![]() ![]() |
2010.06. 14. - 19:18:35
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sziasztok.
kajavadászat után megnéztem a Transformerst, még kicsit szöszölök és folytatom a puskagyártást, tanulgatást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) grat az ügyeseknek! |
|
|
|
2010.06. 14. - 19:21:35
Létrehozva:
|
|
|
Route 66 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://fc03.deviantart.net/fs24/i/2008/008/9/c/Route_66__XL_by_nuaHs.jpg) Usi, ez valami csodálatos!!! Az a felhő és a Route66. Ahhhhhhhhhhhhhhhhh |
|
|
|
2010.06. 14. - 19:21:52
Létrehozva:
|
|
|
Helyes dárgám, pihizz csak. Úgy sajnáltalak a hétvége miatt. Hú nem semmi hogy tropára ment a szerveretek. Nálatok nincs mentés? Nálunk rá van kötre a hálózatra egy kütyü, az minden nap csinál mentést az össes gépről automatikusan. Nagyon készen voltam, tegnap este majdnem elaludtam a metrón és fenn maradtam... pedig szugeráltam magam, hogy hol kell leszállni, de majdnem nem ugrottam ki. Huh, és ma vitték ki Pozsonyba az egész dokst meg a terveket, hát nem tudom mennyire lett jó, de szerintem majd még csomó hiánypótlás lesz hozzá, a fordítások és technikai leírások, rengeteg hiányzott. Ma sem köszönték meg a hétvégét, az Andi ott dühöngött, én meg csendben magamba fojtottam a dolgot és ott puffogtam... egy "köszi" sem böffent ki egyik szájából sem!!! Szóval lájtos lesz a hét és remélem Angyalommal is tudok találkozni végre. De, van rajta, minden nap éjfékor ment egy másik, külső szerverre, csak ugye mi nem arról dolgozunk, hanem erről... és csak bizonyos winchesterek fáljait és könyvtárait menti. A sok DWG rajz rengeteg helyet foglal, és nagyon nagy állományok, így azok másolódnak, hiszen tervek és fontosak, de hogy az árajánlatok, költségvetések, az Andi és az én munkáim, nyilvántartások (gépjármű, létszám, bank, számlák) hol vannak azt nem tudom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szurkolok Péternek - a rendszergazdinak - hogy éjjel vissza tudja varázsolni az egészt. A feszültségingadozás kicsinált a szervert, mert a szünetmentes ugye csak adja az áramot, de nem befolyásolja a hálózati feszültséget s mivel erőteljesen villámlott, 25 percre elment az áram, utána tuti biztosak voltunk benne, hogy kifingott. Bejött a tipp. |
|
|
|
2010.06. 14. - 19:22:33
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok. kajavadászat után megnéztem a Transformerst, még kicsit szöszölök és folytatom a puskagyártást, tanulgatást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) grat az ügyeseknek! Szaszcsi! Jó puskagyártást! Széééééééép az Avatarod. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.06. 14. - 19:23:46
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
Ma szurkolói üzemMODEba kapcsolom magam!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meccset nézek!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) FORZA ITALIA!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.06. 14. - 19:26:10
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon készen voltam, tegnap este majdnem elaludtam a metrón és fenn maradtam... pedig szugeráltam magam, hogy hol kell leszállni, de majdnem nem ugrottam ki. Huh, és ma vitték ki Pozsonyba az egész dokst meg a terveket, hát nem tudom mennyire lett jó, de szerintem majd még csomó hiánypótlás lesz hozzá, a fordítások és technikai leírások, rengeteg hiányzott. Ma sem köszönték meg a hétvégét, az Andi ott dühöngött, én meg csendben magamba fojtottam a dolgot és ott puffogtam... egy "köszi" sem böffent ki egyik szájából sem!!! Szóval lájtos lesz a hét és remélem Angyalommal is tudok találkozni végre. De, van rajta, minden nap éjfékor ment egy másik, külső szerverre, csak ugye mi nem arról dolgozunk, hanem erről... és csak bizonyos winchesterek fáljait és könyvtárait menti. A sok DWG rajz rengeteg helyet foglal, és nagyon nagy állományok, így azok másolódnak, hiszen tervek és fontosak, de hogy az árajánlatok, költségvetések, az Andi és az én munkáim, nyilvántartások (gépjármű, létszám, bank, számlák) hol vannak azt nem tudom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szurkolok Péternek - a rendszergazdinak - hogy éjjel vissza tudja varázsolni az egészt. A feszültségingadozás kicsinált a szervert, mert a szünetmentes ugye csak adja az áramot, de nem befolyásolja a hálózati feszültséget s mivel erőteljesen villámlott, 25 percre elment az áram, utána tuti biztosak voltunk benne, hogy kifingott. Bejött a tipp. Még egy köszit sem böktek ki????? Bakker. Bunkók. Már bocsi. Áhhh akkor remélem tényleg egy varázsló a számítástechnikusotok. Nagyon szar lenne, ha még ezeket is be kellene pótolnokok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sziasztok!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Ma szurkolói üzemMODEba kapcsolom magam!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meccset nézek!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) FORZA ITALIA!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Szia! Jó szurkolást! Látom volt itt a párod is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg lettél figyelve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg Ő a feleséged? Vagy élettársad? A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 14. - 19:26:46 |
|
|
|
2010.06. 14. - 19:29:36
Létrehozva:
|
|
|
Még egy köszit sem böktek ki????? Bakker. Bunkók. Már bocsi. Áhhh akkor remélem tényleg egy varázsló a számítástechnikusotok. Nagyon szar lenne, ha még ezeket is be kellene pótolnokok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szia! Jó szurkolást! Látom volt itt a párod is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg lettél figyelve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg Ő a feleséged? Vagy élettársad? Kösziiiii Trixxiiiiii!!!!!!! Csütörtökön pont akkor integettem amikor te!!!!Láttad???? ÁÁÁÁÁÁááááááááá nem nősülök!!!!!!!!!!!! A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 14. - 19:30:39 |
|
|
|
2010.06. 14. - 19:31:30
Létrehozva:
|
|
|
Angie: mekkora bunkó parasztok, hogy még meg se köszönték!!!!!!!
