![]() ![]() |
2010.06. 14. - 20:18:21
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trixx, áááááááááááááá, ezt nem is tudtam, hogy a csodálatos férjed ennyire csodálatos, hogy még Móder is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eddig is odavoltam érte - én vagyok a te Zolidnak az egyik külső csodálója, amiért így szeret téged, ezt nyugodtan meg is mondhatod neki - de ez után még annál is jobban láááááw Zolid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
megnéztem a stepup2t. aranyos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajj, gyerekek, vagytok ti is így néha, hogy valami rossz érzés kerülget egész nap - ok nélkül? tudjátok, mint amikor valamiért nagyon aggódsz, gyomorideg meg minden. na, úgy vagyok ma egész nap, csak éppen tudtommal nincs rá okom. |
|
|
|
2010.06. 14. - 20:18:33
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 14. - 20:26:04
Létrehozva:
|
|
|
Nem, nem megyünk. Nuku lóvé, illetve ami van, másra kell. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Amúgy Zolim nem is menne csak én. Ti mentek ugy? Majd akkor vigyázol az Öcsimre helyettem. Ha elengedik. ... Még a múltkor kérdezted hogy a párunk szereti-e a Mode-ot. Hát a Zolim már akkor a Pecsába járt Mode-os bulikba, amikor én az általánosban nyomtam a padot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 5 év van köztünk. Szóval szeretei nagyon, bár én sokkkkkkkal jobban, mert ugye Martiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, meg kapucííííííííííííííííííííííííner. Bár Ő ezt nem tudja (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) , mármint a kpucínert. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, most olvasom a Dave könyv összefoglalót. Usi nagyon nagy cupp neked!!!!!! Mennyit dolgoztál vele! Nagyon-nagyon rendes csajszi vagy!!!!!! Köszi. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Aha értem!Kár! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Persze,hogy vigyázok az öcsire,majd jól besörözünk!!!!hehe (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Ezt a kapucíner dolgot én se nagyon vágom ám!!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Trixx, áááááááááááááá, ezt nem is tudtam, hogy a csodálatos férjed ennyire csodálatos, hogy még Móder is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eddig is odavoltam érte - én vagyok a te Zolidnak az egyik külső csodálója, amiért így szeret téged, ezt nyugodtan meg is mondhatod neki - de ez után még annál is jobban láááááw Zolid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megnéztem a stepup2t. aranyos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajj, gyerekek, vagytok ti is így néha, hogy valami rossz érzés kerülget egész nap - ok nélkül? tudjátok, mint amikor valamiért nagyon aggódsz, gyomorideg meg minden. na, úgy vagyok ma egész nap, csak éppen tudtommal nincs rá okom. Jelentem én jól vagyok!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Úgyhogy No Para!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 14. - 20:27:24
Létrehozva:
|
|
|
egyik ismerős pár, akit már rég ismerek már házasok jó pár éve az ürge nagyon szereti a nőt már tényleg túlzottan is van 3 gyerekük a csaj reformátos vallású volt és a srácot annyira elkábította, h. teljesen kivetköztött előző énjéből római katolikus hitről áttért reformátura amúgy matematikus és fizikus lenne a srác de a nő annyira átformálta, h. már azt is megtiltotta, h. kijárjon a gyerpre hozzánk sportolni most hvén jött ki hozzánk, de olyan jó volt látni motoros szerkóba jött ki egy motorral és egy másik nővel állítólag folyik a válóper nagyon örültem, h. elváltak, mert a nő azt is megtiltotta a srácnak, h. a szüleihez és a húgához járjon látogatóba utálom a majom szeretet és az is mikor vkit kalitkába és másra kényszerítenek nekem is több fiú barátom befenyített, mert nem tetszett nekik hogy a gyepre járok nagy önzés utálom ha rám telepszenek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) bocsi de ezt le kellett írnom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lola tényleg gáz egy ilyen sógornő erre csak azt írhatom, aki még nem élte ki magát és nem érett rá annak ne legyen gyereke és férje sem..
|
|
|
|
2010.06. 14. - 20:31:15
Létrehozva:
|
|
|
Aha értem!Kár! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Persze,hogy vigyázok az öcsire,majd jól besörözünk!!!!hehe (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Ezt a kapucíner dolgot én se nagyon vágom ám!!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Jelentem én jól vagyok!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Úgyhogy No Para!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaj már!!!!!!!!! Hogy lehet az hoy egy sereg tag nem vágja a kapucínert????????????? Mert ugye mind a 4 fiúnak elneveztük a fütykösét.... He-he nem is mi lennénk. Martiné azért kapucíner, mert a biológiai apja fekete, ezért a himbi-limbi is fekete (és hatalmas). Ugye a nektárja az meg fehér. Szóval innen a kapucíner. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Helyes, sörözzetek csak!!!!! egyik ismerős pár, akit már rég ismerek már házasok jó pár éve az ürge nagyon szereti a nőt már tényleg túlzottan is van 3 gyerekük a csaj reformátos vallású volt és a srácot annyira elkábította, h. teljesen kivetköztött előző énjéből római katolikus hitről áttért reformátura amúgy matematikus és fizikus lenne a srác de a nő annyira átformálta, h. már azt is megtiltotta, h. kijárjon a gyerpre hozzánk sportolni most hvén jött ki hozzánk, de olyan jó volt látni motoros szerkóba jött ki egy motorral és egy másik nővel állítólag folyik a válóper nagyon örültem, h. elváltak, mert a nő azt is megtiltotta a srácnak, h. a szüleihez és a húgához járjon látogatóba utálom a majom szeretet és az is mikor vkit kalitkába és másra kényszerítenek nekem is több fiú barátom befenyített, mert nem tetszett nekik hogy a gyepre járok nagy önzés utálom ha rám telepszenek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) bocsi de ezt le kellett írnom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lola tényleg gáz egy ilyen sógornő erre csak azt írhatom, aki még nem élte ki magát és nem érett rá annak ne legyen gyereke és férje sem.. Jantar megértem hogy utálod az ilyen embereket, én is. |
|
|
|
2010.06. 14. - 20:31:58
Létrehozva:
|
|
|
Jaj már!!!!!!!!! Hogy lehet az hoy egy sereg tag nem vágja a kapucínert????????????? Mert ugye mind a 4 fiúnak elneveztük a fütykösét.... He-he nem is mi lennénk. Martiné azért kapucíner, mert a biológiai apja fekete, ezért a himbi-limbi is fekete (és hatalmas). Ugye a nektárja az meg fehér. Szóval innen a kapucíner. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Helyes, sörözzetek csak!!!!! PPPffffúúúúúújjjjjjj boooáááááááááá!!!! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Jaj ti nők!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 14. - 20:33:36
Létrehozva:
|
|
|
trixx és mki ez olyan gyönyörű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=iUBQg8VvfLE (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mode na már nem is vagy itt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) végre szünet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és egész nap álmodozhatsz alan-ről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 14. - 20:33:38
Létrehozva:
|
|
|
Na mostmár tényleg nézem a meccset!!!!!
Jó éjt mindenkinek!!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) FORZA ITALIAAAAAAA!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.06. 14. - 20:34:06
Létrehozva:
|
|
|
Trixx, áááááááááááááá, ezt nem is tudtam, hogy a csodálatos férjed ennyire csodálatos, hogy még Móder is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eddig is odavoltam érte - én vagyok a te Zolidnak az egyik külső csodálója, amiért így szeret téged, ezt nyugodtan meg is mondhatod neki - de ez után még annál is jobban láááááw Zolid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megnéztem a stepup2t. aranyos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajj, gyerekek, vagytok ti is így néha, hogy valami rossz érzés kerülget egész nap - ok nélkül? tudjátok, mint amikor valamiért nagyon aggódsz, gyomorideg meg minden. na, úgy vagyok ma egész nap, csak éppen tudtommal nincs rá okom. Nem mondtam még? Móder hát. Én a Preciousra csörgök a telóján, mert hogy perecious vagyk neki. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Igen, imádom én is. Persze azért neki is vannak hibái, csak pasi a drága. De elnézem neki, meg Ő is az ényeimet. Aztán meg van mikor nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .... Én nem vagyok valami nagy megérzős. Remélem nálad is csak vak lárma, és nem lesz baj. |
|
|
|
2010.06. 14. - 20:34:19
Létrehozva:
|
|
|
trixx most olvastam a kapuciner defíniciót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 14. - 20:35:06
Létrehozva:
|
|
|
PPPffffúúúúúújjjjjjj boooáááááááááá!!!! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Jaj ti nők!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A többiekét is leírjam? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.06. 14. - 20:35:28
Létrehozva:
|
|
|
Jaj már!!!!!!!!! Hogy lehet az hoy egy sereg tag nem vágja a kapucínert????????????? Mert ugye mind a 4 fiúnak elneveztük a fütykösét.... He-he nem is mi lennénk. Martiné azért kapucíner, mert a biológiai apja fekete, ezért a himbi-limbi is fekete (és hatalmas). Ugye a nektárja az meg fehér. Szóval innen a kapucíner. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Helyes, sörözzetek csak!!!!! Jantar megértem hogy utálod az ilyen embereket, én is. nektár háhá Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de fel kell világosítsalak, mint a kapucíner névadója hogy nem ez volt a dolog mögött a logika (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bár ez még jobban tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jujjjjjj nagyon röhögök na de az nem azért fehér mert a "nektár" XDDDDDDD hanem mert a fekete (a LÉNYEG) elválik a fehér összes többi résztől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, Süni, hogy tetszik? vagyok hülye, mi? XDXDXD na, figyi gyerekek, reklámszövegírónak pályázok - szerintetetK, beírom az ilyen névfejlesztéseimet, bessszarnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tuti befutó lennék XD |
|
|
|
2010.06. 14. - 20:35:32
Létrehozva:
|
|
|
usi holnap miből vizsgázol? puskát mindenképpen vigyél nem tudni, h. hogyan tudsz pusizni nálam mindig van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 14. - 20:35:50
Létrehozva:
|
|
|
Na mostmár tényleg nézem a meccset!!!!! Jó éjt mindenkinek!!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) FORZA ITALIAAAAAAA!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jó éjt! Hajrá England!!!!! |
|
|
|
2010.06. 14. - 20:37:02
Létrehozva:
|
|
|
ja a focit nem nagyon szeretem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de ha választani kell akkor anglia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 14. - 20:37:12
Létrehozva:
|
|
|
trixx és mki ez olyan gyönyörű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=iUBQg8VvfLE (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mode na már nem is vagy itt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) végre szünet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és egész nap álmodozhatsz alan-ről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, nekem is nagyon tetszik. Már a múltor is megnéztem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már isiszünet van? De jó. Le vagyok maradva. |
|
|
|
2010.06. 14. - 20:38:34
Létrehozva:
|
|
|
edó merre jár? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) biztos vbézik a többiekkel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és shad-del (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Igen, nekem is nagyon tetszik. Már a múltor is megnéztem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már isiszünet van? De jó. Le vagyok maradva. igen a hét közepén minden hol szünet lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 14. - 20:40:19
Létrehozva:
|
|
|
nektár háhá Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de fel kell világosítsalak, mint a kapucíner névadója hogy nem ez volt a dolog mögött a logika (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bár ez még jobban tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jujjjjjj nagyon röhögök na de az nem azért fehér mert a "nektár" XDDDDDDD hanem mert a fekete (a LÉNYEG) elválik a fehér összes többi résztől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, Süni, hogy tetszik? vagyok hülye, mi? XDXDXD na, figyi gyerekek, reklámszövegírónak pályázok - szerintetetK, beírom az ilyen névfejlesztéseimet, bessszarnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tuti befutó lennék XD Igen, miután leírtam a defit, én is rájöttem, de aztán így hagytam. Süninek úgy is mindegy. He-he, se így, se úgy nem lelkesül be tőle. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem ez tuti állás neked! Mert hogy jó a szöveged. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja a focit nem nagyon szeretem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de ha választani kell akkor anglia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is épp így vagyok vele. Mindegy ki játszik (most sem tudom), de hajár England!! |
|
|
|
2010.06. 14. - 20:40:41
Létrehozva:
|
|
|
jajjj, ne tudjátok meg Shadow milyen borzalmasan imádnivaló!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) úristen, majdnem felfaldostam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bújós, nagyfejű, imádat, meg lehet ölelgetni, tök szelíd. de a legdurvább: kijössz a kapun, és onnantól te vagy a betörő. nem ám cimbizünk. ha ő benn van a kerítésen, én meg kinn, akkor én vagyok a birtokháborító és meg van vaszve a kis dög. hihetetlen okos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádat
|
|
|
|
2010.06. 14. - 20:41:35
Létrehozva:
|
|
|
edó merre jár? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) biztos vbézik a többiekkel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és shad-del (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igen a hét közepén minden hol szünet lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja hogy érettségi szünet? Vagy mi? Asszem igen. Jól van, én csak az ünnepnapokat tartom nyilvan, akkor nem kell dolgozni. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |