a vízben nem ihatsz!!!! Még akkor sem ha jó úszó vagy!! Stimt?! Velem együtt 5 fiúnak és 2 lánynak szánom, de a lányoknak egy korty is elég (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És mások is hoznak ezt-azt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nagyon kedves vagy hogy aggódsz értem (imádlak (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ) de szerencsére ennyi felelősségtudatom van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg szerintem ez a pálesz már a határnál el fog fogyni (ami kerek 3 km tőlünk xD) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:11:57
Létrehozva:
|
|
|
Áááááááá akkor nagyon elfárad a karom!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehehehehhheheeeeee,de lüke vagy!!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:13:04
Létrehozva:
|
|
|
Picifiú és azt még el se mesélted a többieknek, hogy amikor mi nyaralunk, te hol leszel akkor.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:13:33
Létrehozva:
|
|
|
Reggel felhívott a Bojti miután elolvasta az sms-em, valahogy fél 7-kor. Akkor mondta, hogy siet FS elé, mert neki a hegyről le kell szaladnia két utcát, ott van mindig a meeting point, de nem jött... várt 10 percet, aztán 15-öt... hívta, de nem vette fel.... aztán fogta magát és elment Etyekre, mert a filmstúdióban valami légkezelő beállításokat kellett megcsinálnia... szóval nem jött össze a találka. Délután a Hotelra ment, de közben folyamatosan sms-eztünk, megbüntették az ellenőrök.......... pedig mondtam, hogy vegyen bérletet! Amilyen szerencsétlen, gondolhatta volna, hogy előbb-utóbb le fog bukni. Pedig csak 1 megállót ment (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Most este meg hát asszem megint vonatozott, mert FS tovább maradt a K3-on. De most nem zavarom ilyenekkel, mert barátnőzik, majd holnap... de FS szerencsére nem hívott ma, egyáltalán nem keresett! Reggel mondjuk Bojti rettenetesen kiakadt rá, sütött a hangjából, hogy nagyon mérges, de nem telefonban akarja a dolgot elintézni, hanem személyesen, mert látni akarja a reakciót, amikor beolvas a jóembernek, hogy mit képzel magáról. Hát akkor ez ma nem jött össze. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szegény Bojti, még az ellenőrök is.... nincs szerencséje. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én mindig veszek jegyet. Mindig. El is hiszem, hogy mérges volt reggel. Jól teszi hogy nem telefonon intézi, mert az arc sokat elárul, még ha mást is mond az illető, meg úgy egyébként is. Viszont az jó, hogy ma nem zaklatott FS. Remélem végleg leállt. |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:14:12
Létrehozva:
|
|
|
Nem sikerült valami vizsga Usi? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Hajrá majd legközelebb. |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:14:22
Létrehozva:
|
|
|
Picifiú és azt még el se mesélted a többieknek, hogy amikor mi nyaralunk, te hol leszel akkor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen drága... tőletek körülbelül 20 percnyi autóútra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:15:29
Létrehozva:
|
|
|
Örülök hogy így összejött és tényleg nagyon zsír!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát még én, jó 2 órán át néztük a lehetőségeket, válogattunk a rengeteg ajánlat közül, mert hogy ő személyre szabottat készített nekem. A múlt héten is találkoztunk, akkor töltöttük ki azt az adatlapot, amire felírtuk a bevételeim, a kiadásaim, a jelenlegi megtakarításaim, tehát a komplett pénzügyi helyzetem. Ehhez igazította az ajánlatot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ami rettenetesen jónak hangzik!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg hát a számok magukért beszélnek... De ha nagyon igyekszem, és 11 ezernél többet fizetek, akkor hamarabb lesz kocsim (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 09. - 20:15:45
Létrehozva:
|
|
|
Velem együtt 5 fiúnak és 2 lánynak szánom, de a lányoknak egy korty is elég (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És mások is hoznak ezt-azt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nagyon kedves vagy hogy aggódsz értem (imádlak (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ) de szerencsére ennyi felelősségtudatom van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg szerintem ez a pálesz már a határnál el fog fogyni (ami kerek 3 km tőlünk xD) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze hogy aggódom, ez a szeretet jele. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Na meg a nagyobb tesó szíve joga. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg hogy megdorgáljon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Örülök hogy felelösségtudó tesókám van. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Igen, a csajoknak egy korty is elég. Bár nekem azért ennél több kellene. He-he. |
|
|
|
![]() ![]() |