taplók! uh, a szerveres probléma nagyon gáz! remélem nem megint rajtatok csattan! Trixx: jaja, nekem is mindjárt megtetszett az a Route 66-es kép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 14. - 19:35:23
Létrehozva:
|
|
|
JAJ DE JÓ!!!!!!!!! LEHŰLÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAJAJAJAJAJJJJJJJJJ DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!! a nap legjobb híre, Angie!!!!! örülök, hogy tetszettek a képek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) engem bezzeg még nem hívtak fel! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) annyira gáz, hogy éjjel 2-ig kell várnom, hogy kinyithassam az erkélyajtót némi hűvösebb friss levegőért! ragadok ezerrel zuhany után is, pedig csak a lakásban mozogtam meg párszor kimentem a hőségbe cigizni! nah, örülök, hogy sikerült ennyit dumcsiznod az Angyalkáddal!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) én meg gyorsan összedobtam a nevezésemet az Andy háttér versenyre MYM-en. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Íme: (IMG:http://img175.imageshack.us/img175/7910/andynlmda.jpg) Usi ez szuper! Te fogsz nyerni! Te fogsz nyerni!!!!!!!!! Kösziiiii Trixxiiiiii!!!!!!! Csütörtökön pont akkor integettem amikor te!!!!Láttad???? ÁÁÁÁÁÁááááááááá nem nősülök!!!!!!!!!!!! Igen, láttam jó sokáig integettél! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Minden csütörtökön jössz erre? Ja, hogy nem? Oké. Régen én is így gondoltam, hogy nem kell papír, meg nem fontos, de aztán megkért az uram...... és nagyon örülök hogy igent mondtam. |
|
|
|
2010.06. 14. - 19:39:29
Létrehozva:
|
|
|
Még egy köszit sem böktek ki????? Bakker. Bunkók. Már bocsi. Áhhh akkor remélem tényleg egy varázsló a számítástechnikusotok. Nagyon szar lenne, ha még ezeket is be kellene pótolnokok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hát nem... nagyon rosszul esett! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Lacikát nem is merem felhívni, hogy mi volt ma, mert igaz hogy hulla volt, de neki is menni kellett... Majd holnap mesél. Remélem... A Péter varázsló, most éppen varázsol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyedül, csendben... lehet felhívom és megkérdezem mi az ábra. Nagyon nem lenne jó, ha januártól pl. újra kellene scannelni az összes számlát!!!! Az 3500 számla kb. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) a létszámos táblázatokat már nem is említem!!!! Ha ezért kapunk lecseszést, akkor tényleg elmegyek szabira. Angie: mekkora bunkó parasztok, hogy még meg se köszönték!!!!!!! taplók! uh, a szerveres probléma nagyon gáz! remélem nem megint rajtatok csattan! Trixx: jaja, nekem is mindjárt megtetszett az a Route 66-es kép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem, egy kukkot sem mondott senki... biztos úgy voltak vele, hogy a doksi összerakta meg lemásolta önmagát a hétvégén! Szerver... csak a Péteren múlik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De megoldja, tudom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 14. - 19:40:11
Létrehozva:
|
|
|
Usi ez szuper! Te fogsz nyerni! Te fogsz nyerni!!!!!!!!! Igen, láttam jó sokáig integettél! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Minden csütörtökön jössz erre? Ja, hogy nem? Oké. Régen én is így gondoltam, hogy nem kell papír, meg nem fontos, de aztán megkért az uram...... és nagyon örülök hogy igent mondtam. Igen,minden csütörtökön! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.06. 14. - 19:41:28
Létrehozva:
|
|
|
Angie: remélhetőleg kivarázsolja az adatokat a tropa vinyóból!
Trixx: remélem nyerek végre! XD na léptem arzenált gyártani XD |
|
|
|
2010.06. 14. - 19:44:26
Létrehozva:
|
|
|
Hát nem... nagyon rosszul esett! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Lacikát nem is merem felhívni, hogy mi volt ma, mert igaz hogy hulla volt, de neki is menni kellett... Majd holnap mesél. Remélem... A Péter varázsló, most éppen varázsol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyedül, csendben... lehet felhívom és megkérdezem mi az ábra. Nagyon nem lenne jó, ha januártól pl. újra kellene scannelni az összes számlát!!!! Az 3500 számla kb. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) a létszámos táblázatokat már nem is említem!!!! Ha ezért kapunk lecseszést, akkor tényleg elmegyek szabira. Nem, egy kukkot sem mondott senki... biztos úgy voltak vele, hogy a doksi összerakta meg lemásolta önmagát a hétvégén! Szerver... csak a Péteren múlik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De megoldja, tudom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az 5. havi létszámos meg van még. Ha gondolod... Bár nem nagy segítség.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Remélem nem lesz rá szükséged. Hajrá Péter! Hajrá Péter!!!!!! Angie: remélhetőleg kivarázsolja az adatokat a tropa vinyóból! Trixx: remélem nyerek végre! XD na léptem arzenált gyártani XD Megérdemelnéd!!!!! Jó puskagyártást!!!!! |
|
|
|
2010.06. 14. - 19:51:02
Létrehozva:
|
|
|
Trixx de édes vagy ahogy drukkolsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hát, ugye milyen tüneményes? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a fene egye meg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem volt konkrétum a vacsival - de másnap beközölte hogy tetszettem neki a keddi találkozónkkor (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) és kitaláltam mi lesz az ajándéka. az ákosos aláírás-meglepiért cserébe. mesélte minap hogy azt tervezi a 30. szülinapjára, hogy egy cabrióval levezet monacóba, és ott tölti a szülinapját. se pénze rá, se cabriója - de akkor is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és azt találtam ki hogy kap egy cabriót tőlem - egy matchboxot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na? |
|
|
|
2010.06. 14. - 19:51:06
Létrehozva:
|
|
|
Az 5. havi létszámos meg van még. Ha gondolod... Bár nem nagy segítség.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Remélem nem lesz rá szükséged. Hajrá Péter! Hajrá Péter!!!!!! Megérdemelnéd!!!!! Jó puskagyártást!!!!! Jó, hogy mondod, az még asszem nekem is megvan a gépen - mármint a notimon - és a papír alapú létszámos jelenlétiből egyszerűbb kiegészíteni 1 hónapot, mint újra kerálni az egészet. Boááá (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Péter, már mindenki neked szurkolj, tégy csodát!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyetértek, Usi tényleg megérdemelné hogy nyerjen végre! |
|
|
|
2010.06. 14. - 19:53:17
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjszakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 14. - 19:57:50
Létrehozva:
|
|
|
Trixx de édes vagy ahogy drukkolsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát, ugye milyen tüneményes? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a fene egye meg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem volt konkrétum a vacsival - de másnap beközölte hogy tetszettem neki a keddi találkozónkkor (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) és kitaláltam mi lesz az ajándéka. az ákosos aláírás-meglepiért cserébe. mesélte minap hogy azt tervezi a 30. szülinapjára, hogy egy cabrióval levezet monacóba, és ott tölti a szülinapját. se pénze rá, se cabriója - de akkor is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és azt találtam ki hogy kap egy cabriót tőlem - egy matchboxot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na? Persze hogy drukkolok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szerintem jö ötlet a matchi, örülni fog. Jó éjszakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt! Puszi |
|
|
|
2010.06. 14. - 19:58:31
Létrehozva:
|
|
|
Lola,
Jó ajándék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem tetszene és biztos venni fogja majd a poént!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És igen, girl power a vacsiért!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Én szurk neked meg minden! Legalább neked jöjjön össze, ha már pl. nekem nem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bár csodás baráttal lettem gazdagabb! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjszakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó8 vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 14. - 20:09:24
Létrehozva:
|
|
|
Trixx ti jöttök a táborba??? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
|
2010.06. 14. - 20:15:36
Létrehozva:
|
|
|
Trixx ti jöttök a táborba??? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Nem, nem megyünk. Nuku lóvé, illetve ami van, másra kell. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Amúgy Zolim nem is menne csak én. Ti mentek ugy? Majd akkor vigyázol az Öcsimre helyettem. Ha elengedik. ... Még a múltkor kérdezted hogy a párunk szereti-e a Mode-ot. Hát a Zolim már akkor a Pecsába járt Mode-os bulikba, amikor én az általánosban nyomtam a padot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 5 év van köztünk. Szóval szeretei nagyon, bár én sokkkkkkkal jobban, mert ugye Martiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, meg kapucííííííííííííííííííííííííner. Bár Ő ezt nem tudja (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) , mármint a kpucínert. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, most olvasom a Dave könyv összefoglalót. Usi nagyon nagy cupp neked!!!!!! Mennyit dolgoztál vele! Nagyon-nagyon rendes csajszi vagy!!!!!! Köszi. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |